Tres reportatges sobre dolor crònic guanyen la tercera edició del concurs "Divulga la recerca de La Marató"

Amb motiu del 13è Simposium, en què s'han presentat els resultats de la recerca sobre dolor crònic finançada gràcies a La Marató 2006, la Fundació va convocar

Amb motiu del 13è Simposium, en què s'han presentat els resultats de la recerca sobre dolor crònic finançada gràcies a La Marató 2006, la Fundació va convocar la tercera edició dels premis "Divulga la Recerca de La Marató".

El certamen, convocat amb la col·laboració de la Fundació Institució Catalana de Suport de la Recerca, té com a objectius fer accessibles per al públic general els avenços científics impulsats per La Marató de TV3 i estimular l'interès dels joves per la ciència. En aquesta ocasió, es tractava de fer entenedors els resultats de la recerca en dolor crònic que va impulsar La Marató 2006 per mitjà de breus reportatges audiovisuals.

Han resultat guanyadores d'aquesta edició del certamen les càpsules següents:

Mireia Sans Marín i Noèlia Sans Gordillo, de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual, de la Universitat Oberta de Catalunya, pel reportatge sobre el projecte de recerca del Dr. Manuel Ramos Casals, "Susceptibilitat immunogenètica i alteracions metabòliques com a factors etiopatogènics de dolor crònic en pacients amb síndrome de Sjögren en comparació amb pacients atesos en l'àmbit de l'atenció primària"



David Molero Trujillo, Mª Isabel Núñez Gómez i Rocío Velázquez, de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual, de la Universitat Oberta de Catalunya, pel reportatge sobre la recerca del Dr. Eduardo Soriano García, "Identificació i caracterització d'un nou sistema de senyalització associat a exocitosi i neurotrofines: paper en la generació del dolor"




Miquel Camacho i Maria Martínez Bayona, de la Universitat Pompeu Fabra, pel reportatge sobre la recerca del Dr. Joan Castell Conesa, "Neuroimatge amb SPECT en cefalea per abús de medicaments"



Els guanyadors en el moment de recollir els premis






Anar al contingut