Sessions divulgatives

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades al programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves. Un col·lectiu format per més de 600 professionals de la salut és l'encarregat de fer la divulgació impartint al voltant de 5.500 sessions en cada nova edició.

CAMPANYA DE DIFUSIÓ SOBRE LA COVID-19

Entre el 13 d'octubre i el 20 de desembre, professionals de la salut faran milers de sessions divulgatives per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la Covid-19 i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Les sessions de divulgació estan adreçades, principalment, a centres educatius de secundària, de batxillerat i a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya i es faran en horari de 8.00 a 20.00. Totes les sessions segueixen un protocol d'actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament.

VOLS SER DIVULGADOR DE LA MARATÓ 2020?

Si ets metge, infermer, estudiant de 6è de Medicina, farmacèutic, psicòleg, psicopedagog o biòleg

 

El període d'inscripció ja ha finalitzat. Moltes gràcies pel teu interès a col·laborar en La Marató 2020!

VOLS REBRE UNA SESSIÓ DIVULGATIVA DE LA MARATÓ 2020?

Si estàs interessat que el teu centre/entitat aculli una d'aquestes sessions divulgatives sobre la campanya

 

El període d'inscripció ja ha finalitzat. Moltes gràcies pel teu interès a col·laborar en La Marató 2020!

 

Per a més informació o en cas de dubte, contacteu a través del correu electrònic sessions_divulgatives@ccma.cat o bé al telèfon 93 552 74 98.

Vídeo divulgatiu sobre la Covid-19

La cantant i compositora Judit Neddermann fa de fil conductor d'aquest documental, en un recorregut on coneixerem la Judit, la família  Hornsveld, la Yusra i la Maria, que han viscut en primera persona o molt de prop la Covid-19. Els acompanyen dos experts en aquesta malaltia -la Dra. Magda Campins, de l'Hospital Vall d'Hebron i el Dr. Juanjo Garcia, de l'Hospital Sant Joan de Deu-, que exposen les claus del coronavirus SARS-CoV-2. Els Stay Homas, l'exitós trio musical sorgit durant el confinament i molt actiu a les xarxes socials -integrat per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet- i Judit Neddermann tanquen el documental amb el videoclip de la "Cançó de confinament número 6".

 

 

 

 


Concurs Pinta La Marató 2020

 

CARTELL GUANYADOR. Cor de Maria, de Mataró. Classe de 2n ESO B
CARTELL FINALISTA. Institut Els Planells, d'Artesa de Segre. Classe de 4t ESO A
CARTELL FINALISTA. Institut Creixen Povill, d'Olesa de Montserrat. Classe de 3r ESO A

Anar al contingut