El Llibre

A partir del 19 de novembre es posa a la venda, en format paper i digital, la tretzena edició del llibre de La Marató, una obra bàsicament de fotografies amb què es vol deixar constància de com s'ha viscut la Covid-19 a través de la visió de 17 fotògrafs de reconegut prestigi nacional i internacional. Amb la seva mirada des de darrere la càmera, s'obté un document gràfic que permet tenir un recull d'aquest moment històric que s'està vivint i que afecta tothom d'una manera o altra. A més a més, el llibre adopta aquest any un format horitzonal que destaca la força de les fotos.

Aquest nucli central s'acompanya amb dos textos que ajudaran a aprofundir en la malaltia: el llibre comença amb les paraules d'un professional de la medicina, el doctor Antoni Trilla, que amb el seu testimoni explica de manera entenedora els efectes d'aquesta pandèmia des d'un punt de vista mèdic i científic, com ho ha viscut ell mateix i el seu entorn professional, els investigadors, els malalts, què en saben i què han après. Per tancar el llibre, les reflexions d'una psicòloga, la doctora Jenny Moix; la seva visió ajuda a afrontar les incerteses, pors i frustracions que comporten aquesta situació.

 

ENTREVISTES: doctors Antoni Trilla i Jenny Moix

FOTÒGRAFS: Xavier Bertral, Cristina García Rodero, Emilio Morenatti, Donna Ferrato, Chema Madoz, Anna Surinyach, Oriol Alamany Sesé, Isabel Muñoz Vilallonga, Jordi Borràs, Noemí Elias Bascuñana, Gervasio Sánchez, Lua Ribeira, Ricard García-Vilanova, Ofelia de Pablo i Javier Zurita, Susana Vera, Tomeu Coll i Samuel Aranda

 

Anar al contingut