L'IES Salvador Vilaseca de Reus guanya la 9a edició del concurs Pinta La Marató

L'aula D de 3r d'ESO de l'IES Salvador Vilaseca de Reus ha estat la guanyadora de la novena edició del concurs Pinta La Marató, que organitza la Fundació

L'aula D de 3r d'ESO de l'IES Salvador Vilaseca de Reus ha estat la guanyadora de la novena edició del concurs Pinta La Marató, que organitza la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu de fomentar l'esperit solidari i el coneixement entre els joves de les malalties de què tracta el programa.

Els cursos de 2n d'ESO de l'IES Sant Medir de Barcelona i de 4rt d'ESO de l'IES Anton Busquetsi Punset de Sant Hilari Sacalm han quedat finalistes del concurs.



En aquesta edició del Pinta La Marató s'han presentat 38 cartells procedents de 18 centres educatius de primària, secundària, educació especial i centres cívics d'arreu de Catalunya, que han plasmat sobre el paper la seva visió particular sobre les malalties cardiovasculars.



El jurat del concurs, reunit el 12 de desembre, estava format pels artistes Elisabet Sabala i Joan Pere Viladecans, per Ramon Vilchez, Subdirector General de Cooperació social i Voluntariat del Departament de Governació i Administracions Públiques i pels directors del programa La Marató de TV3 i de la Fundació, Xavier Abad i Miquel Vilar, respectivament.

El premi consisteix en un cap de setmana en un dels centres de la xarxa d'albergs de la Generalitat per a tots els alumnes de la classe guanyadora, sufragat per la Direcció General d'Accions Comunitàries i Cíviques del Departament de Governació.

Anar al contingut