FINS AL 13 DE DESEMBRE

L'exposició "30 anys de la teva Marató" arriba a Rubí

Entre el 22 de novembre i el 13 de desembre, la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí acull aquest viatge emocional que recorre les tres dècades de La Marató a través dels cartells que l'han protagonitzat i de les fites aconseguides en la millora de la salut i l'esperança de vida.

La mostra itinerant "30 anys de la teva Marató" arriba a Rubí, on es podrà visitar fins al 13 de desembre a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

"30 anys de la teva Marató" fa un repàs dels cartells publicitaris de cada edició de La Marató, acompanyats d'informació complementària, com ara els presentadors dels programes, el marcador final, el nombre de projectes de recerca finançats i els equips d'investigació implicats. A més, es poden recordar els espots que han protagonitzat les campanyes de divulgació a través dels codis QR que acompanyen cada cartell. 

Nou espais diferents

L'exposició, que es va estrenar el 2021 amb motiu del 30è aniversari de La Marató, haurà recorregut nou punts diferents de la geografia catalana per compartir amb la ciutadania aquesta història de solidaritat col·lectiva, amb aquesta ampliació del calendari d'exposicions. A més de Rubí, s'ha pogut veure al Teatre Nacional de Catalunya, a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, a l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, al Teatre Tarragona, a la Universitat de Lleida, a la Biblioteca Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, al centre comercial L'Illa Diagonal i a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

 

Anar al contingut