Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Eliminem els estigmes

L'espot de La Marató, un curtmetratge que trenca murs per la salut mental

Presentat en forma de curt, com a novetat d'aquest any, l'espot ens submergeix en els pensaments de la Marta, que fa molt de temps que no entén què li passa. El seu entorn tampoc l'entén i, per a ella, els estigmes socials es converteixen en un mur que caldrà trencar per entendre aquests trastorns

"Fa molt de temps que la Marta no entén què li passa. El seu entorn tampoc no l'entén i cada cop li demana amb més insistència que torni a ser «la de sempre». Per a la Marta, els estigmes socials esdevenen un mur que caldrà trencar per entendre aquests trastorns." Aquesta és la sinopsi del curtmetratge que aquest any es convertirà en l'espot de La Marató 2021.

Amb aquest curt que visibilitza el lema d'aquesta edició, "La Marató que trenca murs", TV3 estrena un nou format d'espot per primera vegada a la història del programa. Muntat amb una tècnica que projecta a les parets de pantalla LED imatges prèviament gravades, el resultat és una experiència immersiva en els pensaments i emocions d'una persona que està tenint un problema de salut mental.

El 19 de desembre, sumem forces per la salut mental

Amb l'estrena de l'espot, comença el compte enrere cap a la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que se celebrarà el 19 de desembre. Amb motiu del 30è aniversari, aquesta edició implicarà una mobilització sense precedents per ajudar a trencar els estigmes i tabús que encara acompanyen els problemes de salut mental.

El programa serà més coral que mai, tant en la posada en escena com en els noms dels protagonistes i col·laboradors. Després del tret de sortida amb Roger Escapa des de Catalunya Ràdio, amb "El suplement", el programa continuarà a TV3 amb la participació d'algunes de les cares més emblemàtiques de la cadena i de la història de La Marató: Lídia Heredia i Raquel Sans, Laura Rosel, Núria Solé i Roger de Gràcia, Gemma Nierga i Ramon Gener, Xavi Coral i Espartac Peran, Ariadna Oltra i Òscar Dalmau, Jordi Basté i Mònica Terribas, Toni Cruanyes i Ana Boadas, Josep Cuní i Helena Garcia Melero, Albert Om, Antoni Bassas, Ramon Pellicer, Carles Francino i Quim Masferrer, entre altres.

Durant el programa, acompanyaran l'espectador des de diversos punts del territori, a les seus telefòniques, en gravacions molt sorprenents i al plató. Tots ajudaran a parlar obertament de salut mental, a sensibilitzar sobre la necessitat de fer recerca i de demanar ajuda a temps, a escoltar les vivències dels testimonis en primera persona i a divulgar sobre la duresa de conviure amb un d'aquests trastorns.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut