Una trentena d'artistes participen en l'espot de La Marató 2020
Una trentena d'artistes participen en l'espot de La Marató 2020

L'espot de La Marató 2020: un crit a la participació amb un himne coral de l'escena musical catalana

Llum, càmeres i... es roda l'espot de La Marató 2020. Avui, dimecres, durant tot el dia, el Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, s'ha convertit en l'escenari d'aquest rodatge, que enguany gira al voltant de l'eslògan "Aquesta Marató toca a tothom". El cantants Suu, Elena Gadel, Antonio Orozco i Gemma Humet i els grups Búhos, Els Catarres i Doctor Prats són alguns dels artistes que posen les seves veus i instruments al servei de La Marató en una composició original de Jordi Cubino per a aquesta ocasió

"Aquesta Marató toca a tothom". El missatge interpel·la directament a tota la ciutadania, en una edició excepcional de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que a l'espot es convertirà en un crit a la participació i en un himne interpretat per grans veus i grups del panorama musical català. Miki Núñez, Suu, Elena Gadel, Gemma Humet, Antonio Orozco, Nina, Búhos, Las Migas, Doctors Prats i Els Catarres són alguns dels protagonistes del rodatge, que es fa avui al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

Un any més, l'espot de La Marató fa un pas endavant "amb el 'claim' probablement més coral i participatiu de tota la història de La Marató", afirma Àlex Marquina, cap de l'àrea de Promoció i Estratègia de Marca de la CCMA. A més, en aquest cas, segons Marquina, "va més enllà i es converteix en un himne, interpretat conjuntament per una representació de grans cantants i grups del panorama musical català, que posen veu a tota la ciutadania". Per elaborar la campanya de La Marató, l'àrea de Promoció i Estratègia de Marca ha treballat conjuntament amb l'agència creativa Ogilvy, amb Camil Roca com a director creatiu, i la productora Oxígeno.

Al "Tot es mou", Laia Ferrer ha entrat als platós de gravació per conversar amb alguns dels artistes i desvelar detalls d'aquest espot tan especial.

L'estrena de l'espot està prevista per al mes de novembre, durant la preparació d'aquesta nova edició de La Marató, que es farà el 20 de desembre. Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"; Raquel Sans, presentadora del "TN migdia" i directora dels últims programes especials sobre la Covid-19, i Mònica Terribas i Jordi Basté, que estan preparant un projecte per a TV3, seran els presentadors de La Marató de TV3 per a la Covid-19. Tots quatre, juntament amb Roger Escapa, que donarà el tret de sortida a aquesta edició des d'"El suplement" de Catalunya Ràdio.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut