Els dissenyadors de la 080 Barcelona Fashion crearan la samarreta solidària de La Marató de TV3

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya convoquen els dissenyadors de moda de la 080 Barcelona Fashion per crear la samarreta de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que serà produïda per MANGO.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà una samarreta pròpia, amb el disseny que resulti guanyador de la crida participativa destinada a creadors de moda, convocada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. La producció d'aquesta samarreta anirà a càrrec de MANGO, que col·labora així amb aquesta iniciativa solidària.

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, han firmat el conveni de col·laboració que estableix les bases d'aquest certamen en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que té lloc al recinte modernista de Sant Pau fins al 29 de juny.

El disseny de la samarreta guanyadora, que haurà d'estar inspirat en els valors del projecte solidari La Marató, es presentarà durant la campanya de sensibilització prèvia al programa del 16 de desembre, en què tindrà un paper destacat. La podrà adquirir el públic general i l'import es destinarà a la recerca en càncer, malaltia que centrarà l'edició 2018 de La Marató.

Les bases de la crida participativa, que es faran públiques els pròxims dies, es podran consultar a la web de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement, a més de les pàgines de la CCMA i de La Marató de TV3.

Aquesta iniciativa de col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i dels creadors de la 080 Barcelona Fashion amb La Marató estableix, per primera vegada, un lligam entre el sector de la moda a Catalunya i el projecte solidari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Anar al contingut