Autor: ToTenfoto.com

La Fundació rep el premi Compromís Social pels 30 anys de La Marató  

El guardó, que atorga la plataforma esportiva Enzo10, reconeix les tres dècades d'un projecte solidari únic al món i la seva aportació a la salut

La Fundació La Marató de TV3 ha rebut el premi Compromís Social en la segona edició dels Enzo10 Awards com a reconeixement al projecte de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que va fer 30 anys el 2021. El jurat del premi ha valorat les tres dècades d'emoció, confiança, esforç i solidaritat que han convertit aquest projecte únic en un cita social de primera magnitud, un dels principals motors de la recerca a Catalunya i un impulsor de la divulgació i la sensibilització en l'àmbit de la salut.  

Enzo10 és una plataforma liderada per l'atleta d'alt rendiment i jugador internacional de futbol platja Llorenç Gómez. Els Enzo10 Awards van néixer el 2020 amb la voluntat de contribuir a la promoció, el desenvolupament i la consolidació del futbol platja, tant a nivell nacional com internacional, i de reconèixer la tasca i l'aportació dels atletes professionals d'aquesta modalitat, no únicament a nivell esportiu, sinó també a nivell de valors i de llegat. Així mateix, els guardons també volen realçar la figura de persones i projectes que han contribuït de manera notòria en altres modalitats esportives i en la societat en general, en àmbits com l'educació, la cultura, el medi ambient o la sanitat.

Anar al contingut