Ganes de festa i solidaritat? Feu una activitat per La Marató!

S'acosta La Marató del 2021 i el teixit associatiu de Catalunya ja torna a mobilitzar-se per celebrar actes festius i solidaris amb aquesta edició, dedicada a la salut mental

Un dels trets característics de La Marató són les activitats populars que cada any s'estenen pels diferents punts del territori per implicar els ciutadans i sumar fons al marcador del programa. Carreres, representacions teatrals, concerts, concursos, dinars, sorteigs... tot suma!

Enguany, amb el retorn d'una certa normalitat amb la pandèmia de la Covid-19, ja s'estan ideant tot tipus d'iniciatives solidàries amb la 30a edició de La Marató. Si sou una entitat o col·lectiu sense ànim de lucre i voleu implicar-vos en aquest projecte únic, organitzeu una activitat recaptatòria!  Si busqueu inspiració, consulteu les activitats que ja s'han inscrit aquest any, o bé les del 2020 i del 2019.  Però si ja teniu una idea clara, podeu inscriure la vostra activitat en aquest espai.

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacteu amb el Departament d'Activitats de la Fundació de La Marató de TV3 per telèfon, al 93 444 48 31, o bé per correu electrònic, activitatsperlamarato@ccma.cat.

Anar al contingut