"Era tant petit!"

De tot el que explicaré no me'n recordo de res. M'ho han explicat tot els meus pares. Quan va passar tot plegat, jo només tenia 3 mesos i era l'any dels mundials del 82

De tot el que explicaré no me'n recordo de res. M'ho han explicat tot els meus pares. Quan va passar tot plegat, jo només tenia 3 mesos i era l'any dels mundials del 82.
Una comunicació entre ventricles que no funcionava va fer que, amb tant sols tres mesos de vida, el doctor Lozano de l'hospital Vall d'Hebron m'intervingués i fes que els ventricles del meu cor es comuniquessin sense problemes.
Era una operació a cor obert i la cara dels meus pares, cada vegada que recordaven aquells mesos, anys després, explicava moltes coses. Em deien "...i és que eres tant petit!". Ara que tinc una filla 2 dos anys, ho entenc.
Recordo -això sí- algunes revisions, els "electros" de tant en tant. Per mi eren normals. No obstant, sempre he fet vida normal. He fet bastant d'esport -tenis i futbol sobretot- i avui, amb 32 anys, exerceixo d'advocat. Certament, una professió no massa apte per a malalties cardíaques però, al cap i a la fi, una mostra més que aquella operació fou un èxit.

Oriol Puig Bordas
Anar al contingut