A la venda a les llibreries i a la botiga de TV3

El llibre de La Marató: una mirada fotogràfica a com s'ha viscut la pandèmia

A través de les imatges de 17 fotògrafs, amb estils diferents, però amb mirades complementàries, l'obra mostra com s'ha viscut la Covid-19 i compta amb les reflexions del doctor Antoni Trilla i de la doctora Jenny Moix

 

 

El llibre d'aquesta edició és una obra bàsicament de fotografies que vol deixar constància de com s'ha viscut la Covid-19. I ho fa a través de la visió d'una selecció de 17 fotògrafs de reconegut prestigi nacional i internacional: Xavier Bertral, Cristina García Rodero, Emilio Morenatti, Donna Ferrato, Chema Madoz, Anna Surinyach, Oriol Alamany Sesé, Isabel Muñoz Vilallonga, Jordi Borràs, Noemí Elias Bascuñana, Gervasio Sánchez, Lua Ribeira, Ricard García-Vilanova, Ofelia de Pablo i Javier Zurita, Susana Vera, Tomeu Coll i Samuel Aranda. Amb la seva mirada des de darrere la càmera fan un recull del moment històric que estem vivint i que ens afecta a tots d'una manera o altra.

Les reflexions del doctor Antoni Trilla i de la doctora Jenny Moix

Acompanyen aquestes fotografies dos textos que ens ajuden a aprofundir en la malaltia. Per començar, les paraules d'un professional de la medicina, el doctor Antoni Trilla, que amb el seu testimoni ens explica de manera entenedora els efectes d'aquesta pandèmia des d'un punt de vista mèdic i científic, com ho han viscut ell mateix i el seu entorn professional, els investigadors, els malalts, què en saben i què han après. Per tancar el llibre, les reflexions d'una psicòloga, la doctora Jenny Moix; la seva visió ens ajuda a poder afrontar les incerteses, pors i frustracions que comporta aquesta situació.

Pots trobar el llibre a les llibreries i a la botiga de TV3.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut