El guanyador d'"Eufòria" cantarà al disc de La Marató

Més premis per al guanyador d'"Eufòria": a més d'un contracte discogràfic i d'acompanyar Miki Núñez en la cançó de l'estiu, interpretarà un tema com a solista en la pròxima edició del disc de La Marató

Un divendres més, des d'"Eufòria" ens tenien preparada una boníssima sorpresa que confirma que el fenomen no para de créixer. Si fa unes setmanes ens van anunciar que el guanyador del programa farà la cançó de l'estiu de TV3 amb Miki Nuñez, ara afegeixen un altre premi: el guanyador també cantarà com a solista en la pròxima edició del disc de La Marató.

Enguany, el disc sortirà a la venda el diumenge 27 de novembre amb els diferents diaris del país. El disc de La Marató pretén posar banda sonora a les emocions d'una campanya de solidaritat única dedicada, en aquest cas, a finançar projectes de recerca mèdica en el camp de la salut cardiovascular. Aquest premi se suma a la gran recompensa final que s'endurà el guanyador del programa: un contracte discogràfic per arrencar la seva carrera professional en el món de la música.

Les cançons que apareguin en el pròxim disc de La Marató se sumaran al total de 331 temes que ja s'han gravat en les edicions anteriors. D'aquests, 253 han estat èxits internacionals adaptats per primera vegada al català. En les diferents edicions hi han col·laborat més de 8.000 persones i hi han participat un total de 431 artistes, dels quals 149 han cantat per primera vegada en català. Justament alguns d'aquests temes apareguts en diferents edicions del disc de La Marató han fet passar una bona estona als espectadors d'"Eufòria" des que va començar el programa. En les gales emeses fins ara hi hem vist la Núria cantant "Tu pots canviar-ho tot (Has de viure)", adaptació de "What a feeling", tema principal del film Flashdance, i "Arribar", adaptació de "The Climb", de Miley Cyrus; el Joan interpretant "Sé que lluitaràs", adaptació de "World, hold on", de Kate Ryan, i la versió en català de "Disco Inferno", de The Trammps; la Clàudia cantant "La vida és bella", adaptació de "Life is beatiful (Beautiful that way)", tema de la pel·lícula "La vida és bella", i l'Estela interpretant "Sí, soc jo", adaptació del tema "This is me", de la pel·lícula "The greatest showman".

Participar en el disc de La Marató és una oportunitat única perquè vol dir tenir presència en un esdeveniment d'una repercussió enorme: els últims deu anys, el disc de La Marató s'ha convertit en el disc més venut --en xifres absolutes-- a tot l'estat durant un any. Unes dades d'impacte si tenim en compte que aquest disc, en format físic, només es ven durant un dia i exclusivament a Catalunya. En l'edició passada del 2021 la suma dels deu discos més venuts a tot Espanya d'aquell any, tant en format físic com digital, va quedar per sota de les xifres de venda del disc de La Marató. A més, en les últimes nou edicions, aquest disc ha estat el fonograma més venut al món en un sol dia.

Anar al contingut