Josep Duran, Lluís Bernabé, Núria Llorach, Joan Laporta i Delfí Geli a l'acte de presentació de les samarretes
Josep Duran, Lluís Bernabé, Núria Llorach, Joan Laporta i Delfí Geli a l'acte de presentació de les samarretes
Un partit que juguem tots

El Barça, l'Espanyol i el Girona, units per La Marató

Un any més, els equips de futbol catalans de Primera i Segona Divisió col·laboraran amb La Marató i li donaran visibilitat en els seus pròxims partits com a locals. També faran una aportació econòmica al marcador, en benefici de la investigació de les malalties de salut mental

El primer equip a jugar amb el logotip de La Marató a la samarreta serà l'Espanyol, el dia 12 de desembre, davant el Llevant. Les blanc-i-blaves també ho faran aquell mateix dia contra el Saragossa. Els altres partits es jugaran el dia 19 de desembre, el mateix dia de La Marató, i seran: el Barça-Elx, el Girona-Burgos i els partits dels esquips femenins del Barça i el Girona contra el Rayo i el Júpiter, respectivament.

A l'acte on s'ha anunciat la col·laboració, hi han estat presents Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3; Joan Laporta, president del FC Barcelona; Josep Maria Durán, conseller delegat del RCD Espanyol, i Delfí Geli, president del Girona FC.

Núria Llorach ha parlat de l'edició d'aquest any, dedicada a la salut mental, i dels 30 anys de La Marató:

"Pocs projectes poden dir que any rere any surten reforçats gràcies a la confiança i la implicació de la gent. La Marató n'és un. I és nostre. És una gran fita, que ens encoratja a continuar amb la mateixa determinació, transparència i rigor, com fins ara."

Els responsables dels tres equips han destacat la importància de poder col·laborar, un any més, en aquest projecte. A més, cada club ha regalat una samarreta signada pels jugadors i faran una aportació al marcador de La Marató.

Delfí Geli, president del Girona, ha explicat que és un plaer col·laborar un any més amb La Marató.

"Vull felicitar tots aquells que ho feu possible i que ajudeu a recaptar diners per a la investigació". També ha volgut fer un esment especial cap al poble de Catalunya, "que és qui fa possible que això sigui un èxit."

Josep Maria Duran, conseller delegat del RCD Espanyol, ha començat la seva intervenció felicitant La Marató pels 30 anys, "perquè en són molts i és un fet únic. I ha dit que és tot un orgull poder-hi posar el nostre granet de sorra. "Estem molt contents de ser un any més aquí".

Per la seva banda, Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha explicat que "any rere any, La Marató hi és, ho esperem tots i és admirable la feina que feu, recaptar recursos per lluitar contra diferents malalties i enaltir la nostra societat", i ha destacat que, com han fet sempre, s'uneixen al projecte.

"Com hem fet sempre, des de fa 30 anys, des del Barça ens unim, a més tenim molt clar que s'ha de lluitar contra l'estigma de les malalties mentals." "Tant els nostres jugadors com les nostres jugadores lluiran el logo de La Marató i per a tots ells i elles serà molt més que un partit".

Llorach ha tancat l'acte agraint una vegada més el suport de l'esport català a La Marató. I ha fet entrega als representants dels equips d'una samarreta dissenyada pel prestigiós il·lustrador Jordi Labanda, una de les novetats d'aquesta edició dels 30 anys.

 

Anar al contingut