Un partit que #TocaATothom

El Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell, units per La Marató

Aquest any, els equips de futbol catalans de Primera i Segona Divisió, més els femenins del Barça i l'Espanyol, col·laboraran amb La Marató i li donaran visibilitat en els seus pròxims partits com a locals. A més, cada club farà una aportació econòmica al marcador per la Covid-19

El primer equip que jugarà amb el logotip de La Marató serà el Girona, el dia 14 de desembre en el partit contra el Rayo Vallecano. La resta de partits seran el Barça-València del dia 19 de desembre;  el Sabadell-Castelló del dia 19, a les 16.00, i l'Espanyol-Almeria del dia 20 de desembre. També els equips femenins del Barça i l'Espanyol hi participaran, amb els partits Espanyol-Reial Madrid, del dia 13, i el Barcelona-Sevilla, del dia 19.

A l'acte on s'ha anunciat la col·laboració, que s'ha fet a les instal·lacions de TV3, hi han estat presents Núria Llorach, vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3; Carles Tusquets, president de la junta gestora del FC Barcelona; Josep Maria Duran, conseller delegat del RCD Espanyol de Barcelona; Delfí Geli, president del Girona FC, i Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell.

Núria Llorach ha explicat que aquesta Marató #TocaATothom i que és una edició excepcional, davant d'una pandèmia que ha trasbalsat les nostres vides.

"En aquests moments, La Marató, com tota la societat, té reptes molt difícils al davant. I estem convençuts que l'única manera de fer-hi front és fer-ho junts. La Marató representa amb força els valors de generositat, inclusió, empatia i, sobretot, solidaritat."

I ha agraït l'aposta dels quatre equips de futbol professional de Catalunya per La Marató:

"Al llarg de la història de La Marató, el món de l'esport sempre ha tingut un paper molt important, amb la col·laboració de moltíssimes entitats i clubs. A tots ells els estem molt agraïts."

Els representants dels quatre clubs de futbol han destacat el sentiment que els uneix per lluitar contra la Covid-19 i per col·laborar amb La Marató d'enguany.

Ana Navés, vicepresidenta del Sabadell, ha agraït poder participar perquè "tots hem crescut amb ella i aquesta solidaritat la compartirem amb els nostres socis, veterans i jugadors".

Delfí Geli, president del Girona, ha donat les gràcies per haver estat convidats a participar-hi: 

"Estem molt orgullosos de poder formar-ne part i sempre estarem disposats a col·laborar i a estar al costat de tots aquells que ho necessitin i de la societat. Volem fer una crida a tothom, perquè, aquest any, tot serà diferent i demano paciència per poder fer les aportacions, que seran un benefici per a tota la societat."

Josep Maria Duran, conseller delegat del RCD Espanyol de Barcelona, ha volgut remarcar que, per al club, és un honor compartir amb la resta d'equips catalans aquesta col·laboració perquè mostra un sentiment d'unitat molt important.

"A l'Espanyol, sempre que ha patit mals moments, ens hem unit i ho hem superat, i és el que volem que passi amb la Covid. La Marató és el programa que millor representa la televisió pública."

Per la seva banda, Carles Tusquets, president de la junta gestora del FC Barcelona, ha volgut felicitar TV3 i La Marató per haver escollit la Covid, "és tot un encert".

"Participar a La Marató és compartir la solidaritat entre tots els catalans. Aquest any tots hem patit la pandèmia, ja sigui a nivell sanitari o econòmic".  "El Barça sempre estarà al costat de La Marató, amb jugadors, amb partits i amb una aportació econòmica".

A l'acte, cada club ha regalat una samarreta signada pels jugadors a la Fundació La Marató.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut