Crida al voluntariat: les preinscripcions comencen el 3 d'octubre

Totes aquelles persones que vulguin fer de voluntàries en la 32a edició de La Marató de TV3 i Catràdio, el diumenge 17 de desembre, s'hi podran preinscriure a partir del dia 3 d'octubre

El diumenge 17 de desembre, La Marató desplegarà les habituals seus telefòniques a la Fira de Barcelona, el Palau de Congressos de Girona, el Port de Tarragona i la Universitat de Lleida per atendre els milers de trucades de donatius que es destinaran a la sensibilització i la recerca sobre la salut sexual i reproductiva. Les persones que estiguin interessades a participar com a voluntàries s'hi podran preinscriure a través del web marato.voluntariat.org entre el 3 i el 24 d'octubre.

Un any més, el Departament de Drets Socials de la Generalitat, a través de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, coordinarà tot aquest procés de crida i selecció de places. Durant la preinscripció, es podrà escollir la seu, seleccionar la preferència de tasca (d'atenció telefònica, de convidats, i/o servei d'àpats i d'ordre) i també el torn horari per ordre de prioritat. Un cop tancat el període de preinscripció, el 24 d'octubre a les 10.00, es farà un sorteig públic en què sortirà un número de tall a partir del qual s'assignaran les places disponibles entre totes les persones preinscrites.  

Podeu consultar tota la informació detallada sobre aquesta convocatòria a la pàgina marato.voluntariat.org.

Per fer possible tot aquest engranatge de seus telefòniques que fa créixer el marcador del programa, la Fundació comptarà, un any més, amb el suport dels seus col·laboradors institucionals.

Anar al contingut