330 maneres d'interpretar la salut cardiovascular

Concurs Pinta La Marató

Aquest any, la Fundació ha posat en marxa la 24a edició del Pinta La Marató, un concurs obert als joves que han participat en les sessions de divulgació dels centres de secundària d'arreu de Catalunya. Per mitjà de l'elaboració d'un cartell coral entre els alumnes de la classe, els alumnes plasmen en les seves obres com interpreten els coneixements adquirits tant en l'àmbit científic sobre la salut cardiovascular com pel que fa als valors humans que acompanyen La Marató.

En aquesta edició, un total de 144 centres educatius de 88 poblacions de les diferents comarques de Catalunya han participat en el certamen, amb la presentació total de 330 propostes.

El pròxim dilluns, 12 de desembre, es coneixeran el guanyador i els dos finalistes d'aquesta edició. Les obres seran valorades per un jurat format pels membres següents: Roser Capdevila, il·lustradora i escriptora; Pepa Poch, creadora i pintora; Pilar Giró, directora artística de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols; Jordi Labanda, dibuixant, il·lustrador i dissenyador de moda; Joan Pere Viladecans, pintor i gravador; Pilarín Bayés, il·lustradora, dibuixant i ninotaire; Josie Pujadas, directora de Diversificació de la CCMA; Núria Castejón, directora del programa La Marató de TV3 del 2022, Marc Viñas, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat del Departament de Drets Socials, i Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3.

El premi per als alumnes de les classes guanyadores serà un cap de setmana en un dels albergs de la Xarxa Jove d'Albergs de Catalunya, a càrrec del Departament de Drets Socials.

Anar al contingut