Avaluació dels projectes de recerca sobre malalties cardiovasculars

Finalitza el procés d'avaluació dels 159 projectes de recerca sobre malalties cardiovasculars amb la reunió d'un pànel científic d'experts. Un comitè

Finalitza el procés d'avaluació dels 159 projectes de recerca sobre malalties cardiovasculars amb la reunió d'un pànel científic d'experts.

Un comitè de 7 especialistes europeus en malalties cardiovasculars es reunirà a Barcelona els dies 4 i 5 de setembre per elaborar el rànquing dels projectes millor classificats en l'avaluació que han dut a terme 145 científics d'àmbit internacional entre els mesos de maig i agost.



L'avaluació dels projectes s'ha fet en un procés per consemblants (peer review), en què cada treball és assignat a dos científics, que en valoren la rellevància, qualitat i rigor metodològic, tot garantint la rigorositat i transparència del sistema.

La Comissió Assessora Científica de la Fundació informarà el Patronat dels projectes més ben valorats, perquè decideixi, finalment, els que seran finançats amb els fons recaptats en la passada edició de La Marató de TV3.

Abans de la propera edició de La Marató de TV3 es coneixerà la decisió sobre l'adjudicació dels ajuts a la recerca.
Anar al contingut