Comarca

Alaior

Alaior amb La Marató

Jornada solidària Alaior amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça des Ramal (plaça del poble)

L'entitat informa: Durant la jornada hi haurà diferents activitats: venda de coques, torneig d'escacs, pinta-cares, venda de pulseres,passacarrers musical, zumba i paella solidària.Comptem amb el suport de l'Ajuntament d'Alaior i diverses empreses i associacions.Els centres educatius del poble també han col·laborat.

Portem recaptats:
11372€

Amsterdam

Descobreix Holanda en català

Descobreix Amsterdam en català

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Spui

L'entitat informa: Deixa't encantar i apassionar per un dels casc antics més tolerant, divers i multicultural d'Europa ja que aquesta serà l'última vegada que ho podràs fer de la mà d'una guia. A partir del 2020 les visites guiades hi seran prohibides. Vols descobrir els ets i uts d'aquesta ciutat?Vine!

Portem recaptats:
128€

Amsterdam, Berlín, Florència, Londres, Marràqueix, Nova York, Nova Zelanda, Roma, Sicília i Vaticà

Associació de guies catalans del món

Visites guiades en català arreu del món

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Roma. Fòrum Romà

L'entitat informa: La Maria Hernandez és membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món" i guia oficial en llengua catalana de Roma. Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent de dues de les visites guiades en català que té contractades a Roma i al Vaticà.

Data:
Hora:
14:30
Lloc:
Vaticà. Museus vaticans i capella sixtina.

L'entitat informa: La Maria Hernandez és membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món" i guia oficial en llengua catalana de Roma. Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent de dues de les visites guiades en català que té contractades a Roma i al Vaticà.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Londres.Visita guiada en català pel centre

L'entitat informa: En Jordi Brizz és guia oficial de Londres en llengua catalana i membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món. Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades en català que té contractades pel centre de Londres.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Nova York. Visita guiada per Lower Manhattan

L'entitat informa: En Marc Tio és guia de Nova York en llengua catalana i membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món".Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una visita guiada en català que té contractades.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sicília. Visita guiada en català Piazza Armerina

L'entitat informa: En Dino Cuttitta és guia oficial de Piazza Armerina en llengua catalana i membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món" i participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una visita guiada als bonics mosaics de Piazza Armerina.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Amsterdam.Visita guiada pel casc antic d'Amsterdam

L'entitat informa: Els guies de l'Associació de Guies Catalans del Món som guies locals autoritzats que vivim i oferim serveis guiats en català fora del nostre país. La Vanessa Barberà és guia oficial d'Holanda i participa amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades en català que té contractades.

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Florència. Visita guiada pel centre històric.

L'entitat informa: La Silvia Coll és guia oficial de Florència i membre del'"Associació de Guies Catalans del Món". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades en català que té contractades pel centre de Florència i al museu de l'Acadèmia.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Berlín. Visita guiada en català panoràmica.

L'entitat informa: La Maria Miguel és guia oficial de Berlín en llengua catalana i membre de l'Associació de Guies Catalans del Món.Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent de dues visites guiades en català que té contractades pel centre i pels mercats de Nadal de Berlín.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Berlín. Meet & Greet i mercats de Nadal a Berlín

L'entitat informa: La Maria Miguel és guia oficial de Berlín en llengua catalana. Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent de dues visites guiades en català que té contractades pel centre i pels mercats de Nadal de Berlín.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Marraqueix. Visita guiada en català de la Medina.

L'entitat informa: La Núria Nuñez és guia oficial en llengua catalana de Màrraqueix i membre de l' "Associació de Guies Catalans del Món". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades privades en català que té contractades.

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Nova Zelanda. Guia als Volcans i platges d'Aukland

L'entitat informa: L'Amèlia Homs és la única guia oficial en català a Nova Zelanda i membre de li membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món". Des de la seva empresa 2WAYS donarà una part de l’import de les dues visites guiades al voltant de la ciutat i regió d’Auckland d’avui.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Nova Zelanda. Ruta Gastronòmica per Auckland

L'entitat informa: L’Amèlia Homs és la única guía oficial en català a Nova Zelanda i membre de l'"Associació de Guies Catalans del Món" . Des de la seva empresa 2WAYS donarà una part de l’import de la visita guiada privada Gurmet de 4 hores per la ciutat d’Auckland d’avui.

Portem recaptats:
395€

Andorra

Club Esportiu Sant Ermengol

Tira’t a la piscina per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Cub esportiu Sant Ermengol

L'entitat informa: Cada nadador ha de realitzar 100 series de 100m, pels mes petits s’adaptara l’activitat al nivell. Per acabar es farà un dinar amb tots els participants per La Marató.

Portem recaptats:
1211.20€

Andorra la Vella

Centre Sociosanitari El Cedre

Quinto benèfic de Nadal

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Sala Polivalent del CSS El Cedre

L'entitat informa: Realitzarem un quinto de Nadal amb residents i familiars del CSS El Cedre.

Club Rítmica Serradells

Festival de Nadal i La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre Esportiu dels Serradells

L'entitat informa: Gala de rítmica amb la col·laboració de les gimnastes del Club Rítmica Serradells i altres Clubs d'Andorra convidats.

Portem recaptats:
1200€

ANDORRA LA VELLA

Associació ball en línia Principat d’Andorra

Marató de ball en línia

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
PLAÇA DEL POBLE-MERCAT DE NADAL

L'entitat informa: L'associació BALL EN LíNIA PRINCIPAT D'ANDORRA (BELA), organitza una marató de ball, a la qual també assistiran participants vinguts de diversos llocs de Catalunya. Es crearà una coreografia amb un tema del disc de la Marató. Tothom hi es benvingut!

Portem recaptats:
234.80€

Anyos Principat d'Andorra

Associació Solidària de Col·laboradors d'Andbank (ASCA)

Màster classe d'spinning

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Centre esportiu Anyos

L'entitat informa: Com els darrers anys farem una màster classe d'spinning

Blotzheim (França)

Centre Català de Basilea

Sopar de nadal i caga tió amb rifa solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala Copacabana a Blotzheim

L'entitat informa: Els socis i simpatitzants del Centre Català de Basilea, ens trobem per desembre per celebrar el Nadal i fem cagar el tió. Enguany incorporem una Rifa solidària i els guanys aniran destinats integrament a la Marató de TV3.

Portem recaptats:
460€

FLORÈNCIA

FLORENCIACAT

Visita de Florència (amb opció museu acadèmia)

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
plaça de la República

L'entitat informa: Visita del centre de Florència, descobrint els racons i monuments importants. Deixa't portar pels carrerons sortint dels clàssics recorreguts descobrint la seva història de forma amena. Opcional: a qui li interessi pot seguir-nos i acabar la visita al museu on hi ha el David (dia entrada gratuïta)

Hamburg

Associació Catalana d'Hamburg "El Pont Blau"

El Tió solidari del Pont Blau

Data:
Hora:
14:30
Lloc:
Lenzsiedlung - Julius-Vosseler-Straße 193

L'entitat informa: Festa de Nadal amb l'espectacle de Tager Band, tió solidari, nadales i moltes sorpreses més. Més info: http://www.elpontblau.de/el-7-de-desembre-al-pont-blau-celebrem-el-nadal-amb-musica-torrons-i-tio/

Portem recaptats:
320€

Ratingen

Centre Cultural Català de Colònia

Tió amb La Marató

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Städtisches Jugendhaus – Stadionring 9

L'entitat informa: Vine a gaudir del Nadal a la catalana i col·labora amb La Marató. Cantada de Nadales, cagarem el tió, farem un bingo solidari i ens lleparem els dits amb un dinar nadalenc... No t`ho perdis! Inscripcions: centrecatalacolonia@gmail.com Cal portar: bastó per cagar el tió i instruments

Portem recaptats:
100€

SINEU (Mallorca)

IES Sineu, AMIPA i comunitat educativa

Xocolatada solidària

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
IES SINEU

L'entitat informa: Tractam a tutories: Solidaritat i Marató. A Biologia es parla de les malalties minoritàries. El divendres 20, darrer dia de classe, juntament amb l'AMIPA fem una xocolatada i alumnat, professorat i AMIPA fem aportacions econòmiques.

Sydney

Casal català de Sydney amb Castellers de Sydney

Actuació castellera i dinar solidari

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Prince Alfred Park

L'entitat informa: L'activitat constatarà d'una actuació castellera per part dels Castellers de Sydney al Prince alfred Park. Després hi haurà una barbacoa solidaria i es vendran els postres per al benefici de la Marató. A més a més, hi haurà una guardiola per a què tothom que vulgui pugui fer el seu donatiu!

Portem recaptats:
553.13€

Tromsø (Noruega)

Guies.Cat

Xocolatada i cagada del Tió a Tromsø (Noruega)

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Ciutat de Tromso

L'entitat informa: Conjuntament amb la comunitat de catalans de Tromsø, realitzarem una xocolatada amb melindros, i els infants faran cagar el tió, que el dia abans haurem anat a buscar pels boscos noruecs de Tromsø.

Portem recaptats:
395€
Anar al contingut