Fora Catalunya

Amsterdam, Berlin, Florència, Londres, Marràqueix, Munic, Nova Zelanda, Nova York, Roma i Sicília

Associació de guies catalans del món

Visites guiades en català arreu del món

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Nova Zelanda. Visita Guiada en Català als Taonga.

L'entitat informa: L'Amèlia Homs de "NovaZelanda.cat" és guia oficial en llengua catalana de Nova Zelanda i membre de "Guies Catalans del Món ".Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una visita guiada privada en Català al Museu d’Auckland, als TAONGA, tresors maoris.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Nova Zelanda. Visita Parc Nacional d’Abel Tasman.

L'entitat informa: NovaZelanda.cat participa amb una segona visita, la donacio d'un tant per cent d'una Visita Guiada Privada en Català fent senderisme pel Parc Nacional d’Abel Tasman.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Amsterdam. visita guiada en pel centre D'Amsterdam

L'entitat informa: "Guies Catalans del Món" ofereix un servei guiat en català fora del nostre país.La Vanessa Barberà d'"Holanda en català" n'és membre, és guia oficial d'Holanda. Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades en català pel centre d'Amsterdam que té contractades.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Berlin. Visita guiada en català pel Barri jueu.

L'entitat informa: La Maria Miguel de "Cultour Berlin" és guia oficial de Berlin en llengua catalana i membre de "Guies Catalans del Món". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades privades en català pel barri jueu de Berlín que te contractades.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Florència. Visita guiada en català de l'Acadèmia.

L'entitat informa: La Silvia Coll de "Florènciacat" és guia oficial de Florència i membre de "Guies Catalans del Món". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades privades en català que té contractades pel centre de Florència i al museu de l'Acadèmia.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Londres.Visita guiada en català pel centre.

L'entitat informa: En Jordi Brizz de "Passion for London"és guia oficial de Londres en llengua catalana i membre de "Guies Catalans del Món". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades en català que té contractades pel centre de Londres.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Marraqueix. Visita guiada en català de la Medina.

L'entitat informa: La Núria Nuñez de "viajesmarrakech.cat" és guia oficial en llengua catalana de Màrraqueix i membre de "Guies Catalans del Món". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades privades en català que té contractades per la Medina de Marraqueix.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Munic. Visita guaida en català pel centre.

L'entitat informa: En Jordi Orts del "Bayern a medida" català és guia oficial de Munic en llengua catalana i membre de "Guies Catalans del Món ". Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una de les visites guiades privades en català que té contractades pel centre de Munic.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Nova York. Visita guiada de Manhattan.

L'entitat informa: En Marc Tio de "Cap a Nova York" és guia de Nova York en llengua catalana i membre de "Guies Catalans del Món ".Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una visita guiada en català contractada per Manhattan.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sicília. Visita guiada en català Piazza Armerina

L'entitat informa: En Dino Cuttitta és guia oficial de Piazza Armerina en llengua catalana i membre de "Guies Catalans del Món "i participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una visita guiada als bonics mosaics de Piazza Armerina.

Data:
Hora:
14:30
Lloc:
Vaticà. Visita guida en català Museus vaticans.

L'entitat informa: La Maria Hernandez de "Romaquí" és membre de "Guies Catalans del Món i guia oficial en llengua catalana de Roma. Participa en la Marató amb la donació d'un tant per cent d'una visita guiada en català col.lectiva als Museus vaticans i la Capella sixtina.

Portem recaptats:
350€

Andorra

Club Esportiu Sant Ermengol

Tira’t a la piscina per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
CLUB ESPORTIU SANT ERMENGOL

L'entitat informa: Cada nadador ha de realitzar 100 series de 100m, pels mes petits s’adaptara l’activitat al nivell. Per acabar es farà un dinar amb tots els participants per La Marató.

Andorra la Vella

Centre Sociosanitari El Cedre

Confecció i venta de polseres i galetes

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Recepció del CSS El Cedre

L'entitat informa: El dia 10 a les 10.30h s'elaboraran les galetes a la Sala Polivalent del CSS EL CEDRE on posteriorment, es vendran juntament amb les pulseres a la recepció del centre.

Club Rítmica Serradells

Festival de Nadal de Rítmica

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre Esportiu Serradells

L'entitat informa: Exhibició de gimnàstica rítmica i altres esports. Tot el que es recapti anirà per fer pujar el marcador de La Marató.

Portem recaptats:
690€

ANDORRA LA VELLA

Associació ball en línia Principat d’Andorra

Marató de ball en línia

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
PLAÇA DEL POBLE

L'entitat informa: L'associació BALL EN LíNIA PRINCIPAT D'ANDORRA (BELA), organitza una marató de ball, a la qual també assistiran participants vinguts de diversos llocs de Catalunya. Comptarà amb la col·laboració dels Castellers d'Andorra, en honor a un company que els ha deixat fa poc a conseqüència del càncer.

Portem recaptats:
1011€

Anyos

Associació Solidària de Col·laboradors d'Andbank (ASCA)

Màster Classe de spinning

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Anyos Parc

L'entitat informa: Master classe spinning per recaptar diners per La Marató de TV3. Moltes gràcies

Encamp

Escola Andorra de Segona ensenyança d'Encamp

Jornada de portes obertes

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Escola Andorrana de segona ensenyança d'Encamp

L'entitat informa: A partir de les 11 hores: tallers diversos al centre (scape room, manualitats, cares pintades, ...) A les 13,00 hores: cantada de nadales per part del Cor de Rock d'Encamp. A partir de les 14,00 hores: Dinar popular.

Portem recaptats:
1950€

ESTOPANYÀ (OSCA)

Amas de casa Estopanyà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Caminada popular pels voltants del poble d'Estopanyà (Osca). El que es recapti durant la caminada anirà per fer pujar el marcador de La Marató.

Portem recaptats:
2000€

Florència (ITALIA)

FLORENCIACAT

Visita de Florència i museu de l'acadèmia

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
plaça de la República

L'entitat informa: Visita guiada en català del centre de la ciutat de Florència descobrint la seva història a través carrerons i places, palaus i edificis tan religiosos com civils. El recorregut acabarà al museu de l'Acadèmia per emocionar-nos amb una de les escultures més famoses del món: el David, de Miquel Àngel.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
plaça de la República

L'entitat informa: Florenciacat ofereix una visita guiada en català del centre de Florència descobrint la seva història i visitant les dues parts de la ciutat dividides pel riu Arno entrant en edificis civils i esglésies per entendre la seva arquitectura i evolució.

Hamburg

Associació Catalana d'Hamburg "El Pont Blau"

El Tió solidari del Pont Blau

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Lenzsiedlung - Julius-Vosseler-Straße 193

L'entitat informa: Festa de Nadal amb l'espectacle de Landry el rumbero, tió solidari, nadales i moltes sorpreses més. Més info: www.elpontblau.de

Portem recaptats:
477€

Hveragerði

Boreals 2 Revival

Mundial Spartan Race Ultra Islandia 24h

Data:
Hora:
06:00
Lloc:
Islàndia

L'entitat informa: El repte consisteix en córrer durant 24h per Hveragerði (Islàndia). Es tracta del mundial de Spartan Race, una cursa d’obstàcles extrema, a temperatures molt baixes. Els diners recaptats en un entrenament previ solidari es donaran a La Marató

La Haia

Descobreix Holanda en català

La Haia: de poble a ciutat administrativa

Data:
Hora:
13:30
Lloc:
Al carrer

L'entitat informa: Farem una passejada per la capital administrativa i política dels Països Baixos. En aquesta passejada els guies de Descobreix Holanda ens ensenyaran els llocs més emblemàtics, ens explicaran les històries mès significatives i ens descobriran els ets i uts d’aquesta ciutat carregada d’història.

Portem recaptats:
105€

MUNIC

Guies.Cat

Visita pels museus i mercats nadalencs de Munic.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pinakothek der Moderne (Munic)

L'entitat informa: Dues visites guiades per la pinacoteca d'art modern (1ª de 10h a 11h i 2ª d'11h a 12h), per explicar com els artistes transmeten la temàtica de la salut amb les seves obres.

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Visita pels Mercats Nadalencs (Munic)

L'entitat informa: A partir de les 15h farem una passejada pels mercats nadalencs de la ciutat.

Paris

Casal de Catalunya de París

París amb la Marató de TV3 2018

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Maison Basque, salla associativa.

L'entitat informa: Com cada any al dinar de Nadal del Casal de Catalunya de París no pot faltar la guardiola per participar en la Marató de TV3. Tothom hi col·labora amb donacions i amb participacions de la llumeneta on sortegem lots de productes. Aportant així el nostre "granet" a la investigació contra el Càncer.

PEDREGUER (Marina Alta)

Valentes i positives de pedreguer

Teatre

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
ESPAI CULTURAL de PEDREGUER

L'entitat informa: Representació de sainets feta per dones que hem patit diversos tipus de Càncer, la majoria de mama. Interpretem dos "Sainets" de collita pròpia, amb mescla de balls, poesia i audiovisual parlant sobre la superació del Càncer. En total sortim a l'escenari unes 30 dones.

Portem recaptats:
1672€

Roma

Romaquí

Visites guiades en català a Roma

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
El Palatí i el Palau de Domicià

L'entitat informa: Visitarem de la mà d'un guia de Roma autoritzat i en català el turó dels Emperadors Romans i el Palau de Domicià amb els turistes que vindran a passar el pont de la immaculada a Roma.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Passeig per les places més emblemàtiques de Roma

L'entitat informa: Romaquí ofereix visites guiades en català col·lectives als monuments més emblemàtics de Roma tots els caps de setmana i els ponts des del 2007 i per sisé any consecutiu participarà a la Marato de TV3 amb algunes visites guiades pels turistes que la visitin pel pont de la immmaculada.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Termes de caracalla

L'entitat informa: Visitarem les Termes de Caracalla en català amb els catalans del Casal Català i amb els turistes que han vingut a passar el cap de setmana a Roma.

Portem recaptats:
350€

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Toca-te'ls (Batucada)

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Plaça de la Germandat

L'entitat informa: Es realitzarà una cercavila de batucades pels carrers de laurèdia fins a la Plaça de la Germandat on es repartirà una fideuà per a tothom. El que es recapti anirà per La Marató.

Portem recaptats:
636€

Sant Julià de Lòria, Principat d'Andorra

Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria

"10, 20, 30"

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Auditori Claror del CCCL

L'entitat informa: "10, 20, 30" vol ser un recorregut per aquestes tres efemèrides: 30 anys de l'estrena de l'espectacle "Història i llegenda d'Andorra", 20 anys de la creació del "Ball de la Mare de Déu de Canòlich" i 10 anys de direcció artística de Jaume Torra. Entrades a CCCL i 4tickets

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Auditori Claror del CCCL

L'entitat informa: 10, 20 30 vol ser un recorregut per aquestes tres efemèrides: 30 anys de l'estrena de l'espectacle "Història i llegenda d'Andorra", 20 anys de la creació del "Ball de la Mare de Déu de Canòlich" i 10 anys de direcció artística de Jaume Torra. Entrades a CCCL i 4tickets

Portem recaptats:
560€

Sineu

IES Sineu, AMIPA i comunitat educativa

Berenar de Xocolata amb coca de patata

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Institut (IES Sineu)

L'entitat informa: AMIPA, professorat i alumnat preparam diverses activitats que finalitzen el darrer dia de classe amb petit concert i un berenar de xocolata desfeta amb coca de patata. Tot el que es recapti anirà per La Marató.

Portem recaptats:
2386€

Vinaròs

Escola de música de Vinaròs

Trobada de Corals infantils escolars de Vinaròs

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Esglesia Arxiprestal de Vinaròs

L'entitat informa: X trobada de corals infantils de Vinaròs on d'interpreten nadalee.

Anar al contingut