Bages

Cardona

Casal de la Gent Gran de Cardona, Departament de Benestar Social i Família

Festivals a favor de La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Cardona

L'entitat informa: Les dues associacions del Casal, Associació A viure que són dos dies i Associació La Sal, han organitzat 2 balls per tal de recaptar diners per La Marató. Els balls es faran els dies 11 de desembre i el dia 18.

El Pont de Vilomara i Rocafort

Associació contra el Càncer d'El Pont de Vilomara

Fira de Santa Llúcia solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Fira de Santa Llúcia solidària. Venda de manualitats elaborades per la gent del poble, centres florals i ponsèties. La recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

Gaià

Associació Cultural de Gaià

Gaià camina per La Marató

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Plaça de l`Ajuntament

L'entitat informa: Caminada composta de 14 kms. Recorregut per l'entorn natural i descobrint paratges nous i camins oblidats. Apte per a totes les edats.

Maians

Centre Agrícola Recreatiu de Maians

Bingo per La Marató

Data:
Hora:
23:00
Lloc:
Centre

L'entitat informa: Bingo que es realitza gràcies a l'aportació dels veïns i de cases comercials.

Manresa

Associació Màgia Central Catalunya

Gala de Màgia

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Conservatori de Manresa

L'entitat informa: Gala de Màgia oferta per l'Associació Màgia Central Catalunya.

Centre de dia Manresa

Manualitat: Clauer cosit a mà

Data:
Lloc:
Centre de dia Manresa

L'entitat informa: Al centre de dia Manresa de gent gran, estem elaborant clauers de roba que han elaborat els nostres usuaris per vendre a les famílies. Es vendran durant els mesos d'octubre - novembre

Federació Catalana de Pitch & Putt

Oller del Mas-Pitch&Putt Català amb LaMarató deTV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari organitzat per l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 4 de Desembre.

Manresa Mobilitza't amb La Marató de TV3

Platafroma Manresa mobilitza't amb La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal de Viladordis

L'entitat informa: Vine a la castanyada solidària al Casal de Viladordis! Des de les 18.00h Marató Country Line Dance fins les 00.00h. Hi haurà servei d’entrepants. Organitzat per la Federació d’Associacions de veïns de Manresa i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca del Casino

L'entitat informa: Donació solidària de sang. Organitzada pel Banc de Sang i Teixits. T’hi esperem!

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Crist Rei

L'entitat informa: La Tómbola. Durant tot el dia, aconsegueix un regal per cada butlleta a la Tòmbola que trobaràs a la plaça Crist Rei, cedits per les botigues i entitats més solidàries. Cada butlleta té un preu de 3€, que es destinaran íntegres per La Marató de TV3.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Conservatori

L'entitat informa: Ralph, the reindeer. Com cada desembre, els alumnes i alguns professors de Kids&Us Manresa ens oferiran un espectacle molt màgic i nadalenc! L’obra de teatre musical es titula “Ralph, the reindeer” (“En Ralph, el ren”). A les 17.15h, el Pare Nadal recollirà les cartes dels infants que vinguin.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Passeig Pere III

L'entitat informa: Fira de St. Andreu. Mostra de productes provinents d’arreu de Catalunya, organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa al Passeig Pere III. Busca la parada de la Plataforma i trobaràs tot de productes solidàris per la Marató!

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Turó del Guix

L'entitat informa: Narració de contes a l'anella verda. Torna la narració de contes a l’anella verda que organitza Meandre. Enguany la narració serà al Turó del Guix.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Frankfurt Cal Xavi

L'entitat informa: El mos solidari. El Frankfurt Cal Xavi farà un donatiu d’ 1,5 € per tapa i cervesa. Fem un mos per l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques! Només el dijous 10 de desembre!

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Sala d’actes – Hospital Sant Joan de Déu

L'entitat informa: Taula Rodona.Enguany, torna la Taula Rodona “Prevenció, actuació i vida després de l’Ictus” organitzada per la FUB (Fundació Universitària del Bages), Althaia i FSSM (Fundació Sociosanitària de Manresa.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Complex Esportiu Piscines Municipals Manresa

L'entitat informa: Marató d'activitats. Vine a la Marató de les Piscines Municipals! Gaudeix de cinc hores d’activitats dirigides (ioga, ciclisme indoor, estils dance, aiguagim…) Per assistir a cada sessió cal comprar una entrada pel valor de 3€. Tots els diners aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3.

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Club de Tir i Precissió Manresa

L'entitat informa: Competició Pistola esportiva 30+30. Vine i participa a la competició Pistola esportiva 30+30 que organitza el Club de Tir Precisió Manresa. Tots els ingressos de la competició aniran íntegres a La Marató de TV3. Per a més informació cal trucar al telèfon 938 77 28 26 o a la recepció del Club.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Club Tennis Manresa

L'entitat informa: Torneig Mixt de Pàdel. Vine al Club de Tennis Manresa i participa al Torneig Mixt de Pàdel que comença el mateix dissabte. La inscripció és individual i les parelles es formaran a través d’un sorteig. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 93 877 24 07 o bé a la recepció del Club Tennis Manresa.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Sortida des de l’Esglèsia de la Salut (Viladordis)

L'entitat informa: Marxa Nòrdica. Coneix l’anella verda de Manresa fent marxa nòrdica! Enguany una ruta circular sortint des de Viladordis, passant pel pont de les Arnaules i la Punta-Sabata (500 m.a.). Un total de 8km de recorregut, de dificultat lleu.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Crist Rei

L'entitat informa: Cursa 5km per la vida. Vols una samarreta, un entrepà, estar amb amics i fer una mica d’esport de bon matí? Vine i fes el circuit urbà de 5 km per la vida!

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
C. Cívic Rosa Maria Penya, Sant Martí de Torruella

L'entitat informa: Les Bruixes del Nord.Els nens i nenes de l’escola de dansa, acompanyats per dansaires de l’esbart major del Casal Cultural Dansaires Manresans, ens faran viure una aventura plena de màgia, d’encanteris, de bruixes dolentes i fades bones, d’àngels i dimonis, etc. Passareu una bona estona, sens dubte!

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Pavelló Nou Congost de Manresa

L'entitat informa: ICL Manresa-Herbalife Gran Canaria. Vine al Nou Congost per veure el partit de bàsquet ICL Manresa contra l’Herbalife Gran Canària. Hi haurà una rifa solidària amb fantàstics regals. També podreu comprar butlletes de “Plats, estrelles i Marató!”. Tot destinat a La Marató de TV3!

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Catalunya

L'entitat informa: Plats, Estrelles i Marató. Sorteig de 37 àpats per a dues persones en 37 restaurants guardonats amb Estrella Michelin. Cada butlleta, que aporta 3€ íntegrament a La Marató de TV3, participa al sorteig amb 3 números.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Boxes Manresa. C/Sallent al Pol. Ind Els Dolors

L'entitat informa: Motor Solidari. Necessites una revisió al teu cotxe? Canviar les pastilles de fre? Ara és la teva, vine a Boxes Manresa Confortauto! El 10% de cada operació, es destinarà íntegre a la Marató de TV3. Només del 12 de desembre al 16 desembre (ambdós inclosos)

Monistrol de Montserrat

Grup de dones de Monistrol de Montserrat

Tómbola Marató TV3

Data:

L'entitat informa: Durant la fira de la coca i el mató el 29 i 30 d'octubre es celebrarà una tómbola solidària amb La Marató de TV3.

Navarcles

Societat Coral Harmonia

Matinal solidària de zumba

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu Ins Navarcles

L'entitat informa: Una MATINAL SOLIDÀRIA DE ZUMBA, per tal de fer esport per benefici a La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Capella romànica de Navarcles

L'entitat informa: Exposició solidària de pessebres per recaptar fons per beneficis per La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Auditori de Navarcles

L'entitat informa: ESPECTACLE ENTRE GERANIS. Un espectacle, del qual podreu gaudir d'una rialla, i d'actes quotidians, on quatre dones ens aporten el seu punt de vista.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de l 'ajuntament de Navarcles

L'entitat informa: Llumineta solidària, d'un pernil i un quadre per beneficis a La Marató de TV3. Aquesta llumineta estarà a disposició a tothom durant els actes del dia 18 de desemebre.

Sant Joan de Vilatorrada

Amics per sempre i Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Festival playback

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Sala Cal Gallifa

L'entitat informa: Festival de playback que realitzarà la gent de la nostra entitat.

Santpedor

Centre Excursionista 2 x 2 Santpedor

Camina/Corre/Pedala

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça del Sindicat

L'entitat informa: Camina/Corre/Pedala pel recorregut del PR-131 dels voltants de Santpedor. 5€ + la voluntat, la recaptació íntegra anirà per La Marató de TV3. Tots tenim el costat bo...o molt bo.

Sant Salvador de Guardiola

Cercle Cultural La Guíxola

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Pavelló municipal

L'entitat informa: Una bona paella d'arròs darrere un entrant d'amanida verda, patates xips, olives, ... amb vi, aigua, postres i cafè. Tot seguit uns quants jocs d'entreteniment.

Sant Vicenç de Castellet

Comedia en acción i Ajuntament de St Vicenç de Castellet

Una Marató de somriures

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Auditori Ma. Carme Grauvilardell

L'entitat informa: Espectacle de monòlegs d'humor i música en directe amb l'espectacle SOY UN SEÑOR SOY UN TRUHAN dels còmics Dani Mares i Miguel Espejo i les versions de Lydia Ruiz.

Gym Marca

Salta i lluita per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Gym Marca (C/ Armengol, 30)

L'entitat informa: Activitat oberta a tothom on es podrà gaudir de sessió de Jumping a les 11:00h i a les 12:00h d'una classe de Combat! Tots els beneficis es destinaran 100% a La Marató!

Súria

Colla Castellera Salats de Súria

Panera de Nadal

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça Sant Joan

L'entitat informa: Sorteig d'una Panera de Nadal, cortesia dels membres de la Colla Castellera Salats de Súria.

Anar al contingut