Alt Penedès

Font-Rubí

Ampa i Escola Font-rúbia i Llar d'Infants Els Pinells

Para atenció a la circulació

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Escola Font-Rúbia i llar d'infants els Pinells

L'entitat informa: Per tal de prevenir les lesions cerebrals i medul·lars causades per accidents de trànsit l'escola i la llar faran un seguit d'activitats d'educació viària. Durant el dia 25/11/2016 es podran fer donacions al vestíbul de l'escola.

La Granada

Fem Camí i Puntaires Fil-i-grana

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Centre cívic

L'entitat informa: Els de FemCamí i les Puntaires Fil-i-grana tornem a organitzar la caminada solidària pels voltants del poble de La Granada a l'Alt Penedès, i a més a més aquest any incorporem un esmorzar popular. A qui va dirigit? A tothom que vulgui gaudir d'una bona estona.

La Ràpita

Centre Cultural recreatiu rapitenc i entitats

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Al centre cultural del poble

L'entitat informa: Dissabte 5 novembre farem una xocolatada infantil acompanyada d'una mini disco.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pels voltants del poble

L'entitat informa: Diumenge 6 novembre farem una caminada popular amb prèvia inscripció on visitarem diversos llocs del nostre entorn i esmorzarem.

Mediona

Novallar Mediona

Mercat solidari

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Residència Novallar Mediona

L'entitat informa: Des del 9 de novembre i fins al 15 de desembre trobareu a la recepció de la residència Novallar Mediona manualitats realitzades pels residents per recaptar fons per La Marató. Aquestes es podran adquirir deixant la voluntat en una guardiola.

Moja

Associació Casal d'avis de Moja-Olèrdola

Dinar per La Marató

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Casal d'avis de Moja

L'entitat informa: El Casal d'avis organitza un dinar pro Marató per recollir fons. La inscripció és de 22€, 11€ dels quals es destina a La Marató.

Olesa de Bonesvalls

Associació de gent gran El Roure

Bingo solidari amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Casal de la Gent Gran

L'entitat informa: Bingo solidari amb La Marató de TV3

Ordal

Grup muntanya Crestabocs i Esplai Sol Naixent

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pista poliesportiva

L'entitat informa: 9.00h - Esmorzar Popular (carn a la brasa + pa amb tomàquet + postres + cafè) obert a tot el públic a càrrec del Grup de Muntanya Crestabocs. Preu:8€ Seguidament, l'Esplai Sol Naixent, a la pista poliesportiva, organitzarà una gimcana per a totes les edats, on es faran jocs per gaudir d'aquest dia.

Pacs del Penedès

Fundació Miguel Torres

Implica'T amb La Marató TV3

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Centre de visites de Torres

L'entitat informa: El punt de partida de la jornada el donarà l’actuació Castellera i de Falcons i, d’ençà fins al vespre trobareu activitats i tallers per a gaudir d’un bon dia en família, en parella o amb els amics, activitats per a tothom, grans i petits: degustacions, maridatges,tallers de tast, ...

Puigdalber

Associació de jubilats i pensionistes de Puigdàlber

Castanyada solidària per La Marató de TV3

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Casal de la gent gran de Puigdàlber

L'entitat informa: Xerrada informativa de les malalties que tracte en aquesta edició La Marató. En acabar la xerrada, berenar solidari, on el participants pagaran un preu que anirà íntegrament per La Marató. La despesa del berenar anirà a càrrec de l'associació de gent gran i pensionistes de Puigdàlber.

Sant Pere Molanta

Associació Cultural Social i Esportiva Vallmoranta

Cursa d'orientació solidària Vallmoranta

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Casal Molantenc i Escola Pública Rossend Montané

L'entitat informa: Cursa on l'objectiu és trobar el màxim número de punts amb un temps determinat, repartits pel territori amb l'únic ajut d'un mapa i una brúixola. Hi ha la cursa llarga per a nivell més competitiu i la cursa curta per a la canalla. Després hi ha una paella per a 200 persones.

Casal d'Avis de Sant Pere Molanta

Festa 11è aniversari

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Local Molantenc

L'entitat informa: Celebració de la Festa de l'11è aniversari de l'entitat amb recaptació de 5€ per inscripció destinats a La Marató.

Gatzara Country Olerdola

Els Gatzara Country ballem per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Societat Principal - Unió de Sant Pere Molanta

L'entitat informa: Taller de ball country per a tota la família (nens, adults i avis). L'entrada és gratuïta, però, s'acceptaran donatius. L'import total recaudat anirà íntegrament a favor de La Marató de TV3. Sortejarem regals donats per els comerç de la població.

Grup de Teatre El Folre

Teatre per La Marató

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Local Molantenc

L'entitat informa: Tarda de teatre. L'obra "Entre Dones" es representarà sobre l'escenari del Local Molantenc de Sant Pere Molanta a càrrec del grup local "El Folre". Una obra intrigant i amb un toc tragicòmic. A l'acte es vendran tiquets per la rifa d'una panera. La recaptació anirà íntegra per La Marató 2016.

Sant Quintí de Mediona

Fem un tomb i sabrem on som

Fem un tomb per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Plaça Pi i Margall

L'entitat informa: Des del Fem un tomb i sabrem on som fem novament una caminada solidària Sortirem del centre de la vila de Sant Quintí fins a la Font de Gat on esmorzarem i farem la rosta de l'oli novell. L'esmorzar és gratuït i els donatius es destinaran íntegrament a La Marató

Junts per La Marató

Sant Quintí, participa!

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Bar El Jardí

L'entitat informa: GANXETADA popular: elaboració d'una estrella de ganxet de donatiu als actes de la Marató. Portar fils/llanes/ganxet. Donatiu: 2 euros per berenar. Organitza: ADECA

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Pi i Margall

L'entitat informa: FITNESSDANCE + SPINNING Donatiu: 1 euro l'ampolla d'aigua + 1 euro obsequis solidaris Organitza: Grup Fitnessdance + SQM BTT

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Escola Antoni Grau Minguell

L'entitat informa: XERRADA "L'Anna Garcia, una vida de superació i autora dels contes de l'Ona". Dirigida a alumnes de cicle infantil i cicle mitjà. Elaboració MURAL SANT QUINTÍ, PARTICIPA! Organitza: Escola Antoni Grau Minguell

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala polivalent / Escola de música Mossèn Pla

L'entitat informa: CONCERTS DE NADAL: Alumnes de l'Escola de Música Mossèn Pla. - 13/12 i 14/12: Sala polivalent El Jardí - 15/12 i 16/12: Escola de música Mossèn Pla Donatiu: 1 euros obsequis solidaris + donatius. Organitza: Escola de música Mossèn Pla

Data:
Hora:
13:45
Lloc:
Institut Vall del Mediona

L'entitat informa: XERRADA "L'ictus, lesions medul·lars..." per als alumnes de 1er i 2n d'ESO. Dimecres 14/12 i dijous 15/12 Elaboració MURAL SANT QUINTÍ, PARTICIPA! Organitza: Institut Vall del Mediona

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala Polivalent El Jardí

L'entitat informa: TEATRE INFANTIL "Els contes de l'Ona" Grup de teatre alumnes de l'Escola Antoni Grau Minguell XOCOLATADA POPULAR Donatiu: 1 euro xocolata + 1 euro obsequis solidaris + donatius.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala Polivalent El Jardí

L'entitat informa: 30è CONCURS DE DIBUIX DE NADALES Biblioteca Joan Sardà i Lloret i CONCERT Donatiu: 1 euro obsequis solidaris + donatius.

Data:
Hora:
11:15
Lloc:
Església parroquial de Sant Quintí

L'entitat informa: CONCERT DE NADAL a càrrec de la Coral Terpsícore. Donatiu: 1 euro obsequis solidaris + donatius.

Sant Sadurní d'Anoia

C. E. Trekking Sant Sadurní

Caminada solidària de Festa Major

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
CAP Sant Sadurní

L'entitat informa: Distància: 12 km. Portar calçat i roba adequats i còmodes, esmorzar i beure. El club obsequiarà els participants amb cava, refrescs, aperitiu, postres i cafè per acompanyar l'esmorzar a Can Benet. Oberta a tothom. Sortida des del CAP. Organitza: Trekking Sant Sadurní.

Confraria del Cava Sant Sadurní

X Cursa solidaria País del Cava

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla Ntra. Sra. de Vilafranca del Penedès

L'entitat informa: Cursa, que es pot fer corrent o caminant, des de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia. Sortida a les 10.00 i arribada, com a màxim, a les 13.00. Recorregut de 13 km.

Torrelles de Foix

Pa amb xocolata - Teatre

Cinema i Sopar per La Marató

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Casal Torrellenc

L'entitat informa: Iniciarem l'activitat amb una sessió de cinema amb la pel·lícula MAMMA MIA, i seguidament, sopar amb pa amb tomàquet i embotits, flam amb nata i beguda. Preu: Cinema» 4€ Sopar+cinema» 10€ Reserves pel sopar: 678151466 / 677438631

Vilafranca del Penedès

ADAE-CAS Escola de dansa

Ballem per tu! Mostra de dansa solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló la Gamba

L'entitat informa: Mostra de Dansa de les disciplines de lEscola, Jazz, Predansa, Clàssic, Acrobàcia, Hip Hop i Jazz Contemporani.

AEUS - Jazz Club Vilafranca

Swingdaritza't amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Teatre de la Societat La Principal "El Casal"

L'entitat informa: Agrupació d’Entitats Unides pel Swing. Matinal de swing amb classes obertes, gimcana pares i nens, ball de swing amb els Swing Out! Organitza Swing Garraf, TGN Swing, Swing is in the Air, TarracoHop/Sala Zero, Penedès Swing, Swing Vilafranca i Jazz Club Vilafranca.

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

El Gall solidari

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Vilafranca del Penedès

L'entitat informa: Dins el marc de la Fira del Gall, l'Ajuntament organitza una activitat per reforçar la vessant més solidària de l'esdeveniment. Es construirà un puzle de grans dimensions d'un Gall del Penedès del qual els visitant podran comprar-ne les peces pel valor de 2€ i col·locar-les al seu lloc.

Arcoflis - Arquers i Companyia de la Flor de Lis

VIII Jornades Medievals Arcoflis amb La Marató TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Jaume I - Escalinata Palau Baltà

L'entitat informa: VIII Jornades Medievals - Arcoflis amb La Marató TV3 Tira la teva fletxa solidària!!! Vine a passar una jornada medieval amb nosaltres, i planta cara a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Biblioteca Torras i Bages

Llibres per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca Penedès

L'entitat informa: Del 17 d'octubre al 17 de desembre A la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès oferim llibres procedents de donatius a canvi de la voluntat. La recaptació d'aquesta iniciativa serà donada a La Fundació La Marató de TV3.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca Penedès

L'entitat informa: Del 17 d'octubre al 17 de desembre A la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès oferim llibres procedents de donatius a canvi de la voluntat. La recaptació d'aquesta iniciativa serà donada a La Fundació La Marató de TV3.

Denominació d'Origen Penedès

Vins Penedès de luxe per La Marató

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Fira del Gall-La carpa de la mostra gastronòmica

L'entitat informa: Dins el marc de la Fira del Gall, la DO Penedès organitza un tast de vins de gamma alta a càrrec de la sommelier i periodista Meritxell Falgueras i per 150 persones. Tota la recaptació del tast anirà destinada La Marató de TV3.

Vilobí del Penedès

Penedesfera - Institut d'Estudis Penedesencs

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Pàrquing de l'Avda La Pelegrina de Vilafranca Pdès

L'entitat informa: Els Talls de Vilobí i els voltants Després de la bona acceptació de la caminada de l'any passat, la repetim i afegint-hi novetats i nous al·licients. És un recorregut planer pel municipi de Vilobí, el bosc i les fonts de les Graus, i l'espai natural Talls.

Anar al contingut