Selva

Amer

Clàssic Amer

Concert de música

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal parroquial

L'entitat informa: Concert de música de bandes sonores.

Anglès

Agrupament Escolta i Guia de Sant Miquel d'Anglès

Caminada Solidària i Sorteig de Paneres

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de l'Agrupament Escolta

L'entitat informa: Caminada popular oberta a tothom i per a totes les edats, per l'entorn, amb avituallament a mig camí. S'anirà fins a l'ermita de Sant Amanç.Al final de la caminada es realitzarà un esmorzar popular i un sorteig de paneres on hi hauran col·laborat les entitats del poble.

Arbúcies

Associació Dones d'Arbúcies

Dones d'Arbúcies i Cor Lutiana per la Marató

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Can Delfí

L'entitat informa: Dissabte 22 de novembre es va organitzar al poliesportiu de Can Delfí d'Arbúcies un acte per donar suport al Cor Lutiana, participants a OHD. L'Associació de Dones i el Cor Lutiana es van sumar als actes de la Marató fent pastissos i oferint-los als assistents a canvi d'un donatiu per la Marató.

Casa de Repòs

Manualitats per la Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Residència

L'entitat informa: La residència 'Casa de Repòs' ubicada a Arbúcies, realitza per a La Marató de TV3, una parada on es venen manualitats fetes pels residents.

Club Automobilisme Tiva-Tiva

Presentació DVD de ral·lis Passats de canto

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Teatre Llar de Jubilats

L'entitat informa: Presentació del DVD de Ral·lis Passats de canto 2013. Un DVD on recull el millor d'aquesta temporada. Tot seguit es farà entrega dels premis dels participants de La Porra dels Ral·lis Catalans. Preu entrada: 2 €, tots els beneficis per La Marató de TV3!

Escola de dansa d'Arbúcies i grups aeròbic de la Regidoria d'Esports

Flash Mob per la Marató

Data:
Hora:
17:15
Lloc:
Pavello Can Delfi

L'entitat informa: L'Escola de Dansa d'Arbúcies i els grups d'Aeròbic de la Regidoria d'esports de l'Ajuntament d'Arbúcies organitzem una Flash Mob oberta a totes les edats.

Escola de Futbol arbucienca

Torneig Escoleta La Marató 2014

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Municipal Can Pons

L'entitat informa: Torneig de nens escoleta 2009-2010. Sorteig de material esportiu entre els assistents!

Escola Vedruna d'Arbúcies

VIIIè Pessebre vivent solidari escolar

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Carrer Magnes i dins l´escola

L'entitat informa: Els nens i nenes de l´escola Vedruna , de p-3 a 6è de primària, representen diferents quadres: anunciació Verge, naixement Jesús, mercat, anunciació pastors,calvalcada dels Reis Mags.., davant el carrer de l´escola i també dins el recinte, fent un recorregut per dins i fora.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Can Pascual-Pitch & Putt Català amb la Marató TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

GastroArb, Associació Gastonòmica

Taller tast de canapès.

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Local GastroArb

L'entitat informa: Farem un taller tast de canapès per aquest nadal. I posarem una guardiola per qui vulgui participar a la Marató.

Institut Montsoriu

Castanyada

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Institut Montsoriu

L'entitat informa: Des de l'Institut Montsoriu es va organitzar una castanyada i sortides a l'entorn per tal de recollir fons destinats a la Marató.

Penya Barcelonista d'Arbúcies

Concert solidari per la Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Can Cassó - Arbúcies

L'entitat informa: Concert solidari amb grups locals : Umami, Amalgama, Coral Lutiana, Joel Serras, Taller Músics de Breda, New Serafins, Radio Crash, DjMaimi i Dj Xavi Rubio.

Blanes

Acció Cultural Es Viver

Data:
Hora:
06:00
Lloc:
Casal d'entitats "La Cooperativa"

L'entitat informa: Quina popular per la marató de TV3. Es faran 9 quines amb premis de lots per als guanyadors de ratlla i quina.

Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Passeig de Mar

L'entitat informa: Marxa popular de 8 km pels carrers de la nostra vila on hi podrà participar gent de totes les edats juntament amb els seus gossos

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Centre del poble

L'entitat informa: Els infants i joves de l'agrupament organitzaran activitats diverses pel centre del poble: cantada de Nadales, circ ambulant, curses de cotxes, karaoke,...

Associació Manaies de Blanes

Cercavila cultural amb recreació dels Manaies

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
carrers i places de la Vila de Blanes

L'entitat informa: Cercavila dels Manaies en formació i banda, exposició i sessió de fotos amb els armats, tallers amb famílies i nens/es amb donatiu per la Marató. Així com fer un casc romà gegant al terra amb monedes de 10, 20 i 50 cèntims. Col·laboració en cercavila amb altres entitats de Blanes

Biblioteca Comarcal de Blanes

"LLibres que curen: un llibre ,un euro"

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Biblioteca Comarcal de Blanes

L'entitat informa: Des del 17 de novembre al 13 de desembre, venda de llibres procedents de donatius a 1 euro, en horaris de biblioteca.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Biblioteca Comarcal de Blanes

L'entitat informa: Dipsalut, dins del programa Girona Territori Cardioprotegit, posarà una carpa davant la biblioteca amb demostracions pràctiques per a utilitzar el defibril·lador, de 18.00 a 20.00

Cafeteria Casa Oliveras

Fes Un Cafè per La Marató

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Casa Oliveras Passeig de Dintre 10

L'entitat informa: Casa Oliveras ingressarà la recaptació pel que fà a Cafès i Infusions el 14 de Desembre a la Marató de TV3. Qui vulgui durant tota la setmana podrà fer-ho a compte de la col.laboració.

Centre Clinic Veterinari Mireia Balliu

Fotografia't amb la teva Mascota!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre clinic veterinari mireia balliu

L'entitat informa: Qui ho desitgi podrà fer-se una fotografia amb el seu animal, que després quedarà exposada ( la volem penjar a un arbre de Nadal, que quedi exposada durant el període de la Campanya). Encara no hem decidit l'import ( entre 2-5€), però tota la recaudació anirà íntegra per la Marató.

Col·legi Cor de Maria de Blanes

Fem volar el Cor per la Marató de TV3

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Passeig de Mar, davant carrer Ample

L'entitat informa: L'activitat consistirà en una enlairada de globus biodegradables de color vermell en forma de cor.

Escola de Dansa Daina

Dansa per la Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre de Blanes

L'entitat informa: Trobada d'escoles de dansa i entitats culturals Blanenques a benefici de la Marató de TV3

Escola Mossèn Joan Batlle

Marató de jocs

Data:
Hora:
16:45
Lloc:
Esc. Mn. Joan Batlle

L'entitat informa: Diferents jocs i esports adaptats, goalball, circuïts amb cadires de rodes i handbikes, taller de manualitats del bosc dels desitjos i maquillatge, circ, bitlles catalanes, taller de joc simbòlic, on els alumnes i famílies poden participar pagant una quantitat simbólica a l'entrada de l'escola.

Escola Sa Forcanera

Bateguem per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Voltants de l'escola

L'entitat informa: Cursa solidària pels voltants del centre. L'alumnat que s'hi inscrigui participarà en una cursa per nivells. A l'acabar, tot l'alumnat del centre juntament amb les famílies que ho desitgin participaran en una marxa pel mateix recorregut.

Oficina de Català de Blanes, Consorci per a la Normalització Lingüística

Tastets de cuines del món

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Passeig de Mar (monument sardanista)

L'entitat informa: Els alumnes i les parelles lingüístiques de l'Oficina de Català de Blanes (CPNL) oferiran tastets de cuines del món al preu d'1 € a tots els passejants. A benefici de La Marató.

Residencial Blanes

Xocolatada solidària

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Centre Residencial

L'entitat informa: Fem una xocolatada solidària per a les famílies dels nostres residents. Passem la tarda amb animació a càrreg d'un animador i alhora fem un berenar on els familiars aporten la quanitat que volen per a recaptar per a la Marató de TV3

Rotaract Club Es Portell

V Tómbola Solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Passeig de Dintre - Enfront de l'Ajuntament

L'entitat informa: El Club Rotaract Es Portell organitza per cinquè any consecutiu la Tómbola Solidària. Tothom qui vulgui hi podrà participar fent un donatiu per la Marató i emportant-se un obsequi. Cal destacar que els premis són aportacions fetes pels comerços de Blanes i rodalies.

Bonmatí

Associació Anar-hi Anant

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Envelat

L'entitat informa: Caminada popular d'uns 6 km al voltant del poble amb pujada i baixada a l'ermita de Sant Julià del Llor. S'ofereix caldo a l'arribar a l'ermita i un esmorzar al finalitzar. Les inscripcions tenen lloc a partir de les vuit del matí del diumenge.

Breda

Associació de donants de sang de Breda (girona)

Omple el cor per la marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
plaça de la vila

L'entitat informa: El cor està dividit en porcions i cada persona havia de posar un euro en un pot i agafar un paperet que hi havia un número i el regal que li tocava, podiem ser gorres, bolígrafs, paraiguües, monedes del carro. I a cada papereta també hi havia el número de la porció del cor que havia de pintar

Dones de Breda

Pessebre Vivent

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pel casc antic de Breda

L'entitat informa: Enguany l'associació de Dones de Breda destinarà 0,50 cèntims de les entrades del pessebre vivent del pròxim 21 desembre, per La Marató.

Escola Bressol El Petit Montseny

Detallets de Nadal

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Bressol El Petit Montseny

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'Escola Bressol elaboren detalls de Nadal amb taps de suro. Del 1 al 14 de desembre en horari d'escola convidem a tothom qui ho vulgui a fer una donació a canvi d'aquests detalls.

Gegants de Breda

Capgrossos solidaris

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Centre Cívic

L'entitat informa: Tria el teu capgròs i pinta'l al teu gust

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Cercavila de gegants. Vine amb el capgròs que vas pintar ahir a acompanyar els gegants de Breda. Hi haurà berenar pels participants

Taller de Músics de Breda

El Taller de Músics de Breda amb la Marató

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Actuació musical de les 7 bandes del Taller de Músics de Breda, amb la col·laboració dels avis del Taller de Memòria.

Caldes de Malavella

Agrupació de sardanistes de Caldes de Malavella

Audició de sardanes

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
pl. de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Audició de sardanes on hi haurà el sorteig d'una fantàstica panera. Els beneficis d'aquesta seran destinats a La Marató

Ajuntament de Caldes de Malavella

Subhasta de quadres del concurs de pintura ràpida

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
pl. de l'Ajuntament Nou (davant turisme)

L'entitat informa: Durant tot el matí es realitzarà una subhasta dels quadres provinents del concurs de pintura ràpida. Si desitgeu adquirir una obra per adornar la vostra casa i voleu col·laborar amb La Marató, ja sabeu... A Caldes us esperem

Amics del ball de l'hereu Riera

Venda de calendaris de l'Hereu Riera

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
pl. de l'Església

L'entitat informa: Al llarg de tot el matí es muntarà una parada a la pl. de l'Església on podreu trobar calendaris de l'Hereu Riera. Una part del benefici anirà destinat a La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
pl. Cruïlles

L'entitat informa: Al llarg de tot el matí es muntarà una parada a la pl. de l'Església on podreu trobar calendaris de l'Hereu Riera. Una part del benefici anirà destinat a La Marató

Associació Gastronòmica de Caldes de Malavella

Tastet d'Escudella de Nadal

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
pl. Ajuntament vell

L'entitat informa: Repartiment de la tradicional escudella de Nadal a canvi de la voluntat

Club Patí Caldes de Malavella

L'Hoquei caldenc amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
pl. de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Al llarg de tot el matí podreu participar al campionat d'hoquelín que us hem preparat. Segur que us ho passareu molt bé!

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
pl. de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: Xocolatada solidària per recollir fons destinats a La Marató

Club Patinatge Artístic de Caldes de Malavella

Exhibició de nivell individual de patinatge

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pavelló esportiu del poble

L'entitat informa: Exhibició del nivell de dificultat que tenen els nostres patinadors individualment. També hi hauran coreografies en grup i la rifa d'una panera a la mitja part.

Club Voleibol Caldes de Malavella

Tradicional Quina per La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Gimnàs CEIP St. Esteve, entrada pel c. Girona

L'entitat informa: Tradicional Quina per a recollir fons per a La Marató, amb excel·lents premis cedits per les entitats i els comerços locals, repartits en magnífics lots.

Colla Gegantera de Caldes de Malavella i Grallers Escaldats

Volta'l per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrers del nucli de Caldes

L'entitat informa: Cercavila solidària , a partir de les 11.00, dels Gegants i dels Grallers pels carrers de Caldes, animant el dia de La Marató i convertint-lo en un acte festiu.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
pl. Cruïlles

L'entitat informa: A la parada dels Geganters dins del Mercat de Nadal, es podrà fer una foto amb els gegants de fusta a canvi d'una aportació.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
pl. Cruïlles

L'entitat informa: A la parada dels Geganters dins del Mercat de Nadal, es podrà fer voltar un gegantó a canvi d'una aportació

Espaicaixa de Caldes de Malavella

Parada de productes elaborats artesanalment

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pl. de l'Ajuntament Nou

L'entitat informa: A la parada podeu trobar diferents productes elaborats per la gent d'Espaicaixa: coixinets per agulles i per decorar, joies diverses, fulars, agulles per tancar bosses, punts de llibre... Si voleu adquirir productes originals i molt bonics per regalar per Nadal, a la Parada heu d'anar

Llar d'Avis de la Casa Rosa

Xocolatada solidària per La Marató

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
pl. de l'Església

L'entitat informa: Xocolatada per a recollir fons destinats a La Marató de TV3 a preus simbòlics

Parròquia de Caldes de Malavella

Activitats diverses Pro-Marató

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Església Parroquial

L'entitat informa: Missa de Catequesi i entrada del Tió solidari (es recolliran aliments per Càritas diocesana) Hi haurà una urna per recollir donatius destinats a la Marató

Data:
Hora:
19:15
Lloc:
pl. de l'Església

L'entitat informa: Encesa de Llums de Nadal amb la participació del Sr. Salvador Balliu, Alcalde de Caldes de malavella

Data:
Hora:
19:15
Lloc:
pl. de l'Església

L'entitat informa: Xerrada informativa sobre les malalties cardíaques que realitzarà el doctor Sr. Miquel Carreras, actual director de l'institut d'Assistència Sanitària.

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
pl. de l'Església

L'entitat informa: Mini concert de Nadales a càrrec dels nens de la catequesi.

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Església Parroquial

L'entitat informa: Missa del Pollet Missa de nadal especial pels nens i les nenes del nostre poble on hi haurà una urna per recollir donatius destinats a la Marató de TV3

Data:
Hora:
19:15
Lloc:
Església Parroquial

L'entitat informa: Mini concert de Nadales realitzat pels nens i nenes de la catequesi per la Marató de TV3

Project Scheherezade

El Drac i Scheherezade amb la Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Balneari Prats

L'entitat informa: COR SA EN COS I ÀNIMA SANA PREVENCIÓ PER A UN COR SA: TRACTAMENTS AMB ÀNIMA Entrevista al propietari del Balneari Prats Rafael Quintana que ens parlarà de l'origen dels balnearis i la seva funció i terapeutes del centre ens mostraran com amb els tractaments que s’ofereixen en aquests espais .

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: COS SA, MILLOR COR: L’Exercici és una de les millors prevencions que hi ha, per això esportistes i professionals en l’àmbit de la medecina participaran en una taula rodona, a més d’impartir alguns consells pràctics sobre primers auxilis i la importància de gaudir de desfibril•ladors a prop.

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: ÀNIMA SANA, ANIMALS AMB COR: La interacció amb animals ha quedat palesa amb l’experiència dels últims anys. Gossos o cavalls bateguen alhora cor amb cor aconsegueixen resultats que no tan sols beneficien el cos si no que també ens engrandeix l’ànima a malalts i el seu entorn.

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: NUTRICIÓ SANA, COR SA: LA CUINA DE REBOST Des de sempre les dones han estat intendents, educadores i guaridores. Taula rodona amb professionals de la nutrició, la dietètica i la naturopatia. Així com restauradors i avies envers a la importància de la dieta per un cor fort.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: INSERT COIN, SI NO HI HA COR, S'ACABA EL JOC Espai per compartir grans, joves i petits jocs que promouen l'exercici a l'aire lliure on els més joves participaran en la confecció d’una pancarta amb concurs inclòs de bales o baldufa que acabarà amb xocolatada i entrega de premis al Balneari Prats.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Balneari Prats

L'entitat informa: EL CONTACONTES DEL DRAC I, com a cloenda, la importància de ser un lletraferit en assumptes de cor. Narració de poemes, contes, mites i llegendes on els protagonistes tinguin un Cor de Drac: Noble i generós i omplirem la Barretina del Drac per que així la porti directament a la Marató el dia 14/12

Trijornidi Artesania

Subhasta d'un joc de 6 copes pintades a mà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
pl. Ajuntament Nou

L'entitat informa: Trijordini col.labora amb La Marató de TV3 oferint un joc de 6 copes de cava pintades a mà. Peça única i model exclusiu. Són dissenyades, creades i pintades a mà per l'artista Trini García.

Unió Esportiva Caldes de Malavella

Partit de futbol de lliga

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Camp de futbol de Can Bernardí

L'entitat informa: Partit de futbol de lliga entre l'U.E. Caldes i el sant jaume de llierca . La recaptació de l'entrada d'aquest dia anirà destinada a la marató de TV3

El Pasteral

La Lluna de Can Castelar

Activitats infantils

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Casa de colònies Mas Lluna

L'entitat informa: Activitats esportives i infantils. Cars a pedals, tricicles, inflable, patinets... Tot en un mateix espai a l'aire lliure!Amb venda de begudes per poder-se refrescar!

Hostalric

Ampa i Escola Mare de Déu del Socors

Cantada de nadales

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Escola Mare de Déu dels Socors

L'entitat informa: Cantada de nadales per part dels alumnes davant del pares. - 17 de desembre:cicle superior. - 18 de desembre:cicle mitjà. - 19 de desembre:cicle inicial. - 22 de desembre:Ed. Infantil. Donatius a l'entrada del recinte. S'informarà amb antelació dels horaris.

Club Patí Hostalric

Macro disco del Patinatge

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pavello municipal d'Hostalric

L'entitat informa: Vine a la macro disco del patinatge!!! El nostre pavelló es transformarà en una gran discoteca apta per a tots el públics. No faltis, t'hi esperem!!!!

Colla Gegantera d'Hostalric

Cercavila de gegants

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Hostalric

L'entitat informa: Cercavila de gegants pels carrers de la vila d'Hostalric. Plantada, Davant l'escola Mare de Déu dels Socors: c/avinguda Fortalesa, c/Via Romana, c/Major, Plaça dels Bous, c/Raval i finalitzar davant Ajuntament. Durant tot el recorregut es pasarà la Barretina per recullir fons per la Marato!!

Institut Vescomtat de Cabrera

Xocolatada

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pati institut Vescomtat de Cabrera

L'entitat informa: L'Ampa del nostre centre col·labora econòmicament en les despeses de l'activitat. Els alumnes del cicle "Tècnic en Elaboració de productes alimentaris" elaboraran i repartiran la xocolata als alumnes, professors i personal no docent del centre.

La Cellera de Ter

Amics de l'entorn

Portar el pessebre i esmorzar solidari

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plantadís - La Cellera de ter

L'entitat informa: Caminada popular per la zona del peu de la muntanya de Puigdefrou, coneguda amb el nom de Plantadís, fins a la font del Bassi on hi deixem un pessebre i fem un esmorzar popular per recaptar fons per la marató.

Cellera CF

Botifarrada per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp Municipal d'Esports de la Cellera de Ter

L'entitat informa: Botifarrada per la Marató, presentació de tots els equips del club i partit de futbol de veterans.

Lloret de Mar

Associació Amics del Country Lloret

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament

L'entitat informa: Caminada popular, sortida de la plaça de l´ajuntament,visitarem els jardins de santa Clotilde i arrivada a la ermita de santa Cristina¡¡¡

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Gran Hotel Guitart Monterrey

L'entitat informa: Ballada solidària de country

Associació de Veïns El Rieral

III Cursa Solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Font de la Kaikuta

L'entitat informa: Cursa popular de tres km. Cursa popular infantil Diverses actuacions (música,màgia,balls...) Rifa benefica amb regals donats per comerços de la població. Fideuà per tothom.......

Esplai Bimbirimboines

Esplai Bimbirimboines amb la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'esglèsia

L'entitat informa: Inflables i activitats per als mes petits, pastissos i dolços per els mes golafres, activitats per als joves i per a tota la familia. Premis, regals i diversió. Col·laboració amb la Marató de TV3...hi estarem tot el dia, així que no hi ha excusa, és per una bona causa!!

Federació Catalana de Pitch & Putt

Papalús- Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Institut Ramon Coll i Rodés

Coll i Rodés per la Marató

Data:
Hora:
08:15
Lloc:
Institut i rodalies

L'entitat informa: Conjunt d'activitats : Concert de Nadal Gimcana Cursa Formar un cor gegant Recaptació de diners a través de xocolatada al pati, i guardioles solidaries a les diferents classes.

Lloret voluntari

Quina solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Hotel Rosamar

L'entitat informa: Organitzem una quina solidària amb premis i regals aportats per comerciants, empreses i particulars del nostre poble. Els beneficis seràn per la Marató de TV3

Maçanet de la Selva

Ajuntament de Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
La Societat

L'entitat informa: Concert de Santa Cecília de l'Escola Municipal de Música de Maçanet de la Selva.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló

L'entitat informa: Cicruit de salut i biciletada solidaris de l'Escola Sant Jordi (al llarg de tot el matí). De P3 a 4t faran el circuit de salut i 5è i 6è la bicicletada.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Durant el Mercat de Nadal, les següents parades donaran la recaptació: - Puntaires de Maçanet: parada d'artesania i manualitats. - Associació de Propietaris de MRP:pastissos i coques. - JAG:esmozar popular, bar, pinxos, etc. - Club Ciclista: xocolata desfesta (9 a 10h,bicicletada (10h) i esprint

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Can Trincheria

L'entitat informa: Berenar solidari fet per les mestresses de Maçanet a Can Trincheria. Xocolata calenta, pà de pessic, rosquilles i coca.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
La Societat

L'entitat informa: Festival per La Marató de l'AMPA St. Jordi.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: - Parada de MACOR: informació sobre malalties cardiovasculars, ús de desfibriladors, cantada de cançons, sorteig d'una panera, fruita i coca natural, etc. - Parada de l'AMPA de l'Institut de Maçanet. - Missa cantada. - A les 12h: gegants.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal de Jubilats

L'entitat informa: Sorteig benèfic

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
La Societat

L'entitat informa: Concert de la Coral El Gínjol i altres.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal de Jubilats de MRP

L'entitat informa: Activitats esportives, exercicis al parc de salut, botifarrada i ball.

AMPA Escola Sant Jordi

Festival Escolar

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Teatre La Societat

L'entitat informa: Els nens i nenes de extraescolars de l'escola Sant Jordi faran una demostració de guitarra, linedance i flamenc. I les mares també hi aportaran el seu granet de sorra!

Residència d'avis Nostra Senyora de Foix, Maçanet

Estimem i cuidem el nostre cor

Data:

L'entitat informa: Durant aquests mesos anirem fent diverses manualitats i activitats. Totes elles orientades a la conscienciació i divulgació de la Marató. Un dels objectius és recaptar fons posant a la venda pels familiars tots els materials, però no és l'única i l'última finalitat.

Riudellots de la Selva

Assemblea Nacional Catalana i Riudellots per la Independència

Riudellots x Independència camina per La Marató

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament

L'entitat informa: Es farà una caminada per la plana de l'Onyar, per acabar amb una botifarrada (entrepà de botifarra a 5€). Donatiu íntegre per a La Marató.

Entitats de Riudellots per La Marató

Exposició-Fira de Playmobil

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sala Polivalent (Ajuntament de Riudellots)

L'entitat informa: Fira Exposició de Playmobil consistent en l'exposició de diorames, tallers stop-motion, zona infantil per pintar i dibuixar, punts de venta playmobil i concurs infantil de diorames

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Espai Lúdic La Pista

L'entitat informa: Exhibició de hip hop Like a Dream

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pàdel Riudellots de la Selva

L'entitat informa: Torneig de pàdel en benefici de La Marató. Les inscripcions es poden dur a terme fins el 9 de desembre: Al mateix club: Av. Mas Vila, 59 (Polígon Polingesa), 17457 Riudellots de la Selva, Girona (Telèfon: 972 90 90 30) Per correu electrònic: info@padelriudellots.com El 50% serà per La Marató

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament (Riudellots de la Selva)

L'entitat informa: Es durà a terme una caminada per La Plana de l'Onyar organitzada per Riudellots per la Independència (ANC) que finalitzarà amb una botifarrada solidària a les 10'00h oberta a tothom. Tot el que es recapti anirà destinat a La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala d'Actes (Ajuntament de Riudellots)

L'entitat informa: Concert de les dues seccions de l'orquestra Jove de la Selva: el conjunt de guitarres i la secció d'inicis de corda. Serà un repertori variat, des de la música clàssica fins la més popular, nadalenca i moderna. Entrada de franc, es farà un sorteig i la recaptació anirà íntegrament a La Marató

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: II Fira exposició de playmobil, exposició de diorames, tallers d'stopmotion amb tauletes... Dies: dissabte 13 i diumenge 14 de desembre horari: matí de 10 a 14.00 i a la tarda de 16.00 a 19.00 h preu entrada: 1 € organitza: riude&clicks

Santa Coloma de Farners

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

L'Esport Colomenc amb La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Poliesportiu Els Saioners

L'entitat informa: 10è Pessebre rítmic Club Rítmica Farners Donatiu entrada 2€

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Poliesportiu Els Saioners

L'entitat informa: Trobada d'escoles de bàsquet Club Bàsquet Farners Guardioles per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Poliesportiu La Nòria

L'entitat informa: Pastorets sobre patins Farners Patinatge Artístic Guardioles per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp Municipal d'esports

L'entitat informa: Partits de futbol Centre d'Esports Municipal Guardioles per La Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Poliesportiu Els Saioners

L'entitat informa: Exhibició dels judoques Club Ippon Farners Guardioles per La Marató

Centre Municipal d'Educació - Les escoles de Santa Coloma de Farners amb La Marató

Les escoles de Santa Coloma de F. amb la Marató

Data:
Lloc:
Llar d'Infants la Mainada

L'entitat informa: Venda de targes de felicitació de nadal fetes pels nens i nenes de la llar org. Llar d’infants mainada

Data:
Lloc:
Llar d'Infants el Tabalet

L'entitat informa: Venda d’arbres decoratius de nadal fets pels nens i nenes de la llar org. Llar d’infants el tabalet

Data:
Lloc:
Diverfira

L'entitat informa: Parada de joguines de segona mà org. Llar d’infants la miraculosa

Data:
Lloc:
Centre Municipal d'Educació

L'entitat informa: Venda de peces de decoració nadalenques fetes pels alumnes de mitja i ganxet org. Escola d’adults municipal

Data:
Lloc:
Centre Municipal d'Educació

L'entitat informa: Venda del llibre “les receptes” org. Escola d’adults municipal

Data:
Lloc:
Centre Municipal d'Educació

L'entitat informa: Venda del cd “sól de flabiol” de jazzcat org. Escola d’adults municipal org. Emm josep carbó

Data:
Lloc:
Centre Municipal d'Educació

L'entitat informa: Venda de peces de decoració nadalenques fetes pels alumnes de ceràmica org. Escola d’adults municipal

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Escola Castell de Farners

L'entitat informa: Venda de detalls manuals fets pels alumnes org. Escola castell de farners

Data:
Lloc:
Escola Sant Salvador d’Horta

L'entitat informa: Parada de joguines i llibres de segona mà a les tarda a les sortides d’infantil i primària org. Escola sant salvador d’horta

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Auditori Municipal

L'entitat informa: Concert de combos org. Escola municipal de música josep carbó

Data:
Lloc:
A la rambla de Santa Coloma de Farners

L'entitat informa: Parada de joguines de segona mà org. Llar d’infants la miraculosa

Data:
Lloc:
Centre Municipal d'Educació

L'entitat informa: Tastets per la marató. Venda de tastets fets pels alumnes de cuina org. Escola d’adults municipal

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners

L'entitat informa: Concert de coral iniciació i preparatori i conjunt de vent org. Escola municipal de música josep carbó

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala d'actes Centre Municipal d'Educació

L'entitat informa: Gran quina solidària org. Centre de formació d’adutls la selva

Data:
Hora:
19:15
Lloc:
Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners

L'entitat informa: Concert de diversos instrumentistes org. Escola municipal de música josep carbó

Data:
Hora:
19:15
Lloc:
Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners

L'entitat informa: Concert de Sant Esteve (corals elemental, professional i adults) org. Escola municipal de música josep carbó

Data:
Lloc:
Escola la Salle

L'entitat informa: Venda de grulles de paper - projecte origami durant les entrades i sortides del centre org. Escola la salle

Farners Tennis Club

Farners Tennis Club amb La Marató

Data:
Hora:
09:15
Lloc:
Farners Tennis Club

L'entitat informa: Farners Tennis Club col•labora amb La Marató. Activitat: 6hores de Pàdel Dia: dissabte 14/12/2014 Hora: de 9:00 a 15:00h Hi haurà Xocolatada per a tothom!! Col•locaran urnes solidàries, les persones que ho desitgin podran fer el seu donatiu.

Kids&Us Santa Coloma de Farners

Little Chefs

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Cerce Jove

L'entitat informa: Let's cook together! Taller de cuina en anglès on pares i nens venen a fer una recepta en una atmosfera on l'idioma i la diversió són el més important.

Sant Feliu Buixalleu

Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu

Quina per La Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Sala polivalent

L'entitat informa: L'activitat d'enguany és el tradicional joc de la Quina que es farà a la Sala polivalent el dia 14 de desembre a les 17.30 h.

Escola Alzines Balladores

Nadal Solidari

Data:
Hora:
15:15
Lloc:
Sala Polivalent

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola fan manualitats. El dia 22 s'organitza una festa amb les famílies on s'exposen aquestes manualitats i els familiars poden agafar una manualitat i col.laborar amb la Marató de TV3.

Sant Hilari Sacalm

Associació de Dones La Violeta

Venda de plantes i ornaments de Nadal

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Gravalosa

L'entitat informa: La parada de venda de plantes i ornaments de Nadal, romandrà oberta els dies 13 i 14 de desembre de 10 del matí a 2 de la tarda. També hi trobareu objectes de 2ª ma.

Bastoners de les Guilleries

Xocolatada i Cercavil.la per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Gravalosa

L'entitat informa: Xocolatada amb melindros i cercavila amb bastoners i gegants per els carrers del poble

Club Tennis Sant Hilari

Campionat mixte de pàdel i dobles de tennis +40

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pistes Municipals de tennis i pàdel de Sant Hilari

L'entitat informa: Realitzarem dos campionats paral·lels. Un serà un campionat mixte de pàdel. L'altre serà un campionat de dobles de tennis per a majors de 40 anys

Museu Guilleries i Espai AQUA de Sant Hilari Sacalm

Estrelles dels desitjos

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça Verdaguer i Aqua i Museu Guilleries

L'entitat informa: Consisteix en omplir amb un desitj estrelles fetes de fusta i penjar-les als avets de nadal de la vila de Sant Hilari i/o per posar-les a l'avet de casa, es farà també els dissabte i diumenge matí de 10:30 a 13:30 al Museu Guilleries i a l'espai AQUA. Es donarà 2 € per estreles per a la Marató.

Sils

Ajuntament de Sils

Sils es Mou!!!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Euro de Mallorquines

L'entitat informa: Festa de la Castanyada. Part de la recaptació es destinarà a la Marató. L'organitzen l'A.V. de Mallorquines

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Aparcament de l'estació de tren

L'entitat informa: Lliga de bitlla 4a. Jornada de lliga de bitlla catalana es celebrarà un sorteig. Organitza l'a.E. Mallorquines - sils  

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Playback. Després de les actuacions es repartiran premis. Inscripcions: programes a part. Donatiu: 2 € organitzen les ampa de les escoles jacint verdaguer, els estanys, el ses de sils i la quitxalla, que vendran coca i sucs a 1 €

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pista Coberta

L'entitat informa: Botifarrada amb beguda donatiu: 4 € organitzen l'esbart dansaire el cabirol i l'esplai sant llop venta de tiquets de l'11 al 24 de novembre a la cafeteria del centre cívic de sils, de 8:00 a 15:00, i a marcs la selva (c/ vescomtes de cabrera, fleca les mallorquines, i barberia call).

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pista Coberta

L'entitat informa: Mercat solidari aporteu objectes dels quals us vulgueu desprendre i adquiriu-ne d'altres a 1€ (o al preu que us sembli). Organitza l'esplai sant llop

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pati de l'escola Jacint Verdaguer

L'entitat informa: Exhibició de diferents cossos d'emergències organitza l'a. Per l'organització de festes

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Parc de les Comes

L'entitat informa: A les 11:30, al parc de les comes Taller de zumba organitza l'a.V. De les comes a les 14:00, al parc de les comes dinar de germanor preu: 5 €. Venta de tiquets al local social de les comes organitza l'a.V. De les comes

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
De la plaça de l'estació de Sils fins a Vallcanera

L'entitat informa: Caminada fins a Vallcanera sortida a les 9:30 des de la plaça de l'estació. En arribar al centre cívic de vallcanera, botifarrada amb beguda preu: 4 €. Pod

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports

L'entitat informa: Doble audició de sardanes a càrrec de les cobles Principal d'Olot i Tres Vents Hi haurà una urna per efectuar donatius Organitza l'A. Sardanista Francesc Mas Ros

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Representació del poema de Nadal de J.M. de sagarra funció 1 preu a taquilla: 7 € preu anticipat 5 € organitza l'a. Recreativa i cultural la laguna

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
La Laguna

L'entitat informa: Representació del poema de Nadal de J.M. de sagarra funció 2 preu a taquilla: 7 € preu anticipat 5 € organitza l'a. Recreativa i cultural la laguna

Fundació Resilis (Crae Pla de la Selva)

Activitats diverses

Data:
Lloc:
Població de Sils

L'entitat informa: Activitat entre gent gran i infants i joves del nostre servei. A través del GERIÀTRIC DE SILS i el nostre servei es coordinaran accions per afavorir a la Marató de TV3

Tossa de Mar

Animació infantil

Disfressa't per La Marató

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Edifici La Nau

L'entitat informa: Festa de disfresses on es pagarà una quantitat de 3 euros per entrar. Tot el que es recapti anirà destinat ÍNTEGRAMENT a la Marató. A la festa és farà: - Discoteca infantil. - Animació: farem ballar a tota la família i es realitzaran jocs al ritme de la música. -Berenar ( coca i xocolata)

Centre Excursionista de Tossa de Mar

Pujada del pessebre a Cadiretes

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Tossa de mar- Pujada del pessebre a Cadiretes

L'entitat informa: El centre excursionista de Tossa organitza una pujada nocturna del pessebre al Puig de Cadiretes.

Les Supremes de Tossa - 6/4 Wellness Center

Les Supremes amb la Marató i el Nadal

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
PASSEIG DEL MAR - FIRA DE NADAL

L'entitat informa: Durant els dies 6 i 7 de Desembre de 2014 realitzarem activitats diverses per la recaptación de fons per a la Marató de Tv3. Les activitats seran coreografies variades i en algunes el públic participarà. Fomentarem la diversió, els balls, els somriures i, com no, la col·laboració amb la Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
PASSEIG DEL MAR - FIRA DE NADAL

L'entitat informa: Durant els dies 6 i 7 de Desembre de 2014 realitzarem activitats diverses per la recaptación de fons per a la Marató de Tv3. Les activitats seran coreografies variades i en algunes el públic participarà. Fomentarem la diversió, els balls, els somriures i, com no, la col·laboració amb la Marató

Vidreres

Ajuntament de Vidreres i Entitats

Vidreres per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Teatre Casino , Pl. Esglèsia i Pl. Lluís Companys

L'entitat informa: Marató teatre diumenge 14 de desembre de les 10h a les 21:00 actuacions i varietats Vidrerenques

Atlètic Vidreres FSCE

Penal solidari

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça del poble

L'entitat informa: Activitat on a canvi d´un donatiu...es podrà xutar un penal als nens dels nostres equips...

Biblioteca Joan Rigau i Sala, de Vidreres

La Biblioteca també col·labora! Col·laborem tots!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca Joan Rigau i Sala

L'entitat informa: Venda solidària de llibres a la biblioteca durant la setmana de l'1 al 13 de desembre i també paradeta a mercat el dijous dia 11. El material que procedeix en la seva totalitat de donatius d'usuaris es ven a 1 € per document o 3 revistes també 1 €.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Biblioteca Joan Rigau i Sala

L'entitat informa: Taller solidari de postals de Nadal. De l'1 a 13 de desembre de 17h a les 20h de la tarda.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca Joan Rigau i Sala

L'entitat informa: Durant tota la setmana de l'1 al 13 de desembre: Exposició de llibres i guia de lectura sobre les malalties del cor.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca Joan Rigau i Sala

L'entitat informa: Fes que la Biblioteca bategui! Durant tota la setmana de l'1 al 13 de desembre: Per 1 € Dibuixa, pinta i penja un cor al nostre arbre i fes que el cor de la Biblioteca bategui per les malalties del cor.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Biblioteca Joan Rigau i Sala

L'entitat informa: Taller de Plastilina per Nadal. Donatiu voluntari per participar al taller 1 €.

Escola Sant Iscle

Quilòmetres solidàris per la Marató

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Escola Sant Iscle

L'entitat informa: Una cursa no competitiva que els alumnes i les seves famílies realitzen al voltant de l'escola. Cada corredor/a busca patrocinadors entre els seus familiars i coneguts, que es comprometen a abonar una quantitat per cada quilòmetre recorregut.

El blog de la teva comarca
  • Espaicaixa de Caldes de Malavella

    Quins regals més bonics que tenim per fer per Nadal. Veniu a Caldes a la Fira a buscar-les

  • Club Voleibol Caldes de Malavella

    Fem una crida a tota la gent de la comarca de La Selva perquè vingui a passar-ho bé jugant a la Quina solidària.

  • Colla Gegantera de Caldes de Malavella i Grallers Escaldats

    Els gegants de Caldes també volen col·lobrar amb la Marató passejant pel poble.

  • Amics del ball de l'hereu Riera

    Quines fotos més xules surten al calendari! Podeu comprar-lo a la paradeta de l'entitat

  • Amics del ball de l'hereu Riera

    El ball de l'hereu Riera és un ball tradicional que es fa en algunes festes importants de Caldes com per St.Maurici. I quines fotos que surt

Anar al contingut