Segriè

Albatàrrec

Ajuntament d'Albatàrrec

ESCALA EN HI-I

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
CASAL CULTURAL

L'entitat informa: Al Casal Cultural, L'Associació d'Àguedes organitza un Escala en hi-fi per a recaptar diners per la Marató de Tv3. Hi haurà xocolata desfeta per a tots els assistents. Preu:3€. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Marató.

Alcanó

Ajuntament d'Alcanó

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Sala Polivalent

L'entitat informa: Xocolatada popular i teatre nachthexen "les bruixes de la nit". La xocolatada anirà a càrrec de l'associació de dones d'alcanó, amb un donatiu de 2€. Tots els diners recaptats es destinaran a la Marató.

Alcarràs

Biblioteca Joaquim Montoy

V Concurs de Pessebres Reciclats

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Biblioteca Joaquim Montoy

L'entitat informa: Concurs de Pessebres reciclats. Tot el cap de semana. Per votació popular,i amb l'aportació de 2€ per persona, es votarà la categoría de "pesebre solidari". S'haurà de tenir en compte la originalitat, la reutilització de materials i la creativitat.

Camp d'Alcarràs i Secció de Crèdit - Agrobotiga

Solidaritat en els productes Cooperatius

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Agrobotiga d'Alcarràs

L'entitat informa: Durant el mes de novembre i desembre l'Agrobotiga d'Alcarràs posa a la venda tires per un sorteig d'un lot de productes cooperatius valorat en 150 €. la totalitat de la recaptació serà per la Marató.

Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs

Alcarràs amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu Andreu Aixalà Castells

L'entitat informa: Exhibició de diferents activitats esportives. Participarant el Club de Gimnàstica Artística, el Club de Taekwondo, Nandubo, Patinatge, Handbol, Club Aeromodelisme d'Alcarràs. Sorteig de 2 lots. Exhibició de Bitlles Catalanes, hi haurà una taller de sardanes amb l'Assosiació 50 i +.

Data:
Hora:
07:30
Lloc:
Pavelló Polivalent d'Alcarràs

L'entitat informa: Trobada de BTT amb diferents rutes i esmorzar popular per tots els públics. Organitzat per l'Assosiació l'Aspardenya d'Alcarràs. Sorteig de lots esportius.

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Camp de futbol d'Alcarràs

L'entitat informa: Diferents patits de futbol. Col.laboració del Futbol Club Alcarràs

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp de futbol d'Alcarràs

L'entitat informa: Diferents equips de l'Escola de Futbol del Baix Segrià faran uns partits de futbol durant tot el matí.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Instituts d'Alcarràs

L'entitat informa: Torneig deTennis Taula.

Residencial Sant Sebastià

Paradeta solidària al Mercat Municipal

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
mercat municipal

L'entitat informa: Paradeta solidària al mercat on es podran comprar objectes de decoració nadalenca fets a mà pels avis i àvies del Residencial durant tot l'any.

Alcoletge

Associació Alcoletge Jove

Correm per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló

L'entitat informa: farem les següents activitats: - Cursa de 5km i 10km! La cursa constarà de 2 recorreguts un de 5km i un de 10km! El preu de la cursa serà d -Activitats pels nens (i no tan nens) al pavelló municipal!(Apartir de les 16:30h) El preu sera de 2€ per accedir al pavelló.

Associació Esportiva Alcoletge

El futbol Base d'Alcoletge amb La Marató

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Camp Municipal de futbol d'Alcoletge

L'entitat informa: Es disputaràn dos partits de la lliga de la F.C.F, i a l'espai de temps entre un i altre organitzarem un xocolatada per tots els assistents. A més a més, vendrem tires per entrar en el sorteig d'una cistella de nadal. Les recaptacions obtingudes es donaràn a la Marató.

Alfarràs

Ajuntament d'Alfarràs

Alfarràs amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
POLIESPORTIU

L'entitat informa: 16:00 Cercavila de la Banda de Majorets, cornetes i tambors fins al poliesportiu. 16:30 - 18:30 Inflables per a nens/es, master class de zumba, master class de ciclo indoor (spinning). 18:30 - 21:30 Balls de saló per a tots els públics.

Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana

IV Festa dels Pescadors Solidaris

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Zona Barbacoes

L'entitat informa: Esmorzar popular pels assistents, practiques de pesca, muntatge de mosques, coneix els racons del coto d’Alfarràs.

Alfés

Associació de Dones La Timoneda d´Alfés

Venta de pastissos cassolans, xocolatada i plantes

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Sala del ball de l'ajuntament d'Alfés

L'entitat informa: L'associació de dones fa i ven la xocolata desfeta i la gent voluntària porta pastissos dolços i salats , a la sala, es fan a trosos i desprès es venen a porcions. També es venen plantes de Pasqua i altres i així també recollim més diners.

Alguaire

Ajuntament d'Alguaire

Alguaire per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu municipal

L'entitat informa: Mercadet d’andròmines. De 9,00 a 13,30h. Si vols fer donació d’objectes, porta-ho a l’Ajuntament abans del 13 de desembre.

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Torneig local de botifarra especial Marató. A les 9,00h. Club de Botifarra d’Alguaire. La recaptació de les inscripcions dels participants van per a la Marató.

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Esmorzar solidari. A les 9,00h. Podeu col•laborar amb propostes culinàries dolces i salades. Els productes elaborats és vendran a preus populars per l’esmorzar. Per participar, apunteu-vos a l’Ajuntament.

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Exposició i venda de fotografies artístiques. De 9,00 a 13,30h.

Data:

L'entitat informa: Marató de contes. A partir de les 10,00h. Qui vulgui explicar un conte cal que passi a apuntar-se per la biblioteca. Cal aportar 2€ per nen/a que assisteix, es pot entrar i sortir durant el matí. Espai superior del poliesportiu.

Data:
Hora:
10:30

L'entitat informa: Sardana amb La Marató. A les 10,30h. Amics de la Sardana. Fan una rotllana on, dansaires i tothom que vulgui, aporti per la Marató 2€.

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: Conferència sobre les malalties coronàries. A les 11,00h. A càrrec de Thaïs Comella Fiestras.

Data:
Hora:
12:00

L'entitat informa: Exhibició de foc amb acompanyament dels tabalers. A les 12,00h. Explanada exterior del poliesportiu

Data:
Hora:
13:00

L'entitat informa: Tast solidari de truites. A les 13,00h. Qui vulgui participar-hi, ha de fer una truita ben original i portar-la el mateix dia embolicada em paper albal. El tast serà de 2€.

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí: Manualitats infantils. Es podrà entregar la carta a Ss. Majestats els Reis Mags d’Orient, amb la presència del camarlenc. Taller de trenetes. Associació dones africanes.

Almacelles

Betula Alba

Concert trio rat pack

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Auditori del complex residencial Betula Alba

L'entitat informa: El concert en directe amb el trio rat pack ofereix un espectacle ple de glamour típic de hollywood i las vegas de mitjants dels anys 50. Frank sinatra, dean martin i sammy davis jr, ens porten estils com el swing, jazz, mambo, chachachà foxtrot, etc.Per a qualsevol tipus de públic

Institut Canigó

Ballem per la Marató

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Plaça de la vila

L'entitat informa: Els alumnes de 3r d'ESO ballaran la cançó de la Marató "Can hold us" de Mackclemore & Ryan Levis a la plaça de la vila, coincidint amb dia de mercat.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Carrer Major d'Almacelles

L'entitat informa: Esmorzar solidari els alumnes de 3r d'eso juntament amb les seves famílies faran pastissos diversos que serviran per fer un esmorzar solidari. Aquests pastissos es vendran tant al mercat del poble com a l'institut en favor de la marató.

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Parc d'Europa

L'entitat informa: Camina per la Marató alumnat i professorat de l'institut realitzaran durant 30 minuts una cursa solidària en favor de la marató. La inscripció a la cursa té un preu simbòlic.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Per tot el poble d'Almacelles

L'entitat informa: Cistella de la Marató amb les donacions dels diferents comerços d'almacelles s'ha confeccionat una cistella. La venda de tiquets i la rifa es realitzarà el mateix dia 11 de desembre.

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Institut Canigó i CEIP Antònia Simó i Arnó

L'entitat informa: A ritme de cor els alumnes de 3r ensenyaran als alumnes de 1r i 2n d'eso, així com als alumnes de 5è i 6è de primària a ballar la cançó de la marató. De 8 a 10 h. Als alumnes d'eso, i de 15 a 17 h. Als alumnes de primària.

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Institut Canigó

L'entitat informa: Què sabem del cor? Els alumnes de 3r d'eso dins de la matèria de ciències naturals han preparat un power on expliquen el funcionament del cor i les seves malalties associades. Aquest power el presentaran als seus companys de 1r i 2n d'eso.

Almatret

Club Ciclista i Excursionista Almatret

Caminada i pedalada per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Caminada i pedalada amb circuits populars amb l'objectiu de fer quilòmetres i salut tot col·laborant amb La Marató.

Almenar

Ajuntament d'Almenar

Almenar amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Local Social

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar organitzen una xocolatada popular. Tiquets (5euros) a la venda a la Llar de Jubilats.

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Local Social

L'entitat informa: Caminada Popular organitzada per l'Associació Cultural de Dones d'Almenar amb xocolatada.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Catalunya

L'entitat informa: Vermut Solidari, venda de tiquets (7euros) a la Llibreria Papereria Anna i Bar el Cau

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Local Social

L'entitat informa: Partida Solidària d'Escacs

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Església d'Almenar

L'entitat informa: La coral de l'Insitut d'Almenar i de l'Aula de Música d'Almenar organitzen un concert a l'Església.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Local Social

L'entitat informa: Festa Solidaritat. Escala en HI-FI

Alpicat

Agrupament Escolta Taciplà

Alpicat balla per la Marató!

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça països catalans,1

L'entitat informa: L'activitat consistirà en fer un flashmob. L'AE taciplà farà difusió d'un vídeo amb un ball d'una cançó. Animem a que companys, amics, familiars i veïns del poble se'l aprenguin i vinguin a ballar amb nosaltres. Després de ballar repartirem globus i els tirarem a l'aire.

Ajuntament d'Alpicat i Associació Cultural de Dones d'Alpicat

Sessió de ball i activitats solidàries

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Sala La Unió (carrer de Lleida, 22)

L'entitat informa: Sessió de ball amb el grup Café Latino, amb sortejos i activitats solidàries diverses.

Artesa de Lleida

Ajuntament d'Artesa de Lleida

Cursa i caminada solidària

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Artesa de Lleida

L'entitat informa: Cursa i caminada de 5 i 10 quilòmetres on tots els beneficis aniran destinats a una bona causa.

Associació de dones La Publilla d'Artesa de Lleida

Mercadet solidari i festival de balls i música

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre municipal

L'entitat informa: Mercadet Solidari i Vermut Popular amb Ballada de Sardanes al matí a la tarda Festival d' activitats diverses de ball, música i esports amb nens, nenes i veins del poble .

Aspa

Ajuntament Aspa

Berenar i bingo solidari

Data:

L'entitat informa: A partir de les 17:00 hores tots plegats berenarem i jugarem unes partides de bingo, a la Sala de l'Ajuntament. Tots els diners que es recaptin seran donats a la Marató de TV3

Benavent de Segrià

Ajuntament de Benavent de Segrià

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Ajuntament

L'entitat informa: Caminada per camins veïnals. A mitja caminada, podrem gaudir d'una parada per recuperar forces. L'Associació de Dones ens repartirà una bossa d'avituallament on hi podrem trobar fruita i aigua.

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Plaça Ajuntament

L'entitat informa: Venda de flors de lis, rosquilles i xocolata desfeta.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Ajuntament

L'entitat informa: El Grup de Batucaires "Les Garnotes" donaran la benvinguda als participants de la caminada popular. Tot seguit, podrem gaudir d'uns balls que ens oferirà l'Associació de Twirling.

Corbins

Ajuntament de Corbins

Partit de futbol sala solteres contra casades

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavello municipal de Corbins

L'entitat informa: Partit de futbol sala entre solteres i casades del municipi. Amb el preu de l'entrada, que anirà directament per la marató, entrarà el poder gaudir del partit de futbol sala, xocolata desfeta i una masterclass per a tothom. A més de tenir preparada la guardiola per augmentar la recaptació.

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Sala d'actes de l'Ajuntament de Corbins

L'entitat informa: Xerrada sobre les malalties del cor. Xerrada per conèixer el tema de la Marató d'aquest any. Aprofundir amb les malalties del cor, prevencions, suport, ajudes,... 60 persones.

Gimenells

Associació de Dones de Gimenells i altres Entitats

Activitas solidaries per la marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pavelló poliesportiu

L'entitat informa: Es farà una caminada en la qual els petits i grans es podran dibuixar un cor i el logo de la marató també una desfilada de vestits de boda i comunió antics i per finalitzar unes actuacions del grup de escala HI-FI del poble. Per finalitzar es donara un entrepà amb l'entrada del espectacle.

Gent de Gimenells

Partit de futbol solidari

Data:
Hora:
12:00

L'entitat informa: Partit de futbol casats contra solters i casades contra solteres. Durant el partit hi haurà servei de barra, vermut i cosetes per picar. I alguna sorpresa...

La Granja d'Escarp

Ajuntament de La Granja d'Escarp i Associacions

Data:

L'entitat informa: Pedalada popular Marató d'Spinning Ball de tarda, amb sorteig de regals i bingo

Llardecans

Associació de Dones L'Espiga de Llardecans

Col·laborem amb la Marató

Data:
Lloc:
plaça del poble

L'entitat informa: Venda de rosquilles, venda de flors de Nadal i Bingos a la societat del poble. També es subhastaran productes artesanals (pastissos, coques, bombons...) fets i cèdits per la gent de Llardecans. Aquest any també hi haurà una exhibició de balls de saló.

Lleida

Actel Força Lleida

Partit Actel Força Lleida - Mywigo Valladolid

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Pavelló Barris Nord

L'entitat informa: Partit de l'Actel Força Lleida de l'Adecco LEB Or en que es destinarà la meitat de la recaptació a taquilla a la Marató de TV3 i hi haurà un punt fer fer donatius a la Marató

AMPA Escola del Treball

Venda centres de nadal

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça treball

L'entitat informa: Vendre centres de nadal, i fer fotografies amb el pare noel als nens.

AMPA Escola La Mitjana

Gran festa de la Marató de TV3

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Pavello de l'Escola la Mitjana

L'entitat informa: Entrega de les samarretes venudes, on el benefici va íntegrament dedicat a la Marató, gran festa on els artistes de casa ens deixaran bocabadats amb un gran escala en hi fi, venda de coca amb xocolata, venda de les manualitats que les mares treballadores han fet durant les tardes a l’escola La Mitja

Ampa Escola Riu Segre

Escala Hifi

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Pabelló escola Riu Segre

L'entitat informa: Espectacle de escala hifi que faran els nens de l'escola, demostració d'activitats extraescolars, sorteig de lots que donen els botiguers i empresaris del barri

AMPA Maristes Montserrat i l'Associació Juvenil Mà Oberta - Cor Obert de Lleida

TUNEL DE LA POR

Data:
Hora:
17:45
Lloc:
Col·legi Maristes Montserrat Lleida

L'entitat informa: "Túnel de la por" amb més de 50 voluntaris que transformaran el col•legi en un centre d'investigació sobre malalties del cor..on passen coses estranyes.AJMACOR Lleida,professors, alumnes i antics alumnes i l'AMPA, preparen una activitat "de por" per als alumnes i famílies del col•legi

Associació Comerciants zona alta Lleida

Dóna'ns el Cor

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Carrer Bisbe Ruano

L'entitat informa: Dóna'ns el Cor. Actes benèfics organtizat per Zona Alta Lleida i amb el Patrocini de Mercedes-Benz Nayper Motor. Desfilada Presentació temporada tardor-hiver'14 amb la col·laboració de MsM Models.Tot seguit concert a càrrec de Ruta 66 amb zona chillout amb la col·laboració de Jaiak i Birkin.

Associació de veïns de Cappont Lleida

Cappont té un cor Gegant

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Associació de veïns de Cappont

L'entitat informa: Xerrada informativa a càrrec del Dr Prat. Ens introduirà a la Marató, com es finacien els projectes... el que són les malàlties del cor, malalties típiques del cor, testimonis que ens explicaran les seves vivències... Una bona ocasió per conèixer i aprofunfir amb la Marató

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Associació de veïns de Cappont

L'entitat informa: Ioga i el cor Farem una classe de ioga però dedicada exclusivament al cor! Està oberta a tothom, i les persones interessades a venir poden aportar la voluntat per fer la classe de ioga! Relax i solidaritat amb una classe Us esperem a tots i totes!!! Destinació íntegra per la Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Associació de veïns de Cappont

L'entitat informa: Tarda solidària berenar solidari amb coreografies, balls amb línea, venta de productes com ara collars, bufandes, fofutxes, servei de bar, diferents sortejos...! Us esperem a tots i totes a venir a berenar i col·laborar amb la Marató de TV3 Destinació íntegra per la Marató de TV3

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Associació de veïns de Cappont

L'entitat informa: Vermut Swing i la Marató de tv3 Si vols venir a fer el vermut, ballar swinng, aprendre swing, vestir de l'època, o simplement col·laborar amb la Marató t'esperem el diumenge Destinació íntegra per la Marató de TV3

Associació de Veïns de la Partida de Llívia i voltants

Activitats i berenar solidari per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala Polivalent El Casinet de la Partida de Llívia

L'entitat informa: Es duràn a terme diferents activitats com tallers de maquillatge per nens i adults, demostracions de difrrediferents tipus de balls, etc.. i a continuació es farà un berenar solidari amb els productes que hagin portat els assistents.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pista polivalent de la Partida de Llívia

L'entitat informa: Es durà a terme una caminada i una xocolatada solidària.

Associació de Veïns Montserrat

A. VV. MONTSERRAT CAMINANT PER LA MARATÓ

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Local social de l'Associació de Veïns

L'entitat informa: Caminada Popular d'uns 5 km. per terrenny totalment pla, asequible per a qualsevol edad, a l'arribada farem sorteig de regals i xocolatada per ha tothom.

Centre Salut Rambla Ferran

Amb el cor a la mà

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
CS RAMBLA FERRAN

L'entitat informa: Es posarà una taula al hall del centre per fer mesures deTA, glicèmies, vacunes, etc... Es sortejaran unes figures fetes per un usuari del centre amb la finalitat de recaptar diners per la Marató.

Club Escacs Balàfia

Torneig d'escacs Lleida solidàra

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
IES Ronda

L'entitat informa: Els club d'escacs Pardinyes, Balàfia i l'Acadèmia d'escacs Josep OMS (ADEJO) organitzen un torneig d'escacs solidari de partides ràpides per tothom qui vulgui passar una bona estona.

Club Esportiu La Seu Vella

XXXIV Pujada Seu Vella

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Seu Vella Lleida

L'entitat informa: Prova mítica d'atletisme que es be celebrant a meitats de desembre de cada any. La prova te lloc de sortida desde l'emblemàtica Seu Vella on el seu circuit va Recorrent llocs emblemàtics de la ciutat de lleida passant pel parc natural de la Mitjana finalitzant a la mateixa catedral de la Seu Vella.

Club Ultimate Marracos Lleida

Llança un frisbee per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça Sant Joan

L'entitat informa: Els participants llançaran diversos discs volador a unes dianes que tindran puntuacions diverses. Com més gran sigui la seva puntuació, millor serà el premi que guanyaran. El preu per participar serà 1€ per temptativa (5 discs)

Col·lectiu Bordeta.net

El Col·lectiu Bordeta.net amb La Marató 2014

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pavelló Municipal de La Bordeta

L'entitat informa: El Col·lectiu Bordeta.net vol col·laborar amb la Marató de TV3, realitzant tot un seguit d'activitats lúdiques, per poder recaptar fons. Aquestes activitats es duran a terme durant la tarda del dia 14.

Col·legi Maristes Montserrat

Activitats diverses

Data:
Hora:
08:45
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Els alumnes de 4t de la eso han dissenyat un logo amb un fort eslògan: "obre el teu cor...Perquè bateguin d'altres!" han iniciat la construcció de xapes que els vendran a tota l'escola i a tota la població (adjuntant a cada xapa un full informatiu i/o una enganxina de la marató).

Data:
Hora:
10:45
Lloc:
Maristes Montserrat (pavelló)

L'entitat informa: Primària: Túnel del terror amb recollida de donatius i donació de tríptics per divulgar la informació de La Marató. Podeu veure imatges del curs passat dirigint-vos aquí: http://www.fajmacor.org/lleida/tunelpor2013/

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Maristes Montserrat (Aula polivalent)

L'entitat informa: Conferència a 3r d'ESO: es malalties del cor, enteses com els trastorns que afecten l’òrgan principal de l’aparell circulatori. Donació de tríptics i enganxines de La Marató.

Data:
Hora:
11:45
Lloc:
Maristes Montserrat (Aula polivalent)

L'entitat informa: Conferència a 4t d'ESO: es malalties del cor, enteses com els trastorns que afecten l’òrgan principal de l’aparell circulatori. Donació de tríptics i enganxines de La Marató.

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Maristes Montserrat (Aula polivalent)

L'entitat informa: Conferència a 1r BAT: es malalties del cor, enteses com els trastorns que afecten l’òrgan principal de l’aparell circulatori. Donació de tríptics i enganxines de La Marató.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Tota el Segrià

L'entitat informa: Des del 1 de novembre anar per tots els petits comerços de Lleida i rodalies i donar-los uns cartells dissenyats pels alumnes de secundaria anunciant la necessitat de participar a La Marató.

Data:
Hora:
08:15
Lloc:
Col·legi Maristes Montserrat

L'entitat informa: Marató de donació de sang. Es repartirà triptics impressos des de l'escola amb l'eslogan dels de 4t d'ESO. I vendrem més xapes per recopilar diners per La Marató.

Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida

Setmana de La Marató de la Universitat de Lleida

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cappont, Ciències de la Salut, Etsea, Rectorat

L'entitat informa: Una de les nombroses activitats proposades a la Setmana de La Marató a la Universitat de Lleida és el muntatge d’unes paradetes als matins per tal de vendre esmorzars en els diferents campus.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cappont, Ciències de la Salut, Etsea, Rectorat

L'entitat informa: Una de les nombroses activitats proposades a la Setmana de La Marató a la Universitat de Lleida és el muntatge d’unes paradetes als matins per tal de vendre esmorzars en els diferents campus.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cappont, Ciències de la Salut, Etsea, Rectorat

L'entitat informa: Una de les nombroses activitats proposades a la Setmana de La Marató a la Universitat de Lleida és el muntatge d’unes paradetes als matins per tal de vendre esmorzars en els diferents campus.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cappont, Ciències de la Salut, Etsea, Rectorat

L'entitat informa: Una de les nombroses activitats proposades a la Setmana de La Marató a la Universitat de Lleida és el muntatge d’unes paradetes als matins per tal de vendre esmorzars en els diferents campus.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Campus Etsea

L'entitat informa: Per tal de fer caliu als campus i que els voluntaris tinguin un espai de participació s’ha previst l’organització d'un dinar solidari, fideuà per a 120 persones.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cappont, Ciències de la Salut, Etsea, Rectorat

L'entitat informa: Una de les nombroses activitats proposades a la Setmana de La Marató a la Universitat de Lleida és el muntatge d’unes paradetes als matins per tal de vendre esmorzars en els diferents campus.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Ricard Vinyes i Plaça Catedral de Lleida

L'entitat informa: Muntatge de carpes al carrer on es repartiran tríptics informatius sobre les malalties del cor i el Consell de l’Estudiantat, es faria promoció de la salut amb sensibilització sobre el tema de La Marató i es demanarien aportacions voluntàries per la causa, entre d’altres.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Aula Magna Facultat de Medicina.

L'entitat informa: S'organitza una xerrada, enfocada a les malalties del cor. En aquesta es parla de la conexió vásculo-renal. En busca dels factors de risc cardiovascular en la infermetat renal. A càrrec de Jose Manuel Valdivielso Revilla, investigador de l'IRB i profesor de Patologia vascular de la UdL.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Aula Magna Facultat de Medicina.

L'entitat informa: S'organitza una xerrada, enfocada a les malalties del cor. En aquesta es parla de ¿Com funciona un desfibrilador?, Especialistes en cardioportecció d'instalacions i formació d'equips d'emergencia en primers auxilis i desfibrilación precoç. A càrrec de Rafa Ramírez, director de Neosalus.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Escola Politècnica Superior Jaume II (Cappont)

L'entitat informa: Es realitza un torneig presencial, dels videojocs LOL i FIFA. El preu de les inscripcións de les persones participants, seràn donats per la causa d'aquest any (malalties del cor).

Consell Esportiu del Segrià

Curses per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
La Seu Vella de Lleida

L'entitat informa: Curses escolars

Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida (CCAEG)

Rock'n Cor, Nadales 2.0 CD de Nadales

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Auditori Enric Granados de Lleida

L'entitat informa: El Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida amb Pastorers Rock, Arnau Tordera i David Esterri hem realitzat un CD que a partir del 6 de desembre ens distribuirà Plus Fresc de Lleida per tota la provincia, es farà arribar a 16.000 famílies gratuïtament, a canvi d'un donatiu per La Marato.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Alcarras

L'entitat informa: Concert Rock'n Cor, Nadales 2.0. Concert promocional del CD de CCAEG+Pastorets Rock+Arnau Tordera+David Esterri+Xavier Puig. Disc donatiu i prèvia del concert del dia 20 de desembre a l'Auditori Enric Granados de Lleida

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Aitona

L'entitat informa: Concert Rock'n Cor, Nadales 2.0. Concert promocional del CD de CCAEG+Pastorets Rock+Arnau Tordera+David Esterri+Xavier Puig. Disc donatiu i prèvia del concert del dia 20 de desembre a l'Auditori Enric Granados de Lleida

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Alcoletge

L'entitat informa: Concert Rock'n Cor, Nadales 2.0. Concert promocional del CD de CCAEG+Pastorets Rock+Arnau Tordera+David Esterri+Xavier Puig. Disc donatiu i prèvia del concert del dia 20 de desembre a l'Auditori Enric Granados de Lleida

Donabalàfia associació i Associació de V de Balàfia

Balàfia Solidària

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Centre Cívic de Balàfia

L'entitat informa: Concert Solidari Gospellleida Flow up : go dance -bellydance, freestyle, guided meditation

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Centre Cívic de Balàfia

L'entitat informa: "De Marxa" per Lleida, tast-taller de marxa nòrdica. Nòrdic walking, amb drac actiu

Escola bressol el Gegant del Pi de Lleida

Petits i grans a ritme de cors gegants

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola bressol El Gegant del Pi

L'entitat informa: Taller de reposteria. Els infants de l'escola i les mestres farem galetes i piruletes de xocolata en forma de cor...Aquestes es vendran el dia 5 de Desembre a partir de les 17.00 hores, a l'escola, on farem una festa popular amb l'assistència prevista d'alumnes, ex-alumnes, veïns i amics i amigues.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola bressol El Gegant del Pi

L'entitat informa: Festa Popular i Concert benèfic. El dia 5 de Desembre farem una Festa Popular a l'escola, on es vendran els dolços fets pels nens i nenes, a ritme de música. Concert en directe d'en Joan Baró, músic de la nostra terra, i en acabar, sessió infantil a càrrec del DJ Lleidatà Uri Roots.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Escola bressol El Gegant del Pi

L'entitat informa: Lligada al treball de Santa Cecília, Diada de la Música, a l'escola rebrem una visita molt especial. El músic lleidatà Joan Barò i la seva germana Sara, ens presentaran a l'escola la cançó estrella de La Marató 2014, l'Al·leluia de Leonard Cohen en català, en versió d'Andrea Motis i Joan Chamorro.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola bressol El Gegant del Pi

L'entitat informa: Taller de medicina. Els pares i mares metges de professió de la nostra escola, ens visiten per explicar-nos que és el cor, on s'amaga, quina és la seva funció i per ensenyar-nos... com sona!!!

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Escola bressol El Gegant del Pi

L'entitat informa: Volem enregistrar imatges de tota la comunitat educativa cantant plegats l'Al·leluia de Leonard Cohen en català, en versió d'Andrea Motis i Jaon Chamorro, mentre els menuts ensenyen els treballs plàstics fets a l'aula i dedicats al tema de La Marató 2014.

Escola Lestonnac de Lleida

Berenar solidari

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Lestonnac Lleida

L'entitat informa: El proper divendres, dia 12 de desembre, l’alumnat d’Educació Secundària i Batxillerat de l’escola Lestonnac de Lleida organitzarà un berenar solidari per tal de recaptar diners per la Marató de TV3. El berenar consistirà en coca i xocolata.

Escuderia Lleida

4 Hores de Lleida

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Competició d'automobilisme esportiu per equips, formats per un mínim de 2 i un màxim de 4 pilots, que es disputa en un circuit Off-Road. Aquesta competició consta d'una sessió de qualificació i d'una cursa de 4h de durada. +info:escuderialleida.com

FeSalut - Federació d'Entitats per la Salut de Lleida

FeSalut...FeSCultura per la Marató de TV3 !!!!

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Espai Salut GSS- Lleida

L'entitat informa: Des de FeSalut volem recolzar a la Marató engrescant a la població en general a llegir: apostem per la Salut i la Cultura!!!! Des del dia 1 al 24 de desembre del 2014 podràs portar llibres de lectura per a que es pugui vendre a un euro. A l´hora que en deixes, aprofita per agafar-ne algun de nou!!!

Fundació Teatre de la Llotja

La Marató d'espectacles de Lleida

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
La Llotja de Lleida Teatre Municipal i Palau de c.

L'entitat informa: La Marató d’espectacles de Lleida consistirà en una exhibició permanent d’actuacions lleidatanes de tot tipus (música, dansa, teatre, circ, màgia, audiovisuals i altres disciplines artístiques) al llarg del dia 14 de desembre en els diferents espais del Palau de Congressos i del Teatre de La Llotja

Godots Teatre i Fedac Lleida

Teatre musical per la marató

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
La Llotja

L'entitat informa: Els alumnes de teatre d'ESO i de Batxillerat de Godots Teatre ens presenta una obra titulada "freqüència 30.6", un teatre musical que ens farà reviure molts anys del passat. Ballarem, cantarem i farem molt de Teatre damunt l'escenari de la Llotja per la Marató!!

Institut Caparrella

L'institut Caparrella dòna el cor per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Institut caparrella

L'entitat informa: Hi han organitzades una cursa, partits de futbol pares i fills, activitat cardiovascular ( aerobic, zumba), esmorzar i mercat solidari.

Institut Guindàvols

Xocolatada

Data:
Hora:
10:15
Lloc:
Institut Guindàvols

L'entitat informa: Es farà una xocolatada a l'hora del pati.

Institut Josep Lladonosa

Un institut que batega

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Diferents espais de l'INS

L'entitat informa: Elaboració d'un cor gegant on cadascun dels alumnes hi introduiran missatges positius que seran com si la sang hi circulés perfectament perquè bategui amb més força

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Sala actes INS

L'entitat informa: Realització de xerrades de sensibilització i coneixement de les malalties del cor

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Sala actes INS

L'entitat informa: Realització de xerrades de sensibilització i coneixement de les malalties del cor

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Sala Polivalent INS

L'entitat informa: Activitats lúdico-culturals en favor de la Marató: Teatre, grup de funky i Coral de l'INS

Institut Samuel Gili i Gaya

Caminem amb cor: Tots amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
La Mitjana (Lleida)

L'entitat informa: Tot l'Institut anirem caminant fins a La Mitjana (parc natural Lleida) i tornarem. La inscripció a l'activitat, és mitjançant la compra d'un ticket que gestionen els delegats. Els alumnes de Batxillerat acompanyen als més petits durant la caminada. Lectura del Manifest i retorn al centre. 10km apro

Institut Torre Vicens

Concurs de pastissos per la Marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Institut Torre Vicens

L'entitat informa: Concurs de pastissos i esmorzar solidari. Lectures de tensió arterial, pes i IMC. Pentinats i maquillatges exprés. Totes les activitats les duen a terme els alumnes de l'Institut.

Llar d'Infants Josep Borràs

Troncs de Nadal solidaris

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Pati de l'escola.

L'entitat informa: Vam comunicar la recaptació com 476,50. Potser no vam fer bé el recompte i al fer l'ingrés els de la Caixa han dit que n'hi havien 472,50 i han ingressat aquesta quantitat. Per tant, la nostra recaptació s'ha de registrar com 472, 50. Gràcies i perdó per les molèsties.

Punt d'estudi Lleida

Berenar Solidari per a La Marató de TV3

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Punt d'Estudi Lleida. C/ Sabadell, 16

L'entitat informa: Com cada any des de Punt d’Estudi volem col•laborar en aquest acte i per aquest motiu del dia 3 a l’11 de desembre fem el “berenar solidari”. Així, durant aquests dies els i les alumnes de centre poden adquirir el berenar per 3€ (suc + brioixos) a Punt d’Estudi

Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida - Balàfia

Les nostres mans amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Residència i C.D. per a Gent Gran Lleida - Balàfia

L'entitat informa: Els usuaris/àries i professionals de la Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida - Balàfia prepararan pastissos i elaboraran manualitats per aconseguir donacions per la Fundació La Marató.

Trèvol Lleida

III Torneig de Pàdel Trèvol Solidari per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
CEM Trèvol Lleida

L'entitat informa: El CEM Trèvol Lleida organitza el III Torneig de Pàdel Solidari per La Marató els dies 13 i 14 de desembre. El torneig està obert a tothom, abonats i no abonats, i es garanteix un mínim de quatre partits per parella. La recaptació de les inscripcions, 12€, es destina a La Marató de TV3.

UDETMA - Fundació Renal Jaume Arnó

Coneix la teva salut vascular

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Lleida (diferents punts cèntrics de la ciutat)

L'entitat informa: Realitzarem ecografies d’artèries caròtides el divendres 12 de desembre a dos punts de la ciutat de Lleida: Paeria (plaça Paeria) i Institut d'Estudis Ilerdencs (davant catedral). L’ecografia de caròtides permet veure la carrega de greix a les artèries i per tant, evitar futures malalties vasculars.

Voluntariat Jove - Regidoria de Joventut, Ajuntament de Lleida

Caminada Solidària per la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Parc Natural de la Mitjana

L'entitat informa: Es tracta de fer una caminada de persones amb el seu gos, qui faci la cursa completa entra al sorteig d'obsequis gentilesa d'empreses de Lleida. Els participants paguen una inscripció que és el que recollim per la Marató.

Massalcoreig

Massalcoreig Futbol Club

Xocolatada benèfica

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Massalcoreig

L'entitat informa: Al acabar el Partit de lliga que es juga: Massalcoreig- Castelldans, es realitzarà una xocolatada benefica per recollir fons per la Marató

Municipi de Massalcoreig amb la Marató

Concert i rifes solidàries

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Església

L'entitat informa: Concert de cant coral.

Data:
Hora:
22:30
Lloc:
Casal social

L'entitat informa: Sopar de la matança del porc i rifa solidària.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Local associació de jubilats

L'entitat informa: Berenar de Santa Llúcia i rifa solidària.

Montoliu de Lleida

Associació Cultural i Recreativa de Montoliu de Lleida

Esmorzar amb xurros , xocolatada i escala en Hi-Fi

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça la creus

L'entitat informa: Començarem el dia amb un esmorzar amb xocolata i xurros, que farem allí mateix. Durant tot el dia hi haurà parades de rebosteria i artesanía que posem a la venda. A la tarda, els joves del poble faran escala en Hi-Fi,i després berenar amb xocolata.

Pla de la Font

Associació Cultural Fem Pinya

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Circuit de BTT del Pla de la Font

L'entitat informa: Caminada popular d'uns 5 kms pel circuit de BTTT (Biciletes Tot Terreny)que passa pels boscos dels voltants del poble. La inscripció a l'activitat serà de 3 euros que aniran als fons de la Marató.

Raimat

Associació de Veïns de Raimat i Emd

Concert de Nadal per la coral Montserratina

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Esglesia Sagrat Cor de Raimat

L'entitat informa: Concert de Nadal de la coral Montserratina amb companyia de les corals Bonaire de Lleida i Petit Cor Cantator de Torrefarrera

Rosselló

Ajuntament de Rosselló, Lleida

Activitats solidàries (fira d'entitats i festival)

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Av. Guillem de Rosselló

L'entitat informa: Durant el matí totes les associacions del poble faran una mena de fira amb productes d'elaboració pròpia. També es faran tallers d'activitats manuals. La gent podrà passejar i comprar els productes elaborats.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal Rossellonès

L'entitat informa: Durant la tarda es farà un festival on hi actuaran veïns del municipi, hi haurà diferents actes: esca en hifi, monòlegs, balls típics, teatre i a la mitja part es celebrarà el sorteig d'obsequis que empreses, comerços i veïns han donat per aquesta causa.

Sarroca de Lleida

Ajuntament i Entitats de Sarroca de Lleida

Sarroca, de tot cor, amb la Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: Durant el matí mercadet de Nadal. A partir de les 17 Bingo, Sorteig de lots de productes i tot seguit sopar popular.

Seròs

Institut Seròs

Concert coral al carrer

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Plaça Escoles

L'entitat informa: Una coral formada per alumnes del centre cantarà nadales a la plaça del poble aprofitant que divendres fan mercat al carrer de la vora. L'alumnat del centre sortirà en grups i s'afegirà al públic

Soses

Ajuntament de Soses i Associacions

Xerrada,actuacions variades, bingo,berenar

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Sala " La Unió" de Soses

L'entitat informa: Es faran diferents actes: - Presentació - Xerrada sobre la malaltia - Actuacions variades representades per associacions i veïns del municipi - Bingo - Berenar popular

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala " La Unió" de Soses

L'entitat informa: Representació d'una obra de teatre titulada "Agència Matrimonial Bon Profit". Organitza: Grup de Teatre de Soses "Melmelada de Figa"

Sucs

Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs

La Marató de TV3

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Local social

L'entitat informa: Actuació dels joves de sucs,bingo,sortejos, actuació de les batukeres de sucs, xocolatada i coca

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça ajuntament

L'entitat informa: Caminata popular, xocolata i coca

Sudanell

Club Caminaires de Sudanell

Caminada fins el pont de les cinc boqueres.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Sala de ball

L'entitat informa: Caminada pel terme de Sudanell fins el Pont de les cinc boqueres i tornada per vora la sèquia. En arribar esmorzar popular a la sala de ball.

Sunyer

Associació de Dones Santa Llúcia de Sunyer

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala del ball

L'entitat informa: Obra de teatre "Bon Appetit" i xocolatada

Torrebesses

Associació de Dones de Torrebesses

Marató de Jocs

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Casal

L'entitat informa: La Marató de Jocs pretén ser un espai lúdic perquè petits i grans compartim una estona divertida i recordem vells temps. S'oferiran jocs de taula de tot tipus, com ara botifarra, parxís o tenis taula. També hi haurà berenar per als participants.

Torrefarrera

Ajuntament de Torrefarrera

A Torrefarrera ens mou La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Sala Social de l'Ajuntament

L'entitat informa: Xocolatada, teatre, activitats i sorteig de regals. Els diners recaptats es destinaran a La Marató. Organitzat per l'Ajuntament de Torrefarrera, i l'Associació de Dones l'Amistat. Col.labora Grup de Teatre 5 erres de Torrefarrera, EMMT, Coral Petit Cor Cantator, Cuiners i l'Associació de Caçadors.

Club Bàsquet Torrefarrera

Cistella solidària

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Municipal de Torrefarrera

L'entitat informa: Cistella per una xocolatada i panera solidària! Els assistents hauràn de fer una aportació econòmica (2-3€) per poder participar. L'activitat consisteix en fer un llançament a cistella, si s'encerta rebràn una papereta amb possible premi de la nostra panera solidària.

Torreserona

Federació Catalana de Pitch & Putt

Lleida - Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Vilanova de la Barca

Comissió de festes-Ajuntament Vilanova de la Barca

Dinar solidari per la Marató

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu

L'entitat informa: Dinar popular amb la participació de totes les associacions del municipi organitzat a benefici de la Marató amb sorteig d'una esplèndida cistella i altres regals.

El blog de la teva comarca
  • AMPA Maristes Montserrat i l'Associació Juvenil Mà Oberta - Cor Obert de Lleida

    Tota la gent de l'AMPA Maristes Montserrat i l'Associació Juvenil Mà Oberta - Cor Obert estem treballant molt dur per obrir a les 17:30h

  • Municipi de Massalcoreig amb la Marató

    Dissabte passat amb motiu del sopar de la matança del porc , l'associació de mestresses de casa va organitzar una rifa solidària amb la Mara

  • Ajuntament de Corbins

    A Corbins amb el partit de solteres contra casades, la masterclass de zumba i la xocolatada popular; hem recaptat la quantitat de 1045 €

Anar al contingut