Conca de Barbera

Barberà de la Conca

Associació de Dones de Barberà de la Conca

Data:
Hora:
11:15
Lloc:
Plaça del Sindicat

L'entitat informa: Degut a la previsió de mal temps pel diumenge 30/11, ho farem el 14/12 a la Plaça del Sindicat de Barberà de la Conca: De 10.00h a 14:00h Mercat del Trasto A les 11.00h Xocolatada Popular a càrrec de l'Associació de Dones amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barberà de la Conca.

Blancafort

Associació de Joves de Blancafort

Berenar i Bingo solidari

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Local Social

L'entitat informa: Berenar i Bingo solidari

Conesa

Ajuntament de Conesa i Associació de Fills i Amics de Conesa

Condert de Nadal per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Església de Santa Maria

L'entitat informa: L'orfeó de Santa Coloma de Queralt ens oferirà un viatge per la poesia i la música coral catalana de tots els temps (1300-2014)amb el títol de: El cant de nostra terra al cor dels catalans. Poetes: Sagarra, Guimerà, Verdaguer, Martí Pol.....i músics: Morera, Casals, Clavé, Llach, Sau.....

L'Espluga de Francolí

El talleret de la llar

Llaç Solidari

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Botiga Maria José

L'entitat informa: Som un grup de sres. que assistim a un taller de costura, i fa 4 anys que ens juntem per col·labora per la Marató. L'activitat d´aquest any és un fermall en forma de llaç. Esperem que tingui èxit.Salutacions

Entitats de l'Espluga de Francolí

Sopar solidari per La Marató de TV3

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Pavelló de l'Espluga de Francolí

L'entitat informa: Sopar solidari per La Marató de TV3. Bingo a la catalana i grups de música de la vila. Amb la col·laboració de més de 25 entitats, empreses i particulars.

Gimnàs Montblanc i Gimnàs Totalgym de l'Espluga de Francolí

Ballem amb el COR

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal de l'Epluga de Francolí

L'entitat informa: Festival de dansa , amb mes de 100 ballarins de totes les edads , amb estils diferents com pot ser el Modern Jazz , dansa del ventre , hip hop , funky , bollywood , zumba....una activitat que com cada any , treballem amb tots els ballarins i ballarines , per poder gaudir de la millor dansa!!!

Les Piles

Ajuntament de Les Piles de Gaià

Mercat de Santa Llúcia 2014

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Les Piles

L'entitat informa: El mercat s'iniciarà amb un esmorzar popular on la gent farà una aportació voluntària a favor de La Marató. A més, durant el mercat es vendran tires de números per tal que al final d'aquest es pugui sortejar una magnífica panera de productes de les parades que han participat al mercat.

Montblanc

Club atlètic Montblanc

8ena Sant Silvestre Montblanquina per la MaratóTV3

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça de Sant Francesc de Montblanc

L'entitat informa: La Sant Silvestre Montblanquina és una cursa popular per tal de recaptar fons per la Maratód e TV3. A les 5 de la tarda del darrer dia de l'any i pels carrers cèntrics de Montblanc té lloc primer la Sant Silvestre infantil ( 500 metres) i després la Sant Silvestre popular (3400 metres).

Club Bàsquet Montblanc

Jornada solidària: 3x3, partits, sortejos, concurs

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló municipal de Montblanc

L'entitat informa: 10.00 h. Partit aleví: CB montblanc/muralles - bernardí tolrà 11.00 h. 3x3 solidari, concursos i sortejos. 16.30 h. Partit cadet masculí: CB Montblanc - Salle ploms 18.00 h. Sorteig obsequis 18.15 h. Partit sènior masculí: CB Montblanc - CB Salou

Club Tennis Montblanc

Fes un joc per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Club Tennis Montblanc

L'entitat informa: L'activitat consisteix en una "Marató" de partits de tennis i pàdel, on la inscripció de l'activitat anirà destinada íntegrament per col·laborar amb La Marató 2013.

Col·legi Mare de Déu de la Serra

Video musical pels alumnes de la llar d'infants

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
LLar d'infants

L'entitat informa: Els alumnes de la llar d'infants Mare de Déu de la Serra també han volgut col·laborar fent un video músical per La Marató

Santa Coloma de Queralt

Ampa Cor de Roure

Xocolatada a l'Escola Cor de Roure

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Escola Cor de Roure

L'entitat informa: L'Escola com cada any organitza un concert de Nadal invitant a tots els pares i mares, i també podran veure tota la decoració de Nadal que els nens i nenes de l'Escola han fet. L'AMPA aprofitant aquest acte organitzarà un berenar amb xocolata desfeta i tota la recaptació anirà per la Marató de tv3.

Institut Joan Segura i Valls

Graffiti al pati

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Institut Joan Segura i Valls

L'entitat informa: Com a taller de Nadal, s'ha encarregat la realització d'un graffiti al pati. Aquest comptarà de dos grans elements: un cor del que sortirà la vida i la civilització, i uns tòtems que reflexaran la diversitat cultural del món. Durant tot el matí hi haurà una urna a l'entrada pels donatius.

Vedruna Mare de Déu del Carme de Santa Coloma de Queralt

Festival de Nadal: "Fent camí ..."

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Teatre L'Estrella

L'entitat informa: Com cada any, la nostra escola realitzaran el Festival de Nada, enguany sota el títol "Fent camí ...". De ben segur que tornarà a ser un èxit!!

Sarral

Associació de Jubilats i Pensionistes de Sarral

Berenar prenadal per la Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala recreativa municipal

L'entitat informa: Berenar a la gent gran, organitzat per l'Associació de jubilats i pensionistes de Sarral. Posteriorment es farà un espectacle de dansa i cant obert a tothom, que contarà amb la col·laboració de l'Espai Dansara i Coral Al Ritme, format per nens i nenes del municipi.

Solivella

Associació Juvenil AiAi Lujuvent

Bingo Solidari

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
La Societat

L'entitat informa: Bingo per a totes les edats per recaptar fons per la marató

Grup Cultural de la Dona de Solivella

Solivella amb molt de cor.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Local social del Grup Cultural de la Dona

L'entitat informa: Conferència de sensibilització per la Marató.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça Major - Plaça

L'entitat informa: Caminada per la Marató al camí de les Comes. 10h "llangonisada", esmorzar popular. Tiquets: 3€ Organitza la Comissió de Festes

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Diputació

L'entitat informa: De 10h del matí a 1h del migdia TAULA SOLIDÀRIA per la Marató. Organitza el Grup Cultural de la Dona de Solivella.

Vimbodí i Poblet

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

A Vimbodí i Poblet ens abracem per la Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Les entitats i particulars del municipi organitzen diferents activitats al llarg del dia. Sota el lema "Ens abracem per la Marató" A partir de les 17:30 al pavelló poliesportiu s'inicien totes les activitats que conclouran amb un mosaic en forma de cor gegant amb la gent abraçada.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Sortida de la III bicicletada popular per la marató des de la Plaça Major fins l'ermita dels Torrents on hi haurà xocolata desfeta pels assistents.

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Taller de "cors amb GomaEva" Tallers per infants consistent en elaborar cors amb aquest material en motiu de la Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Exposició del Mural fet en motiu de la Marató pels alumnes de la Llar d'Infants Municipal Les Orenetes. Mural Dolç a càrrec de l'Associació Juvenil SOMDEPOBLE. Mural cobert amb dolços que amaga el lema de la Marató. El cost de cada dolç que la gent adquireix per destapar-lo es destina a la Marató.

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Ballada dels Gegants de Vimbodí i Poblet i la Gegantona Piponeta amb el grup de Grallers i Geganters "La Palanca".

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Exhibició dels alumnes del CEIP Mare de Déu dels Torrents

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Cantada solidària de la Societat Coral Veu de la Terra de Vimbodí i Poblet

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Exhibició de ball country amb el grup MAY KANSAT'S COUNTRY

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Abraçada multitudinària per composar un mosaic gegant en forma de cor

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Sopar de germanor solidari. En finalitzar el sopar, taula0, bingo, i actuació del grup de música Miano's Band i Discoteca mòbil. La recaptació íntegra del sopar, bar i altres es destina a la Marató.

Anar al contingut