Osona

Calldetenes

Ajuntament de Calldetenes

Arrossada a Calldetenes per La Marató

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Carpa municipal de Calldetenes

L'entitat informa: Arrossada, amb la col·laboració de Peixos Povedano i Fruites Blas Jiménez. La festa comptarà a més amb jocs inflables, bàsquet inflable, bitlles catalanes, diana de golf, exhibició de Trialsport, monòlegs amb l'Espardenya Teatre, la intervenció dels professionals del CAP de salut.

Data:
Lloc:
Comerços de Calldetenes

L'entitat informa: S'han instal·lat guardioles als comerços del municipi per a què tothom que vulgui pugui fer la seva aportació i així incrementar la participació en la recaptació per la Marató a Calldetenes. Les fleques venen els tiquets per l'Arrossada del diumenge 22 de desembre.

Cantonigrós

Associació de Veïns de Cantonigròs

Teatre: Els Pastorets 2013

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Envalat

L'entitat informa: Representació d'Els Pastorets amb la col.laboració dels més grans, de més de 70 anys fins els mes petits d'1 any. Direcció: Maria del Carme Serra i Pilar Arquès.

Centelles

Ajuntament de Centelles

Pedala per La Marató

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Els Ajuntaments d’Aiguafreda, Balenyà, Centelles, Sant Martí de Centelles i Tona amb col·laboració amb les respectives entitats ciclistes de cada municipi (UC Aiguafreda, Penya Ciclista Centelles/BTT, Club BTT Osona, Osona límits, Tona Bikes i UC Tona) organitzem conjuntament una pedalada popular.

Associació Centelles contra el Càncer

II Enlairada de Fanalets

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: S'enlairen uns 500 fanalets voladors de colors. Els fanalets es poden comprar els diumenges anteriors a l'activitat a una parada que posa la nostra associació al mercat que es fa els diumenges al matí.

El gimnàs de Centelles

Envelat... ballem per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Francesc Macià de Centelles

L'entitat informa: Espectacle de dansa a càrrec dels alumnes del gimnàs que ens transportarà a un envelat de festa major per donar una aire festiu a un dia tan assenyalat. El preu de l'entrada serà de 5 €, es poden adquirir al mateix gimnàs o el mateix dia a taquilla.

Piscina municipal Centelles

Aigua i familia

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Piscina

L'entitat informa: S'organitzarà dins del recinte de la piscina una gincana aquàtica familiar amb inflables i material divers. Donatiu de 2.00€

Piscina Municipal Centelles

Gimcana aquàtica per a pares i fills

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Piscina municipal

L'entitat informa: Es realitza un circuït aquàtic on hi participen els pares amb els fills activitat conjunta.

El Brull

Ajuntament del Brull

Poesia i Música

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Església de Sant Martí del Brull

L'entitat informa: Any Espriu. Amics i veïns del Brull, en qualitat de rapsodes i la Coral Bella Companyia, dirigida per l'Alba Boada.

Els Hostalets de Balenyà

Ajuntament de Balenyà, Ampa i Escola Joan XXIII

El Millor regal per a tu!

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló Municipal

L'entitat informa: Cada any l’Escola Joan XXIII i l’Ampa organitzen una Cantada de Nadales on col·laboren tots els alumnes de l’escola. L’Ajuntament i l'Escola aprofiten l’event per vendre bengales i recollir donatius per col·laborar amb La Marató d'enguany.

Folgueroles

Associació Catalana de Horseball

Caga Poni

Data:
Hora:
10:16
Lloc:
Club Hípic GT

L'entitat informa: Durant la jornada entre dos partits es farà un sorteig d'una panera. Un Poni sortirà a la pista i esperarem amb molta il·lusió que faci les feines pertinents, expulsar del seu cos tot el que hagi menjat la nit anterior. El camp estarà marcat en coordenades i on caigui ens donarà el número guanyador.

Federació Catalana de Tamborí

Jornada de la Lliga Catalana de Tamborí 2013-2014

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports

L'entitat informa: Durant la II Jornada de la Lliga Catalana de Tamborí, es disposarà d'una guardiola solidària per a que tots els assistents facin la seva aportació. També hi ha la iniciativa que tots els equips participants donin 1€ per joc guanyat durant els seus partits.

Gurb

Ajuntament de Gurb

Rifa solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Zona Esportiva de Gurb

L'entitat informa: Rifa solidària coincidint amb la xocolatada popular i la festa infantil.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ceip Les Escoles

L'entitat informa: Matinal solidaria al pati de l'escola ,amb xocolatada, activitats lúdiques i sobretot un mercat solidari de joguines usades que es recolliran uns dies abans a l'escola.

Grup de voluntariat de la Corporación Pascual

Esmorzar solidari del Dia de la Família

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Fàbrica de Llet Pascual, a Gurb

L'entitat informa: Aprofitant que la Fàbrica de Gurb, amb la col·laboració d'ADFO, celebra el dia de la família, es va demanar als treballadors que de forma voluntària preparessin pastissos per vendre als assistents i així recollir diners per La Marató.

Les Masies de Voltregà

Ajuntament de les Masies de Voltregà i Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà

Aquagym solidari

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Pisicina municipal

L'entitat informa: Activitat oberta a tota la població.

Ampa Escola El Despujol

Recollida i venda de joguines i de xocolata

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Mecat setmanal

L'entitat informa: El divendres i i el dissabte es fa una recollida de joguines del nens de l'escola i s'organitza un taller de cupcakes. El diumenge de mercat setmanal es ven tot lo recollit juntament amb un got de xocolata desfeta amb coca donada per dos comerços del municipi.

Escola d'Escacs d'Osona

Escola d'Escacs d'Osona amb La Marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Local Jacint Verdaguer

L'entitat informa: Torneigs d'escacs júnior i sènior pel sistema Masnou, de 10:30 a 12:00 h. Per cada partida jugada en el torneig, l'Escola d'Escacs d'Osona conjuntament amb l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic, ingressaran 0,5€ a La Marató.

Escola i Ampa Mare de Déu de La Gleva

Bicicletada per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça del Santuari

L'entitat informa: Bicicletada per La Marató més esmorzar

Manlleu

Agrupació Sardanista Manlleuenca

XIV Aplec de Tardor

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports

L'entitat informa: Aplec sardanista on hi participaran les cobles Mediterrània i Sabadell. Durant l'acte es faran sortejos de productes de la terra i locals; i a la mitja part hi haurà coca amb xocolata i cava per tothom!

Amics de la Música de Manlleu

Concert de Nadal

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Església de Santa Maria

L'entitat informa: XXIII Cicle de concerts de Manlleu Concert de Nadal. Claron McFadden, soprano Francisco Poyato, piano Cor de l'Escola de Música de Manlleu. Mozart,Kurt Weill, cançons de musicals de Brodway, espirituals negres. Una de les sopranos actuals més sol·licitades,compartint escenari amb 80 nens.

Associacions de Mares i Pares de Manlleu

Les Ampa de Manlleu amb La Marató

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Can Puget

L'entitat informa: Conferència Les malalties neurodegeneratives: Recursos terapèutics, a càrrec de Emma Tallant Blanco, neuropsicòloga del centre CRIV, Vic.

Data:
Hora:
04:30
Lloc:
Escola Pompeu Fabra

L'entitat informa: Obra de Teatre: Va de Pirates a càrrec de pares Més que pares Preu entrada: La voluntat

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Fra Bernadí

L'entitat informa: Gran Festa per La Marató, amb xocolata, inflabes, jocs, tallers, spining, tòmbola, sorteig de pernils, ballada de gegants, batucada,cursa d'automodelismes i diverses actuacions, de musica, dansa, gimnàs, teatre,boxa i rítmica,...

Club Boxa Manlleu

Cursa 10 Km David Piedrabuena per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Fra Bernadí

L'entitat informa: Cursa popular de 10 Km dedicada a David Piedrabuena, membre del club de boxa que necessita un trasplant. Aquesta cursa és la continuació de la que vam organitzar ara farà 3 anys dedicada a ell. Per als que no puguin córrer hi haurà un recorregut reduït de 6 Km per fer-lo caminant.

Montesquiu

Associació de Dones de Montesquiu

Calendari solidari 2014 "Hi havia una vegada..."

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Venda de calendaris solidaris realitzats per l'associació de dones de Montesquiu titulats: Hi havia una vegada... on en cada mes es reflexa un conte infantil diferent. El calendari es començarà a vendre en el marc de la Fira de la Nou.

Olost

Casal dels Avis d'Olost

Festa de La Marató

Data:
Hora:
17:19
Lloc:
Casal dels Avis d'Olost

L'entitat informa: Cant Coral: Les Noves Veus d'Olost Bingo:els premis donats pels comerciants de la població. Grup musical: Canvi de Plans

Oristà

Amics de La Marató d'Oristà

L'esmorzar del bandoler Perot Rocaguinarda

Data:
Hora:
08:00

L'entitat informa: És un esmorzar amb pa amb tomàquet, o torrat, amb alls o sense, acompanyat de botifarra i cansalada virada d'Oristà, vi i aigua. Es fa el dia de la fira del poble.

Prats de Lluçanès

Fedac Prats de Lluçanès

Mural Solidari

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Passeig

L'entitat informa: Diumenge 15, dia de La Fira de Santa Llúcia, al matí realització del Mural Solidari, obert a tothom. Estarem al Passeig, al costat de l’ Ajuntament. Ens trobareu a partir de les 9 fins a les 2.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Carrers del poble

L'entitat informa: A partir de les 6 de la tarda XXVII Nadal al Carrer, escenes inspirades en poemes d’artistes local. Títol: Els nostres poetes. Cloenda a les 7 a la Sala Polivalent . Totes les activitats les realitzen els alumnes de l’escola amb el suport de l’Ampa

Institut Castell del Quer

L'arbre dels desitjos

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Passeig Lluçanès

L'entitat informa: Es tracta de sol·licitar la col·laboració de la gent, a partir de 1€, a canvi de poder escriure en una tireta de plàstic un desig per al proper any 2014. Tots els desitjos recollits els penjarem amb un llacet a un arbre de Prats de Lluçanès, s'il·luminarà i serà l'arbre de les Festes Nadalenques.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Passeig Lluçanès

L'entitat informa: Jocs de cucanya, concurs de dibuix ràpid, estàtues humanes, venda de xocolata desfeta, llumineta de Nadal, i d'altres.

Roda de Ter

Ajuntament de Roda de Ter

Matinal de Ioga

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Porxada de Can Planoles

L'entitat informa: Sessions de Ioga, cada hora, de 9h a 13h, dirigides per diferents professores.

Santa Eugènia de Berga

Entitats de Santa Eugènia de Berga per la Marató

Camina per la Marató

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: 8:00 h: Caminada popular 9:30 - 10:00 h: Esmorzar, entrepans i xocolatada 10:30 h: Circuit d'habilitats, activitats sensibilitzadores, i amb la presència dels Geganters 10:00 - 14:00 h: Unitat Mòbil de donació de sang Tiquets al preu de 5 €

Santa Eulàlia de Riuprimer

Club de Lectura de Santa Eulàlia de Riuprimer

Xocolatada per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Rectoria

L'entitat informa: Xocolatada popular, paradeta de productes artesans: braçalets i punts de llibre. Rifa d'unes paneres. Aquest acte serà dinte la fira Santulària.

Santa Maria de Corcó

Casal Santa Creu

Un regal per La Marató

Data:
Hora:
00:00
Lloc:
Casal Santa Creu

L'entitat informa: Es munta a l'entrada de la Residència una parada amb coses fetes a mà pels residents del centre. Familiars, amics i altres visites tenen l’oportunitat de comprar les manualitats. Tot el què es recapti serà per La Marató.

Residència Casal Santa Creu

Un regal per La Marató

Data:
Lloc:
Casal Santa Creu

L'entitat informa: Durant 15 dies a la recepció de la residència es posarà una paradeta de manualitats fetes pels residents per poder vendre-les. El què es recapti serà destinat íntegrament a La Marató.

Sant Bartomeu del Grau

Grup d'Animació Cucafera

La Cucafera amb La Marató

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
El Casal

L'entitat informa: Venda de flors de Nadal, Llumineta i Mercat de segona mà.

Sant Boi de Lluçanès

Sant Boi de Lluçanès per La Marató de TV3

Trobada de Cantadors per La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Local Social El Centre

L'entitat informa: Trobada de cantadors per La Marató de TV3, amb el Cor de la Torre d'Oristà, Els Cantadors del Dijous, de Vic, i el Cor de Sant Boi de Lluçanès.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Local Social El Centre

L'entitat informa: Berenar-sopar popular i bingo solidari en el qual es rifaran uns magnífics lots de productes donats per diversos establiments i entitats de la comarca.

Sant Hipòlit de Voltregà

Club de Tennis Voltregà

Matinal de tennis i pàdel

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Club Tennis Voltregà

L'entitat informa: Esmorzar i partits de tennis i pàdel

Escola Abat Oliba

Els Pastorets

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Teatre de Sant Hipòlit

L'entitat informa: L'alumnat de 6è farà la representació dels Pastorets.

Sant Julià de Vilatorta

Ampa Ceip Bellpuig

L'escola i l'Ampa Bellpuig caminem per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l' escola i voltants del poble

L'entitat informa: Fem una caminada pels voltants del poble de Sant Julià de Vilatorta amb inscripció voluntària destinada íntegrament a La Marató. Al final del recorregut es farà un pica pica per tots els nens i nenes acompanyat pel un ball a càrrec de la colla gegantera del poble.

Llar d'Infants Municipal Patuleia

Una flor per l'esperança

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
A la mateixa llar d'infants

L'entitat informa: Els nens i nenes de la Patuleia hem decorat i pintat unes ampolles de vidre com florers. Els trobareu a la llar d'infants a partir del 25 de Novembre!

Sant Martí Sescorts

Grup Excursionista Sant Martí Sescorts i Associació de Veïns

Camina per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Sant Martí Sescorts

L'entitat informa: Camina per La Marató, aquest any marcara l'inici del Grup Excurionista del poble. La caminada s'iniciarà i es finialitzarà a la Plaça Major de Sant Martí Sescorts. La concentració serà a les 9:30 h i el preu serà la voluntat de cadascú; tots els beneficis seràn enviats a La Marató.

Sant Pere de Torelló

Consell Municipal Cultural Sant Pere de Torelló

SPT deixa empremta per La Marató

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Pavelló Municipal Sant Pere de Torelló

L'entitat informa: A partir de la idea central que cada persona que vulgui col·laborar deixi la seva empremta en una paret del municipi, durant tota la tarda del dia 15 es faran activitats diverses al pavelló, audicions, representacions, exhibicions, tallers i gegants.

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Església de Sant Pere de Torelló

L'entitat informa: Dins els Cicle de música clàssica SPT, el tercer i últim concert es farà el dia 13 de desembre a 2/4 de 9 del vespre. La recaptació voluntària es destinarà a La Marató. El concert anirà a càrrec de: Josep Surinyac, pianista, i Marta Mathéu, soprano.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Església Sant Pere de Torelló

L'entitat informa: Concert amb Gospel SPT: El grup de Gospel SPT organitzarà un concert el dissabte 25 de gener a les 9 del vespre a l'església, coincidint amb la Fira de Sant Sebastià. La recaptació anirà destinada a La Marató.

Sant Quirze de Besora

Ajuntament de Sant Quirze de Besora i Escola Segimon Comas

Ral·li de cotxes clàssics

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Trobada i exposició de cotxes clàssics, i esmorzar popular. Inscripcions i preu esmorzar per La Marató.

Data:
Hora:
16:00

L'entitat informa: Activitat entre tots els alumnes, familiars, acompanyants i mestres, per recollir donatius per la Marató.

Sant Vicenç de Torelló

Club Tennis Torelló

Tennis i pàdel per La Marató al Ct Torelló

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Club tennis Torelló

L'entitat informa: Torneig solidari de tennis i pàdel masculí, femení o mixte on tots els/les participants faran 3 partits.Es jugarà entre les 10 del matí i les 6 de la tarda i la inscripció de 10 € per persona es destinarà a la Marató.

Coral Lloriana Jove

La Coral Lloriana jove amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Mercat de l'Avet

L'entitat informa: Venda de plantes nadalenques i Llumineta per La Marató.

Taradell

Agrupament Rocaguinarda Taradell (CAU)

Camina amb La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Taradell

L'entitat informa: Camina contra les malalties neurodegeneratives. L'agrupament Rocaguinarda organitza una caminada popular pels voltants de Taradell.

Ampa Escola Municipal de Música de Taradell

Concert de Nadal de l'Escola de Música de Taradell

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Centre Cultural Can Costa i Font

L'entitat informa: Concert en el que canten tots els alumnes de l'escola de música, amb l'acompanyament dels professors. S'interpretaran cançons de Nadal i populars.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Taradell - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Fundació Vilademany

Canta i balla per La Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Fundació Vilademany

L'entitat informa: La Coral Vilademany està formada per un grup d'usuaris de la Fundació.

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
A la terrassa de la Fundació

L'entitat informa: Ballem la coreografia de La Marató, amb Tagim Gimnàs, l'escola Sant Genís i Santa Agnès, Escola les Pinediques, Escola el Gurri i la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell.

PoniCat

Passejos en poni i exhibicions alumnes PoniCat

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Can Vilardell, s/n

L'entitat informa: Al PoniCat farem passejos en poni i demostracions dels alumnes de l'Escola. A més hi haurà exhibicions de diferents grups de Batuka. Els diners recollits al bar i als passejos anirà a La Marató d'enguany

Tavèrnoles

Ajuntament de Tavèrnoles

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Centre Cívic

L'entitat informa: Tavèrnoles organitza un esmorzar popular, amb l'objectiu que els habitants del poble i tothom que s'hi vulgui afegir puguin col·laborar amb La Marató d’enguany. Seguidament es procedirà a la inauguració de la II Mostra de Fragments de Pessebres.

Tona

Ampa Escola Vedruna de Tona

Els Pastorets

Data:
Hora:
11:30

L'entitat informa: Representació dels pastorets a càrrec dels alumnes d'educació infantil de l'escola.

Col·legi Pive

Video solidari per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Col·legi Pive

L'entitat informa: Mitjançant la producció i posterior projecció d'un vídeo solidari, els nens promouen una acció de solidaritat en la que s'impliquen varies empreses de la comarca amb aportacions econòmiques.Intervindrà un grup musical reconegut amb una cançó per La Marató cedint els drets d'autor.

Moto Club Tona

Trial social Moto Club Tona

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Àrea trial Tona

L'entitat informa: Trial social Moto Club Tona

Torelló

Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera

Camina per La Marató

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Plaça dels Països Catalans

L'entitat informa: Caminada popular que transcorre per la Vall del Ges, en els termes municipals de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Sant Pere de Torelló i Orís.

Braseria Restaurant El Triangle

II Menú solidari per La Marató

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Restaurant el Triangle

L'entitat informa: II Menú solidari per dinar a preus populars, una part del qual va destinada a La Marató.

Escola Rocaprevera

Berenars solidaris

Data:
Hora:
17:00

L'entitat informa: Venda de berenars preparats pels alumnes. La recaptació es destinarà integrament a La Marató de TV3.

Gimgès

Ballem per La Marató de TV3

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló esportiu

L'entitat informa: Amb les músiques de La Marató de l'edició 2012 realitzarem tot tipus de coreografies de gimnàstica rítmica.

Vic

Agrupament Escolta i Guia Tsunami

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Circuit: Anella Verda Preu: 5 €.

Ampa Col·legi Sant Miquel dels Sants

Joc de ciutat: On s'amaga en Rosegacebes?

Data:

L'entitat informa: L'Ampa del Col·legi Sant Miquel dels Sants organitza el joc de ciutat: On s'amaga en Rosegacebes? Consisteix en una gimcana familiar per explorar indrets curiosos i peculiars de la ciutat de Vic i aconseguir les proves per desxifrar el secret més ben guardat: qui és i on s'amaga en Rosegacebes?

Ampa i Escola Doctor Joaquim Salarich

Obra de teatre: Els Pastorets solidaris

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Etc

L'entitat informa: Pastorets solidaris a càrrec dels alumnes que fan l'extraescolar de teatre de l'escola, les aportacions seran voluntàries.

Associació Cultural Sagals d'Osona

Cercavila Fem pinya per La Marató de TV3

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Centre de Vic

L'entitat informa: Els Sagals d'Osona farem cercavila pels carrers del centre de Vic, aixecant pilars i castells. Es demanarà al públic que faci pinya col·laborant amb un donatiu per a La Marató.

Associació de veïns Barri Vic Nord

Apunta't al cervell

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Portal de la Rambla

L'entitat informa: Apunta't al Cervell. Enganxa 1 gomet al nostre mega-cervell per 1 €, volem omplir tot el cervell

Centre Comercial Carrer Manlleu de Vic

Teatre al carrer: Els pastorets de Vic

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Carrer Manlleu

L'entitat informa: Durant tota la tarda hi haurà teatre al llarg de tot el Carrer Manlleu, presentat per: Els Pastorets de Vic. Representaran els dibuixos del Nadal de la il·lustradora Pilarín Bayés.

Club Gimnàstic Vic

Club gimnàstic Vic amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Exhibició de gimnàstica artística i acrobàcia de nens i nenes de totes les edats del nostre club, des de babygim fins a gimnastes de competició.

Club Patí Vic

Matinal de tennis i pàdel per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Club Patí Vic

L'entitat informa: Torneig de tennis i de pàdel no competitiu per a socis de l'entitat, de 9 a 13 hores. L'import de les inscripcions és de 5 €.

Cos Fisicwell, Centre d'Oci i Salut

Marató de Zumba

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Rambla Passeig de Vic

L'entitat informa: Marató de Zumba . Zumba és una combinació de balls del món amb fitness, amb coreografies divertides i fàcils de seguir. Apte per a totes les edats. Se sol·licitarà una donació de 5€ als participants.

El Gimnàs

Balla per les malalties neurodegeneratives

Data:
Hora:
10:30

L'entitat informa: Es farà una masterclass de Zumba que durarà una hora i mitja i exhibicions de Hip-hop de diferents grups d'El Gimnàs, entitat organitzadora.

Escuderia Osona

Eslàlom de La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Circuit d'Osona

L'entitat informa: Eslàlon automibilistic de caracter popular sobre asfalt i Terra amb la participació de pilots populars i reconeguts del automobilisme català. Comarca d'Osona, crema gasolina pels quatre cantons sempra ha estat niu de campions a totes les scialitats, voldriem que fos una gran festa per a La Marató.

Les Guillermines

Remenanen@

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
L'Orfeó Vigatà

L'entitat informa: Festa de la rampoina, la troballa i el tresor perdut. Gaudeix remenant, triant i comprant els millors regals per a aquestes festes a un preu d'oportunitat. Altres activitats i servei de bar a preus d'andròmina. Informació a remenanen@gmail.com

MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Màster class amb MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
El Gimnàs

L'entitat informa: MAMIfit Fitness Mares i Nadons a l'aire lliure, vol fer una master class a les 10 ciutats on tenim franquícies, arreu de Catalunya. El preu de la classe és de 10€, íntegres per a La Marató de TV3. Per apuntar-vos adreceu-vos a www.mamifit.es, o bé escriure a info@mamifit.es.

Piubella Models

Tots desfilem per La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Major de Vic

L'entitat informa: L'agència de models Più Bella Models organitza una desfilada amb les seves alumnes de Vic i Arbúcies per recaptar diners per La Marató. Diferents cases comercials de roba hi col·laboren amb el vestuari. També participen perruquers, fotògrafs. A més, hi haurà un espectacle de dansa i cant.

Secció Patinatge Artístic Club Patí Vic

Festival de Nadal de patinatge artístic

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Olímpic Club Patí Vic

L'entitat informa: La secció de patinatge artístic del Club Patí Vic organitza el Festival de Nadal de patinatge, amb balls d'exhibició realitzats per les patinadores del nostre club i d'altres clubs de Catalunya, Andorra i França. La recaptació anirà dedicada íntegrament a La Marató. Hi esteu tots convidats.

Swing Osona

Ballada de swing per La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Francesc Macià

L'entitat informa: Ballada de swing per a tots els balladors i balladores d'Osona, i del món sencer. Serà benvingut tothom qui s'hi vulgui apuntar!

Unió Excursionista de Vic

Sortida col·lectiva al Collsacabra

Data:
Hora:
07:30
Lloc:
Punt de trobada davant l'hotel can Pamplona, Vic

L'entitat informa: Ens aproparem fins al Collsacabra, al nord d’Osona, concretament fins a la bonica població de Cantonigròs. Farem una volta circular, tot pujant al Pla d’Aiats, un gran mirador a la plana i Pirineu, per anar després fins a Cabrera,amb un santuari preciós a dalt.Retornarem per l'Agullola de la Tuta.

Universitat de Vic

Xocolatada benèfica per La Marató

Data:

L'entitat informa: Consisteix en una xocolatada dins del Campus de Miramarges de la Universitat de Vic. Cada persona hi col·labora amb 3€.

Video Oca

Globuflexia

Data:
Hora:
10:21
Lloc:
Video Oca Vic

L'entitat informa: Activitat de globuflèxia. Es regalaran figures fetes amb globus a canvi d'una aportació voluntària. Qui ho vulgui també podrà aprendre a fer figures.

Viladrau

Associació Excursionista de Viladrau kd 1/2h - Associació de Dones de Viladrau

Pessebre al Montseny / Tagamanent

Data:
Hora:
07:00
Lloc:
Tagamanent

L'entitat informa: Caminem des de Viladrau al Tagamanent. Entronització del pessebre, el pessebre super-vivent i ecològic.

Grup de Colònies i Campaments Casp, GPAC + GMC

Pujada del Pessebre al Matagalls i dinar solidari

Data:
Lloc:
Mas Molins

L'entitat informa: Tradicional pujada del pessebre al cim del Matagalls amb alumnes, exalumnes i famílies dels Jesuïtes de Casp de Barcelona i posterior dinar solidari a Mas Molins.

Vilanova de Sau

Colla del senglar de Vilanova de Sau

Batuda senglar

Data:

L'entitat informa: Es van abatre 22 senglars.

El blog de la teva comarca
  • Escola d'Escacs d'Osona

    Informació detallada del torneig d'escacs "Escola d'Escacs d'Osona amb la Marató de TV3" del 15/12 a http://escolaescacsosona.blogspot.com

  • Ajuntament de Calldetenes

    Cartell i tota la informació de l'Arrossada a Calldetenes per La Marató de TV3 a www.calldetenes.cat

  • PoniCat

    No saps què fer el dia 22? t'agraden els cavalls i veure ballar? doncs vine al PoniCat i t'ho passaràs d'allò més bé i col·laboraràs en una

  • Sant Boi de Lluçanès per La Marató de TV3

    Us hi esperem al Berenar-sopar i Bingo solidari el proper divendres 6 de desembre a les 8 del vespre al Centre de Sant Boi!!

  • Sant Boi de Lluçanès per La Marató de TV3

    Pel dia 24 ja està tot organitzat, només falta la gent!!!

Anar al contingut