Maresme

Alella

Cep's Alella

Dóna la cara per La Marató

Data:
Hora:
11:13
Lloc:
Can Lleonart

L'entitat informa: Xocolatada boja!! tira de la ruleta, quants gots de xocolata t'ha tocat??? i després de menjar la xocolata, fes-te una foto amb el Cep més enrotllat del Maresme, després et veuràs al perfil dels Cep's! Totes i tots amb La Marató!

Comissió de Festes d'Alella

Fit-kid, patinatge i gimnàstica rítmica

Data:
Hora:
11:12
Lloc:
Pavelló Municipal d'Esports

L'entitat informa: Els alumnes i les alumnes de l'Escola d'Iniciació Esportiva faran una exhibició de fit-kid, patinatge i gimnàstica rítmica oberta a tothom. Us hi esperem!

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pati de Can Lleonart

L'entitat informa: Taller de pessebres, xocolatada i activitats organitzades per Cep's, l'Esplai Guaita'l i els Timbalers del Most d'Alella. Us hi esperem!

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Església de Sant Feliu d'Alella

L'entitat informa: Trobada de Corals amb la Polifònica Joia d'Alella, la Coral del Centre Recreatiu de Cultura de Montgat, la Coral Jove d'Alella i el grup vocal de l'Escola Ressò. Música per La Marató.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
El Bosquet

L'entitat informa: VI Cros d'Atletisme d'Alella.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament

L'entitat informa: Un pistó per a La Marató i taller de dibuix infantil amb els Trabucaires del Vi d'Alella; activitats infantils amb l'ADF; degustació de brou, croquetes i pinxos de truita preparats per l'Associació de Dones Montserrat Roig.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament

L'entitat informa: Plantada de la Colla de gegants, capgrossos, grallers i timbalers d'Alella acompanyats dels Timbalers del Most d'Alella.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal d'Alella

L'entitat informa: Bingo de Nadal. La recaptació d'un cartró es destinarà a La Marató.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Escola Fabra

L'entitat informa: Cantata 0097: La Missió. Text: Núria Parera. Música i lletra: Emili Cuenca. Narradora: Mariona Casanovas. Cantants de 3r de primària de l'Escola Fabra. Músics dels projecte Alella viu la música.

Escola La Serreta Alella

Marató i activitats esportives

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Escola La Serreta Alella

L'entitat informa: Cursa al voltant de l'escola, activitats ludicoesportives i berenar al pati organitzat pels mestres i l'Ampa.

Fundació Germans Aymar i Puig

De tot Cor per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Residència Germans Aymar i Puig, Plaça d'Alella

L'entitat informa: Els avis de la Fundació Germans Aymar i Puig han dissenyat i confeccionat artesanalment uns cors i arbres decoratius de Nadal. Es vendran a diferents punts estratègics del poble.

Arenys de Mar

Comissió de La Marató d'Arenys de Mar

Arenys de Mar amb La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Seràfics

L'entitat informa: Festival artístic de Poesia, música i dansa de Salvador Espriu

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Riera davant del CC Calisay

L'entitat informa: Cadena humana amb ballada dels gegants

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala Polivalent del CC Calisay

L'entitat informa: Berenar

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Església

L'entitat informa: Sessions d'entrenament de vòlei

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
CC Calisay

L'entitat informa: Venda de coques, truites, begudes, esmorzars i dinars

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Ateneu Arenyenc

L'entitat informa: Concert de piano i sardanes

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
CC Calisay

L'entitat informa: Venda de coques, truites, begudes, esmorzars i dinars, activitats infantils taller de mandales i sardanes

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Ateneu Arenyenc

L'entitat informa: Sardanes i també a les 6 de la tarda ball popular

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Calisay i Església Parroquial

L'entitat informa: Taller de cupcakes i concert de Nadal a les 21 hores a l'Església Parroquial

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Escola de Música del CC Calisay

L'entitat informa: tallers de música en família

Modacolt

Venda de complements infantis per La Marató

Data:
Hora:
09:21
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Venda de complements infantils, pitets, porta-xumets personalitzats, clauers, polseres, i d'altres, tot fet a mà.

Residència Geriàtrica Municipal d'Arenys de Mar

Objectes de decoració de Nadal

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Durant aquestes dates s'exposaran els diferents treballs fets pels propis residents, es podran adquirir a canvi d'un donatiu voluntari que es destinarà a la Marató de TV3. Es tracta de caixes pintades i diferents objectes decoratius de Nadal. Venda de ponsèties amb testos pintats i decorats. A més es fa un sorteig d'un menú festiu per a dues persones.

Arenys de Munt

Escola bressol La caseta amagada

Manualitats de Nadal fetes per nenes i nens

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola bressol La caseta amagada

L'entitat informa: El dia previst farem una paradeta amb les manualitats que hem fet amb les nenes i els nens de l'escola, perquè les famílies puguin col·laborar. Hem triat fer les manualitats que més demanda han tingut pels petits de la casa!!

Ràdio Associació Arenys de Munt

Arenys de Munt amb La Marato de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Església i Plaça Catalunya

L'entitat informa: Ballada de country, tómbola del conill Porki, caminada popular, xocolatada, cafè solidari, inflables, tallers , venda de productes de Nadal.

Tot x ells

Desfilada canina

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: Desfilada canina

Argentona

Ajuntament d'Argentona

Actes solidaris per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Per l'entorn natural d'Argentona

L'entitat informa: Les Caminades Populars s'adrecen a gent de totes les edats. Es tracta de recorreguts d'entre 3 i 4 hores de durada, amb caràcter de lleure, pensats per gaudir de la natura de manera individual, en família o amb amics.

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
La Sala d'Argentona

L'entitat informa: El diari d'Anna Frank, és una adaptació teatral dels escrits d'Annelies Marie Frank, versió teatral de Frances Goodrich i Albert Hackkett, Secció Teatral Sala Cabanyes. Direcció: Joan Peran. Preu entrada simbòlic de 3€, es demanarà la donació voluntària per la Marató TV3.

Argentona es mou

Argentona es Mou amb cotxe i bicicleta elèctrics

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de vendre i Carrer Gran

L'entitat informa: Dies 14 i 15 de desembre. Promoure l'utilització dels vehicles elèctrics, tant bicicleta com cotxe, per aconseguir un medi ambient més sostenible. Es farà una fira i demostracions dels comerços i serveis del poble. Es cobrarà 2 € per persona que aniràn integrament a La Marató.

Associació Nats 55 Argentona

Enganxa't a La Marató amb els Nats 55

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Poliesportiu

L'entitat informa: Matinal de Country: poseu-vos unes bones botes i que no falti el barret!!! Els Nats 55 organitzem aquesta matinal amb la col·laboració del grup Country Argentona del Centre Parroquial. Esperem una gran moguda de gent que ajudi a fer més gran la solidaritat envers La Marató.

Data:
Hora:
21:30
Lloc:
Església St. Julià d'Argentona

L'entitat informa: Nit de Gospel:disfrutareu d'un macro-concert que ens oferiran Argentona cor de gospel i Gospelsons Mataró.L'entrada simbòlica de 3 euros anirà a La Marató.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Casal de la Gent Gran

L'entitat informa: Simultànies d'escacs: experts i aficionats podreu participar en diverses partides amb professors. Col.labora: grup escacs CP Argentona i Cerdanyola de Mataró.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Can Doro

L'entitat informa: Campionat de Bitlles Catalanes: força i empenta per tombar les bitlles que agafareu amb un bon esmorzar.Tot prepara't per Bitlles Catalanes Argentona

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de Vendre

L'entitat informa: Vols gaudir d'aquella foto que de ben segur falta al teu àlbum de records? Vine i retrata't de Pubilla i Hereu tot passant pel taller de maquillatge. Col.laboren:grup pubillatge Argentona i escola de dança pas x pas

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Baronia del Viver

L'entitat informa: Nadales al Viver: la Fundació Setba col.labora en aquest concert a càrrec de la coral Càntir d'Or i la colla Nats 55. Comptarem amb un vernissatge Nadalenc i les aportacions dels assistents seran per a La Marató.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal de la Gent Gran

L'entitat informa: Bingo Solidari i festival de dança:el cartró a preu simbòlic de 1 euro. Podreu berenar i els més afortunats tindran regals. Col.laboren:Associació de Jubilats i Pensionistes d'Argentona i escola de dança pas x pas

Can Baladia

Botifarrada benèfica

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Can Baladia

L'entitat informa: Diumenge dia 15 de 11h a 13h organitzem una botifarrada benèfica i festa infantil amb música, castell inflable i tallers de manualitats. El preu de la botifarra amb pa amb tomàquet és de 5 € i tots els diners recaptats aniran en benefici de La Marató. Vine i participa!

Cabrera de Mar

Ajuntament de Cabrera de Mar

Activitats diverses

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Caminada solidària de 7km per la població de Cabrera de Mar i rodalies arribant al Castell de Burriac. Esmorzar popular, jocs per als més petits i sorteig d'articles esportius. Inscripció 5€ destinats integrament a la Marató de TV3.

Associació de Pensionistes i Gent Gran de Cabrera de Mar

Quinto per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Local social

L'entitat informa: Quinto per La Marató.

Grup de Joves de la Parròquia de Cabrera de Mar

Parada solidària

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Plaça del poble, Cabrera de Mar

L'entitat informa: Dins la Fira de Santa Llúcia de l'escola, el Grup de Joves organitza una parada solidària on hi trobareu activitats i manualitats nadalenques, tot fet pels joves, a preus assequibles perquè tothom hi pugui col·laborar.

Cabrils

Club Esportiu Cabrils

Futbol per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Camp Municipal del CE Cabrils

L'entitat informa: A les 9.30 partit futbol base de dos alevins 10.30 Concurs de coques solidàries amb motius de futbol o de La Marató 10.30h Partit de Lliga del 1r Equip contra el Aguilas CF Concurs del Gol d'Or. Els participants hauran d'intentar marcar un gol des de mig del camp

Data:
Hora:
11:45
Lloc:
Camp Municipal del CE Cabrils

L'entitat informa: Esmorzar solidari: xocolatada i coques Durant tot el matí es vendran números per un sorteig que es realitzarà a final del matí Venda de ponsèties solidàries Afegir que el CE Cabrils donarà 1€ per cada gol marcat durant aquesta jornada de Lliga

Escola de Dansa Cabrils, La Concòrdia i Club Ciclicta La Concòrdia

Festival de dansa i Bingo Solidari

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
La Fàbrica

L'entitat informa: Festival de dansa a càrrec dels alumnes de l'Escola de Dansa Cabrils i bingo solidari organitzat per La Concòrdia.

Illa Activa de Cabrils

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Illa Activa Cabrils

L'entitat informa: Neda, corre i surt en bicicleta amb nosaltres. El 14/12 22.00h fins les 6.00h del 15/12 vine a fer els metres que vulguis a l'hora que vulguis a la nostra piscina. El 15/12 6.00 fins les 14h sortides en grup en bicicleta cada 2h. El 15/12 sortides running cada 1,5h

Caldes d'Estrac

Assemblea Nacional Catalana i Caldes d'Estrac per la Independència

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Esplanada de Can Muntanyà

L'entitat informa: Activitat organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac i dels comerços, bars, restaurants i hotels del municipi que donaran gratuïtament el material perquè es pugui fer el vermut popular i la recaptació sigui íntegra per a La Marató.

Calella

Ampa El Carrilet

Berenar artistic solidari

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
EB El Carrilet

L'entitat informa: Els infants de l'escola pintaran, cadascun, un quadre que estara exposat tota la setmana a l'escola. El dia de l'activitat l'ampa organitzara un berenar i cada familia comprara el quadre del seu fill per l'import que vulgui, com si fos una subasta

Associació de Discapacitats de l'Alt Maresme, Adiam

Venda objectes diversos i activitats mainada

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Església / Plaça Catalunya

L'entitat informa: Farem la venda d'objectes diversos donats, com per exemple llibres, discs, "pongos", i pintarem cares. I per a la mainada farem pesca de llaunes on hi ha escrit el nom de totes les malalties de La Marató.

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Sala d'actes de les Escoles Freta de Calella

L'entitat informa: Conferència sobre les malalties neurodegeneratives, a càrrec de el Dr. Espada, Dra. Povedano i Dra. Turon. Col·labora la Fundació Miquel Valls ELA. i el grup de diferents entitats que formem Calella per La Marató.

Calella amb La Marató

Calella amb La Marató

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Caminada popular, botifarrada, jocs per als infants, (inflables), dansa, espectacles. Conferència: a càrrec del professionals mèdics. Sopar benèfic amb ball i espectacle. Tot organitzat per diferents entitats de la nostra població, comptant amb la col·laboració especial de Fundació Miquel Valls (ELA, esclerosi lateral amiotròfica).

Escola Pia de Calella i Fotofilm Calella

Flashmob de La Marató per l'Escola Pia de Calella

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Des del 4 al 15 de desembre enregistrem Vídeo i Timelapse de l'actuació de l'Escola Pia a la Plaça de l'Església de Calella. Del 9 al 15 de desembre es fan més activitats i tota la recaptació és per La Marató. L'enregistrament en vídeo el fa Foto-Film Calella. http://youtu.be/lHm4hnPpTf4

Òmnium cultural, Secció del Montnegre

Operació Tió 2013

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Mercat de Calella

L'entitat informa: Taller per a promocionar el tió entre la ciutadania, especialment els més petits aprofitant un dissabte de mercat. Els participants poden muntar i pintar els tions al seu gust.

Canet de Mar

A Canet, Capellades, Terrassa i Vallirana... Cantem per La Marató

Concert solidari per La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre del Centre Parroquial de Canet de Mar

L'entitat informa: El concert consta d'una selecció dels millors temes dels discos de La Marató dels anys anteriors. Seran interpretats a piano i veu. Intercalat, es recitaran uns poemes d'en Miquel Martí i Pol. La durada aproximada del concert serà d'una hora i quart.

Ampa Escola Turó del Drac

Cercavila de gegants i Flashmob

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Universitat

L'entitat informa: Cercavila amb la Colla gegantera del Turó del Drac i la Colla Gegantera dels Abells pels carrers de Canet fins a la plaça Universitat on es farà la Flashmob d'enguany.

Col·legi Yglesias

Festival de Nadal de l'Escola

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Envelat de Villa Flora

L'entitat informa: Festival alumnes escola des de p-3 fins a 4t eso

Penya Barcelonista de Canet de Mar

Marxa solidària

Data:

L'entitat informa: Marxa solidària.

Sàlvia, Associació de Dones de Canet de Mar

Conferència i xocolatada

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Aula Magna Escola de Teixits de Punt

L'entitat informa: Conferència explicativa de les malalties neurodegeneratives, sorteig de regals i xocolatada per els assistents

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça 11 de setembre - Canet de Mar

L'entitat informa: Country per La Marató. Ballada i sorteig de regals.

Dosrius

Ampes de Dosrius

Festa de Nadal

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Poliesportiu Municipal de Dosrius

L'entitat informa: Recaudació de diners a través del nostre porquet de La Marató per un berenar solidari amb xocolata i melindros

El Bosc Vertical

El Bosc Vertical, aventura per damunt de tot

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: El Bosc Vertical és un parc d'aventures amb activitats adrenolítiques entre les copes dels arbres: Lianes, ponts, tirolines, xarxes, taules d'snow... Viuràs les sensacions, gaudiràs de l'emoció, et posaràs a prova. Aventura per damunt de tot!

El Masnou

Ampa Escolàpies El Masnou

Taula solidària i Futbol sala

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escolàpies El Masnou

L'entitat informa: Muntem una taula de regals, son objectes que les famílies han anat portant de casa dies enrere, i tothom de l´escola que vulgui participar alumnes, professors, amics, familiars, deixen un donatiu a la taula i agafen un obsequi a canvi.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Escolàpies El Masnou - Pista Poliesportiva

L'entitat informa: XV Futbol sala: Professors - Alumnes 4t d´Eso - Ampa. Per quinzè any farem partits de futbol sala entre alumnes de 4t d´Eso, pares de l´escola i professors. Aportació mínima 1 €.

Assemblea Nacional Catalana del Masnou i Al Masnou Decidim

Estelada d'espelmes

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça Jaume Bertràn

L'entitat informa: Estelada amb espelmes: 1€ per cada espelma. Per La Marató fes una estelada a favor de la Independència.

Associació de Veïns del Carrer Sant Rafael del Masnou

Bitlles catalanes

Data:
Hora:
10:14
Lloc:
Carrer Sant Rafael

L'entitat informa: Bitlles catalanes i un sorteig molt engrescador.

Col·legi Sagrada Família - El Masnou

Els Pastorets del Ferrer Magí

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Espai escènic Ca n'Humet

L'entitat informa: Els Pastorets del Ferrer Magí és una versió infantil dels tradicionals pastorets.

Escola Bergantí

El nostre Logo en euros

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Vestíbul de l'Escola

L'entitat informa: Al vestíbul de l'Escola Bergantí s'ha col·locat una imatge de 70x60 del nostre Logo i cada nen/a o familiar pot dipositar-hi monedes d'1€ i 2€. La finalitat és que la superfície del logo quedi tota coberta.

Escola Marinada del Masnou

Fira de Santa Llúcia

Data:
Hora:
17:45
Lloc:
Escola Marinada

L'entitat informa: A la tradicional i encisadora Fira de Santa Llúcia de l'Escola Marinada, hi haurà paradetes on es vendran ple de manualitats i productes nadalencs, elaborats pels nens i nenes de l'escola.

Gent del Masnou

Concert de Nadal de la Coral Xabec

Data:
Hora:
21:30
Lloc:
Parròquia de Sant Pere del Masnou

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec de la Coral Xabec de Gent del Masnou, amb acompanyament d'orquestra. Nadales populars i fragments del Messies de Händel. Direcció Montserrat Llagostera.

Penya Barcelonista d'El Masnou, Ocata i Teià

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Local social Penya Barcelonista

L'entitat informa: Sopar popular en el local social, places limitades, venda de tikets del sopar en el local social tots els deis de partit. També farem sorteijos de diferents articles donats pels diferents comerços del poble.

Malgrat de Mar

Ampes de Malgrat de Mar

Mercat solidari de joguines

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça de la barretina

L'entitat informa: Venda de joguines de segona mà en bon estat. Preus: A partir d'1 €.

Assemblea Nacional Catalana i Malgrat per la Independència

Enlairament de fanalets solidaris

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça Xesco Boix

L'entitat informa: Enlairament de fanalets amb desitjos solidaris. Venda de tiquets per adquirir el vostre fanalet solidari als establiments comercials col·laboradors. Xocolatada, grallers i gegantons.

Biblioteca La Cooperativa

Venda de llibres

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres a la Biblioteca La Cooperativa, del 14 de novembre al 14 de desembre, a un preu de 1€, 2€ i 5€ més la voluntat.

Colla de Diables Ratpenats Infernals

Versots festa de Sant Nicolau

Data:
Hora:
12:45
Lloc:
Porta de l'Ajuntament

L'entitat informa: Durant el dia en vendran els versots a canvi. A les 12:45 es recitaran per part dels membres de la Colla de Diables.

Escola Marià Cubí de Malgrat de Mar

L'escola Cubí de Malgrat balla amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Malgrat

L'entitat informa: Video L'escola Cubí de Malgrat balla amb La Marató.

Escola Marià Cubí i Soler

Escola Cubí balla amb La Marató

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Escola Marià Cubí i Soler

L'entitat informa: Els alumnes de 4t de l'escola Marià Cubí de Malgrat s'afegeixen a La Marató compartint aquest ball. Fet amb estima, poc temps i molta il·lusió. Gràcies per organitzar La Marató. Gràcies i molta sort!

Mataró

Agimm Associació de persones amb diversitat funcional

Agimm amb La Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Plaça Santa Anna

L'entitat informa: Paradeta solidària amb La Marató. Venta de objectes solidaris i sorteig de material firmat per alguns personatges coneguts de TV3 o del maresme. Berenar solidari.

Agrupament Escolta La Soca

Festival de Nadal

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Maristes Valldemia

L'entitat informa: L'Agrupament Escolta La Soca de Mataró organitzem un Festival de Nadal amb tots els escoltes, famílies i amics. Recollirem diners per poder fer un donatiu a La Marató d'enguany.

Associació Civil Gem

Una mà per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Gem - Carrer Àvila, s/n - Mataró

L'entitat informa: Volem omplir una gran mà per celebrar la V Edició per La Marató. Hi haurà activitats esportives, concerts, jocs, servei de bar i una fantàstica fireta de joguines i llibres. Al migdia rifarem samarretes del Barça signades, de l’Espanyol, entrades per a la Família Irreal i un curs d’anglès,

Associació de veïns i veïnes de l'Havana i rodalies

Tió solidari

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Plaça de l'Havana

L'entitat informa: En el context de les festes nadalenques, la mainada del barri escriu bons desitjos que el pengen al voltant de la Plaça de l'Havana i, mentre fem cagar el Tió i repartim xocolata calenta per fer passar el fred, omplim la guardiola solidària.

Bepadel.net - Niesancarsports

Torneig Bepadel per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Lloc: Ipadel Maresme, carrer Torrent de Madà, Argentona, a 200 metres de la ITV d'Argentona. Bepadel realitzarà un torneig solidari per La Marató de TV3 a l'Ipadel Maresme. El preu d'inscripció serà de 25 € per una categoria i de 40 € per dues, hi haurà 6 categories. Sorteig de regals al final per a tots els participants.

Centre de Formació d'Adults de Can Marfà

Presentació del llibre de poemes -Aquest mar-

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Presentació del segon llibre de poemes 'Aquest mar', de l'escriptora M. Àngels Carreras Tornés, alumna de l'Escola d'Adults de Can Marfà. Els beneficis de la venda d'aquest llibre es destinen a la Fundació La Marató.

Centre de Normalització Lingüística del Maresme

Activitat solidària

Data:

L'entitat informa: Els alumnes que puguin o ho desitgin podràn comprar cartolines on hi posaran un desitg per l'any 2014. Aquestes targetes les penjarem a un arbre de Nadal i els diners que es recaptin seran per a La Marató.

Col·legi Maria Mercè Marçal

Sorteig d'una panera de Nadal

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Col·legi Maria Mercè Marçal

L'entitat informa: Sorteig d'una panera de Nadal.

Colla Castellera Capgrossos de Mataró

Partit de futbol Capgrossos-TV3

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Camp Municipal Camí del Mig, carrer Marathon, s/n

L'entitat informa: La Colla Castellera Capgrossos de Mataró torna a organitzar, per 8a vegada consecutiva, aquest partit de futbol entre l'equip de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró i el de Televisió de Catalunya, format per cares conegudes, col·laboradors i periodistes.

Dimecres Flabiol

Nadales per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Carrer Barcelona, Riera, cantó Plaça Santa Anna

L'entitat informa: Interpretació de Nadales populars amb flabiols bombos i tambors per tota la gent que visiti la Fira de Santa Llúcia i els establiments comercials. Començarem a les 18:00 hores a la Plaça de la Peixateria i acabarem a les 21:00 hores.

Escola bressol el Xumet

Paradeta de joguines

Data:

L'entitat informa: Paradeta de joguines a l'escola bressol.

Escola El Turó

Il·luminem el cervell!

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola El Turó

L'entitat informa: Els pares i els mestres de l'escola hem elaborat un gran pòster amb el dibuix d'un cap amb la part del cervell construïda amb oueres, que s'aniran il·luminant per darrere a ,mesura que la gent vagi fent les seves aportacions econòmiques. Esperem il·luminar-lo totalment!

Escola Oficial d'Idiomes del Maresme

L'arbre dels desitjos

Data:
Lloc:
Escola Oficial d'Idiomes del Maresme

L'entitat informa: Del 9 al 19 de desembre: Els alumnes de l'escola escriuran els seus desitjos per a La Marató, en anglès, francès, alemany i català, i amb les targetes decoraran els arbres de Nadal de l'escola. Cada targeta té un preu simbòlic d'1 €. Tot els diners recaptats es destinaran a La Marató.

Esplai Rabadà de Mataró

Caminada celebració XXV Aniversari Esplai Rabadà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Passeig del Callao

L'entitat informa: S'ha organitzat una caminada dins els actes de cloenda del XXV Aniversari de l'Esplai Rabadà de Mataró, que és un esplai per a persones amb discapacitat intel·lectual. Com que coincideix amb el dia de La Marató, hem decidit que durant la caminada anirem recollint diners per a La Marató.

Farmàcia Colldeforn

Caminada saludable

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Caminada per tota la ciutat

L'entitat informa: Caminada per la salut d'una hora aproximada, i un petit refrigeri en finalitzar l'activitat.

Iluro Hoquei Club

Esmorza i juga a l'Hoquei per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp Municipal Iluro Hoquei Club

L'entitat informa: - Fireta de Nadal amb intercanvi de llibres i venda de ponsèties. - Xocolatada solidària amb La Marató. - Botifarrada per La Marató. - Open hockey social per La Marató.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Camp Municipal Iluro Hoquei Club

L'entitat informa: Xerrada mèdica: Primers auxilis i actuació davant un accident en el terreny de joc. A càrrec del Doctor Joan Carles Yébenes del Consorci Hospital de Mataró.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp Municipal Iluro Hoquei Club

L'entitat informa: - Esmorzar solidari amb La Marató. - Rifa d'una mega panera en favor de La Marató.

Les farmàcies de Mataró amb La Marató

Recaptació mitjançant guardioles a les farmàcies

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Totes les farmàcies de Mataró

L'entitat informa: Cada una de les farmàcies de la ciutat de Mataró, disposarà d'una guardiola al taulell per recaptar diners per La Marató de TV3.

Residència Laia

Venta de detalls fets pels Avis de la Residència

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça del poble

L'entitat informa: El dia de la Gent Gran, vam posar una parada a la Plaça Santa Anna de Mataró i vam vendre detalls fets als tallers pels Avis de la residencia. Durant tot aquell mes fins al dia de La Marató ho seguirem fent, però a la Residència.

Team Ronin

Torneig de Magic per La Marató

Data:
Hora:
16:30

L'entitat informa: Torneig del joc de cartes Magic: The Gatheing. Col·laboren Team Ronin, El Nucli, El Nido del Fénix Mataró, Totemvic i Bar of Duty.

Montgat

Biblioteca Tirant lo Blanc

Mercat de llibres

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Vestíbul de la Biblioteca

L'entitat informa: Paradeta de llibres seleccionats al preu simbòlic de 2€ més la voluntat, disponible al vestíbul de la Biblioteca fins el 14 de desembre.

Club Deportivo Montgat

Marató de Futbol 7

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp Municipal d'Esports

L'entitat informa: Es realitzara una marató amb dos partits de fútbol - 7 simultanis desde les 10:00 fins les 19:00. Alternant diverses activitats lúfiques (batucades, castellers, butifarrada, danses, partit d'exhibició dels veternas del FC Barcelona i els veterans de Montgat, etc...).

Club Patinatge Artístic Montgat

Festivalet de Nadal

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló Municipal Montgat

L'entitat informa: Festival de Nadal amb la participació de més de 120 nenes, d'edat entre 3 i 18 anys, de diferents clubs i escoles. L'aportació és d'1€ per persona que assisteix a l'esdeveniment. Vina i col·labora amb La Marató de TV3.

Palafolls

Assemblea Nacional Catalana i Palafolls per la Independència

Cremat Solidari amb La Marató

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Pista del Cafè de Palafolls

L'entitat informa: L'Assemblea Nacional Catalana de Palafolls organitza un Cremat Solidari. Es vendrà cada cremat a 1 €. La recaptació anirà íntegrament a La Marató. Durant l'acte hi haurà actuacions musicals sorpresa.

Casal d'Homes de Palafolls

Vermut solidari

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Francesc Macià, davant del Cafè

L'entitat informa: Farem el tradicional vermut solidari.

La Puput

La Quina amb La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Cafè de Palafolls - Carrer Francesc Macià

L'entitat informa: Fer una tirada per La Marató.

Pineda de Mar

Ajuntament Pineda de Mar

Sorteig solidari d'un Cobrellit de Patchwork

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça Mèlies

L'entitat informa: Una trentena de dones es troben cada dimarts i cada dissabte per confeccionar un cobrellit de Patchwork, que sortegen el dia de La Marató. Es preveu recaptar uns 2.000 € amb la venda de números. Abans de l'estiu es va fer una campanya de recollida de retalls de tela entre els veïns de Pineda de Mar.

Data:
Hora:
09:15
Lloc:
Plaça Mèlies

L'entitat informa: Mercat Solidari, divendres i dissabte, Ball en línia, salsa, gim correctiva, Flashmob, sorteigos:apats de restaurants. També, simultània d'Escacs, exposició a càrrec del Cercle Artístic de Pineda, vendes de coques Ass. Veïns carrer Major i Ass.Dones Pinedenques

Ampa Col·legi Mare de Déu del Roser

Esmorzar solidari per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Col.legi Mare de Déu del Roser

L'entitat informa: Les famílies integrants de la junta de l´ampa de l´escola confeccionaran coques per portar-les com esmorzar per els nens de l´escola, a canvi del tros de coca els nens faran l´aportació d´un donatiu voluntari per La Marató de TV3.

Ampa i Escola Aloc

Mercat solidari de llibres, contes i berenars

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Pati de l'escola Aloc

L'entitat informa: Les famílies de l'escola Aloc aportaran llibres, contes i berenars per vendre al preu d'1 € i/o la voluntat, la tarda del dia 12 de desembre al pati de l'escola.

Assemblea Nacional Catalana de Pineda de Mar

Estelada d'espelmes solidària per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça del Mar, o Plaça de l'Àncora

L'entitat informa: Encesa d'una estelada d'espelmes solidària per La Marató. Apadrina una espelma per només 1€! Actuacions musicals durant l'encesa de l'estelada: 18:00 - Nombres Propios 19:00 - Coral Montpalau 19:30 - Coral Poble que Canta 19:50 - Cant dels segadors

Associació El Jardí dels Avis

Esmorzar solidari per La Marató

Data:
Hora:
09:12
Lloc:
Restaurant La Vinya

L'entitat informa: Esmorzar solidari de forquilla.

Data:
Hora:
08:13
Lloc:
Snack Bar Pinemar

L'entitat informa: Esmorzar motero solidari.

Premià de Dalt

Ampa Ceip Marià Manent

Berenar solidari per La Marató

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Porta del Ceip Marià Manent

L'entitat informa: Berenar solidari i venda de samarretes promocionals.

Ampa Escola Santa Anna

Berenar solidari per La Marató

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Escola municipal Santa Anna

L'entitat informa: Berenar solidari i venda de samarretes promocionals.

Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes

Pessebre Vivent

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Masia de La Cisa

L'entitat informa: Recaptació de la primera representació del pessebre vivent de Premià de Dalt a la Masia de la Cisa.

Associació d'Artistes de Premià de Dalt

Venda d’art

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Internet I a la seu social

L'entitat informa: Venda de pintures, escultures, fotografies i ceràmica per internet. En el bloc www.artistesmaratotv3@blogspot.com hi trobareu tota la informació.

Associació Gent Gran de Premià de Dalt

Festival de playback

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Local social de l’Associació

L'entitat informa: Festival de Playback amb els associats com a protagonistes.

Club Bàsquet Premià de Dalt

Esmorzar solidari

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Poliesportiu de Premià de Dalt

L'entitat informa: Esmorzar solidari i venda de samarretes promocionals al poliesportiu de Premià de Dalt.

Club ciclista BTT de Premià de Dalt

Mercat d’ocasió

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Circuït ciclista BTT de Premià de Dalt

L'entitat informa: Mercat d'ocasió i segona mà de la bicicleta

Coral Primiliana de veus femenines

Concert de Nadal

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Església de Sant Pere

L'entitat informa: Concert de Nadales i música polifònica.

Dones de Dalt

Venda de Coques

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
El parti de Sant Jaume

L'entitat informa: Venda de coques i xocolata desfeta.

Escola de Música de Premià de Dalt

Festival de música

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Espai Santa Anna de Premià de Dalt

L'entitat informa: Festival de música amb la participació dels alumnes de l’escola

Esplai Parroquial Premià de Mar

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Sant Mateu

L'entitat informa: Cada any l'Esplai Parroquial de Premià de Mar fa la pujada a Sant Mateu amb infants i monitors del centre, els Amics de l'Art Pessebrístic i els Caminants de Matinada de Premià de Mar. Dalt de la muntanya fem la plantada del pessebre, missa, i esmorzar popular.

Grup Excursionista La Tortuga

Marxa a peu a Montserrat

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Plaça de l’Ajuntament

L'entitat informa: Marxa a nocturna a Montserrat sortida a les 19 hores del 27 de setembre, i tornada a les 12 hores del 28 de setembre.

Grup Solidaritat amb el Tercer Món

Venda de samarretes promocionals

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Fira de Nadal – Plaça de la Fàbrica

L'entitat informa: Venda de samarretes promocionals a la Fira de Nadal

Juniors de la Parròquia de Sant Pere

Jocs solidaris

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Plaça de la Fàbrica – Fira de Nadal

L'entitat informa: Jocs solidaris per a nens a la Fira de Nadal de Premià de Dalt.

Penya Barcelonista de Premià de Dalt

Tocs solidaris

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pati de Sant Jaume

L'entitat informa: Tocs de pìlota a 50 cèntims d’€ cada toc

Societat Cultural Sant Jaume

Concert de Música

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre de l’Associació

L'entitat informa: Concert de música a càrrec de Max Turati – Roger Reyes & trio – El Arte de Volar.

Premià de Mar

Afa Premià de Mar

Arbre dels desitjos

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola d'Adults de Premià de Mar

L'entitat informa: Aquesta activitat està organitzada per l'Escola d'Adults i el Centr de Normalització Lingüística. Al vestíbul de l'escola exposarem un arbre am desitjos escrits pels alumnes. El tutor i delegat de classe recolliran aportacions econòmiques. Els diners recollits els ingressarem al compte de La Marató.

Àrea Bàsica de Salut de Premià de Mar

Una flor dóna vida

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
CAP Premià de Mar

L'entitat informa: Es recollen donatius (mínim 1€) a canvi d'una mini ponsetia que ens cedeix gratuitament una empresa d'horticultura del poble. El personal del CAP es posa en una taula a l'entrada i informem del motiu de la col·lecta.

Assemblea Nacional Catalana i Premià de Mar per la Independència

Posa un clavell per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de la Sardana

L'entitat informa: Es farà una senyera de clavells, en estructura de mural. Cada persona que hi vulgui participar farà un donatiu en funció del clavells que vulgui posar-hi. Es faran activitats paral·leles i actuacions musicals.

Entitats Ciutadanes de Premià de Mar

Diversos Actes Entitats Ciutadanes Premià de Mar

Data:
Hora:
09:20
Lloc:
Pl. Sardana, Pavelló d'Esports, Amistat

L'entitat informa: Country, II pedalada popular, futbol7, Pujada al pessebre, playback al casal, concert jove al Patronat, Kat, monòlegs i música tradicional catalana, posa un clavell per La Marató, ANC, tardor solidària gegant.

Data:
Hora:
11:12
Lloc:
Pavelló d'Esports, Camí del Mig, 62

L'entitat informa: II pedalada popular, recorregut per Premià de Mar.

Gegants Premià de Mar

Els Gegants solidaris per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Sardana

L'entitat informa: En el marc dels actes de la Tardor Solidària Gegant 2013, i en col·laboració de l’entitat premianenca Segle XXI, us tindrem preparades moltes sorpreses en les que els nostres gegants hi seran presents per tal de fer de la jornada solidària, un moment agradable i divertit.

Patronat social premianenc

Concert del grup Les mamelles de la víbria

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Patronat social premianenc

L'entitat informa: Concert del grup musical: Les mamelles de la vibria vinculat a La Colla del Drac del Poble Nou. Ens oferiran el repertori del seu primer disc i altres temes. Són especialistes en Festes Majors. Aquesta serà una de les primeres actuacions en un teatre. Un grup jove, dinàmic i alegre.

Sant Andreu de Llavaneres

Federació Catalana de Pitch & Putt

Sant Andreu de Ll. - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna i Entitats

Festa de la Infància i Joventut amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló d'Esports i Parc del Colomer

L'entitat informa: Activitats de les diferents entitats i empreses de la població. Rifes, inflables, tallers, titelles, actuacions de l'esbart dansaire i els gegants, activitats esportives. Són algunes de les activitats que portarem a terme.

Sant Cebrià de Vallalta

Federació Catalana de Pitch & Putt

Sant Cebrià V. - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Sant Pol de Mar

Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

Taula solidària per La Marató amb personalitats

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Els quatre cantons

L'entitat informa: La taula solidària tot el dia, el dia 13 i 14 farem un Xou amb diferents actuacions representat per gent del poble.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Els quatre cantons

L'entitat informa: I el dia 15 encenem l'arbre solidari on anem penjant objectes fets pels nens de l'escola

Sant Vicenç de Montalt

Ampa Sot del Camp

Parada a Fira de Nadal de Sant Vicenç de Montalt

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça del Poble

L'entitat informa: Sorteig de Llibres i Joguines recullides a les 4 escoles de Sant Vicenç de Montalt, Xocolata Calenta amb melindros, i confecció de punts de llibre a canvi d'un donatiu.

Assemblea Nacional Catalana i Sant Vicenç de Montalt per la Independència

Enlairem una il·lusió

Data:
Hora:
17:14
Lloc:
Carrer de Sant Antoni

L'entitat informa: Adquireix al llarg de tot el dissabte un globus inflable per 1€ i escriu-hi una il·lusió. Els globus formaran una estelada que a les 17:14 s’alliberarà cap al cel amb tots els desitjos mentre prens un cremat i escoltes havaneres interpretades per Mar Blau.

Data:
Hora:
17:14
Lloc:
Fira de Nadal, carrer Sant Antoni

L'entitat informa: Adquireix al llarg de tot diumenge un globus inflable per 1€ i escriu-hi una il·lusió. Els globus formaran una estelada que a les 17:14 s’alliberarà cap al cel amb tots els desitjos mentre prens un cremat i escoltes rock català interpretat per Peter Plan.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Sant Vicenç Montalt -El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Teià

Federació Catalana de Pitch & Putt

Teia-El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Si turó d'en Baldiri

Rifa d'una panera de Nadal

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pels carrers del poble

L'entitat informa: Els alumnes de 2n ESO de la Si turó d'en Baldiri de Teià organitzen la rifa d'una panera de Nadal solidària.

Tordera

Ajuntament de Tordera

Mercat solidari

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Mercat dominical

L'entitat informa: Aprofitant l'afluència de visitants que genera el Mercat de Tordera, s'instal·laran paradetes informatives i de recaptacions a llocs estratègics i portades per entitats de la població.

Club Pati Tordera - Secció Patinatge Artístic

Festival per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça Concordia, 1

L'entitat informa: Festival per La Marató.

Residència Geriàtrica l'Albert Tordera

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Entrada de la Residència l'Albert

L'entitat informa: Durant tot el dia, es vendrà xocolata i coca per 1 €. També se sortejarà un tiquet per un menú degustació per a dues persones al Restaurant Can Casellas de Tordera, al preu de 3 €.

Voluntaris de Massimo Dutti

Esmorzars solidaris

Data:

L'entitat informa: Durant 5 dilluns seguits, per iniciativa dels empleats de Massimo Dutti, tant d'oficines com magatzem, es realitzen esmorzars solidaris. Hi ha dues formes de col·laboració: portant dolços i salats a la cafeteria, o bé consmunint i fent contribucions mínimes d'un euro per cada tros que s'agafi!

Vilassar de Dalt

Escola La Immaculada

Postals de Nadal per La Marató

Data:
Hora:
10:20
Lloc:
Barri de Can Salvet

L'entitat informa: Venda de postals de Nadal elaborades pels infants de l'escola i les seves famílies durant la Fira de Santa Llúcia del poble.

Data:
Hora:
10:20
Lloc:
Barri de Can Salvet

L'entitat informa: Venda de postals de Nadal elaborades pels infants de l'escola i les seves famílies durant la Fira de Santa Llúcia del poble.

IE Sant Jordi

L'Escola IE Sant Jordi corre per La Marató de TV3

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Parc Can Rafart de Vilassar de Dalt

L'entitat informa: Es tracta de fer curses on participaran tots els alumnes de l’escola, des de P3 a 4t de secundària. Cada nen i nena haurà arribat a un acord amb les famílies, amics, coneguts, que s’hauran compromès a donar-los una quantitat d’euros per cada volta del circuit que recorrin.

Vilassar de Mar

Ampa Escola Pérez Sala, Amipa Escola del Mar, Ampa Escola Pla de l'Avellà i Associació de Festes del Veral d’Ocata

Fes tu per La Marató, Festa de La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Veral de l'Ocata

L'entitat informa: Farem ball, mercat de segona mà, mercadillo, activitats per nens i hi haurà una paella al migdia. Tot a preus molt populars per a que vingui tothom!

Jove Orquestra de Cambra d'El Masnou, Jocem

Concert per La Marató

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Església de Vilassar de Mar

L'entitat informa: La Jove Orquestra de Cambra de El Masnou, Jocem, farà un concert a El Masnou per recaptar fons per La Marató 2013. Interpretaran obres de Corelli, Vivaldi,Toldrà, Holst...

Màgic Grup Maresme

II Festival Màgia Solidária

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Dies 14 i 15 de desembre de 18 a 21,30 els dos dies. Festival de Màgia de dos dies a càrrec de Mags de fama internacional. Xerrada previa a càrrec de Jordi Cami , director general de la Fundació Pascual Maragall.

PDC Barato - Associació de Veïns El Barato

Tómbola per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Sant Joan

L'entitat informa: Durant l'any fem el taller de reciclatge en el marc del Pla de Desenvolupament Comunitari i allà és on s'elabora tot el que es posarà a la tómbola. La tómbola es durà a terme el dissabte 30 de novembre i el diumenge 1 de desembre

Vilassar Ràdio - Patronat Parroquial - GOVI

Festival Vilassar de Mar per La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Escola Els Alocs

L'entitat informa: Festival amb actuacions musicals, poesia, màgia, actuacions vàries, xocolatada, nans, tambors. Sorteig i sorpreses vàries. Venda de samarretes solidàries, photocall, vídeos solidaris.

El blog de la teva comarca
Anar al contingut