Barcelonès

Badalona

Agrupament escolta Jaume Ortiz

El circ de La Marató

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Per l'actual edició de La Marató de TV3, organitzarem una gran festa infantil ambientada en el món del circ, si vols venir i participar-hi vine i uneix-te a la festa! Hi haurà tallers de malabars, maquillatge de cara, un pont de mico, la super-actuació dels pallassos de l’Aejo, entre d’altres.

Ampa Escola Bressol Municipal Pam i Pipa

Foto Solidària

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Bressol Municipal Pam i Pipa

L'entitat informa: Durant el llarg del dia un fotògraf vindrà a l'escola bressol i farà fotografies a tothom que ho desitgi. Els participants rebran per correu electrònic la seva fotografia i amb les fotos realitzades es farà un mural que penjarem a l'escola.

Ampa Escola Progrés

Progrés amb les malalties neurodegeneratives

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Ceip Progrés

L'entitat informa: Començarem amb una xocolatada a l'escola i seguirem amb una cercavila amb els gegant de l'escola Progres on els nens recolliran una part del missatge de La Marató, què es reconstruirà com un puzzle al pati de l'escola, acabarem ballant la flashmob de La Marató. També es farà venda de joguines usades

Associació Tai Txi Salut i Consciència

Taula Tai Txi

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Rambla Badalona, davant l'estàtua de Roca i Pi

L'entitat informa: Taula de Tai Txi 108 moviments.

Escola Betúlia

Un Pont Solidari

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
El Pont del Petroli

L'entitat informa: Enguany proposem una passejada solidària des de l'escola fins el Pont del Petroli, un dels símbols més emblemàtics de la ciutat. Comptem amb la participació de tota la comunitat educativa, alumnes, familiars, docents i veïns... Un cop allà, desplegarem un mural i farem una fotografia panoràmica.

Escola de Salut el Mar - Centre d'Estudis Joan Maragall

La cultura i les teràpies naturals per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Guifre, 300

L'entitat informa: Hi hauran activitats com: - Concurs de pastissos. - Taller de dietètica. - Tómbola pels alumnes. - Xerrades sobre nutrició, les utilitats de l'aigua de mar i la importància del ser.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Garriga 113, a prop del metro

L'entitat informa: Durant tot el dia, Olga Aceña, professora de balle llatins 10.30 Classe de ioga integral, Martin Rossi & Anahí 11.00 Conferència Nutrició i Salut, Saray, Bàrbara Antoli 11.00h. Reiki, Elu. I Torneig Esm & J. Maragall de Ping Pong Infantil I Torneig Esm & J. Maragall de Ping Pong Juvenil

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Garriga 113, a prop del metro

L'entitat informa: 12.00h. conferència. La importància de l'aigua de Mar, Mariano Arnal. 12. demostració de Tai-Txi, 12.30 Escola de Dansa Still Badalona Clàssica i Jazz 13.30 Balls llatins, Olga Aceña

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Garriga 113, a prop del metro

L'entitat informa: 16.00h. Txi-kung, Gabriel 16.30h. Recital poètic, Antònia Pilar Villaescusa Rius 17.00h. L'hora del llibre, amb Jordi Matamoros escriptor 18.30. Scla'ka Si Teatre, L'Anònim Venecià Grup de Gospel Esm & Joan Maragall

Escola López Torrejón

Berenar solidari

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pati de l'Escola

L'entitat informa: Les famílies prepararan coques i es vendran a l'escola per berenar. L'activitat l'obrirem a la gent del veïnat.

Escola Salvador Espriu de Badalona

El berenar de la Marató

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Entrada i pati de l'Escola

L'entitat informa: Els pares i mares voluntaris i voluntàries fan pastissos de tota mena. Es tallen i es fa un berenar solitari amb tots i totes els pares i mares de l'alumnat de l'escola i els veïns i veïnes del barri.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Badalona - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Fundació Badalona Capaç i Centre Ocupacional Cointegra

Dia de la discapacitat amb La Marató!

Data:
Hora:
09:17
Lloc:
Badalona

L'entitat informa: Cointegra és un centre ocupacional on treballen persones amb discapacitat intel.lectual.Aprofitant el Dia Internacional de la Discapacitat vam organitzar diferents accions amb l'objectiu de sensibilitzar i recaptar fons per La Marató com ara un esmorzar solidari, venda d'artesania....

Grup de percussió Bufons del toc

Taller de percussió

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
La Rambla

L'entitat informa: Taller de percussió per a nens, confecció d'instruments amb material reciclat, dibuix, proves de vestuari, i tandes de batucada al ritme de Bufons del toc.

International Police Association - Agrupació Viladecans

1er campionat IPA de futbol 7 solidari

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Club de Futbol Bufalà

L'entitat informa: Campionat de futbol 7 on participaran equips de diferents cossos policials, Mossos d'Esquadra, Cos Nacional de Policia, Guàrdia Civil, i diferents policies locals de la província de Barcelona.

La Xarxa de Badalona

El Príncep Feliç, amb la Companyia La Baldufa

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Zorrilla

L'entitat informa: Diumenge 15 de desembre de 2013 a les 18:00 h. 'El Príncep Feliç' de la Companyia La Baldufa. Espectacle amb l'objectiu de mantenir el compromís amb la llengua, la societat i la cultura a través de les arts escèniques per a públic infantil, juvenil i familiar.

MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Màster class amb MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Duet Sports Magic

L'entitat informa: MAMIfit Fitness Mares i Nadons a l'aire lliure, vol fer una master class a les 10 ciutats on tenim franquícies, arreu de Catalunya. El preu de la classe és de 10€, íntegres per a La Marató de TV3. Per apuntar-vos adreceu-vos a www.mamifit.es, o bé escriure a info@mamifit.es.

Orfeó Badaloní

Concert per a Cor i Banda Simfònica

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Església Sant Josep

L'entitat informa: L'Orfeó Badaloní i la Banda Simfònica de Badalona interpreten conjuntament: Cançons de Mare, de Rafael Talens Baetulo - Poema Simfònic per Banda, de Miguel Arrué Estrena de la Cantata Les set edats, amb música d'Óscar Peñarroya i text de Cèsar Aparicio.

Prevenció i informació Càncer Molins

Què són les malalties neurodegeneratives?

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal Cívic Pomar

L'entitat informa: Explicació de que són les malaties neurodegeneratives i un pica pica final ofert pel Casal de la Dona de Pomar.

Riure B

Taller de Rissoteràpia

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Discoteca Sarau 08911

L'entitat informa: La manera més relaxant i divertida de col.laborar amb La Marató. Dues hores de diversió assegurada, amb una aportació de 10 €., a càrrec de Riure B amb la col·laboració de la discoteca Sarau 08911. A través del joc es pot aconseguir, a més de divertir-nos i millorar la salut.

Societat Coral La Badalonense

Cant coral, Country, Rock

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: Activitats solidàries diverses, dins de la sala del teatre, com cant coral, country, rock, etc.

Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona

Badalona corre per La Marató

Data:
Hora:
06:00
Lloc:
Per tota la ciutat

L'entitat informa: Badalona proposa el repte d'aconseguir superar 10,000 Km corrent, o caminant, durant el dia 15 de desembre. Si s'aconsegueix superar, una part del teixit comercial i empresarial de la ciutat farà una aportació econòmica a La Marató.

Barcelona

360 Running Barcelona

Visita guiada corrent a la muntanya de Montjuïc

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Mirador de Miramar, Montjuïc

L'entitat informa: 360runningBarcelona i RunninGirls organitzem una visita guiada corrent a la muntanya de Montjuïc i les instal·lacions de l'Anella Olímpica de Barcelona '92. Un recorregut circular de 6km amb sortida i arribada als jardins de Miramar.

Acció Sant Martí

Roller Disco Solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Ceip Catalònia, Carrer Perú, 195

L'entitat informa: Patinada per La Marató, on els assistents podran venir a patinar amb els seus patins en línia i d'artístic gaudint de la companyia de la gent que hi assisteixi i de la música que animarà la trobada.

Aecs Clínic

Memory de les malalties neurodegeneratives

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Davant de consultes externes de l'Hospital Clínic

L'entitat informa: L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut del Clínic organitza un Memory gegant sobre malalties neurodegeneratives. El joc consisteix en que els participants han d'anar aixecant les peces de dues en dues i intentar relacionar la malaltia amb la simptomatologia que causa.

Aedaf - Apttcb

Sessió sobre l'impost de Successions i Donacions

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala d'Actes del Cejfe - Carrer Ausiàs Marc, 40

L'entitat informa: Sessió dirigida a professionals del món fiscal amb una entrada de 25€ on tota la recaptació serà integra per a La Marató de TV3. Inscripció i més informació a www.aedaf.cat i www.apttcb.cat

Afa Institut Front Marítim

Caminada nocturna pel barri

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Passeig Taulat, Rambla de Poblenou i altres

L'entitat informa: Caminada nocturna amb recaptació per a La Marató de TV3.

Agrupació Congrés

Representació dels Pastorets

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Agrupació Congrés - Carrer Alexandre Galí, 20-22

L'entitat informa: Representació dels Pastorets, on hi participen els grups, qua a partir de 3 anys componen el grup de teatre La Trapa de l'Agrupació Congrés. Són uns Pastorets molt participatius on els actors fan participar al públic, especialment als nens

Agrupació de Veïns de Ca n'Oriac

Visita a la Sagrada Família, Barcelona

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Temple de la Sagrada Familia

L'entitat informa: Visita a la Basílica de la Sagrada Família, Barcelona.

Agrupament Escolta i Guia Pau Casals

Sempre a punt!!! Tant com puc!!!

Data:
Hora:
17:00

L'entitat informa: Aprofitant que són les festes del barri de La Sagrera -Barcelona- posarem una paradeta amb manualitats realitzades pels nens i joves de l'Agrupament Escolta i Guia Pau Casals així com pels caps i les famílies.

Agrupament Escolta Jaume I

Posa't el foulard per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça d'Orfila - Can Fabra

L'entitat informa: El cau Jaume I prepararà un photocall. Cada participant es posarà el foulard del nostre agrupament i es farà una fotografia divertida que després penjarem a la web i al facebook. Cada participant haurà de pagar 1€, més la voluntat, que anirà destinat a La Marató.

Amigues Atípiques

Mercat Fira de Nadal

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Restaurant Atípic

L'entitat informa: Dies 14 i 15 de desembre. Roba outlet, complements second hand, objectes artesanals, art i pintura. Mercat de llibres i vinils, jocs i joguines, galetes de Nadal, olis, tes i espècies. Petits detalls de Nadal. Diversos tallers.

Ampa Ceip Auró

Activitats solidàries diverses per La Marató

Data:
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Activitats solidàries diverses.

Ampa Ceip Turó Blau

La castanyera solidària

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Turó Blau

L'entitat informa: Durant la festa de la castanyada que se celebrarà a l'escola, la castanyera solidària vendrà castanyes i moniatos. La recaptació serà el donatiu per a La Marató de TV3.

Ampa de l'Escola Anna Ravell

Vermut Musical Solidari

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Vermut Musical Solidari amb La Marató.

Ampa Duran i Bas

Mercat de joguines

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Duran i Bas

L'entitat informa: Petit mercat de joguines de segona mà proporcionat pels pares dels alumnes de l'escola Duran i Bas. Els diners de les vendes de les joguines anirà tota la marató.

Ampa Escola la Farigola de Vallcarca

IV Jornada Solidària de la Farigola amb La Marató

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: Un any més, la nostra escola organitza una jornada solidària que inclou una cursa per als nens, al voltant del Parc Güell, jocs i gimcana per nens, al Parc de la Maria Baldó i un dinar popular i una xocolatada final amb espectacle i sorteig inclòs. L'objectiu és passar un dia amb totes les famílies.

Ampa Escola Pàlcam

IV Mercat solidari de segona mà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Pàlcam - Carrer Rosalia de Castro, 32

L'entitat informa: Mercat de segona mà on es venen els objectes que ens han portat les famílies de l'escola, durant les tardes del dimecres, dijous i divendres anteriors al dia de La Marató. Es tracta del següent: -Llibres -Videojocs -Música -Pel·lícules -Material Esportiu -Joguines -Jocs Taula -Electrònica

Ampa Escola Pia Sant Antoni de Barcelona

Festa de Nadal

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Pia Sant Antoni

L'entitat informa: Festa de Nadal on diferents grups i entitats de l'escola preparen activitats i actuacions nadalenques, una coral,una taula de Nadal,un patge,un Caga tió un grup de teatre i un d'animació que creen un ambient festiu i solidari per participar en La Marató de TV3.

Ampa Escola Sagrada Família

Botifarrada i mercat solidari

Data:
Hora:
11:18
Lloc:
Escola Sagrada Família de Sant Andreu

L'entitat informa: Botifarrada i mercat solidari d'objectes de segona mà

Ampa Escola Sant Marc de Sarrià

Mercat petit de joguines de segona mà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Sant Marc de Sarrià

L'entitat informa: Els nens de l'escola portaran joguines seves per ser venudes en un mercat obert al barri al pati de l'escola especialment guarnit per l'ocasió. Hi hauràn taules per classes des de Parvuls a l'Eso perque posin les joguines a vendre. Les joguines no venudes las donarem a la Creu Roja Joventut.

Ampa Escola Solc

Mercat solidari de segona mà i Artesania

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pati Escola Solc

L'entitat informa: Mercat Solidari amb articles de segona mà i Artesania obert a tothom. Els comerciants pagaran un lloguer per les taules, es vendran begudes i pastís, i el benefici de tot anirà a La Marató.

Ampa i Escola Sant Josep Oriol

Volta solidària a l'illa de cases de l'escola

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
L'illa de cases del voltant de l'escola

L'entitat informa: Fer la volta a l'illa de cases per grups de classe, només tenim una línia educativa d'infantil i primària, i també de pares i mares. Quan acabem es fa un vermut i el recompte del que s'ha recollit.

Ampa Santa Caterina de Siena

Activitats solidàries diverses

Data:
Hora:
17:00

L'entitat informa: Amb motiu de la celebració de la Festa tradicional de la Castanyada dins de l'Escola Santa Caterina de Siena, l'Ampa organitza un Passatge del Terror, i un espectacle d'animació on es demana aportació d'1 € que es destinarà a col·laborar amb La Marató.

Artero

Mystery Artero Show

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Basílica de Santa Maria del Pi

L'entitat informa: Podreu gaudir d'un ambient de sensacions mitjançant la música, llums, i un equip d estilistes que al ritme de la musica, crearà sensacions mitjançant la creació de la seva obra, donant lloc a un espectacle molt visual i sensitiu. S'escenificaran els 4 sagraments: bateig, comunió, matrimoni, defunció.

Assemblea Nacional Catalana i Sagrada Família per la Independència

Encesa Estelada de colors

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Carrer Marina-Mallorca-Provença, al peu del temple

L'entitat informa: Les espelmes de l'estelada podran ser apadrinades pels assistents amb una aportació econòmica que es destinarà integrament a La Marató.

Associació Catalana de Manualitats Tèxtils

Esmorzar solidari

Data:
Lloc:
Torre Llobeta

L'entitat informa: Donatiu per cada persona que va assistir a l'esmorzar.

Associació catalana de persones amb malalties neuromusculars - ASEM Catalunya

Viu i coneix la Fabra i Coats en cadira de rodes

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Fabra i Coats - Carrer Sant Adrià, 20

L'entitat informa: Matí d'activitats a la Fabra i Coats: visita guiada al recinte en cadira de rodes. Tallers de fisioteràpia respiratòria i d'expressió artística a la seu de l'entitat Asem Catalunya i exhibició de hoquei en cadira de rodes. Per participar a les activitats es farà un donatiu de 2 € per La Marató.

Associació Catalana per al Parkinson

Activitats solidàries diverses

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Hospital Clínic - Carrer Villarroel, 170

L'entitat informa: Presentació Oficial a Espanya del Fox Trial Finder, buscador d'assajos clínics de la Michael J. Fox Foundation. Presentaran l'acte la Dra. Mª José Martí, Dra. Rosario Luquin, la nostra Presidenta Roser Roigué, la representant de la Michael J. Fox Foundation Lily Cappelletti i el Dr. Eduard Tolosa.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Auditori Josep Iria - Delegació Generalitat

L'entitat informa: Auditori Josep Iria a la Delegació Generalitat

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Palau Macaya - Passeig Sant Joan, 108

L'entitat informa: Conferència sobre les Novetats en la investigació de la malaltia de Parkinson a càrrec del Dr. Kulisevsky, neuròleg de la Unitat de Parkinson i Transtorns del Moviment de l'Hospital de Sant Pau.

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Associació Catalana per al Parkinson

L'entitat informa: Vine dimarts 26 de noviembre a l'ACAP i coneix la medicació per al Parkinson ajudant-nos a construir entre tots una escultura que faci visible una realitat a vegades imperceptible.

Associació cultural i de ball Baila mi ritmo

Baila mi ritmo col·labora amb La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça del mercat del Clot, Barcelona

L'entitat informa: Baila Mi Ritmo col·labora amb La Marató, veient diferents estils de ball i participant en aquest gran dia amb exhibicions: masterclass de salsa, de batxata i una gran roda de casino. Perquè el ball és salut, col·labora amb les malalties neurogenerativas i participa en l'aconteixement.

Associació Cultural Va de Bot!

Ballada Enllaunada de Ball de Bot

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Teatre de la Casa de Menorca, Carrer Diputació 215

L'entitat informa: Ballada popular enllaunada de música de ses Illes Balears: Boleros, Jotes, Fandangos i Mateixes.

Associació d'Ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya 2004, Afibrocat

Paradeta de manualitats

Data:
Hora:
09:20
Lloc:
Plaça Eivissa, Barri d'Horta

L'entitat informa: Paradeta de manualitats de les sòcies, el 13 de desembre, al carrer Lisboa, al costat de l'ascensor metro Horta, i entrega solidària de part de la recaudació per a La Marató.

Associació d'alumnes de l'Institut Ferran Tallada

El Carmel amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Rambla del Carmel, cantonada Carrer Dante

L'entitat informa: - 11:00 h: Cercavila des del Mercat del Carmel - 11:30 h: Xocolatada i Tallers Infantils - 12.00 h: Actuació Infantil - 13:00 h: Flashmob de La Marató.

Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona

Plantem + Taller hortícola per malats d'Alzheimer

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Jardí Botànic Històric - Avinguda Muntanyans, s/n

L'entitat informa: Tota persona que ho desitgi podrà participar en el taller de plantació de llavors per La Marató que realitzarem a la Masia del Jardí Botànic Històric de 10.30 a 13 h, i tindran la oportunitat de descobrir i gaudir d'un dels espais més emblemàtics de la ciutat, el Jardí Botànic Històric.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Jardí Botànic Històric - Avinguda Muntanyans, s/n

L'entitat informa: La Federació d'Associacions de familiars d'Alzheimer de Catalunya amb la col·laboració de l'Associació d'Amics del jardí Botànic, organitza aquest taller hortícola dirigit a terapeutes, familiars i malalts d'Alzheimer. Cal inscripció prèvia: Associació Amics del Jardí Botànic, Telèfon 93 256 41 70.

Associació d'Amics dels Gegants del Pi

Xapes per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça del Pi

L'entitat informa: El dia 15 de desembre els Gegants petits del Pi sortiran a la plaça del Pi per vendre xapes dissenyades exclusivament per La Marató. Durant el matí els gegants faran diversos balls a la plaça, mentre els tabalers de la colla recorren els carrers de Ciutat Vella per animar a fer un donatiu.

Associació d'Emprenedors del Clot -Eix Clot-

L'Eix amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça del Mercat del Clot

L'entitat informa: L'Eix amb La Marató: Es recaptarà diners demanant com a mínim 1 € per ornament per guarnir uns arbres de Nadal. Al llarg de tota la jornada diferents entitats i grups col·laboraran desinteressadament amb actuacions , tallers, i espectacles, tant per infants com per adults.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de l'Oca

L'entitat informa: L'Eix amb La Marató: Es recaptarà diners demanant com a mínim 1 € per ornament per guarnir uns arbres de Nadal. Al llarg de tota la jornada diferents entitats i grups col·laboraran desinteressadament amb actuacions , tallers, i espectacles, tant per infants com per adults.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Cruïlla Carrer Sèquia Comtal - Avinguda Meridiana

L'entitat informa: L'Eix amb La Marató. Es recaptarà diners demanant com a mínim 1 € per ornament per guarnir uns arbres de Nadal. Al llarg de tota la jornada diferents entitats i grups col·laboraran desinteressadament amb actuacions , tallers, i espectacles, tant per infants com per adults.

Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

IV Jornades Actualització Infermeria Familiar i C.

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Durant les IV Jornades d'Actualització d'Infermeria Familiar i Comunitària organitzades per l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya i el Consorci Sanitari de Terrassa recollirem diners per contribuir amb La Marató de TV3.

Associació de Comerciants Creu Coberta

Llibre solidari Te'n recordes

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer de la Creu Coberta

L'entitat informa: S'ha editat un llibre amb el títol Te'n recordes, els beneficis del qual es destinaran a La Marató. El llibre inclou més de 50 fotografies del barri, dels entorns de la Plaça Espanya, antigues, amb un text biogràfic d'una persona fictícia, que explica la seva vida al barri i descriu les fotografies.

Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina

Xocolatada solidària

Data:
Hora:
09:30

L'entitat informa: Un got de xocolata calenta i melindros a canvi d'un donatiu, per recaptar fons per a La Marató de TV3 2013.

Associació de Festes Taxonera, Mas Falcó i Penitents

La Taxonera amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Vall d'Hebron

L'entitat informa: El barri de la Taxonera,celebra una gran festa per col·laborar amb La Marató. Trobareu diversió i creativitat amb els tallers familiars i un gran espectacle amb les actuacions d'arts escèniques.I una botifarrada popular. https://www.facebook.com/events/204601539723856/?fref=

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Vall d'Hebron - Escenari

L'entitat informa: - Taller i Mostra Tai-txi i Qi Gong - Animació Infantil - Tallers de BatuKaDance i Zumba - Actuacions de Dansa:Bollywood, Funky, Flamec, Balls de Saló, Comercial Dance - Actuacions de Musica amb sortida5 i José Ramírez concursant de La voz

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Vall d'Hebron - Tallers a la Plaça

L'entitat informa: - T. de Trenes i Maquillatge - T. de cinema Terratrèmol per La Marató - T. reciclatge Fem un arbre de Nadal - T. reciclatge Polseres de Macramé - T. Fontane Decorem cupcakes - T. Tilelles i Retallables Nadal - Venda de llibres de 2a mà

Associació del Personal de La Caixa

Festa de Nadal amb Concert Solidari

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Carrer Teodor Roviralta, 65, Barcelona

L'entitat informa: Festa de Nadal que activitats familiars matinals(taller de cartes als reis, i caga tió!) amb 6 hores de concert solidari (grups de rock i pop) per la tarda.

Associació de Modelistes de Sant Andreu

Cursa de Ràdio Control

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Parc de la Trinitat

L'entitat informa: Trofeu Amsa - Orient Express de Ràdio Control de Touring Elèctric. Consisteix en una cursa de coches elèctrics escala 1/10 en las instal·lacions que l'Associacio de Modelistas de Sant Andreu te dins el Parc de la Trinitat.

Associació de Relataires en Català

Paraula d'Espriu per La Marató de TV3

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster

L'entitat informa: Presentació d'un llibre amb poemes i proses poètiques seleccionades de la convocatòria -Paraula d'Espriu. Es recitaran alguns poemes del recull i de Salvador Espriu. Intervindrà la Coral Interreligiosa per a la Pau. Més informació: Paraula d'Espriu http://arcespriu.blogspot.com.

Associació de veïns i veïnes de la Vila Olímpica

Teatre solidari

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Centre Cívic Parc Sandaro

L'entitat informa: Obra de teatre solidària.

Associació de Veïns i Veïnes Font de la Guatlla

Subhastes i tómboles

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Associació de Veïns i Veïnes Font de la Guatlla

L'entitat informa: Subhastes i tómboles.

Associació Els Amics de la Plaça Santa Madrona i Parròquia de Lourdes

VI Diada Festiva per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Parròquia Lurdes i Plaça Santa Madrona, Poble-sec

L'entitat informa: Diumenge 15, de 10 a 16 h,a la plaça Santa Madrona, xocolatada, contecontes, sardanes, country, sevillanes, balls populars, folklore xilè, gegants, botifarrada i correfoc.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Parròquia de Lurdes, Font Honrada 33, Poble-sec

L'entitat informa: Durant tota la tarda del dissabte dia 14 hi haurà actuacions de grups corals i de grups de gospel a la Parròquia de Lurdes.

Associació Festa Major Carrer la Perla

Mercat de segona mà

Data:
Hora:
10:22
Lloc:
Local Associació Festa Major Carrer la Perla

L'entitat informa: Mercat de segona mà.

Associació Juvenil Mà Oberta i Cor Obert Immaculada

Mural per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Catalunya, 23 - Davant de l'Sfera

L'entitat informa: L'activitat consistirà en una recollida de diners pel centre de Barcelona fins a omplir un mural al terra, amb les monedes que anem recollint. L'horari serà de 11.00 del matí a 17.00 aproximadament.

Associació Juvenil Sambao

La solidaritat ressona

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Portal de l'Àngel

L'entitat informa: L'Associació Juvenil Sambao col·labora amb La Marató, omplint de ritme els carrers del centre de Barcelona amb percussió brasilera. Ningú podrà resistir-se a ballar o somriure per donar suport a les malalties neurodegeneratives.

Associació Musical Markatú Batucada

Batucada solidària

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Portal de l'Angel

L'entitat informa: Recollir donatius durant la nostra actuació de la Batucada Solidària.

Associació Photosagrera

Foto estudi plató al carrer, amb models

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Jardins d'Elx

L'entitat informa: Muntarem dos plato estudi de fotografia amb focos, a la Plaça Jardins d’Elx hi participarant diverses modes, vestits de personatges, com Dama, Rei-Reina, motorista, d’epoca, etc Els ciutadans que vulgui es poden fer una fotografia a canvi de un donatiu i s’els enviarà copia de la fotografia

Associació Terapeutes Reiki Catalunya

Teràpia Reiki per a tothom

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència Parc Güell, Carrer Mare Déu Salut, 39

L'entitat informa: Tractament de teràpia Reiki. Reiki és una teràpia natural en la que es canalitza l'energia a través de les mans, per aconseguir equilibri mental, emocional i físic. Hi ha un efecte immediat ja que proporciona calma i tranquil·litat.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residencia Park Clot, Gran Via, 871

L'entitat informa: Tractament de teràpia Reiki. Reiki és una teràpia natural en la que es canalitza l'energia a través de les mans, per aconseguir equilibri mental, emocional i físic. Hi ha un efecte immediat ja que proporciona calma i tranquil·litat.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència El Caliu, Carrer Vinyals, 34

L'entitat informa: Tractament de teràpia Reiki. Reiki és una teràpia natural en la que es canalitza l'energia a través de les mans, per aconseguir equilibri mental, emocional i físic. Hi ha un efecte immediat ja que proporciona calma i tranquil·litat.

Ballets de Catalunya

Ben viva, ben nostra! Les danses tradicionals

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Plaça del Rei

L'entitat informa: Espectacle de danses tradicionals dels Països Catalans. Gaudeix i participa de les danses en un marc immillorable

Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet

Concert de la Banda del Col·legi Pare Manyanet

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Auditori del Col·legi Pare Manyanet

L'entitat informa: Concert per Santa Cecília de la Banda del Col·legi Pare Manyanet. Banda formada per alumnes del Col·legi Pare Manyanet amb 45 anys d'història. El concert es farà a l'Auditori del mateix col·legi, carrer Prat d'en Rull 6, per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona del músics.

Barcelonactua

Vestim de ganxet el Gat de Botero

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Rambla del Raval

L'entitat informa: Es faran peces de 20 x 20 cms de llana, amb ganxet o mitja. El dia 15 a les 10.30h les ajuntarem per fer-li un vestit al Gat ravaler. Ens calen persones que facin les peces, persones que ajudin a cosir i persones que portin la guardiola on es recolliran els diners per a La Marató.

Barcelona Guide Bureau

Visita guiada a peu pel Barri Gòtic i la Rambla

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Catalunya, davant Hard Rock Café

L'entitat informa: Participa amb La Marató tot gaudint d’una visita guiada pel barri Gòtic i la Rambla. Oferirem visites a peu d'una hora i mtija per 5 €, recaptació íntegra per a La Marató. Contacteu amb nosaltres al telèfon 93 268 24 22 o per mail bgb@barcelonaguidebureau.com

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Catalunya, davant Hard Rock Café

L'entitat informa: Participa amb La Marató tot gaudint d’una visita guiada pel barri Gòtic i la Rambla. Oferirem visites a peu d'una hora i mtija per 5 €, recaptació íntegra per a La Marató. Contacteu amb nosaltres al telèfon 93 268 24 22 o per mail bgb@barcelonaguidebureau.com

Bar Restaurant Mónaco

Festa solidària i rifa

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Bar

L'entitat informa: Festa solidària amb rifa.

Barri de Roquetes, Nou Barris

Roquetes balla per La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Casal de Gent Gran de Roquetes

L'entitat informa: Diferents grups de ball del barri de Roquetes faran una exhibició del què aprenen durant el curs. Es farà una rifa, els beneficis de la qual seran donats a La Marató de TV3.

Base Nàutica Municipal Mar Bella

Remulla't per La Marató

Data:
Hora:
12:16
Lloc:
Platja de la Mar Bella, base nàutica municipal

L'entitat informa: Remullat per La Marató. Et convidem a sortir amb Sup, caiac, catamarà o windsurf. Fés un bateig de mar ó inicia al teu fill en la navegació.Test de nivell de patinatge en linea. A partir de 8 anys. Fes un tast de la nostra sopa d'all. Interessats envieu mail a campus@basenautica.org

Bàsquet Ateneu Montserrat

Bàsquet solidari amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pavelló Olímpic de l'Espanya Industrial

L'entitat informa: Presentacio d'equips de la nostra entitat. Commemoracio del nostre LXXXV aniversari. Vermout solidari.

Bemen-3

Bemen-3 amb La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Bemen-3 - Carrer Cartellà, 48

L'entitat informa: Del 9 al 13 de desembre, els estudiants del centre Bemen-3 vendran bandoleres a un preu simbòlic durant l'hora del descans. Tot el que es recapti serà per a La Marató. Més informació a www.bemen3.com.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Bemen-3 - Carrer Cartellà, 48

L'entitat informa: Del 9 al 13 de desembre, durant l'hora del descans, els estudiants del centre Bemen-3 fan partides a diferent videojocs per recaptar donatius. Cada jugador ha de fer un donatiu de 0,5 €; tot el que es recapti serà per a La Marató. Més informació a www.bemen3.com.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Bemen-3 - Carrer Cartellà, 48

L'entitat informa: El 13 de desembre, durant l'hora del descans, els estudiants del centre Bemen-3 faran un torneig d'escac per recaptar donatius. Cada participant ha de fer un donatiu de 1 €; tot el que es recapti serà per a La Marató. Més informació a www.bemen3.com.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Bemen-3 - Carrer Cartellà, 48

L'entitat informa: Del 9 al 13 de desembre, els estudiants del centre Bemen-3 vendran entrepans, pastissos i begudes a un preu simbòlic durant l'hora del descans. Tot el que es recapti serà per a La Marató. Més informació a www.bemen3.com.

Bollywood Masala

BollyNadal 2013 Festival d'Alumnes de Bollywood

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Teatre Fundació Hostafrancs

L'entitat informa: Mostra dels alumnes de Dansa Bollywood de Masala. Des de les 17h es podrà veure diferents actuacions. Hi haurà tallers per aprendre el ball. Artista de henna per fer tatuatges de henna. Parades de CDs. Roba de Bollywood. Les professores de Masala tenen les entrades.

Calaix desastre

Mercat solidari de segona mà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Virrei Amat

L'entitat informa: Mercat solidari de venda d'articles de segona mà i fets a mà: roba, complements, pel·lícules, música, etc. Perquè creiem que som afortunats de poder participar-hi i ajudar a totes aquelles persones que pateixen alguna malaltia neurodegenerativa. Recaptarem molt i li guanyarem la batalla! Animeu-vos!

Campus La Salle Barcelona

Venda de cupcakes i pastissos per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Campus La Salle Barcelona

L'entitat informa: Venda de cupcakes i pastissos a la Salle Barcelona-Universitat Ramon Llull.

Data:
Lloc:
Campus La Salle Barcelona - Url

L'entitat informa: Venda de productes de perfumeria procedents d'una donació durant dues setmanes. Aportacions íntegres destinades a La Marató.

Cap Adrià, Institut Català de la Salut

Sessions individuals de Reiki

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Cap Adrià - Carrer Vallmajor, 34 - 1r - Consulta 1

L'entitat informa: Aplicació de la tècnica de Reiki, sanació a través d’imposició de mans, produint un reequilibri bioenergètic. Indicat per a pacients que pateixen malalties de depressió, estrés, dolor, càncer, esclerosi, addiccions, etc. Places limitades. Per incripcions trucar al Cap Adrià: 93 209 14 58.

CAP Sanllehy

Camina per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Cap Sanllehy

L'entitat informa: Fem un pas endavant per les malalties degeneratives. Amb el personal del CAP farem una caminada pel barri del guinardó d'una hora de durada.

Casal Corpus de Teatre

Passat el riu

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Sala Montseny del Col·legi Sant Josep

L'entitat informa: Representació de l'obra de teatre de Joe DiPietro: Passat el riu Dies: 14 de desembre a les 21h i 15 de desembre a les 18h. Lloc de la representació: Sala Montseny. Col·legi Sant Josep. Carrer Montseny, 31-39. Barcelona Més informació: www.teatrecorpus.cat

Casal de Gent Gran d'Horta

Ball per La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal Gent Gran Horta, Carrer Feliu i Codina 37-43

L'entitat informa: Ball amb música en directe per La Marató de TV3. Venda d’entrades: anticipades del 30 de Novembre al 9 de Desembre: 3€ El mateix dia 10: 3,5€

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Casal Gent Gran Horta, Carrer Feliu i Codina 37-43

L'entitat informa: I Mostra gastronòmica solidària Tast de 2 plats, postre i got de vi Venda d'entrades: del 2 al 9 de desembre: 5€ el mateix dia de la mostra: 6€

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Casal Gent Gran Horta, Carrer Feliu i Codina 37-43

L'entitat informa: Mercat solidari 17 i 18 de Desembre de 10 a 13.30 i de 16 a 19.30 Podràs trobar joguines, roba, bijuteria i petits electrodomèstics tot a preus increïbles!!!

Casal Infantil Urgell - Centre Cívic Urgell

Activitats diverses per a La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Mou-te per La Marató: El Casal Infantil Urgell us vol convidar a participar en la gravació d'un SceneMob en benefici de La Marató de TV3. Moguem-nos per La Marató!

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Presentació oficial de l'SceneMob per a La Marató de TV3: El Casal Infantil Urgell us vol convidar a la presentació oficial de l'SceneMob en benefici de La Marató de TV3. Prepareu-vos per una estrena de cine!

Data:
Hora:
20:00

L'entitat informa: Concert solidari per a La Marató de TV3 amb Jules: Veniu a gaudir del concert solidari per a La Marató a càrrec del grup Jules. L'import de l'entrada serà íntegrament destinat a la Fundació La Marató de TV3.

Casal Municipal de Gent Gran Mediterrània

Paradeta solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Poeta Boscà

L'entitat informa: Posarem una paradeta i posarem a la venda totes les manualitats que s'han fet l'ultim trimestre al casal i tota la recaptació serà íntegra per La Marató.

Cases Singulars

Cases Singulars-F.Rocamora participem a La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Ballester, 22

L'entitat informa: Visita el palauet isabelí on va viure el mecenes i col·leccionista d’obres d’art Manuel Rocamora (1892-1976) amb més de vint col·leccions: pintura, escultura, ceràmica d’Alcora, nines i autòmats.La teva aportació anirà integrament a La Marató de TV3. Al finalitzar es farà una degustació de xocolata.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer Ballester, 22

L'entitat informa: Imprescindible fer la reserva a www.casessingulars.com Visites a les 10, 11, 12 i 13 h. Places limitades. Durada: 1 h. aproximadament Preu: 10 €/persona Contacte: casessingulars@casessingulars.com Telèfon mòbil 670 46 62 60

Celler Podium

Sorteig solidari d'una panera

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Celler Podium

L'entitat informa: Sorteig solidari d'una panera de Nadal de productes selectes.

CEM Aiguajoc Borrell

Activitats solidàries diverses

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sala Cycling Aiguajoc

L'entitat informa: Marató de Cycling Farem una marató de Cycling de 4 hores, on el ciclista podrà participar sol, o acompanyat fins a un màxim de 3 companys més. La bicicleta tindrà un cost de 50 € i la recaptació anirà destinada a La Marató.

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Sala Cycling Aiguajoc

L'entitat informa: Marató de activitats terapèutiques Farem una marató de gimnàstiques terapèutiques (stretching, feldenkrais, gimnàstica hipopressiva i tai txi) amb un cost de 20 €, la recaptació anirà destinada a La Marató.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Restaurant Aiguajoc

L'entitat informa: Improshow a Aiguajoc Farem, junt amb Improshow, un espectacle d'improvisació al Restaurant d'Aiguajoc, on per 5 € podran gaudir de l'obra de teatre de moda a Barcelona, i a més un refresc gratuït per als assistents. Tota la recaptació anirà destinada a La Marató.

Centre Artesà Tradicionàrius

Matinals al CAT - L'Estel Petit

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Centre Artesà Tradicionàrius

L'entitat informa: Tertúlia de contes i cançons de Nadal. L’estel petit, el viatge d'un estel per les festes de Nadal. Un espectacle per tota la família, organitzat pel grup Ara Va de Bo i molts amics. Veniu i canteu amb nosaltres! Trobareu les nadales a aravadebo.cat. Aportació solidària. Cantem per a La Marató.

Centre Cívic Can Felipa

Concert Simfònic Orquestra Amics de la Música

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Concert Simfònic al CC Can Felipa a càrrec de l'Orquestra Amics de la Música. Places limitades: 280. Tots els beneficis de les entrades es destinaran a La Marató de TV3. Venda d'entrades a les 17h.

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Concert Simfònic al CC Can Felipa a càrrec de l'Orquestra Amics de la Música. Places limitades: 280. Tots els beneficis de les entrades es destinaran a La Marató de TV3. Venda d'entrades a les 17h.

Centre Cívic Navas

Tardor solidària: Viu la música amb Andreu Rifé

Data:
Hora:
20:30

L'entitat informa: Concert solidari a favor de la Marató de TV3. Andreu Rifé ens presentarà amb la seva banda el seu tercer disc anomenat Ping Pong, on aprofita per parlar del seu moment actual en un clar entorn de música pop. Preu: 4.75 €

Centre Collserola

Activitats solidàries diverses per La Marató

Data:

L'entitat informa: Activitats solidàries diverses per La Marató.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Contes de Nadal - Espectacle infantil

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Centre Cultural La Casa Elizalde

L'entitat informa: Contes de Nadal de les germanes Baldufa- Titelles, música, cançons,animació i molt d’humor per explicar contes màgics sobre celebracions nadalenques d’arreu del món. Preu: 3.75€ Durant l'espectacle es servirá un esmorzar en el que tothom podrà fer l'aportació voluntària que vulgui per La Marató.

Centre de Pilates Dona10

Sorteig de regals i classes especials

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre de Pilates Dona10 - Carrer Mallorca

L'entitat informa: Classes especials el dissabte dia 14/11 amb venda d'entrades per 7€ a homes i dones. Venda de cupons de 1€ per participar en el sorteig de 4 massatges de 25' 1 entrenament personal 2 mesos gratis de pilates terra 2 * 4 sessions de presoterapia

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Jornades de portes obertes

L'entitat informa: Vine la setmana del 8 al 13 de desembre als centres de pilates dona 10 i gaudeix de totes les nostres classes per 0€

Centre Esportiu Municipal l'Espanya Industrial i Cem la Bordeta

Guerra de coixins, classe de spinning, bola gegant

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre Esportiu Municipal La Bordeta

L'entitat informa: Guerra multitudinària de coixins a la pista poliesportiva, tots contra tots. Classe de spinning amb il.luminació discotequera bola gegant amb persona dintre.

Centre Esportiu Municipal Putxet

Centre Esportiu Municipal Putxet per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Gimnàs del Centre Esportiu Municipal Putxet

L'entitat informa: Centre Esportiu Municipal Putxet organitza una jornada esportiva amb diferents activitats cardiovasculars, musculars, de cos i ment, infantils i xerrades divulgatives.

Centre Excursionista de Catalunya

Excursions per a tothom

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Diversos Llocs de Muntanya

L'entitat informa: El Centre Excursionista de Catalunya organitza 6 activitats, principalment excursions obertes a tots aquells que hi vulguin participar i de diferents nivells. Per inscripcions trucar al Centre Excursionista al 93 315 23 11. Els horaris d'inici depenen del tipus d'excursió escollida.

Centre Montserrat - Xavier

Activitats lúdiques i solidàries per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Joan Pelegrí

L'entitat informa: Enguany el Centre Montserrat Xavier ofereix activitats lúdiques per a tota la família! Podreu col·laborar donant color a un gran mural, fer volar un paracaigudes, crear la vostra xapa solidària, pintar-vos la cara i tastar una bona xocolatada. Si teniu més de 18 anys també us podeu apuntar al torneig de futbol solidari que es farà al pati de l'escola de 10.00 a 13.00 (de dilluns a divendres de 17.00 a 19.30 fins el 9 de desembre a la secretaria del CMX). Comptem amb la vostra participació per augmentar entre tots el marcador de La Marató de TV3!!!

Centre Moral i Instructiu de Gràcia El Centre

Teatre

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
El Centre - Carrer Ros de Olano, 9

L'entitat informa: Dies 15 i 16 Representació d'Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres.

Centre Sant Pere Apòstol

Fragments de l'obra Onze Nou Catorze - 1714

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pl Sant Pere, Pl Montcada i mercat Santa Caterina

L'entitat informa: Onze Nou Catorze - 1714 Un viatge en el temps que ens transporta fins l'11 de setembre de 1714. Pere Planella dirigeix aquest muntatge musical, amb un repartiment encapçalat per Marc Balaguer, Toni a la sèrie Polseres Vermelles. Al llarg del recorregut es vendran pastissos.

Centres Cívics de Les Corts

Activitats solidàries diverses per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
CC Joan Oliver, Pere Quart

L'entitat informa: Tots junts ballem amb La Marató. Us proposem una Marató de ball on els nostres talleristes us reptaran a seguir el seu ritme amb diferents estils musicals. Dancing & Cotto participaran amb una exhibició a la ballada solidària. No t'ho perdis i suma't a Pere Quart amb La Marató.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala d'actes del CC Riera Blanca

L'entitat informa: Clàssica Solidària Carta blanca: Cloenda del XIV Cicle de Clàssica a les Corts a càrrec de Joan Vives, músic i locutor-redactor de Catalunya Música i de la violinista Helena Satué sota l'obra Carta blanca a Helena Satué.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
CC Can Deu, Plaça de la Concòrdia, 13

L'entitat informa: Concert de Big Mama Montse & Sister Marion. Us proposem un gran concert on l'entrada serà benèfica per una gran causa.

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
CC Can Deu, Plaça de la Concòrdia, 13

L'entitat informa: Jec per La Marató. El Jec és un projecte a les escoles musicals de les Corts. Amb aquest projecte es realitza uns workshops de percussió corporal durant 3 setmanes que acaben amb un concert musico-solidari per La Marató.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
CC Can Deu, Plaça de la Concòrdia, 13

L'entitat informa: Regala somriures per La Marató. Aquest any volem fer una aportació amb somriures, i aquests somriures es tradueixen en clauers somrients perquè els usuaris que passin pel centre puguin fer una aportació mínima d'1 € i emportar-se el clauer de La Marató.

Cheesecake Barcelona

Maquillatge infantil

Data:
Lloc:
Estudi Cheesecake Barcelona, Nou Barris

L'entitat informa: Farem maquillatge facial per als nens i nenes que hi participin amb un donatiu.

Cinc Centre de Negocis i Assessoria

Arbre dels desitjos

Data:
Lloc:
Edifici Cinc Barcelona

L'entitat informa: Omplim l'arbre amb els millors desitjos per al 2014. Cada bola són 2€ a benefici de La Marató enguany destinada a les malalties neurodegeneratives. Ajuda'ns a decorar l'Arbre de Nadal amb els teus desitjos i fés que se'n compleixin d'altres.

Círculo de Lectores

Mercat solidari de Nadal

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Travessera de Gràcia, 47 - 49, 08021 Barcelona

L'entitat informa: Venda de llibres i altres articles a favor de La Marató. Aquesta activitat és exclsuiva per als treballadors de l'empresa.

Club d'esgrima SAM - Sala d'Armes Montjuïc

Tocats per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrers i llocs emblemàtics de Barcelona

L'entitat informa: Realitzar breus combats d'esgrima pels carrers i llocs emblemàtics de Barcelona.

Club Esportiu Guàrdia Urbana de Barcelona CEGUB

X Edició de la Pedalada de BTT per Collserola

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Velòdrom d'Horta i Pistes Forestals de Collserola

L'entitat informa: Dins del actes patronals de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Col·laboració amb el Banc dels Aliments i amb La Marató de TV3, amb 1 € per participant. Oberta a tothom i no competitiva.

Club Natació Barcelona

Masterclass, Activitats Aquàtiques, Esports Platja

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Club Natació Barcelona

L'entitat informa: El Club Natació Barcelona un any més es compromet amb les causes solidàries i amb La Marató, creant un programa esportiu d’una duració de tres dies amb diferents activitats per tota la família. Del 13 al 15 de desembre: Masterclasses, Festa de Nadal Infantil Aquàtica i Esports platja.

Club Tennis Barcino

Pool benèfica de dòmino a benefici de La Marató

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Club tennis barcino - Sala de jocs

L'entitat informa: Pool Benèfica de Dòmino, per parelles. Poden participar socis i convidats.

Club Tennis de La Salut 1.902

Juga un Partit per La Marató

Data:
Lloc:
Club Tennis de la La Salut

L'entitat informa: El Diumenge 15 de Desembre per la tarda es jugaran diferents Partits de Tennis i de Pàdel a favor de La Marató entre els socis i amics del club.

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona

Concert de Nadal

Data:
Hora:
20:00

L'entitat informa: XVII Concert de Nadal del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona, a la Basílica de Santa Maria del Mar, amb la col·laboració de la Coral Sant Jordi i de les empreses Navasa i Basf. L'entrada està restringida a aparelladors col·legiats.

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

DIFT 2013

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Arc de Triomf de Barcelona

L'entitat informa: Activitat lúdico-festiva adreçada a la població en general i els professionals de la salut. Xerrades divulgatives a càrrec de les comissions col·legials del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i activitats per a tots els públics de caire festiu.

Col·legi Immaculada Concepció

Campanya 1 origami 1 euro

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Ens sumem a la Campanya 1 origami 1 euro. Fem grues de paper per donar a la Mútua General de Catalunya. Les fem en les classes de plàstica, tutoria i patis. Hem donat una carta perquè les famílies també puguin fer les grues a casa. Els dies 25, 26 i 27 els delegats d'Eso les recolliran a l'entrada.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Mútua General de Catalunya

L'entitat informa: Hem entregat 1867 grues de paper a la Fundació Mútua General de Catalunya participant a la Campanya 1 origami 1 euro. Ha estat un èxit de participació de tota l'escola: alumnes, famílies i professorat.

Col·legi Sant Lluís

Concert de Nadales

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Col·legi

L'entitat informa: Cantada de nadales per La Marató de TV3.

Col·legis Professionals de Catalunya

Butlletes solidàries

Data:

L'entitat informa: Els Col·legis Professionals de Catalunya hem posat a la venda butlletes de la Grossa de Cap d'Any, entre els col·legiats. Part de la recaptació d'aquesta loteria la destinarem a La Marató de TV3. La venda de participacions s'està fent des del 10 d'octubre al 10 de desembre.

Colla del Drac del Poble Nou

Festa solidària de la Colla del Drac de Poble Nou

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Joncar, 35

L'entitat informa: Les mans que formen la Colla del Drac s'uniran per primer cop amb les mans de tot el Poblenou per construir, tots junts, un avet de Nadal que simbolitzarà les mans fent pinya de tot un barri davant d'una causa solidària.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Joncar, 35

L'entitat informa: Els més petits de la Colla del Drac del Poblenou, amb l'ajuda de la resta de la Colla, elaboraran manualment unes postals Nadalenques d'allò més originals per recollir fons per la causa de La Marató.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Joncar, 35

L'entitat informa: Tots i totes les aficionades a la rebosteria tindran l'oportunitat d'aportar el seu granet de sorra amb porcions d'allò més dolces que procuraran endolcir els cors del Poblenovins vers la causa de la Marató.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Joncar, 35

L'entitat informa: Tota persona que vulgui col•laborar amb La Marató tindrà l'oportunitat d'escriure el seu desig per al 2014 i, aquest, romandrà penjat en els arbres de la plaça.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Joncar, 35

L'entitat informa: Els grups de percussió de la Colla del Drac del Poblenou, infantil, joves i adults, realitzaran una tabalada per recaptar fons per la causa de La Marató.

Comissió de Festes de la Sagrera

XXXVI Cursa de la Sagrera

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Carrer Hondures - Carrer Josep Estivill

L'entitat informa: És la cursa popular més antiga de Barcelona, la XXXVI Cursa de la Sagrera forma part de la XIII Lliga championchip i la VI challenge bcn10k. La comissió de festes donarà un import de 300€ a La Marató, més 1€ de cada participant.

Comissió de Festes del Carrer de la Llibertat

Teixint Connexions - Jornada festiva per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Llibertat

L'entitat informa: Entitats de la Vila de Gràcia organitzen una jornada festiva per La Marató de TV3: tallers, jocs tradicionals, contes, swing, mercat de segona mà solidari, campionat de futis.

Comissió de Festes Plaça Rosés i Rodalia

Xocolatada solidària

Data:
Hora:
10:14
Lloc:
Plaça Can Rosés

L'entitat informa: La Comissió de Festes juntament amb La Trufa i Wax organitzen el diumenge 15 de desembre al matí una xocolatada infantil, una recollida de joguines acompanyat d'un castell inflable.

Com que no tenim prou feina...

Endolça La Marató - NOU ACTE

Data:

L'entitat informa: Nit de reis

Consell d'Estudiants de Medicina Mar

Xerrada: Las bases neurobiológicas del Alzheimer

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida UPF

L'entitat informa: Paco Muñoz, professor de fisiologia i director d'un grup de recerca sobre l'Alzheimer, impartirà una xerrada sobre les bases biològiques de l'Alzheimer així com quines línees d'investigació s'estan seguint actualment i per quines vies cal seguir investigant.

Cookiteca

Decoració de galetes

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Carrer Major de Sarrià, 74

L'entitat informa: Cookiteca Sarrià ofereix al públic les seves galetes solidàries, decorades amb els motius de La Marató de TV3. Cada persona podrà decorar una galeta per 6 €, 4 € dels quals seran per a La Marató.

Coral Sant Medir

Per Nadal, més ritme-s a la Coral

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Escola Oscus, Carrer Violant d'Hongria, 39

L'entitat informa: Totes les seccions de la nostra coral, més de 100 cantaires d'entre 3 i 80 anys, cantant les nadales de sempre com mai, acompanyades de piano, baix i bateria. Imperdible!

Cor de Cambra I Dilettanti i Cor Gaudeamus

Concert de Nadal

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Parròquia Sant Pere de les Puelles

L'entitat informa: Concert de Nadal: - Cor infantil Gaudeamus - Cor infantil Fort Pienc - Cor Gaudeamus - Cor de Cambra I Dilettanti

Cor Novaura de Barcelona

Concert coral femení

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Capella del Col·legi Major Ramon Llull

L'entitat informa: El cor Novaura de Barcelona faran un concert fresc amb un repertori de jazz, la Missa de Bob Chilcott i altres sorpreses.

Corporate Sports

IV Edició d'Empreses per a La Marató

Data:

L'entitat informa: Corporate Sports celebra la edició d'Empreses per a La Marató de TV3. És un gran esdeveniment esportiu i solidari enfocat a directius i empleats d'empreses amb seu a Catalunya, amb l'objectiu d'aplegar-s'hi i de competir en un torneig de Futbol 7 i un altre de Pàdel.

Creixendo

Tallers musicals i sensorials en família

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
La Mamavaca - Gràcia

L'entitat informa: Tallers musicals i sensorials en família, adreçats a dones embarassades a partir del 4rt mes de gestació, famílies amb nadons i infants fins els 5 anys. De 16:30h a 20h. Vine a gaudir de la música i contribueix a una bona causa! Consulta els horaris de cada taller a www.creixendo.com

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Emm Blai Net - Sant Boi de Llobregat

L'entitat informa: Tallers musicals i sensorials en família, adreçats a dones embarassades a partir del 4rt mes de gestació, famílies amb nadons i infants fins els 12 anys. De 10:30h a 19h. Vine a gaudir de la música i contribueix a una bona causa! Consulta els horaris de cada taller a www.creixendo.com

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
La Mamavaca - Sant Cugat del Vallès

L'entitat informa: Tallers musicals i sensorials en família, adreçats a dones embarassades a partir del 4rt mes de gestació, famílies amb nadons i infants fins els 5 anys. De 10:30h a 14h. Vine a gaudir de la música i contribueix a una bona causa! Consulta els horaris de cada taller a www.creixendo.com

Delegacions d'Estudiants de la UPC - Facultat de Matemàtiques i Estadística

Xocolatada per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Vestíbul Factultat de Matemàtiques i Estadística

L'entitat informa: Un any més des de la Facultat de Matemàtiques i Estadística organitzem una xocolatada per donar suport a La Marató de TV3. Divendres 13 esmorza amb nosaltres! Ens trobaràs durant el matí al vestíbul de la facultat.

Diables i Tabalers de Sant Antoni

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Avinguda Mistral, 30 - Barcelona

L'entitat informa: Aquest any els Diables i Tabalers de Sant Antoni et convidem a que vinguis a fer el vermut amb nosaltres. Vine i col·labora amb la panxa plena!

EAP Sant Rafael, Associació Marxa Nòrdica CAP Sant Rafael

La Marxa Nòrdica amb La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
CAP Sant Rafael

L'entitat informa: Sortida popular de Marxa Nòrdica per a totes les edats.

Editorial Isep

Venta solidària de llibres

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Carrer Berlin, 9

L'entitat informa: Des del dimecres 11 de desembre fins al diumenge 15, venta dels títols d'Isep Editorial. El 100% dels diners obtinguts es destinaran a La Marató.

El Cargol Graciós, Associació Cultural i Gastronòmica de Gràcia

Tasta Gràcia solidària

Data:
Hora:
13:30
Lloc:
Plaça Virreina

L'entitat informa: Fem un tast de paella solidària, amb La Marató, amb diverses entitats gracienques i en el marc de la Fira Solidària. Una mossegada per contribuir tots plegats.

Entitats de La Sagrera amb La Marató

Matí festiu pro-Marató TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Jardins d'Elx, s/n

L'entitat informa: Exhibicio i taller balls diversos, batuka, bollywood, dansa tradicional de Mèxic, i paradetes, pastissos, roba, collarets i arracades, fotografies i altres.

Entitats de Sant Andreu per La Marató

Entitats de Sant Andreu per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Orfila

L'entitat informa: entitats , escoles , ampes i agrupaments amb tallers , venda de productes, jocs, musica , actuacions

Equip Escolar de Natació Sincronitzada del Col·legi Maristes La Immaculada

Exhibició de Natació Sincronitzada Nadal 2013

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Piscina del Col·legi Maristes la Immaculada

L'entitat informa: Exhibició de 8 coreografies de natació sincronitazada i un final espectacular amb la participació del Gospel Marista GM 6,25. No us ho perdeu!!!

Erasmus Student Network Barcelona

Rifa de Nadal destinada a La Marató

Data:

L'entitat informa: Les quatre associacions d'estudiants Erasmus Students Network, UB, UAB, UPF i UPC, hem decidit de fer una activitat Social Erasmus i vendre una rifa de nadal, en què tots els beneficis, restant el premi que serà un cistell de nadal, aniran destinats a La Marató. També en farem conscienciació.

Esbart Mare Nostrum

Jornada d'activitats per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati Parròquia Sant Pacià - Carrer Monges-Sòcrates

L'entitat informa: Xocolatada solidària, actuacions de dansa i música, tómbola, jocs, tallers per decorar-te la casa per Nadal, vine a fer un café solidari, Fira d'artesania. Totes les activitats a 1€ i els paradistes aporten un lloguer solidari.

Esbart Sant Martí de Barcelona

Mostra de dansa

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
teatre de l'escola dels Jesuites del clot

L'entitat informa: Mostra de les danses que realitzen els membres de l'esbart Sant Martí.Tant folklòriques com clàssiques.

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Parròquia de Sant Martí del Clot

L'entitat informa: 34è recital de música i dansa folklòrica religiosa. Esbart Sant Martí i la Cobla Sant Jordi.

Escola Activa de Pares permanent Safa-Horta

Dinar solidari

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari.

Escola Anna Ravell

Esmorzar, berenar i mercat solidaris per La Marató

Data:
Hora:
10:30

L'entitat informa: Esmorzar solidari: paradetes de dolços i entrepans a càrrec del professorat de Secundària on els alumnes podran comprar una ració a 1 €. Decoració del pati amb el missatge de La Marató de TV3, i amb cartells i fulletons.

Data:
Hora:
10:45

L'entitat informa: Mercat solidari: Les setmanes prèvies a l'activitat el alumnes hauran donat productes que no fan servir (llibres, música, roba nova, manualitats, jocs i joguines) i vendre'ls al mercat: Tot a 1 €. Decoració del pati amb el missatge de La Marató de TV3, i amb cartells i fulletons.

Data:
Hora:
16:00

L'entitat informa: Els alumnes de Parvulari i Primària prepararan entrepans variats per fer un berenar solidari al pati de l'escola. A la tarda obrirem les portes a les famílies per participar de la venda d'aquests productes.

Escola Carlit

Festa d'Hivern al Pati de l'Escola

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pati Escola Carlit - Carrer Roger de Flor, 162

L'entitat informa: Aprofitant que el nostre Pati forma part del Programa Patis Oberts de l'Eixample, farem la Festa de l'Hivern a on hi haura animacions i servei de bar, per a recaptar diners per a La Marató de TV3 i per a la Festa de Fi de Curs dels Alumnes de 6e.

Escola CEIR

Rifa d'una Panera

Data:
Lloc:
Barcelona

L'entitat informa: Es farà un rifa d'una panera amb les donacions de tota la comunitat educativa de l'escola CEIR.

Escola de Dansa Clàssica Mercedes Ribera

Setmana de Portes Obertes de les Classes

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Escola de Dansa Clàssica Mercedes Ribera

L'entitat informa: Durant la setmana del 9 al 13 de desembre de 2013, l'escola obrirà les portes a tots els pares, amics i familiars dels nostres alumnes per a poder gaudir dels seus avenços i el seu treball diari. Els assistents faran una aportació voluntària, i tota la recaptació serà destinada a La Marató.

Escola de Dansa Yisbell

Yisbell - Sarrià Solidari 2013

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Consell de la Vila, Sarrià

L'entitat informa: Flashmob: Començarem ballant, després animació per nens, tallers de maquillatge, pintura, màscares, xocolata amb coca i un gran sorteig de premis amb la col·laboració dels comerços del barri, Alumnes de l’Escola de dansa Yisbell, Cies Las Perlas i Yisbell Feelings, T’apuntes? T’esperem!!!

Escola de Música Accent

Concert de Nadal

Data:
Hora:
17:19
Lloc:
Institut Frances

L'entitat informa: Actuació de tots els grups corals i orquestrals de l'escola de música accent.

Escola de Música Sant Gervasi

Activitats solidàries diverses per La Marató

Data:

L'entitat informa: Fem donació des de l'entitat i l'any vinent organitzarem més coses!

Escola Escolàpies Llúria

Polseres per La Marató

Data:
Hora:
11:17
Lloc:
Pat i porteria de l'escola

L'entitat informa: Venem polseres creades per nosaltres als pares i alumnes a 1€.

Data:
Hora:
11:17
Lloc:
Pati i porteria de l'escola

L'entitat informa: Venem polseres creades per nosaltres als pares i alumnes a 1€.

Data:
Hora:
11:17
Lloc:
Pati i porteria de l'escola

L'entitat informa: Venem polseres creades per nosaltres als pares i alumnes a 1€.

Escola Guinardó

Elaboració i venda de galetes

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Sortida dels diferents edificis de l'escola

L'entitat informa: L'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Guinardó farà galetes i les vendrà a les famílies de l'escola, i a tothom qui passi pel carrer. La recaptació anirà íntegra a La Marató.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Guinardó i Plaça Maragall

L'entitat informa: L'alumnat de 4t d'ESO de l'Escola Guinardó farà un taller de sabons amb 4t de Primària i el 19 de desembre, els aniran a vendre pel barri del Guinardó, especialment a la Plaça Maragall on l'alumnat més petit de l'escola farà una cantada de Nadales oberta al barri.

Escola Infantil Sant Marc de Sarrià

Pessebre Vivent Infantil i Solidari

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Escola Infantil Sant Marc de Sarrià

L'entitat informa: L'Escola Infantil Sant Marc de Sarrià celebra el moment més màgic i especial del curs: el dia del Pessebre Vivent Infantil i Solidari protagonitzat per tots els nens i nenes de P2 fins a P5, tot contribuint a promoure la sensibilització i investigació de les malalties neurodegeneratives.

Escola Infant Jesús

232 petons i unes cançons

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Capella de l'escola

L'entitat informa: Els nens i nenes de p-3, p-4 i p-5 de l'escola Infant Jesús convidem pares, mares i avis al nostre fantàstic concert de Nadal. Il·lusió, esforç, emoció, cançó, i un petó... per desitjar-nos plegats molta felicitat. I aquest any, a més, compartir-la amb La Marató de TV3 !!!

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Infant Jesús

L'entitat informa: Construirem el logo de La Marató al pati de l'escola amb globus que haurem venut prèviament després d’haver passat per totes les classes explicant el objectiu de La Marató 2013.

Escola Josep Tous

Jornades esportives

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Escola Josep Tous

L'entitat informa: Per col·laborar en aquesta edició de La Marató de TV3, organitzarem unes jornades esportives a l'escola amb torneig de futbol, zumba, balls i concurs de dibuix infantil entre d'altres. A més, oferirem un esmorzar solidari.

Escola Lestonnac de Barcelona

Els Lestopastorets i Calendaris per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Saló d'actes de l'escola

L'entitat informa: L'activitat consisteix en la posada en escena d'una versió musical dels Pastorets d'en Josep M. Folch i Torres, amb un grup de 75 alumnes de 8 a 17 anys, de l'escola Lestonnac. L'espectacle té una durada de dues hores, on conflueixen un text clàssic amb una posada en escena moderna i actual.

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en fer calendaris del 2014 amb la fotografia de cada classe. Els diners que es recaudin van per La Marató d'enguany.

Escola Marillac

Concert de Nadal

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Sala d'actes de l'escola Marillac

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola Marillac oferim un concert de cançons nadalenques. A quin preu surten les entrades? El preu el poses tu!!

Escola Municipal de Música de Sant Andreu

Concert de Nadal per a La Marató de TV3

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Fabra & Coats, Espai Josep Bota

L'entitat informa: Concert de Nadal de les agrupacions grans de l'EMMSA per a La Marató de TV3 que es realitzarà a l'Espai Josep Bota de la Fabra & Coats. Hi haurà 2 torns: Primer torn 17:00h: Orquestra Simfònica + Banda Bentocats Segon torn 19:30h: Orquestra Corda + Banda Nousvents Tots hi esteu convidats.

Escola Patufet

Els Pastorets del Patufet

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Espai Jove La Fontana - Carrer Gran de Gràcia, 190

L'entitat informa: Representació clàssica dels Pastorets on els actors són exalumnes, personal no docent i personal docent de l'Escola Patufet de Gràcia, Barcelona.

Escola Pia Balmes de Barcelona

Escola Pia Balmes per La Marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Escola Pia Balmes

L'entitat informa: Un any més, l'Escola Pia Balmes organitza el Festival de HIp-hop, Concert de Coral infantil i juvenil, partits de futbol i bàsquet per a grans i petits,un gran sorteig amb molts regals, i un mercat solidari.

Escola Piaget

Paradeta solidària

Data:
Lloc:
Vestíbul de l'Escola Piaget

L'entitat informa: Venda d'objectes elaborats per l'alumnat i les seves famílies en el vestíbul de l'escola.

Escolapis Sarrià

Tots pensem en La Marató de TV3

Data:
Lloc:
Escola Pia de Sarrià

L'entitat informa: Les seccions esportives i culturals de l'escola organitzen activitats diverses per a tota la família que van des del 13 de desembre al 15 de desembre.

Escola Proa

Pastissos i cintes

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Durant la setmana de La Marató, recaptarem diners amb la venda de berenars i també de cintes de colors. Amb aquestes cintes, el dia 13 de desembre, personal de l'escola, alumnes i pares ens unirem al pati, tot simulant una xarxa neuronal.

Escola Regina Carmeli d'Horta

Nadales a l'escola Regina Carmeli, Horta

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Escola Regina Carmeli, Horta

L'entitat informa: Nadales a l'escola Regina Carmeli, Horta per part d'un grup d'alumnes, el dia en què se celebra la jornada de Portes Obertes del Centre. També es pot aprofitar per gaudir dels guarniments nadalencs i pessebres fets pels alumnes de l'escola.

Escola Sagrat Cor Aldana FEV

Venda de postals de Nadal fetes pels nens i nenes

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
A la sortida de l'escola, al carrer Aldana

L'entitat informa: Les setmanes anteriors, els nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària faran postals de felicitació a les classes. El dia 19 farem una parada de venta al carrer on totes les famílies podran comprar les postals.

Escola Súnion

Activitats solidàries diverses per La Marató

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: Quan arriba el moment que els fills han de triar estudis, sovint els pares no tenim clar quin és el nostre rol: No intervenir? Intervenir? Com? A Súnion fem una conferència-taller per donar-los les idees i les eines necessàries en aquest procés tan important en la vida familiar.

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Avda República Argentina, 85-89

L'entitat informa: Alguns alumnes de l’escola ha decidit fer una revista amb escrits d’aquests. Conté relats, poemes, dibuixos, passatemps.Tot seguint el tema de La construcció d’un edifici. És la primera edició d’aquesta revista i volem donar tot el que recaptem a La Marató, vendrem cada revista per uns 50 cèntims.

Escola Thau Barcelona

Cros de Nadal - 50 Aniversari Escola Thau

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Parc de Cervantes

L'entitat informa: L'escola Thau de Barcelona celebra aquest any el seu 50è Anivesari. El Cros de Nadal que celebren els alumnes de l'escola vol sumar-se enguany als actes de recaptació per La Marató.

Escola Voramar

Concert de Nadal

Data:
Hora:
17:19
Lloc:
Casino l'Aliança del Poblenou

L'entitat informa: Concert de Nadal 2013 amb la participació de més de 300 persones que formen part dels grups de coral, música i alumnat de l'escola.

Esplai Món Jove i Escola Vedruna de Gràcia

Xocolatada i tallers per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Vedruna - Gràcia

L'entitat informa: Organitzarem una xocolatada i diversos tallers per treballar les malalties neurodegeneratives. També farem un bingo i un concurs de sudokus solidaris.

Estiber Viatges

Estiber camina per a La Marató de TV3

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Parc de Collserola

L'entitat informa: Estiber, agència especialitzada en esquí i aventura, posa el seu gra de sorra organitzant una caminada popular per Collserola i donant tots els diners de les inscripcions a la Fundació La Marató. Serà un gran matí d'esport, solidari, saludable i social!

Estudi de ball Neus Gallardo

Ballem per La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Col·legi Dominiques Ensenyament - Mallorca, 349

L'entitat informa: Els malalts necessiten el nostre recolzament i els seus familiars també. Per aixó, alumnes des dels 3 fins als 70 anys ballarem el 14 de desembre, per ajudar a investigar i poder curar algún dia aquestes enfermetats. Endavant Marató!

Estudi de Música Àngels Casas

Concert de Nadal

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Santuari Mare de Déu del Carme - Diagonal, 424

L'entitat informa: Concert a càrrec de les quatre orquestres simfòniques de l'Estudi de Música Àngels Casas, formades per alumnes d'entre 7 i 22 anys. L'acte, obert a les famílies i a la gent del barri, consta d'un repertori variat per fer gaudir al públic assistent d'una bona estona de música i solidaritat.

Estudi de Música Fabra

Concert per La Marató

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Estudi de Música Fabra

L'entitat informa: Concert dels alumnes per La Marató

Estudi de Pintura 9D9

Art solidari

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Estudi de Pintura - Carrer Miquel Boera, 8

L'entitat informa: L'estudi de pintura 9D9 obre les seves portes els dies 14 i 15 de desembre per oferir un ampli ventall d'obres originals amb preus assequibles, que van des dels 5€ fins als 50€.

Eurofitness Perill / Eurofitness Sant Miquel

Torneig body combat

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Eurofitness Perill

L'entitat informa: Primer torneig Body Combat. Els nostres clients podran preparar els seus tracks i enlluernar-nos a tots amb el seu atrezzo, el seu nivell tècnic, la seva capacitat d'engrescar i motivar a tot el public assistient i als seus monitors habituals!!!!!

Fedac Sant Andreu Mare de Déu de la Mercè

Units per La Marató de TV3

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Farem la flashmob amb la canço de La Maratóo amb els nens i nenas de la escola companyats del pares , mares ,germanets i amics que vulguin vindre i farem tots junts tambe un esmorçar.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Bcn Can Dragó - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Bcn Montjuïc - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Federació de Carrer Festa Major de Sants

El trenet de Sants per La Marató

Data:
Hora:
00:00
Lloc:
Recorregut pel barri de Sants

L'entitat informa: Recorregut d'un tren turístic pels principals carrers del barri de Sants, durant els dies de Nadal, la recaudació anirà integrament per La Marató.

Fisios Mundi

Fisioteràpia

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Poliesportiu Municipal de la Sagrera

L'entitat informa: Oferim el servei de Fisioterapia als corredors de la cursa popular de la Sagrera.

Foment Hortenc

El Trencanous

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: El Foment Hortenc i l'Escola de Dansa Lina Corredor ens sentim joiosos de presentar-vos El Trencanous. Dues representacions matinals, a les 11:00h i a les 12:30h. Venda d'entrades al Bar del Foment, des del 3 de desembre. Preu: 5€. Tots els fons recollits d’entrades i donatius seran per La Marató.

Fòrum Samitier

El partit de futbol dels famosos

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Mini Estadi FCB

L'entitat informa: Arriba tot un clàssic que no pot faltar en cap edició de La Marató: el partit de futbol que enfronta cares conegudes. Actors, polítics, esportistes i periodistes es convertiran en els titulars dels equips Damm i Fiatc. Vine a animar el teu equip favorit al Miniestadi.

Fundació Albà, Hospital de Sant Miquel

Video solidari i Rifa

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Fundació Albà

L'entitat informa: Vídeo solidari: residents, treballadors, familiars, voluntaris i amics. Intentem mostrar la realitat de les malalties neurodegeneratives, pero també intentem tot el que encara aquestes persones poden fer, motivador, on es palpa alegria i lluita per seguir endavant. Ho enviarem quan s´hagi editat.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Fundació Albà

L'entitat informa: Rifa cistella i guardiola solidaria: la cistella es rifara el dia de la loteria de Nadal. Els diners recaptats tant amb la rifa com amb les aportacions personals amb la guardiola s'ingressaran integrament a La Marató un cop passat el Nadal.

Fundació educativa Aci-Col·legi Shalom

Matí actiu al Shalom

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Instal·lacions esportives Col·legi Shalom

L'entitat informa: 1. Marató de futbol: torneig de futbol obert a famílies, amics, professors i alumnes; consistent en diferents partits que tindran lloc entre les 10h i les 14h. 2. Marató hiphop-aeròbic: s'intentarà superar en temps de durada, el record femení de marató. 3. Altres activitats.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Concurs familiar de nadales

L'entitat informa: Concurs familiar de cantada de nadales. Per accedir a l'espectacle caldrà aportar un donatiu.

Fundació Mútua General de Catalunya

Campanya 1 origami 1 euro

Data:
Lloc:
Oficina Mútua General de Catalunya, Tuset 5-11

L'entitat informa: La Fundació Mútua General de Catalunya donarà 1 euro a La Marató per cada grua de paper que rebi. Més informació www.1origami1euro.org

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Mercat de Galvany

L'entitat informa: Dintre de la campanya 1 origami 1 €, de la Fundació Mútua General de Catalunya, el dissabte 16 de novembre organitzem un taller d'origami on ensenyarem a fer les grues de paper i les recollirem per que volin cap a La Marató. Més informació a www.1origami1euro.org

Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana i Fundació La Caixa

Concert Familiar: Cantem El Messies

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Palau de la Música Catalana

L'entitat informa: El concert familiar El Messies de Händel permet gaudir d’alguns dels fragments més emblemàtics de l’oratori i apropar els més joves a la música clàssica en un entorn excepcional com el Palau de la Música. L’entrada al concert permet accés a l’audició a tothom que hi vulgui assistir. Preu: 11 €.

Gastronomia Activa

Galetes solidàries

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Local de Gastronomia Activa, Carrer Marià Cubí 155

L'entitat informa: El día 20 de desembre Gastronomía Activa organitzará una jornada de portes obertes en la que tots els visitants que ho desitgin podràn comprar la seva galeta de nadal solidària i berenar amb nosaltres. Les galetes tindrán un preu de 4€, diners que seràn donats íntegrament a La Marató.

Gaudí Experiència

Gaudí Experiència

Data:
Hora:
11:18
Lloc:
Gaudí Experiència - Carrer Larrard, 41

L'entitat informa: Entregarem la recaptació del dia a La Marató.

Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu

Entitats de Sant Andreu per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Orfila

L'entitat informa: Balls de gegants, mostra de trabucaires, tallers diversos per la canalla (maquillatge, pintar i retallar, venda de productes manufacturats, venda de jocs de segona mà, rifa d'una panera de productes alimentaris, danses populars.

Grup Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu

L'esperit del Nadal

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Casal Catòlic Sant Andreu - C. Pons i Gallarza, 58

L'entitat informa: Recital de poesies nadalenques a càrrec de membres del grup i actuació de La lírica de Sant Andreu. La recaptació serà per a La Marató de TV3.

Grup de Joves de les Parròquies Cor de Maria i Sant Tomàs d'Aquino

Venda de manualitats de feltre i paper fetes a mà

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Davant de la Parròquia de Sant Tomàs d'Aquino

L'entitat informa: Venda de manualitats de feltre, bijuteria, imans, i paper, postals, punts de llibre, fetes pels nois i noies del Grup de Joves de les Parròquies Cor de Maria i Sant Tomàs d'Aquino.

Grup de teatre Casinet i Coral Font Fargues

Gran Panera solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal de la Font d'en Fargues

L'entitat informa: Sorteig d'una gran panera solidària a la mitja part de la representació dels Pastorets. Cada membre del grup de teatre i de la Coral portarà elements per la Panera.

Grup de teatre El Triangle, Associació de veïns Barri de Sant Antoni

Nadal nevat de cendra

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Centre Cívic Cotxeres Borrell - Viladomat, 2-8

L'entitat informa: Recital de poemes i cançons de Nadal de diversos autors catalans (De Verdaguer fins els nostres dies: Maragall, Sagarra, Foix, Pere Quart...)

Grup de Teatre L'Horitzó

Els Monòlegs de L'Horitzó amb La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
CP Sant Martí del Clot - Plaça Canonge Rodó, 3

L'entitat informa: Si voleu gaudir d'una vetllada divertida i fresca i al mateix temps participar en La Marató veniu a l’espectacle del Grup de teatre l'Horitzó, on monologistes plantejaran situacions quotidianes i no tant quotidianes amb un nexe comú: l'humor.

Grup jove Sants teatre del centre

Obra de teatre

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre Catòlic de Sants

L'entitat informa: Obra de teatre creada pel grup jove del centre. és una parodia de la societat. Dirigida per meritxell ané. Es titula: Però què són? Dones, home!!

Grup La Vostra Llar - Residències d'Avis

A La Vostra Llar col·laborem amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència Parc del Clot i Parc Güell

L'entitat informa: A la Residència Parc del Clot, Gran via 871, i Parc Güell, Mare de Deu de la Salut39, en Barcelona l'Associació de terapeutes de Reiki de Catalunya estaran fent Reiki solidari per recaptar diners. Us esperem!!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència La Rambla, Hospitalet de Llobregat

L'entitat informa: Des de avui s'ha iniciat un rastrillo solidari per recaptar fons per La Marató. Rambla Just Oliveres 48 pral.1ª,Hospitalet Llobregat

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència Les Oliveres, Girona

L'entitat informa: Hem organitzat una paradeta solidària amb manualitats elaborades pels nostres residents i gerocultores per recollir diners per La Marató que es celebrarà aquest pròxim diumenge!! Animeu-vos i veniu a col•laborar!! Les Orenetes 7 Sant Gregori

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència Vora Balís, Sant Viçent de Montalt

L'entitat informa: Durant tota la setmana hem organitzat un rastrillo solidari a benefici de La Marató. Us esperem!! Montnegre 2, Sant Viçent de Montalt

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència Reig, La Garriga

L'entitat informa: Hem posat a la venda un CD solidari amb les fotos més divertides del 2013 dels nostres residents amb un preu de 6€ , tots els diners recaptats seran destinats a La Marató Ronda del carril 78, La Garriga Hem organitzat un berenar solidari per recaptar diners per La Marató Josep Tarradelles, 44

Grup Submarinista Barcelona

Pessebre Vivent subaquàtic

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Platja de la Nova Icaria

L'entitat informa: Com cada any el Grup Submarinista Barcelona GSB escenifica el Pessebre Vivent sota l'aigua. Venen els Reis d'Orient amb barca fins a la platja, després la Mare de Déu, Sant Josep i els Pastorets es fiquen a l'aigua i escenifiquen el naixement del nen Jesús. Tot això amanit amb rom cremat.

Institut Bonanova

Esmorzars solidaris, tallers i tornejos

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Institut Bonanova

L'entitat informa: Activitats diverses fetes pels alumnes: esmorzars, sorteig de paneres, tornejos de futbol, massatges.

Institut d'Estudis Artístics Oriol Martorell

Concert de Nadal

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Església Sant Felip Neri, Plaça Sant Felip Neri

L'entitat informa: Concert de les agrupacions de l'Institut Escola Oriol Martorell: Ensemble de guitarres,Octet de violoncels i Orquestra Eduard Toldrà.

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Sala Polivalent, Primària de l'IEA Oriol Martorell

L'entitat informa: Concert de les agrupacions de Primària: Orquestra de corda, grup de vent, grup de guitarres i grup de pianos.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Auditori de l'IEA Oriol Martorell, Secundària

L'entitat informa: Concert de Nadal de les agrupacions: Big Band i Banda Simfónica.

Institut Joan Boscà

II Festa Esportiva i Solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Institut Joan Boscà, Carrer Gonzalez Tablas

L'entitat informa: L'Ampa de l'Institut Joan Boscà celebra per tercer any una festa esportiva que comptarà amb partits de futbol 5, bàsquet i vòlei entre tots aquells que s'apuntin a esportjoanbosca@gmail.com Hi haurà música, bar i sorteig de roba de l'institut. Té un preu de 2€ i inclou una beguda

Institut Narcís Monturiol

Quinto de Nadal

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Sala d'actes de l'institut

L'entitat informa: Els delegats vendran tiquets amb antelació que seran intercanviats per cartrons el dia del quinto.Es jugarà en equips, grups-classe, i el guanyador obtindrà un lot de Nadal.

Jac Club Sants

Entrades per La Marató

Data:
Hora:
09:13
Lloc:
Pavelló Municipal de l'Espanya industrial

L'entitat informa: Els equips del Jac Sants juguen cuatre partits de Bàsquet. Dos a les 9 i dos a les 10:30. A les persones que vinguin a veure els partits els hi demanarem que ,voluntàriament, paguin entrada.D'aqui sortirà la nostra aportació economica a La Marató.

Kararocker - Karoke de Rock solidari

Karaoke solidari de Rock / Metal

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Ovella Negra - Poble Nou, Carrer Zamora, 80

L'entitat informa: Karaoke solidari de Rock / Metal: Actuació de bandes de versions de Rock en directe i amb l'actuació de Víctor Estévez, d'Operación Triunfo, que apadrinarà l'acte. El Rock, sempre solidari amb La Marató de TV3.

Kids&Us Gràcia, Lesseps i Sagrada Família

Festa de Nadal amb sorteig solidari

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu

L'entitat informa: Celebració de Nadal amb tots els nostres alumnes! Storytime, contacontes teatralitzat en anglès, visita de Santa Claus i sorteig solidari per a La Marató!

Know How & Events

La Marató de Dj's

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Espai cedit per l'Ajuntament de Barcelona

L'entitat informa: L'objectiu d'aquest esdeveniment és fer una actuació de diferents artistes locals reconeguts en l'escena internacional de la música electrònica. La recaptació es farà per mitjà d'una donació mínima de 10 € per assistent.

La Colla de Gegants del Poblenou

Mostra de ball de gegants i artesania

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla Poble Nou, cantonada Carrer Llull

L'entitat informa: Recapta de donatius amb la venda de flors de gantxet i arrecades fetes amb capsules de neoexpresso

La Salle Comtal

Corre per La Marató!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Parc de la Ciutadella

L'entitat informa: Curses solidàries al Parc de la Ciutadella, amb la participació de l'alumnat de La Salle Comtal. Pel matí ho faran els alumnes d'EI i Ep, i com a convidats els alumnes de 6è Ep del Col·legi Sagrada Família. Per la tarda serà el torn dels d'Eso. Les famílies hi són convidades a acompanyar-nos.

Lliga de Futbol Sala de Farigola del Montseny

VII Lliga de Futbol Sala de Farigola del Montseny

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Escola Montseny, Vallcarca, Barcelona

L'entitat informa: Durant el curs 13/14, i per 7è any consecutiu, pares de la Farigola de V. i Montseny organitzem un campionat de futbol-sala pels pares i les mares dels alumnes. Per 4t any donem el 20% de les inscripcions a La Marató. L'objectiu és fer esport, passar-ho bé i conèixer pares/mares de llurs escoles.

Lluïsos de Gràcia

Fem esport per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça del Nord, 7-10

L'entitat informa: Les tres seccions esportives dels Lluïsos, bàsquet, bàdminton i tennis taula, han volgut crear un esdevenim conjunt per recaptar diners per La Marató de TV3. L’activitat es desenvoluparà a la Pl. del Nord, seu de l’entitat, i serà una activitat oberta a tothom per practicar els tres esports.

Data:
Lloc:
Plaça del Nord, 7-10

L'entitat informa: Activitat oberta a tothom per fomentar la pràctica dels tres esports. Es posaran 3 taules de ping pong, marcar una pista de bàdminton i una cistella de bàsquet. Per un preu simbòlic es tindrà dret a un set de 10 punts de tennis taula, un partit de bàdminton i una seqüència de tirs lliures o triples.

Ludoteca Guitard

Activitats diverses

Data:
Hora:
11:00

L'entitat informa: Espectacle de titelles a càrrec de 'Penjim Penjam titelles' que representarà 'el regal'.

Data:

L'entitat informa: Venda de joguines fetes pels nens de la ludoteca.

Ludus

MasterClass Sistemes Entrenament Efectiu a Ludus

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Ludus - Carrer Còrsega, 371

L'entitat informa: MasterClass de diferents sistemes d'entrenament: 3x10 18h, Tacfit 18:30h, Abdominals Hipopressius 19:30h, Radikal Training 20h. Per només 10€ podràs assistir a les classes que vulguis i entrenar amb Nèstor Serra. Tota la recaptació anirà destinada a La Marató TV3. Reserves:info@tacfit.es

Makoa

Cursa per relleus de stand up paddle surf/running

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre Municipal de Vela - Port Olimpic, Barcelona

L'entitat informa: Es una competició popular de la nova modalitat de moda, surf a rem, stand up paddle surf combinat amb una petita cursa a la platja. Es fará amb parelles mixtes i infantil aprop de la platja i del Centre de Vela. Es una activitat original i molt vistosa remant drets a sobra una tabla de surf.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre Municipal de Vela - Port Olimpic, Barcelona

L'entitat informa: La cursa de paddle surf es fara en col·laboració amb membres de la unitat de trastorns del moviment del servei de neurologia de l'hospital de la santa creu i sant pau que faràn una campanya d'informació sobre malalties neurodegeneratives abans de la prova i on participaran familiars i afectats.

MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Màster class amb MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Parc Ciutadella, Barcelona

L'entitat informa: MAMIfit Fitness Mares i Nadons a l'aire lliure, vol fer una master class a les 10 ciutats on tenim franquícies, arreu de Catalunya. El preu de la classe és de 10€, íntegres per a La Marató de TV3. Per apuntar-vos adreceu-vos a www.mamifit.es, o bé escriure a info@mamifit.es.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Parc de la Maternitat, Barcelona

L'entitat informa: MAMIfit Fitness Mares i Nadons a l'aire lliure, vol fer una master class a les 10 ciutats on tenim franquícies, arreu de Catalunya. El preu de la classe és de 10€, íntegres per a La Marató de TV3. Per apuntar-vos adreceu-vos a www.mamifit.es, o bé escriure a info@mamifit.es.

Marató de Sants

Tómbola, subhasta,contry, swing,caminada,arrossada

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Carrer Riego, 11

L'entitat informa: Tómbola,majorets,gegants,swing.countri,arrosada,teatre,caminada,activitats infantils, desfilada papa noel, activitats a les escoles Llobet, proa, cacofunias,Som 27 entitats.

Mare del Diví Pastor

Cantada de Nadales i Pastissos per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Mare del Diví Pastor

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola faran una cantada de Nadales i els pares col·laboraran fent pastissos solidaris.

Mas d'Anglí Residencial

Bingo Solidari a Mas d'Angli per La Marató

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Residència Mas d'Angli

L'entitat informa: Mas d'Angli organiza el divendres 13 de desembre un Bingo solidari, on la recaptació anirà destinada a La Marató. Residents, families, professionals i tot el que vulgui gaudir d'una bona estona estan convidats a participar.

Mas Piteu Residencial

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Residencia Mas Piteu

L'entitat informa: Xocolatada popular per a residents, amics, familiars i gent del barri que vulgui participar i col·laborar amb La Marató. Preu del got de xocolata, 1€.

Mercat de La Mercè de Barcelona

Venda de Piruletes en forma de cor

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Mercat de La Mercè

L'entitat informa: Des del 18 de novembre al 15 de desembre. Els comerciants del Mercat de La Mercè, a qui faci un donatiu, l'obsequiaran amb una Piruleta en forma de cor, en benefici de La Marató de TV3.

Mercat de la Sagrada Família

La torna per La Marató de TV3

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Mercat de la Sagrada Familia

L'entitat informa: Des del 12 de novembre i fins al 12 de desembre, totes les parades del mercat recullen la torna per a La Marató de TV3.

Mercat Galvany

Esmorzar solidari amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Mercat Galvany

L'entitat informa: esmorzar solidari al pati del mercat, per 5 euros pódràs comprar un tiquet als bars del mercat, per gaudir de tallers pels nens,botifarra amb montgetes,ví, aigua,bingo solidari,sorteijos, i concert de rock en català

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Mercat Galvany

L'entitat informa: taller de origami, amb colaboració de la Mutua General de Catalunya i incitació al concesionaris i clients per la elaboració de grues de paper, per la campanya un origami un euro

Mirada de Dona

Venda solidària

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Jardins d'Elx

L'entitat informa: En el marc de la festa major de la Sagrera, Mirada de Dona organitza un petit mercat on s'hi pot trobar els objectes més diversos.

Mou-te en Xarxa Escola Pia

Música al carrer per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer de la Curculla, 2

L'entitat informa: Joves músics d'arreu de Catalunya ens unim per cantar i tocar cançons en un Concert Acústic al carrer, animant l'ambient i recollint diners per La Marató. Formem part dels grups Mou-te en Xarxa, de l'Escola Pia de Catalunya.

Moviment de Centres d'Esplai Catalans El Bon Recer

Jornada Esportiva Zona 2 Moviment Centres Esplai

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Esplai El Bon Recer

L'entitat informa: Jornada Esportiva, futbol, bàsquet, volei, de Monitors de la Zona 2 del Moviment de Centres d'Esplai Catalans a l'Esplai el Bon Recer.

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Esplai El Bon Recer

L'entitat informa: Dinar de Monitors de Zona 2 del Moviment de Centres d'Esplai Catalans.

No et quedis en blanc

Campanya de comunicació

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona

L'entitat informa: Partits de Futbol solidari impulsats i jugats per estudiants de l'Escola Superior de Relacions Públiques.

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Recinte de l'Escola Industrial

L'entitat informa: Partits de bàsquet solidaris impulsats i jugats per estudiants de l'Escola Superior de Relacions Públiques.

Data:
Lloc:
Escola Superior de Relacions Públiques

L'entitat informa: Inici del concurs de Murals i dibuixos sobre La Marató! Contra les malalties neurodegeneratives, #noeetquedisenblanc

Data:
Lloc:
Escola Superior de Relacions Públiques

L'entitat informa: Inici del Concurs a Instagram i Twitter de la Foto més creativa col·laborant amb La Marató. Fes-te una foto divertida posant diners a la guardiola!

Parròquia Sant Joan Bosco

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça Ferran Reyes

L'entitat informa: Els nois dels Grups de Fe de la Parròquia s'encarreguen d'animar la tarda a la plaça amb alguna activitat d'expressió artística, al mateix temps es fan manualitats per vendre. Els diners recollits amb aquestes manualitats es destinaran a La Marató.

Penya Blaugrana Les 3 xemeneies del Poble Sec

Partit pbltx i Apa Poble Sec, dinar i sortejos

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Camp de la Satalia i Centre Cívic Sortidor

L'entitat informa: Partit entre la nostre Penya i Apa Poble Sec a les 12h al Camp de la Satalia. A les 14h farem una paella al Centre Cívic del Sortidor amb tots els nostres socis/es on farem una recaudació. A continuació el sorteig d'una samarreta signada per algun jugador. Estem esperant confirmació de FCB.

Penya Blaugrana Les Corts

Mercat Solidari

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Mercat de Nadal - Diagonal cantonada Gandesa

L'entitat informa: La Penya Blaugrana Les Corts hem organitzat una parada solidària en el mercat de Nadal de l'Avinguda Diagonal, cantonada Carrer Gandesa, al costat de l'Hotel Hilton. Hi podreu trobar molts productes, molts d'ells relacionats amb el Barça a preus simbòlics!

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Mercat de Nadal - Diagonal cantonada Gandesa

L'entitat informa: La Penya Blaugrana Les Corts hem organitzat una parada solidària en el mercat de Nadal de l'Avinguda Diagonal, cantonada Carrer Gandesa, al costat de l'Hotel Hilton. Hi podreu trobar molts productes, molts d'ells relacionats amb el Barça a preus simbòlics!

Petitargent

Disseny i confecció de joieria

Data:

L'entitat informa: Polsera d'argent i macramé dedicada a les malalties neurològiques.

Protagonista 2014

Protagonista 2014: I si fracassar no fos una opció

Data:
Hora:
16:00

L'entitat informa: Instrument per treballar sobre els propòsits del nou any, des del creixement personal. Tots tenim propòsits, inquietuds i somnis. Aquest seminari intensiu és l'oportunitat de comprometre't amb el teu progrés. L'energia d'un gran grup ens impulsa a tots a passar a l'acció. Per a més informació: http://xaviergarcia.com

Quadre Escènic Sant Medir

Benvinguts

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Sant Medir - Carrer Constitució, 17

L'entitat informa: Un festival musical en balls, cançons, imitacions, paròdies, amb un final de festa convidant al púbic a ballar amb nosaltres, en definitiva, una tarda solidària i divertida.

Residència i Centre de Dia Bertran i Oriola

Dinar solidari amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
13:30
Lloc:
Centre de Dia del Centre Bertran i Oriola

L'entitat informa: El divendres 13 de desembre farem un dinar solidari amb La Marató! Familiars, usuaris i treballadors de la Residència i Centre de Dia Bertran i Oriola portarem menjar cuinat a casa i el compartirem entre tots els assistents, els quals faran una aportació voluntària. Esperem una bona participació!!

Residencia Las Acacias

Rifa solidària d'una panera

Data:

L'entitat informa: Rifa d'una fantàstica panera. Els números es posaran a a la venda al centre, al preu d'1 € i hauran de coincidir amb les 3 últimes xifres del sorteig de l'ONCE, del dia 15 de desembre.

Residència La Verneda

Rifa de Nadal La Verneda

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Residència La Verneda

L'entitat informa: Des del dia 5 de desembre estan exposades 3 paneres de Nadal a la recepció de la Residència La Verneda. A recepció estan a la venda els números per al sorteig. El sorteig se celebrarà el dia 20 de desembre. La recaptació serà per La Marató.

Residència Los Tilos

Rifa a benefici de La Marató

Data:

L'entitat informa: Rifa a benefici de La Marató dedicada a les malalties neurodegeneratives. Premi: Cistella de Nadal. El premi serà entregat al posseïdor del número que coincideixi amb les 3 últimes xifres del número premiat en el sorteig de l'once, del dia 15 de desembre del 2013.

Restaurant Bambarol

Àpat solidari

Data:
Hora:
13:30
Lloc:
Restaurant Bambarol

L'entitat informa: El Restaurant Bambarol convida a dinar a tres malalts d'Alzheimer i a les persones que en tenen cura d’ells. Són persones d'un mateix entorn, de l'Hospital de dia del Centre Fòrum. A més de ser convidats al dinar, amb les despeses que els hi hagués generat l’àpat, és farà una donació a La Marató.

Restaurant Casa Alfonso

Calendari Solidari

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Restaurant Casa Alfonso

L'entitat informa: A partir del dia 1 de desembre venda del calendari solidari a benefici de La Marató.

RunBcn

Jornada de running solidària

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pista Pau Negre Montjuïc

L'entitat informa: 3 circuits segons nivells. Oberta a grans i petits, corredors i caminants, gaudint d'una espectacular jornada d'esport familiar!

Sanitas Residencial Bonaire

Mercat Solidari Bonaire

Data:
Hora:
09:00

L'entitat informa: Durant els mesos de novembre i desembre, els residents de Bonaire faran diferents manualitats per tal de poder vendre-les al Mercat Solidari que exposarem en el mateix centre. Es podran comprar peces de decoració, quadres fets pels propis residents, bijuteria, etc.

Sar Quavitae

Concurs de pintura SARquavitae

Data:
Lloc:
Centres Residencials de Sarquavitae de Catalunya

L'entitat informa: Concurs de pintura adreçat a persones amb malalties neurodegeneratives. S'organitzarà també una jornada específica de dibuix a un dels centres de Sarquavitae. Veure les bases a sarquavitae.es

Sar Quavitae La Salut Josep Servat

Tallers per La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Des del dia 2 fins al 8 de desembre. Durant octubre i novembre els nostres residents estan realitzant manualitats, per poder vendre abans del dia de La Marató de TV3. Treballem la llana, el paper, teixits de diferents textures, espelmes, etc.

Sarrià Gospel Choir

Concert Gospel per La Marató

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Teatre Escola Pia de Balmes - Carrer Balmes, 208

L'entitat informa: Batec, batec, batec. Viu el gospel més sensacional amb el Sarrià Gospel Choir, acompanyat d'una banda de músics, interpretant 12 cançons del gospel més contemporani. Preu de l'entrada: 10€

Secció de Ball Esportiu del Club Esportiu Port de Barcelona

Ball de Saló al Port per La Marató de TV3

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Ball de Saló al Port

L'entitat informa: Tango al Portal de la Pau a càrrec de la secció de ball esportiu del Port de Barcelona i tangosurbarcelona que faran ballar als assistents a ritme de tango, vals criollo i milonga.

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Saló al Port

L'entitat informa: Ball de Saló amb animacions al Portal de la Pau a càrrec de la secció de ball esportiu del Port de Barcelona i traç bll que faran ballar als assistents a ritme de pasdoble, fox, tango, vals, salsa, merengue, txà txa txa, country, etc.

Secció Whovian

IV Marató del Doctor Who

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Bar Bharma - Carrer Pere Quart, 93

L'entitat informa: Veurem 3 serials clàssics i moderns de la sèrie Doctor Who, en el seu L aniversari: The Dalek Invasion of Earth, 1965, Planet of Fire, 1984 i The Name of the Doctor, 2013. L'entrada és gratuïta. Recaptarem fons per La Marató de TV3 amb subhastes i sortejos de material whovian.

Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta

Sorteig d'un quadre de Josep Sabanès

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'un quadre de l'aquarel·lista Josep Sabanès, del barri de Sants, cedit per la seva vídua, Montserrat Molins.

Teatre Nacional de Catalunya

Estrena solidària al Teatre Nacional de Catalunya

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Teatre Nacional de Catalunya

L'entitat informa: Dimecres 12 de novembre coincidint amb l'estrena de La rosa tatauda a la Sala Gran del TNC, organitzarem una recollida de donatius lligats a les invitacions de l'estrena entre els nostres invitats.

Totmusicat.cat

Concert Totmusicat.cat per La Marató

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Sala Alfa de Barcelona - Carrer Gran de Gràcia, 36

L'entitat informa: El Totmusicat.cat, amb la Sala Alfa de Gràcia, impulsem un concert solidari on hi passaran dotze grups en una nit molt especial: Projecte Mut, Lluís Bòria, Nyandú, Senyors Tranquil, Pulpopop, Eina, Jofre Bardagí, Obeses, Patch, Guillem Riera, Laia Vehí i Oriol Barri. Preu: 7€ i voluntat, a taquilla.

Tots amb la Noèlia contra la EM

Sorteig d'una samarreta del Barça signada

Data:

L'entitat informa: Sorteig amb el número de l'ONCE d'una samarreta del Barça signada per diversos jugadors del primer equip de Futbol, a través de la compra d'una papereta amb un valor de 5€, tots els beneficis aniran a La Marató de TV3.Per més informació: www.facebook.com/sorteigxlamarato

Unió d'Entitats de La Marina - Centre Cultural Estrelles Altes

Pessebre Vivent de La Marina

Data:
Hora:
18:00

L'entitat informa: El Pessebre Vivent de La Marina és una visita continuada en la qual, utilitzant l'impressionant espai natural del parc Jardí dels Drets Humans, es fa un recorregut lineal amb entrada per una banda i sortida per una altra, on es pot veure la recreació de diferents passatges bíblics mitjançant decorats i figurants. És una activitat destinada a tots els públics i tots els visitants gaudiran d'una llesca de pa amb oli i sucre o pa amb vi i sucre.

Units pel Gospel

Concert de Gospel

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Parròquia Major de Santa Anna, Carrer Santa Anna

L'entitat informa: Concert de Gospel.

UPCnet

Dinar de Germanor per a La Marató de la TV3

Data:
Hora:
12:00

L'entitat informa: Dinar de Germanor d'UPCnet per recaptar fons per a La Marató de TV3.

Vadaretro Teatre

Obra de teatre

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre cívic La Sedeta - Carrer Sicilia, 321

L'entitat informa: Comèdia teatral basada en la història d'uns okupes que volen ocupar la vivenda d'un mort, malgrat que uns familiars llunyans també ho voldran fer.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre cívic La Sedeta - Carrer Sicilia, 321

L'entitat informa: Comèdia teatral basada en la història d'uns okupes que volen ocupar la vivenda d'un mort, malgrat que uns familiars llunyans també ho voldran fer.

Veus Humanes

Radio Teatre per La Marató 2013

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Cinemes Girona de Barcelona

L'entitat informa: Radio-Teatre en directe amb la participació de les millors veus de doblatge de Barcelona. Interpretaran una obra escrita expressament per l'esdeveniment, dedicada a l'ELA, i en memòria de Constantino Romero.

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Cinemes Girona de Barcelona

L'entitat informa: Radio-Teatre en directe amb la participació de les millors veus de doblatge de Barcelona. Interpretaran una obra escrita expressament per l'esdeveniment, dedicada a l'ELA, i en memòria de Constantino Romero.

Vitalia Sarrià

Activitats solidàries diverses

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
CEM Can Caralleu

L'entitat informa: Difussió de La Marató de TV3 i recaptació de fons Sorteig de productes i serveis esportius del CEM entre els participants que facin un donatiu.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Reial Club de Polo de Barcelona

L'entitat informa: Difussió de La Marató de TV3 i la malaltia de l'Alzheimer. Recaptació de fons. Sorteig de productes i serveis esportius del club, entre els participants que facin un donatiu. A més, sortegem un conjunt de productes de Padel.

Data:
Lloc:
Plaça Artós de Sarrià

L'entitat informa: Festa a la plaça amb comerços implicats

Vox Technologies Vocal Studio

Cantants contra les malalties neurodegeneratives

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal de Joves de Les Corts

L'entitat informa: Joves, solidàries, entusiastes i amb veus potents. Així son les cantants que composen aquest concert benèfic, en el qual ens deleitaràn amb les seves actuacions. Si vols conèixer-les, visita la pàgina web de l'event: http://vox-technologies.com/solidari-desembre-2013

Xarcuteria Lluís Bragulat

Fem Botifarra a les malalties neurodegeneratives

Data:

L'entitat informa: Xarcuteria Lluis Bragulat donarà 5€ per cada 1kg de botifarres crues que es venguin des del 15 de novembre de 2013 al 15 de desembre de 2013. Més les aportacions voluntàries dels seus clients com l'any 2012.

Xerrac Arts Plàstiques Festes i Tradicions

Sarau al Guinardó per La Marató de TV3

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça del Guinardó

L'entitat informa: Fira intercanvi i recollida de joguines Tallers Nadalencs per nens i grans Jocs d´Enginy de Nadal amb ordinador amb pantalla gegant Karaoke amb cançons de Nadal Fira d´Artesania Xocolatada i animació Picada del Tió.

L'Hospitalet de Llobregat

Agrupació de Veïns Blocs Ciutat Comtal

Cagatió solidari

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Rambla Just Oliveres

L'entitat informa: Cagatió solidari, on cada nen que hi participi podrà fer cagar el tio I col·laborar amb La Marató.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Rambla Just Oliveres

L'entitat informa: Cagatió solidari, on cada nen que hi participi podrà fer cagar el tio I col·laborar amb La Marató.

Amics de la Música de Bellvitge

Concert de la banda de música i altres activitats

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça del mercat

L'entitat informa: La banda de música farà un concert d'una hora de durada, paral·lelament altres entitats del barri col·laboraran amb nosaltres muntant activitats per poder recaptar diners per a la seva donació. Aquestes activitats es realitzaran entre les 12:00 i les 14:00 h.

Ampa Busquets i Punset

Una marató per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pati de l'escola i espais del barri

L'entitat informa: Organitzem una marató pel barri de l'escola amb famílies i infants. A l'arribada al pati hi haurà esmorzar i tallers per als infants.

Ampa Frederic Mistral

El Frederic amb La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Construcció d'un mural gegant i Activitats infantils: Tabalers dels diables de Port. Acadèmia d'interpretació Set d'acció Jocs tradicionals. Concurs de ball amb la Wii Mercat de joguines de 2a mà Galetes solidàries de la botiga Entre dolços va el Joc Animació Amb el Dj de Jose.

Assemblea Nacional Catalana de L'Hospitalet de Llobregat

Botifarrada de l'Assemblea Nacional Catalana

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Parc de l'Alhambra

L'entitat informa: L'Hospitalet en Marxa farem una Botifarrada popular els beneficis de la qual els destinarem a La Marató d'enguany. Aquesta activitat donarà cloenda a un acte on hi hauran actuacions, xerrades i activitats infantils, i esperem una gran participació ciutadana.

Associació de Veïns Ildefons Cerdà de Gran Via Sud i Comissió de Festes

Activitats diverses

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola de Ball

L'entitat informa: Exhibició de ball infantil dels nens de l'Escola de Ball de la nostra Entitat Es farà un sorteig d'una cistella de Nadal.

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Escola de Ball

L'entitat informa: Dinar solidari seguit d’un espectacle. Es sortejarà un altra cistella.

Associació Trasplantats Cardíacs Cors Nous

Venda de Loteria

Data:

L'entitat informa: Venda de Loteria

Basquet Club Tecla Sala

Encistella per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Col·legi Tecla Sala

L'entitat informa: Durant tots els partits del cap de setmana de La Marató farem 1 € de donació per punt que facin cadascun dels equips de bàsquet del BC Tecla Sala. En total som 13 equips. Dissabte al Col·legi Tecla Sala hi ha 2 partits a les 10h contra Penya i a les 11:15h contra Maristes Ademar.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Col·legi Tecla Sala

L'entitat informa: Durant tots els partits del cap de setmana de la Marató farem 1 € de donació per punt que facin cadascun dels equips de bàsquet del BC Tecla Sala. En total som 13 equips. Dissabte tarda al Col·legi Tecla Sala juga el Júnior contra CEB Pallejà.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló del Centre

L'entitat informa: Durant tots els partits del cap de setmana de la Marató farem 1 € de donació per punt que facin cadascun dels equips de bàsquet del BC Tecla Sala. En total som 13 equips. Diumenge a les 11 juga l'infantil masc. contra el CB Cerdanyola i a les 12:30 el sènior masc. contra el CB Joventud Castelldefels

Centre Assistencial Prytanis Hospitalet

Tómbola amb alegria intergeneracional

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Gimnàs i jardi del Centre Prytanis Hospitalet

L'entitat informa: 1. Cantata intergeneracional. Cantarem Alegria, la gent gran del centre geriàtric i els nens d'escoles veïnes, Milagros Concernau, primària. 2. Tómbola solidària on col·laboren empreses proveïdores amb regals, i manualitats realitzades pels residents i familiars.

Club Bàsquet Santiago

Encistella , mou-te, i més per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Pep Ventura de l'Hospitalet

L'entitat informa: Torneig de basquet i tallers de memoria, escacs etc. Tallers infantils, ball

Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons

Quinto Solidari, Torneig Jove i Cagatió

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Cij Sanfeliu - Sant Ildefons

L'entitat informa: Farem un Quinto solidari, per tal de recaptar diners per La Marató. Amb un marcador gegant per tal de comptar les aportacions. Així com diverses activitats relacionades i un Torneig Jove amb moltes competicions. Pels més petits també celebrarem el Caga Tió més solidari.

El Guirigall Escola Bressol l'Hospitalet

Tallers nadalencs per a infants

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla Marina, entre Prat de la Riba i Av.Carrilet

L'entitat informa: De 10.00 a 19.30h oferirem, dins la Fira de Nadal, un taller de maquillatge i tot de productes decoratius nadalencs elaborats pels infants de la nostra escola.

Estudi de Dansa Orobroy

Balla per La Marató!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Estudi de Dansa Orobroy - Carrer Sant Pere, 10-12

L'entitat informa: L'Estudi de Dansa Orobroy organitza un jornada de MasterClass de diferents estils de dansa en suport a La Marató. Per tan sols 10€ podràs assistir a totes les clases que vulguies. Reserva la teva plaça administración@dansarobroy.com o trucant al 934370522.

Fundació Santa Eulàlia

Fem barri, fem La Marató 2013

Data:

L'entitat informa: La Fundació Santa Eulàlia amb el suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet, entitats i comerços del barri, organitza el pròxim 14 de desembre la jornada de suport a La Marató de TV3 -Fem barri, fem La Marató 2013-. La jornada consta d'activitats diverses com una tómbola, xocolatada, petit mercat artesanal i actuacions de grups del barri. La idea que ens mou es poder establir un punt de trobada per a la comunitat i alhora recaptar fons per a la mateixa Marató de TV3, amb la temàtica de 'malalties neurodegeneratives'.

La Universal - Sales d´assaig

Concert solidari

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
La Resistencia

L'entitat informa: La universal-sales d´assaig, organitza un concert solidari amb Èric Vinaixa, Guillem Joan, Hot Rock i Wolf Saxon & The Twin Raptors. La recaptaciò es destinarà íntegrament a La Marató.

Llar d'infants l'Estel Blau

Endolcim La Marató

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Jardí d'infants l'Estel Blau

L'entitat informa: Organitzem una xocolatada al jardí de l'escola oberta al barri. Els infnats i famílies col·laboraran amb l'aportació de coques, pastissos, galetes... En l'acte llegirem un manifest i ballarem danses de l'escola. Qui vulgui participar haurà de fer una aportació econòmica per a La Marató.

MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Màster class amb MAMIfit Fitness Mares i Nadons

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Parc Gran Via 2, al costat del Centre Comercial

L'entitat informa: MAMIfit Fitness Mares i Nadons a l'aire lliure, vol fer una master class a les 10 ciutats on tenim franquícies, arreu de Catalunya. El preu de la classe és de 10€, íntegres per a La Marató de TV3. Per apuntar-vos adreceu-vos a www.mamifit.es, o bé escriure a info@mamifit.es.

Mercat Municipal de Collblanc

Xocolatada per a La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Mercat de Collblanc

L'entitat informa: El Mercat de Collblanc reparteix un got de xocolata amb melindros a canvi d'un donatiu per a La Marató.

SARquavitae Can Buxeres. Centre residencial per a gent gran

Activitats diverses

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Bisuteria solidària. Durant la setmana del 25 al 30 de novembre i en motiu del nostre 8e aniversari, venem bijuteria feta per els nostres residents i familiars.

Data:
Hora:
17:00

L'entitat informa: Farem una xocolatada popular i vendrem els foto-muntatges Nadalencs dels residents i familia.

Somnis, Associació Catalana de Teatre de L'Hospitalet

Festival de Nadal

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Teatre Joventut de L'Hospitalet

L'entitat informa: El Festival de Nadal de Somnis es una mostra dels diferents tallers que fa l'entitat: - Hip-Hop - Salsa - Balls de Saló - Batxata - Teatre Amb més de 150 participants, aquest any aprofitem també el Festival de Nadal per celebrar el desè aniversari de l'entitat. T'esperem.

UbEmb - Delegació d'Estudiants de Medicina de Bellvitge

Venta de polseres: La solidaritat no degenera

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge

L'entitat informa: Es farà promoció de La Marató i es vendran polseres amb la frase: La solidaritat no degenera, als estudiants i professors del Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge.

Santa Coloma de Gramenet

Associació Companyia Colomenca de Teatre i Varietats

Obra de teatre: Cómeme el Coco Negro!

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Teatre Segarra

L'entitat informa: Amb motiu d'aquesta fita tant important, la Companyia Colomenca de Teatre i Varietats retrà el seu particular homenatge a La Cubana amb l'espectacle Cómeme el Coco Negro! ple de sorpreses i humor. Donatiu de 5 €.

Residencia d'Avis de Ramon Berenguer

Bingo Solidari i rifa de panera nadalenca

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari, i Rifa de panera nadalenca.

Sant Adrià de Besòs

Agrupació fotogràfica Sant Joan Baptista

Fes-te una foto per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs

L'entitat informa: Vine a la nostra carpa i fes-te una foto per La Marató. Disposaràs de diferents elements d'atrezzo i fons per escollir, i podràs endur-te-la al moment. Per només 1€ t'enduràs un record molt solidari. També pots comprar fotografies antigues de Sant Adrià a 1€ la unitat. Tenim 5 models a escollir!

Asociacion Mujeres Bienvenidas

BIngo solidari

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Carretera Mataró, 59

L'entitat informa: Bingo solidari.

Associació Juvenil Barnabitas

A la seva pell

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Plaça Mossèn Anton

L'entitat informa: En aquesta activitat els assistents experimentaran algunes dificultats de moviment que poden patir aquelles persones amb una malaltia neurodegenerativa, com és l'ELA: Hauran de reproduir un senzill dibuix amb una manyopla a la mà i recórrer un circuit d'obstacles amb xanques.

Escola d'idiomes Edist

Barbacoa i berenar solidari amb idiomes

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Barbacoa solidària amb activitats d'idiomes per als alumnes. Sorteig de 2 jocs de llibres curs 2014-15 entre els assistents.

Plataforma per l’Autonomia Personal

L’ELA existeix a Sant Adrià

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Associació Jubilats Sant Adrià Nord - Fiveller, 13

L'entitat informa: Concert de jazz a càrrec de Benjamín León Quartet. Preu de l’entrada 8€. Organitza: Consell municipal d’accessibilitat.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Associació Jubilats Sant Adrià Nord - Fiveller, 13

L'entitat informa: Espectacle de dansa integrada a càrrec del grup Liant la troca. Preu de l’entrada: la voluntat. Organitza: Consell municipal d’accessibilitat

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Associació Jubilats Sant Adrià Nord - Fiveller, 13

L'entitat informa: Audició de cançons populars catalanes protagonitzades per la coral de sant adrià. Organitza: La penya espanyolista Sant Adrià

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavello Poliesportiu Ricart

L'entitat informa: Marató de ball dins de les modalitats de balls llatins, en la qual es convidarien a altres entitats i escoles de ball de la zona. Organitza: Amics del ball de saló de Sant Adrià de Besòs

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Associació Jubilats Sant Adrià Nord - Fiveller, 13

L'entitat informa: Monòlegs Actuació musical: concert de gospel Actuació de ball: cat-a-rip Organitza: Unesco Sant Adrià

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Retra't per l'ELA La gent que ho desitgi es podrà fer una fotografia. Coneix Sant Adrià antic Es vendran fotografies antigues de Sant Adrià a 1 €. Organitza: Agrupació fotografia Sant Joan Baptista

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Realització d'un mural Organitza: Associació pro-disminuís psíquics Sant Adrià, Assa

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Montatge d'un tió de nadal gegant i sorteig de tres tios més petits Organitza: Associació de pessebristes

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Exhibició del grup d'aeròbic Organitza: Associació protectora discapacitats, Aprodisa

Data:
Hora:
13:30
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Exhibició de traques amb timbals Organitza: Colla del diables

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Realització d'una màster class zumba Organitza: Servei d'esports de l’ajuntament

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: Enlairament de globus amb missatges Organitza: Consell municipal d’accessibilitat

Tot Art - Belles Arts i Més

Subhasta solidària de quadres i articles fets a mà

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
El Polidor - Plaça Guillermo Vidaña, s/n

L'entitat informa: Subhasta solidària de quadres i articles fets a mà per diversos artistes amateurs i professionals. La recaptació es destina, íntegrament, a La Marató. Hi esteu tots convidats!!!

Unió de Consells Esportius de Catalunya

VI Trobada GimNadal

Data:
Lloc:
Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella

L'entitat informa: La trobada GimNadal és una activitat en la qual s'hi inscriuen grups d'esportistes de diferents modalitats gimnàstiques. artística, rítmica, aeròbic, funky, hip-hop, que executen una actuació musical.

El blog de la teva comarca
  • Escola de Dansa Yisbell

    L'activitat ha estat un èxit hem aconseguit recaptar 1.665 € per a la marato. Si ens voleu veure la nostra activitat ens podeu seguir a ht

  • Cheesecake Barcelona

    Aquesta tarda també us esperem a L'estudi CHEESECAKE BCN!!! Maquillat per La Marató!

  • Escola Marillac

    El dia 10 de desembre, els alumnes de l'Escola Marillac, des de P-3 fins a ESO, van oferir un concert de Nadal. Moltes gràcies a tots!

  • Fora d'hores

    L'AMPA Bernat de Mogoda i L'empresa Fora d'Hores, van organitzar un matí ple de tallers per grans i petits. Va ser tot un plaer poder ajudar

  • Assemblea Nacional Catalana i Sagrada Família per la Independència

    A partir de les 5 de la tarda preparatius de l'estelada, junt amb exhibició de swing i castellers, i encesa final a partir de les 7 vespre.

Anar al contingut