Alt Penedès

Castellví de la Marca

Grup Excursionista La Xiruca em fa Butllofa

CAMINADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada apta per a tots els públics pels fonts del municipi, esmorzar al mig de la marxa.

Font-Rubí

AMPA i Escola Font-rúbia i Llar d'Infants Els Pinells

TASTET DE FRUITES, FEM SALUT! CONTRA EL CÀNCER

Data:

L'entitat informa: Els alumnes ofereixen als assistents un tastet de fruites per conscienciar tothom que la millor prevenció contra les malalties és el consum d'aliments naturals, com les fruites. L'AMPA recull les aportacions per a La Marató.

Gelida

Ajuntament de Gelida

CONCERT SOLIDARI AMB L'ORQUESTRA DE LA BONA SORT

Data:

L'entitat informa: Concert de l'Orquestra de la Bona Sort, dirigida pel mestre José Manuel Pagán. Prèviament al concert es fa el passi del documental 'Àngels a Berlín', produït per TV3. Preu: 10 €. (més informació sobre l'orquestra a: www.orquestrabonasort.com).

Pares i mares de la classe de 5é de l'escola Montcau

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una panera.Cantada de nadales.

La Granada

Associació Gent Gran de la Granada

DINAR DE PRENADAL

Data:

L'entitat informa: L'Associació Gent Gran de La Granada fa un dinar de prenadal. A l'acabar de dinar es fa un bingo per recaptar diners per a La Marató de TV3.

Puntaires Fil-i-grana i Fem Camí

CAMINADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària.

Les Gunyoles

Societat La Torre

PESSEBRE VIVENT PARLAT DE LES GUNYOLES D'AVINYONET

Data:

L'entitat informa: La Societat La Torre fa un Pessebre Vivent Parlat, que és el recorregut per la història del naixement de Jesús, d'una hora de durada, en una paratge natural, a través de 13 quadres escenificats, amb diàleg i acció, amb textos de Josep Maria de Sagarra i de Josep Maria Folch i Torres.

Moja

AMPA Escola Pública Circell

MATINAL SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí es pot degustar un esmorzar casolà, elaborat per famílies de l'escola, mentre es gaudeix d'una matinal farcida d'activitats infantils: maquillatge facial, imants, adorns nadalencs, sals de colors, tions... I, pels més grans, partides de petanca. Enguany hi hem afegit ‘El Mercat solidari' on es fa la venda d'articles, roba i joguines de segona mà a preus simbòlics, cedits per les famílies de l'escola i veïns del poble.

Olèrdola

Associació Juvenil Joves de Moja

GYM MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Enguany, s'han associat tres entitats del municipi d'Olèrdola per participar amb La Marató. Es tracta del Club Gimnàstica Aeròbica Olèrdola i el Club Rítmica Olèrdola que fan una exhibició d'aeròbic i rítmica. I, l'Associació Juvenil Joves de Moja que organitza un berenar popular amb xocolata desfeta i coca.

Olesa de Bonesvalls

Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Ordal

Grup CrestaBox i Esplai Sol Naixent

DIADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup Crestabocs i l'Esplai Sol Naixent fa diverses activitats per recaptar fons: al matí, passejada per agafar gana i anar a l'esmorzar popular, seguidament gincana per la quitxalla i, per la tarda, projecció de cinema.

Pacs del Penedès

Associació de Gent Gran Sant Genís

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès fa un Bingo popular, obert a tothom, amb sortejos de premis. La majoria d'aquests premis són de les caves i botigues del poble. Després del recompte es fa un berenar per a tots els participants.

Santa Fe del Penedès

Santa Fe's Grup

SOMCIRCUS

Data:

L'entitat informa: El grup Santa Fe's Grup, una secció del Centre Cultural i Recreatiu de Santa Fe, protagonitzen una obra musical que es diu Somcircus.

Santa Margarida i Els Monjos

Coordinadora de Balls Folklòrics dels Monjos

I JORNADA SOLIDÀRIA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Jornada solidària amb tallers per als més petits, concerts i espectacles infantils.

Futbol Base Mascatarro

PARTIT DE FUTBOL 5

Data:

L'entitat informa: Partit de Futbol 5 amb la mainada de l'Alt Penedès i sorteig d'una panera solidària per a La Marató de TV3.

Sant Joan de Mediona

El Casal Medionenc/ Senglars de Mediona / Esplai Bolet

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Sant Llorenç d'Hortons

Caminaires de Sant Llorenç d'Hortons

CAMINADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada de 10 km pels voltants de la població amb sortida a les 9.30 hores davant l'Ajuntament.

Societat Cultural Hortonenca

LA SOCIETAT CULTURAL HORTONENCA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari, dissabte 15. Els diners que es recaptin es destinen íntegrament a La Marató.

LA SOCIETAT CULTURAL HORTONENCA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de la Coral Mar i Muntanya recaptar fons per a La Marató.

Sant Pau d'Ordal

Albet i Noya

EXPERIÈNCIES AMB ELS CINC SENTITS

Data:

L'entitat informa: Acosta't al món del vi i del cava i vine a gaudir d'un munt d'experiències! Albet i Noya ha organitzat un ampli ventall de visites i degustacions que ens donen a conèixer aquest món tant apassionant! Vins blancs, rosats, negres, caves… i tots ecològics!

EXPERIÈNCIES AMB ELS CINC SENTITS

Data:

L'entitat informa: Gaudeix de les experiències vinícoles al celler durant tota la setmana: 'prepara els cinc sentits' on a part de conèixer nocions de viticultura i d'elaboració, gaudiràs d'un tast de vins on aprendràs a diferenciar-los. I 'tast de vins ecològics… per acabar' on tindràs l'oportunitat de tastar vins des dels dipòsits d'acer inoxidable i des de les barriques.

AMPA CEIP Sant Jordi de Sant Pau d'Ordal

SANT PAU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra a la brasa, fira de tallers per a totes les edats, concurs de truc, cantata de la coral del poble, partit de futbol, dinar i sorteig. Emissions en directe a través de la ràdio municipal.

Celler Eudald Massana Noya

SENSACIONS LUNARS MELÒDIQUES 2012

Data:

L'entitat informa: El celler d'agricultura ecològica i biodinámica organitza un concert amb el Trio Vinea, amb un repertori seleccionat per transmetre sentiments i sensacions de les persones afectades de càncer. L'acte acaba amb un ressopó. Places limitades.

Sant Pere de Riudebitlles

Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles - Grup de Recerques Històriques

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada amb esmorzar solidari. Sortida a les 9.30 de la plaça de les Eres, organitzat pel Grup de Recerques Històriques. 5€ per a La Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: La Cia Dosrombos se solidaritza amb La Marató i ofereix un recull de contes eròtics, divertits i diferents, a HD Riudebitlles, a les 19.00.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Balls i coreografies del Rock català per a La Marató, a càrrec dels monitors del GimMant, a les 18.00 al Centre Cultural i Recreatiu.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Espectacle de titelles tradicional, pur, amb molta participació, amb la companyia Sebastià Vergés "El restaurant d'en Perico", a les 12.00, al Centre Cultural i Recreatiu. En acabar es repartirà una bossa de patates a cada nen. 5€ per família per a La Marató.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Espectacle infantil de titelles tradicional amb la companyia Sebastià Vergés El restaurant d'en Pericu. En acabar, petit pica pica per a tothom, al Centre Cultural i Recreatiu. Bo d'ajut, 5€.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Pedalada.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Festival GimMant per la Marató de TV3 contra el càncer. Preu entrada 3€. Aquest any amb la temàtica de cançons en català. Al Centre Cultural i Recreatiu a les 18 hores. Organitza Els monitors del GimMant.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Contes eròtics per La Marató. Espectacle basat en relats i contes eròtics de la mà de la Laia Cruells, membre de la Cia Dosrombos, que per tercer any consecutiu participa a La Marató de TV3.

GimMant

FESTIVAL GIMMANT PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festival de ball organitzat pels monitors on els alumnes de les activitats extraescolars mostren un seguit de balls amb la temàtica de cançons en català. Amb aportacions per a La Marató.

Sant Pere Molanta

Ajuntament d'Olèrdola

CONFERÈNCIA: QUÈ HEM DE SABER DEL CÀNCER?

Data:

L'entitat informa: Conferència Què hem de saber del càncer, a càrrec de la Dra. Meritxell Arenas i Prat, Directora del Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Seguidament experiència personal a càrrec de Murielle Reig, Presidenta Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. Finalitza amb un berenar.

Casal d'Avis de Sant Pere Molanta

DINAR D'ANIVERSARI

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari per a La Marató de TV3.

Grup de Joves de Sant Pere Molanta

CURSA D'ORIENTACIÓ SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Interpretació d'un mapa dels voltants del poble per trobar les diferents fites que hi ha marcades. S'hi pot anar caminant o corrent i es pot escollir entre dos itineraris: un de curt, de 4,5 km, i un de llarg, d'uns 10 km de recorregut.

Grup de Teatre El Folre

TEATRE PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Entrada gratuïta al teatre, i sorteig d'una panera de Nadal. La recaptació dels tiquets de la panera es destina a La Marató.

Sant Quintí de Mediona

Casal de la Gent Gran Joan Amades

MASSATGES, CUIDA'T I AJUDA LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Massatge en benefici de la Marató. Preu 15€.

Fem un tomb i sabrem on som

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Caminada per a totes les edats. Després de la caminada, a les 10:30 hores, esmorzar popular a la Plaça del Sol on farem la rosta amb l'oli novell. L'esmorzar està patrocinat pels comerços de Sant Quintí i la secció local d' ERC.

Junts per La Marató de TV3

CONTE DOLÇ I CONCERT SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Lectura "L'hora del Conte" dedicat a la Marató de TV3 i la lluita contra el cancer. Xocolatada popular per només 1 euro. A la plaça Pi i Margall

CONTE DOLÇ I CONCERT SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Concert La Banda Sonora del Nadal. Concert de Nadal de versions originals del Nadal i tot seguit, got de brou calent per 2 euros. A la Sala polivalent del Jardí.

Sant Sadurní d'Anoia

Confraria del Cava Sant Sadurní

VI CURSA SOLIDÀRIA PAÍS DEL CAVA

Data:

L'entitat informa: Cursa, que es pot fer corrent o caminant, des de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia. Sortida a les 11.00 i arribada, com a màxim, a les 14.00. Recorregut de 13 Km.

Diables se m'n refum

ACTIVITATS SOLIDÀRIES DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

Torrelavit

Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada

AMB BICI PER LA MARATÓ - TORRELAVIT

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca.

Veïns de Torrelavit

AMB BICI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitzen una ruta en bici pel municipi, apte per a tothom, munten un circuit per als més menuts a la plaça del casal de cultura i bicicletes estàtiques per aquells que vulguin participar i no puguin fer la ruta. Cada persona aporta un donatiu d'1 euro. En acabar l'activitat fan un esmorzar popular.

Torrelles de Foix

Ajuntament de Torrelles de Foix

PEDALADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Pedalada solidària a Torrelles de Foix.

Associació de Dones de Torrelles de Foix

VENDA DE CENTRES NADALENCS I PRODUCTES CASOLANS

Data:

L'entitat informa: Venda de productes nadalencs i dolços casolans elaborats per l'Associació de Dones, amb una parada instal·lada davant de l'església.

Vilafranca del Penedès

Arquers i companyia de la Flor de Lis (Arcoflis)

EXÈQUIES REIALS DE PERE EL GRAN

Data:

L'entitat informa: IV Jornades Medievals a favor de La Marató de TV3. Vine a viure l'Edat Mitjana. Visiteu també el campament medieval a l'Alberg Municipal - La Fassina on hi trobareu: Campament militar, torneig entre cavallers, tir amb arc, tallers d'esgrima, jocs medievals, exposició d'armament i vestuari, tallers medievals, contes i histories, taverna, etc.

Associació Rítmica Penedès

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Casal d'Avis del Tívoli - Caixa Penedès

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Caves Nadal & Escola Municipal d'Art Arsenal

LA JOIA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Subhasta de 10 joies, peces úniques, que simbolitzen 10 instants del procés d'elaboració del cava, realitzades pels alumnes de joieria de l'Arsenal i muntades sobre l'ampolla de cava RNG Gran Reserva 2004. Copa solidària: Nadal cedirà 100 ampolles de Rosé Brut perquè el públic faci una aportació voluntària. http://www.arsenal.cat/index.php/activitats/intervencions/403-larsenal-inaugura-joya-barcelona-2012

Club bitlles Vilafranca del Penedès

Data:

L'entitat informa: Les bitlles catalanes són un esport tradicional consistent en llençar uns "bitllots" (bitlles petites) contra unes bitlles situades a una determinada distància a fi de tombar-les.

Clubs Ciclistes de Catalunya

AMB BICI PER LA MARATÓ - VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració d'Unió Ciclista l'Espirall.

Escola de Música de l'Alt Penedès

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: El dia 22 de desembre, a Vilafranca del Penedès, a l'Escola de Música de l'Alt Penedès, els alumnes de llenguatge musical de 4 a 7 anys canten 6 nadales tradicionals acompanyats per alumnes més grans amb instruments de percussió. A la segona part canten els alumnes de cant coral amb 6 cançons de temàtica nadalenca i de pau i solidaritat. En total hi ha 103 cantaires.

Federació Catalana de tamborí

II JORNADA LLIGA CATALANA DE TAMBORÍ 2012/13

Data:

L'entitat informa: Activitat solidària durant tota la jornada de tothom que s'apropi al recinte Firal de Vilafranca del Penedès. Tots els equips participants, 9 de masculins i 6 de femenins, donen 1€ per cada joc aconseguit durant els partits disputats.

GEP - Grup d'Esplai Parroquial

JUGUEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup d'Esplai Parroquial realitza una gimcana pel centre de Vilafranca del Penedès, per conscienciar als infants i joves envers la malaltia. Per finalitzar, s'organitza una xocolatada oberta a tots els pares i mares.

Ginesta, grup d'autoajuda per a persones amb càncer de pit

PARADA DE GINESTA A LA FIRA DEL GALL

Data:

L'entitat informa: Diumenge 16 de desembre l'Associació Ginesta està a la Fira del Gall, a Vilafranca, amb una parada a la plaça de Santa Maria, juntament amb les parades de la Fira de Santa Llúcia. Tots els diners recollits a la parada van destinats a la Marató .

Grup Country 'Ballant amb Marta'

TROBADA COUNTRY NADALENCA

Data:

L'entitat informa: Ballada nadalenca de Country Line Dance del grups de 'Ballant amb Marta'. Dissabte 1 de desembre, tarda de ball y sopar. A Sant Miquel d'Olèrdola.

Penedesfera - Institut d'Estudis Penedesencs

VENDA DE LA SAMARRETA SOLIDÀRIA EL PENEDÈS

Data:

L'entitat informa: L'Institut d'Estudis Penedesencs crea i promou la venda d'una samarreta amb tres objectius, promoure turísticament el Penedès, cercar la màxima col·laboració d'entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès i Catalunya i recaptar fons per la causa solidària de La Marató.

Servei prelaboral 'ENTREM-HI'

ENTREM-HI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Servei prelaboral "ENTREM-HI" ven diferents productes elaborats i preparats pels usuaris d'aquest servei, plantes aromàtiques, bloc de notes i llibres de segona mà. Tots els beneficis recaptats són en benefici de La Marató de TV3.

Vilobí del Penedès

Vallformosa

TRIPLE MARIDATGE A VALLFORMOSA

Data:

L'entitat informa: Opció 1, a les 11 hores. Passeja per les nostres vinyes i coneix el cicle vegetatiu. Visita guiada per la bodega i triple maridatge de vins i caves amb xocolata, codony i mandarina. Preu, 8€. Opció 2, a les 12hores. Visita a la bodega + degustació de 2 productes. Preu, 6€ El 100% del preu de les visites i de la venda de productes a la botiga de Vallformosa es destina a La Marató de TV3.

Anar al contingut