Vallès Oriental

AIGUAFREDA

Associació Cultural Dones d'Aiguafreda - DONAI

TARDA DE MÀGIA I MÚSICA

Data:

L'entitat informa: Dissabte 3 de desembre, a les 6 de la tarda, màgia a càrrec del Mag Magnolo, guanyador del Premi Mundial de Màgia 2011, i concert del grup Ubuntu Soul. A més, es rifaran 20 paneres fetes amb donacions de persones del poble.

El Punt

UNITS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al local de la Creu roja, espectacle de màgia amb el Mag Magnolo (Primer Premi Mundial de Màgia 2011), concert musical i rifa de paneres.

UNITS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partit de bàsquet dels Veterans i les Veteranes del C.B.Dracs, tastet de tallers, tapes a la catalana, concert amb el Duet Cecilia Maurich & Josep Vicenç, partit de futbol entre Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, cantata Mag Serafí a càrrec de l'Escola Municipal de Música d'Aiguafreda i de Tona, exhibició de l'Escola Dansa i Dansa i Street Fit, i xocolatada popular.

Caldes de Montbui

Escola El Farell

TOTS PODEM AJUDAR!

Data:

L'entitat informa: L'Escola El Farrell ha organitzat una jornada solidària per La Marató de TV3. Pel matí, els alumnes faran la representació d'un trasplantament d'òrgan on els dibuixos estaran formats per ells mateixos i que es podrà apreciar des d'una visió elevada. A la tarda, hi haurà una xocolatada popular oberta a totes les famílies.

CALDES DE MONTBUI

Tot Música, Centres d'Ensenyament Artístic

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal dels alumnes de l'escola de música Tot música Ensenyament de Caldes de Montbui.

Campins

Escola L'Alzinar de Campins

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La comunitat educativa i els veïns de Campins celebren un berenar solidari per recaptar fons per La Marató de TV3.

CÀNOVES I SAMALÚS

Ajuntament de Cànoves i Samalús

TOTS AL CARRER AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament i totes les associacions del poble animen a tots els veïns a sortir al carrer per fer esport, teatre infantil, audició de música pels més menuts, paradetes de venda de llibres, exposicions de pintura i també una carbonera petita.

Cardedeu

Artimarc

EXPOSICIÓ DE POEMES IL·LUSTRATS

Data:

L'entitat informa: Exposició i venda de poemes il·lustrats, a benefici de La Marató 2011.

Tarambana

POEMES PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Recital de poemes dedicats a l'edició 2011 de La Marató de TV3.

CARDEDEU

Associació de Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu

FIRA DE NADAL DE CARDEDEU

Data:

L'entitat informa: Durant la Fira de Nadal de Cardedeu, l'Associació de Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu recollirà diners per La Marató de TV3. Hi haurà paradetes, activitats culturals, tradicionals i festives.

GRANOLLERS

Biblioteques de Granollers

BIBLIOTEQUES DE GRANOLLERS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Del 12 al 17 de desembre, venda de llibres usats i aportats prèviament pels ciutadans mitjançant una campanya de recollida. Els llibres es vendran en parades identificades a l'interior de les biblioteques i el dijous també al mercat setmanal.

Club Natació Granollers

ACTIVITATS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Màster de spinning, cursa atlètica popular i exhibició de sincro.

Cor femení de Granollers

CONCERT SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Aquest any, el cor femení de Granollers, organitza un concert dedicat a la música clàssica per a cors de dones i a les nadales tradicionals catalanes. El preu de l'entrada es destinarà a la recaptació de fons per La Marató de TV3.

Entitats de Granollers: Xics - Esplai Guai - Colònies St. Esteve - Agrupament Escolta Sant Esteve

EL JOC DE LA CIUTAT

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, diferents entitats de Granollers organitzem un joc de proves per infants i joves al centre de la ciutat. El nucli serà a la plaça de l'Església, on hi trobaràs moltes activitats: pintem cares, jocs gegants, inflables i molt més!!!

L'AMETLLA DEL VALLÈS

Agrupació Cultural de Dones L'Ametlla del Vallès

CLASSE DE CUINA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: La recaptació obtinguda per assistir a la classe de cuina nadalenca que oferirà l'Agrupació es destinarà a La Marató de TV3. A més, l'aportació es completarà amb la recaptació que, al 14 de desembre, es farà del berenar de Santa Llúcia.

Grup de caminades 3

CAMINADA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una caminada solidària per La Marató de TV3 per l'entorn natural del poble de l'Ametlla, apta per a tots els públics. Escurarem les butxaques de xavalla en benefici de La Marató 2011!

La Garriga

AMPA Escola Bressol Municipal Les Caliues

SORTEIG D'UNA PANERA DE NADAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els pares i mares de Les Caliues han recollit productes nadalencs i han preparat una panera que sortegen el divendres 16 de desembre. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

Col·legi Internacional SEK Catalunya

PARTICIPA EN LA MARATÓ SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes, des d'Infantil fins als de Batxillerat, faran una marató simbòlica per recaptar fons per a La marató de TV3. Abans de córrer, s'haurà treballat el tema dels trasplantaments, així com el valor de la solidaritat.

Olímpic la Garriga

FUTBOL 3X3 I FUTBOL TENNIS

Data:

L'entitat informa: Competicions de futbol per edats en partits entre equips formats per 3 persones. També es podrà jugar a tennis amb els peus en equips de 2 o 3 persones. Hi haurà venda de pilotes a benefici de La Marató de TV3.

Societat Coral l'Aliança

CONCERT: SOUL SISTERS

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec de Soul Sisters a la Llar d'avis l'Esplai - Fundació La Caixa, de La Garriga.

LA GARRIGA

CEIP Tagamanent

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola oferiran una cantada de nadales oberta a tot el públic. Tot seguit, se celebrarà una tómbola i un berenar, els beneficis dels quals es destinaran a La Marató 2011.

Llar Nostra Senyora del Pilar, Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

UN REGAL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com cada any, les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu realitzaran manualitats per després vendre-les als familiars i centre el personal de la LLar.

La Llagosta

A.C. Galega Alborada

TEATRE VIVA EL CUPONAZO

Data:

L'entitat informa: Obra de teatre de la Companyia "O sofa do camion". Un cop hagi finaltzat la representació, l'AC Galega Alborada farà un donatiu a La Marató de TV3.

Afimoic

CERCAVILA PER RECAPTAR FONS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Afimoic col·labora amb La Marató de TV3 organitzant una cercavila pels carrers de La Llagosta. A més, faran divulgació sobre el tema de La Marató 2011, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, al seu web i a la revista de fibromiàlgia. Tots els guanys generats per aquestes iniciatives es donaran a La Marató de TV3.

Agrupació Sardanista La Llagosta

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

AMPA de l'Escola Sagrada Família i Les Planes

TROBADA DE JOVES JUDOQUES I ALTRES CLUBS CONVIDATS

Data:

L'entitat informa: Els joves judoques de La Llagosta, juntament amb altres clubs convidats, oferiran un festival per tal de recaptar diners per a La Marató 2011, dedicada al trasplantament d'òrgans i teixits.

Asociación Rociera andaluza de La Llagosta

CONCERT DE NADALES

Data:

L'entitat informa: El 5 de novembre i el 17 de desembre, aquesta associació presenta un concert de nadales per reunir diners i destinar-los a La Marató 2011.

Associació de Pensionistes de La Llagosta

MANUALITATS I PINTURES

Data:

L'entitat informa: Els avis del casal posen a la venda les manualitats i les pintures elaborades per ells mateixos, amb l'objectiu de recollir diners i destinar-los a La Marató de TV3.

Casa de Andalucía

VILLANCICOS SOLIDARIOS

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3, diferents cors "rocieros" cantaran nadales i sevillanes nadalenques. També tindrà lloc una tertúl·lia flamenca.

Casal Infantil de La Llagosta

VENDA DE FERMALLS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Des del Casal Infantil de La Llagosta, es posaran a la venda un assortiment de fermalls de goma escuma amb una mascota dissenyada per a l'ocasió, per recaptar fons per La Marató de TV3.

CE Fondistes La Llagosta

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, els Fondistes de La Llagosta organitzen una caminada cap a l'Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes.

Col·lectiu AMPA de La Llagosta

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La Llagosta instal·larà un mercat d'objectes diversos de segona mà a diferents punts oberts del municipi amb la intenció de recaptar diners per a La Marató 2011.

Coral Miranda La Llagosta

CONCERT DE NADAL 2011

Data:

L'entitat informa: La Coral Miranda La Llagosta organitzarà el tradicional concert de Nadal on actuaran les dues corals de La Llagosta i també altres corals convidades. Els beneficis recpatats es donaran a La Marató TV3.

Espai Creatiu Taller d'Expressió Plàstica

ELABORACIÓ DE POSTALS ARTESANALS

Data:

L'entitat informa: Els nens i les nenes de l'Espai Creatiu elaboraran una sèrie de postals artesanals amb la tècnica del linòleum. Les recaptacions obtingudes es destinaran a La Marató de TV3.

Forum de Debate llagostense

FLASH MOB

Data:

L'entitat informa: El Forum de Debate llagostense organitza una mobilització espontània solidària per oferir els seus guanys a La Marató 2011. La convocatòria vol reunir entre 500 i 1.000 persones.

Fotoclub La Llagosta

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El Fotoclub de La Llagosta col·labora amb La Marató de TV3 a través de la venda de fotografies artístiques a la plaça d'Antoni Baqué.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Fotoclub La Llagosta col·labora amb La Marató de TV3 organitzant una cercavila pels carrers del municipi i fent divulgació sobre el trasplantament d'òrgans i teixits al seu web i a la revista de fibromiàlgia. Tots els guanys generats per aquestes iniciatives es donaran a La Marató 2011.

Grup de Teatre TELL

TEATRE MUSICAL BOULEVARD

Data:

L'entitat informa: El grup de teatre TELL representarà un espectacle ambientat a Amèrica on un grup de joves sobreviuen al govern durant el mandat de George Bush.

ICV - EUiA

HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

Data:

L'entitat informa: ICV-EUiA retrà homenatge al poeta Antonio Machado amb actuacions de diferents entitats del municipi i un recital de poemes. El preu de l'entrada anirà destinat a La Marató de TV3.

Joventut Handbol la Llagosta

TROBADA DE HANDBOLICAT I TORNEIG DE PRESENTACIÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el matí tindrà lloc la Trobada de Hadbolicat de mini handbol amb equips de les rodalies de les categories benjamí i aleví. Per la tarda es realitzarà el torneig de presentació de l'equip infantil femení i del cadet masculí.

La Feria

PASSATGE DEL TERROR

Data:

L'entitat informa: El Centre Cultural de La Llagosta es convertirà en un passatge del terror on els visitants podran seguir un recorregut guiats per algun personatge.

La Llagosta Club de Ball

FESTA D'ANIVERSARI LA LLAGOSTA CLUB DE BALL

Data:

L'entitat informa: Festa de Ball dedicada a la població de La Llagosta. La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

La Murga

BOTIFARRADA

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre, dia en què se celebra La Marató de TV3, La Murga oferirà una botifarrada durant l'entreacte de la presentació popular del pessebre vivent del poble. Els diners de la recaptació es destinaran a la recerca biomèdica dels trasplantaments d'òrgans i teixits.

Mercat Municipal

EL MERCAT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Del 8 al 14 de desembre, totes les parades del mercat municipal recaptaran fons en benefici de La Marató de TV3.

Racó d'Esplai Sant Josep /Les Llagostes de l'Avern /Esplai Dijoc

CIRCUITI TALLER SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Circuit infantil centrat en la temàtica de La Marató de TV3 a través del qual es pretén conscienciar sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. També es realitzarà un taller de xapes i un de polseres.

LA ROCA DEL VALLÈS

Club Atletisme Elskekorrenmolt

MARXA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La festa i l'esport seran els dos grans protagonistes de la jornada que la Roca del Vallès dedica de forma exclusiva a La Marató de TV3.

Les Franqueses del Vallès

Empresàries solidaries de Les Franqueses del Vallès

CALENDARI SOLIDARI AMB FOTOGRAFIES SENSUALS

Data:

L'entitat informa: Un grup d'empresàries solidàries de Les Franqueses del Vallès han particiapat en un calendari solidari amb fotografies sensuals per tal de recaptar fons per La Marató de TV3 i per demostrar que es poden fer moltes coses quan es treballa en equip amb alegria i il·lusió. Les fotografies han estat realitzades per Sandra Esteve.

Ferran Sinatra

SHOW AMB ACTUACIÓ EN DIRECTE

Data:

L'entitat informa: Show en directe del cantant Ferran Sinatra.

Institut Lauro

TROBADA DE FUTBOL SALA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Trobada de partits de futbol sala dels alumnes de l'Institut per adherir-se a la lluita per la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits.

LES FRANQUESES DEL VALLÈS

Ajuntament de les Franqueses del Vallès

XVI FIRA MERCAT DE NADAL I VII D'ENTITATS

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 de desembre podreu gaudir de la carpa d'entitats, del mercat de flors i artesania, tastets populars (escudella i botifarrada), diferents paradetes d'alimentació, escenari d'espectacles i atraccions infantils com fer cagar el Tió, circuit de bicicleta, tir amb arc, atraccions infantils, concurs de dibuix...

LLIÇÀ D'AMUNT

Ajuntament de Lliçà d'Amunt - Transports de Lliçà d'Amunt

PUJA AL BUS DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A Lliçà d'Amunt el transport públic també es solidaritza amb La Marató de TV3. Només cal pujar al transport urbà de TLA i comprar un bitllet o validar un títol de transport de l'ATM dels usuaris habituals per col·laborar! La recaptació de tota la jornada anirà destinada a La Marató de TV3.

Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt

EL TIÓ MÉS DIVERTIT DEL MÓN

Data:

L'entitat informa: El "Tió més Divertit del Món" vindrà a la Fira de Nadal de Lliçà d'Amunt per a que tots els nens que el visitin puguin fer-lo cagar. A més, es sortejaran dues Grans Paneres Solidàries amb La Marató de TV3.

LLIÇÀ DE VALL

Associació de Voluntaris de Lliçà de Vall

VENDA DE PASTISSOS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: La gent del poble col·laborarà amb l'elaboració de pastissos artesanals que es posaran a la venda per sumar esforços amb La Marató de TV3.

LLINARS DEL VALLÈS

Casal de la Gent Gran de Llinars del Vallès

BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Igual que en l'edició anterior, el Casal de la Gent Gran de Llinars del Vallers oferirà la recaptació d'una jornada de bingo social i de ball a La Marató 2011.

Deixebles de la kabra

LLINARS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Del 16 al 18 de desembre, l'esportiu de Llinars farà una sèrie d'activitats dirigides pels socis i no socis, organitzades per les diferents entitats de Llinars i coordinades pels Deixebles de la Kabra: concert coral, ball de gitanes, dinar, quinto, billar...

Entitats de Llinars i Ajuntament

DIVERESES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa:

Escola Ginebró

VIII CROS DE GINEBRÓ

Data:

L'entitat informa: L'Escola Ginebró organitza una cursa on hi participaran nens i nenes des dels 3 anys fins als adults. La festa sempre ha tingut una gran acollida entre la comunitat educativa.

Martorelles

Societat Coral "Escola Orfeònica" de Martorelles

MARATÓ DE CORALS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Trobada de cors del Vallès Oriental units en el cant per col·laborar amb La Marató de TV3. Els valors del cant coral han d'estar a disposició de la solidaritat. Gaudint de la música volem ajudar als nostres veïns! Sovint som solidaris en projectes lluny del nostre territori i no ens adonem que a prop nostre, a casa, hi ha persones que necessiten la nostra solidaritat. Aquest és el nostre petit gra de sorra per a millorar la vida dels nostres veïns.

MARTORELLES

Ajuntament de Martorelles i entitats del municipi

FIRA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Diferents entitats del municipi organitzen un parc Infantil on, durant tota la tarda, es faran activitats adreçades als infants i s'exposarà una mostra de les activitats que es realitzen al llarg de l'any.

FIRA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Martorelles farà una rifa d'una panera durant la Fira de Nadal 2011, el dissabte 17 de desembre.

Galzeran Jove

FIRA DE NADAL DE MARTORELLES

Data:

L'entitat informa: L'Associació Galzeran Jove participarà a la Fira de Nadal de Martorelles realitzant un concert, format per grups dels voltants, el concurs "Millor paradeta de Nadal" i la venda de productes artesanals, entre d'altres.

Mollet del Vallès

Federació Catalana de Tir Olímpic

COM COMPETIR AMB CARRABINA I PISTOLA PNEUMÀTICA

Data:

L'entitat informa: Es duran a terme dues activitats diferents: una competició per a persones federades de tir olímpic, amb les modalitats de carabina i pistola pneumàtica, i un taller per a persones no federades que vulguin endinsar-se en aquestes dues modalitats de tir olímpic.

MOLLET DEL VALLÈS

Associació Balls de Saló

BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Diverses entitats i associacions de Mollet Vallès han organitzat una exhibició de diferents estils de ball, al Teatre Can Goma.

Associació per a la Promoció de l'espectacle infantil i Juvenil a Mollet del Vallès

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Biblioteca Can Mulà

MERCADET SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Mercadet amb llibres nous i de segona mà a preus molt assequibles.

Casal Cultural de Mollet del Vallès

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Montmeló

A.E. Montmeló Futbol Sala

PENAL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Torneig de penals a l'A.E. Montmeló Futbol Sala. Cada penal xutat es convertirà en un donatiu per La Marató 2011.

Esplaia't

NADALA'T

Data:

L'entitat informa: Venda d'objectes fets pels nens de l'esplai i venda de pastissos fets pels pares. També farem activitats pels nens com jocs, pintura de dibuixos relacionats amb el Nadal, lloc per pintar-se la cara, etc.

MONTMELÓ

CIRCUITS DE CATALUNYA, SL

VOLTES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Un any més, el Circuit de Catalunya celebra les "Voltes solidàries", i ofereix la possibilitat de gaudir de dues voltes pel traçat del Gran Premi a un promig de 50 km/h. El preu és de 20 euros tant per motos com per cotxes. L'horari de les tandes serà de 10.00 a 15.00 h. A més, es podrà fer una visita a les zones normalment restringides al públic com la direcció de cursa, la sala brífing i de premsa, el pòdium... Compra la teva entrada a ServiCaixa.

Montornès del Vallès

Els Àngels Aspahid / Aula de Teatre Municipal

TARDA D'ESPECTACLES SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: L'Associació de pares amb fills discapacitats "Els Àngels" (ASPAHID) de Montornès del Vallès, l'Aula de Teatre Municipal i familiars i amics, organitzem una tarda solidària amb diferents actes que han preparat amb molta il·lusió: teatre, concert, tallers... I moltes més sorpreses!

Parets del Vallès

Biblioteca Can Rajoler

PUNTS DE LLIBRE SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Del 28 de novembre al 18 de desembre, la Biblioteca elaborarà 6 punts de llibre diferents representatius del tema de La Marató 2011 i els vendrà al preu simbòlic d'1 euro.

Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya

DÓNA LA MÀ A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els ciutadans de Parets i Lliçà poden deixar l'empremta de la seva mà i col·laborar amb La Marató de TV3 pel simbòlic preu 1 euro.

PARETS DEL VALLÈS

Associació Grup Rialles Parets

MARCEL GROS "L'EMBOLIC"

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra teatral "L'embolic", i posterior rifa per La Marató 2011.

Casal d'Avis Ca N'Oms

L'IL·LUSIÓ NO TÉ EDAT NO TÉ EDAT

Data:

L'entitat informa: Espectacle de playback a càrrec de gent gran dels Casals Municipals de Gent Gran de Parets del Vallès. Cantem per La Marató de TV3!

Club d'Activitats de Muntanya

CAMINEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada popular de 7 kilòmetres pels voltants de Parets. A l'arribada, hi haurà botifarrada pels assistents. El preu de la inscripció és de 5 euros.

RIELLS DEL FAI

ARA - Associació Riells Actiu

QUINTO SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un quinto que tindrà per objectiu sumar-se a la lluita de La Marató per la investigació biomèdica de trasplantaments d'òrgans i teixits.

SANTA AGNÈS DE MALENYANES

Pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes

GALETES DECORADES

Data:

L'entitat informa: Venda de galetes al Pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes.

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

Da Capo educació musical

ELS MÚSICS DE DA CAPO AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els músics de Da Capo, del més petits als més grans, oferiran actuacions musicals al llarg de tota la jornada per col·laborar amb La Marató de TV3.

Santa Maria de Martorelles

AMPA Les Mimoses

TÓMBOLA SOLIDÀRIA AMPA LES MIMOSES

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola portaran joguines en bon estat per fer una Tómbola Solidària i recollir diners per La Marató de TV3. A través de l'exposició dels seus dibuixos i redaccions ens explicaran la seva manera d'entendre la donació d'òrgans i teixits.

Santa Maria de Palautordera

La Granja, Fundació per a l'Educació

TASTA L'EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB ELS TEUS FILLS

Data:

L'entitat informa: Activitat pensada per famílies on farem tallers d'aventura amb fons emocional. Tots hem sentit parlar de l'educació emocional... I si ara ho tastem amb els nostres fills? Passareu un matí emocionant i divertit a la natura, amb cavalls i en família.

Tennis Club Fontmartina

TORNEIG DOBLES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Torneig de dobles de tennis per categories: masculí, femení i infantil, parelles per sorteig... Obert a tothom.

Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera

NADAL AL CARRER

Data:

L'entitat informa: Durant el Mercat de Nadal de Santa Maria de Palautordera, la Unió de Comerciants i Botiguers de Palau recollirà diners per a La Marató de TV3.

NADAL AL CARRER

Data:

L'entitat informa: La Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera organitza un berenar solidari de 4 a 8 de la tarda. A més, hi haurà jocs i activitats populars i tradicionals pels més petits. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

Associació Terra Cuita

IX CONCURS DE PALETES I DE LLANÇAMENT DE TOTXANES

Data:

L'entitat informa: En el marc dels actes de la Festa Major de Santa Maria de Palautordera, l'Associació Terra Cuita organitza el IX Concurs de paletes i de totxanes on es recolliran donatius per La Marató de TV3. Durant el matí es construirà un mur solidari.

Club Excursionista Palautordera, CEP

Data:

L'entitat informa: Els habitants de Santa Maria de Palautordera caminaran 8 km pels voltants del municipi, amb motiu de La Marató de TV3.

El Formiguer

XOCOLATADA I TALLER

Data:

L'entitat informa: Xocolatada per a tothom. A més, es confeccionarà una agulla de pit amb materials reutilitzables. Més informació a elformiguerdepalau.blogspot.com

Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

PREESTRENA DEL CURT INVISIBLES FILMAT

Data:

L'entitat informa: Vine a la preestrena del curt de Xavier Cruzado "Invisibles" filmat, en part, a Sant Antoni de Vilamajor. La trama comença al 1996, quan un gegant de la indústria farmacèutica va realitzar un assaig clínic en un país africà amb 200 persones. Com a resultat, 11 pacients van morir i la resta pateixen invalidesa permanent. Molts d'aquests pacients eren nens de curta edat. Aquest curtmetratge està basat en fets reals. La cantant i actriu Elena Gadel participarà en l'acte d'estrena d'aquest curt.

SANT ANTONI DE VILAMAJOR

Penya Barcelonista Vilamajors

BARRA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia del Madrid-Barça, trobada a la seu de l'entitat per veure el partit. Els diners recaptats de les entrades i de consumicions al bar aniran destinats, íntegrament, a La Marató de TV3 d'enguany.

SANT CELONI

Col·legi Cor de Maria

PESSEBRE VIVENT

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola organitzen un pessebre vivent que es podrà veure el dissabte i el diumenge, 17 i 18 de desembre. A l'entrada de l'escola hi haurà paradetes per comprar objectes nadalencs elaborats per ells mateixos.

Els 08470

CAP DE SETMANA SENSE PARAR!

Data:

L'entitat informa: Primera Marxa per La Marató de 12 km que recorrerà la vall d'Olzinelles, amb sortida i meta a Sant Celoni. Apte per a totes les edats.

CAP DE SETMANA SENSE PARAR!

Data:

L'entitat informa: Activitats esportives al Camp de Futbol de Sant Celoni: torneig de futbol 7, torneig d'hoquei patins per a nens, spinning i voleibol.

CAP DE SETMANA SENSE PARAR!

Data:

L'entitat informa: L'Ateneu de Sant Celoni acollirà, dissabte 17 de desembre, el bingo popular per La Marató de Tv3.

CAP DE SETMANA SENSE PARAR!

Data:

L'entitat informa: A l'Ateneu de Sant Celoni hi haurà una exhibició de Balls de Saló a les 17.30 h. I a les 21.00 h, concert a càrrec de Pere Espinosa, acompanyat per Jofre Bardají, dels ex-Glaucs Àngel Valentí i Alexandre Rexach, i de Joaquim Xicoira i Jesús Luna, amb un nou format de concert-espectacle. L'entrada és lliure i podreu fer un donatiu per La Marató de TV3.

CAP DE SETMANA SENSE PARAR!

Data:

L'entitat informa: A la Plaça de la Vila es farà una xocolatada, enlairada de globus solidaris, danses del món, ball de bastons, tallers de manualitats per a nens i altres activitats. I, a la tarda, sessió de ball per a gent gran i no tan gran i sorteig.

Sant Esteve de Palautordera

Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

EL MATÍ ESPORTIU

Data:

L'entitat informa: El poble de Sant Esteve de Palautordera organitza "El Matí Esportiu". En motiu de La Marató de TV3 es podran realitzar tot un seguit d'activitats com circuit amb segways, cars, tallers per als més petits, tir amb arc... Per tan sols 5 euros. Organitza: Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, Ares Espais Lúdics, Can Putxet Deama Aventura, Events Montseny, Evasió i Associació Joves Treubanya.

SANT FOST DE CAMPSENTELLES

Plataforma Sant Fost Decideix

ESPECTACLE DE MÚSICA, TEATRE I POESIA

Data:

L'entitat informa: L'espectacle comptarà amb la participació de l'actriu Isabel Roccati, l'IES Alba del Vallès de Sant Fost, l'Escola de Música i el Teatre Segle XX. L'organització anirà a càrrec de Sant Fost Decideix, amb la col·laboració d'altres entitats.

Restaurant Els Castanyers

PROPINES SOLIDÀRIES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

CINEMA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sessió de cinema per recaptar fons per La Marató de TV3.

PINTA LA TEVA SAMARRETA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tots els nens i nenes que vulguin pintar la seva samarreta de La Marató, podran fer-ho el diumenge 18 de desembre de les 11 a les 13 al Local Social de l'Ajuntament.

SANT PERE DE VILAMAJOR

Escola Bressol Municipal El Pit-Roig

FIRETA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Escola Bressol Municipal El Pit-Roig organitza una fireta on es vendran manualitats fetes pels infants, pastissos fets per les famílies... I a més, faran una tómbola i el sorteig d'una panera.

SANT QUIRZE SAFAJA

Ajuntament de Sant Quirze Safaja

IV PEDALS DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant la IV Pedalada popular, es faran dos recorreguts: un de fàcil, de 12 km, i un de tècnic, de 30 km. Les inscripcions es faran el mateix dia, de 8.30 a 9.30, tindran un cost de 12 euros (16,50 euros per aquells que no tinguin llicència) i inclouran avituallaments, esmorzar, obsequi i col·laboració amb La Marató de TV3.

VALLGORGUINA

Ajuntament de Vallgorguina

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A les 14 del migdia, dinar a l'Iglú del Casal del poble, que consistirà en estofat de senglar.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Caminada al Dolmen, des de 3 punts de sortida. Sortida Nucli: Plaça de la Vila. Sortida Canadà Park: Carrer Llanega Blanca Sortida Baronia del Montseny: AAVV

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A les 11 del matí, al Camp de Futbol, partit amistós de Futbol Infantil (Escola de Futbol).

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A les 11 del matí, des de la Plaça de la Vila, pintura de dibuixos de Nadal i esmorzar de pastissos.

VALLROMANES

Tot Vallromanes amb La Marató

TOT VALLROMANES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Farem una passejada popular per l'entorn de Vallromanes d'uns 10 km on els participants pagaran una inscripció de 5 euros destinats a La Marató de TV3.

TOT VALLROMANES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Botellots: de l'1 al 17 de desembre es reparteixen unes grans botelles a tots els comerços, bars i restaurants del municipi amb un rètol on es sol·licita que la gent es buidi les butxaques per La Marató de TV3.

TOT VALLROMANES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les pistes de petanca (plaça Can Poal), es celebrarà un Campionat de Petanca i durant el seu transcurs es vendran números per la rifa d'un pernil ibèric. La recaptació d'aquesta rifa anirà destinada a La Marató de TV3.

TOT VALLROMANES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al camp de futbol del municipi farem una exhibició d'agility. Els participants pagaran una inscripció i aquesta serà l'aportació per La Marató 2011.

TOT VALLROMANES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Mercat artesanal i venda d'avets i flors de Nadal: el matí del 18 de desembre omplirem la plaça de la vila amb parades artesanals i aquestes donaran part dels beneficis a La Marató de TV3. Al mateix temps, els regidors de l'Ajuntament vendran avets i flors de Nadal i la recaptació anirà íntegre a La Marató 2011.

VILANOVA DEL VALLÈS

Entitats de Vilanova del Vallès

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Les obres resultants de l'iniciativa "Poemes per La Marató" seran exposades i venudes durant els mesos de desembre i gener. La recaptació anirà destinada a La Marató.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Exposició i venda d'obres d'artistes de Premià de Mar durant els mesos de novembre i desembre.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Festa al Casal d'Avis.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Santa Anna organitza un berenar solidari i una campanya d'intercanvi de joguines.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Mostra gastronòmica.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Marià Manent organitza un berenar solidari.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Xerrada sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits amb berenar inclòs, a càrrec de l'Associació de Dones La Lluna.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Festa al carrer amb botifarrada, tómbola i jocs, organitzada per les ampes i entitats del poble. I a la tarda, espectacle al Centre Cultural.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Espectacle de ballet organitzat per Maria Àngels Vives.

Anar al contingut