Vall d'Aran

Bossòst

Bossòst amb La Marató

ANIMACION DAMB MUSICA OCCITAN ENA IV ANDITADA

Data:

L'entitat informa: Eth dimenge 11 de deseme se celebre en Bossost era "IV Anditada" (Andito: embotit propi i tipic de Bossost). Es musics dera Colha Santa Maria de Mijaran animaran era fira damb cançons e danses occitanes. Demoran era vostra col·laboracion damb era Marató: Ditz molt de nosati!

Les

Termes Baronia de Les

TERMES BARONIA DE LES AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant el matí del 18 de desembre es vendran Tickets Solidaris per accedir als banys Termals, per 12 euros, i es faran Massatges Solidaris (massatge Facial Kobido) per 59 euros. Tota la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

SALARDÚ

Ajuntament Naut d'Aran

FESTA DE SANT ANDREU

Data:

L'entitat informa: En motiu de la festa de Sant Andreu, l'Ajuntament de Naut d'Aran organitza un sopar al poble de Salardú. Els beneficis del sopar aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Baqueira Beret S.A

COMPETICIÓ SOLIDÀRIA D'ESQUÍ I SNOWBOARD

Data:

L'entitat informa: Baqueira Beret S.A organitza una cursa solidària d'esquí a l'Estadium d'eslàlom de Baqueria Beret. Hi haurà premis per les categories d'homes, dones, nens i nenes d'esquí i snowboard i un sorteig de regals entre tots els participants. Per acabar també tindrà lloc un altre sorteig solidari amb molts premis i regals oferts per establiments de la Vall d'Aran i de comerços d'esquí.

Anar al contingut