Tarragonès

ALTAFULLA

Esplai de la Tercera Edad de la Villa de Altafulla

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

CONSTANTÍ

Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens

III MARATÓ MUSICAL

Data:

L'entitat informa: Actuació dels alumnes, exalumnes i professors de l'escola en diverses formacions, la banda de l'Escola Municipal de Música "Rafael Gibert Recasens", el col·legi Turó de Constantí, l'escola de Ball de Saló de Constantí, i diferents grups d'estils musicals molt diversos.

Llar d' Infants Municipal Gu-gu

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

EL CATLLAR

Agrupació de Dones del Catllar

FESTA DE LA SÒCIA

Data:

L'entitat informa: Festa de la sòcia amb vetllada musical, homenatge a la sòcia més gran i berenar popular.

Casal de la Gent Gran del Catllar

FESTA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

EL MORELL

Associació de Voluntariat Social El Morell

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El proper 4 de desembre a les 11 del matí es realitzarà una caminada solidària amb La Marató de TV3. El punt de sortida serà la Rambla Pau Casals d'El Morell i els participants hauran d'abonar 5 euros per a inscriure's-hi.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A la Sala Gran del Teatre Auditori del Centre Cultural El Morell, l'Escola de Música del Morell oferirà el concert "La Marató 2011", amb la col·laboració del Centre Obert del Morell. El preu de l'entrada és de 3 euros.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El proper 17 de desembre a les 17.30, el Centre de Serveis per a la Gent Grant organitza un bingo solidari i també la rifa d'una cistella de Nadal. Els productes que formaran la cistella seran cedits per diverses botigues i empreses del municipi.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una paella solidària en benefici de La Marató 2011, al Centre de Serveis per a la Gent Gran d'El Morell. El preu del dinar és de 12 euros i tots els guanys es destinaran a la recerca biodèmica de la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Desfilada de roba infantil a la Sala Gran del Teatre Auditori del Centre Cultural d'El Morell, organitzada per la botiga "Patarrufa" i amb la col·laboració de "Perruqueria Juli" i Messer Ibérica. Tot seguit, es realitzarà una demostració d'experiments científics i un espectacle de dansa a càrrec de l'Escola Ventura Gassol. La desfilada tindrà un preu de 3 euros.

Escola Ventura Gassol / AMPA Escola Ventura Gassol

VENDA DE MANUALITATS I FESTIVAL DE DANSA

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats diverses elaborades pels mateixos alumnes, a l'Escola Ventura Gassol, durant el migdia i la tarda del divendres 16 de desembre.

VENDA DE MANUALITATS I FESTIVAL DE DANSA

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'escola presenta, dins el festival de dansa, l'obra El Trencanous.

Els Pallaresos

Penya Nastic Els Pallaresos

ESMORZA, JUGA I DINA AMB LA PENYA

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre, la Penya Nàstic Pallaresos organitza un torneig de futbol sala, un esmorzar i un dinar populars.

ELS PALLARESOS

L'Afer de la Dona

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu les sòcies de l'Afer de la Dona i els veïns i amics d' Els Pallaresos donen o elaboren objectes per vendre'ls posteriorment en un petit mercat solidari, els beneficis del qual seran destinats La Marató de TV3.

LA CAVA

Associació Local de la Dona de La Cava

XOCOLATADA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la Fira de Nadal i el mercat setmanal, els dies 11 i 15 de desembre, l'Associació Local de la Dona de La Cava organitza una xocolatada, on tothom podrà fer l'aportació que vulgui per La Marató de TV3 a canvi d'una tassa de xocolata.

LA NOU DE GAIÀ

AMPA Escola Les Codinetes/Associació de Dones

LA NOU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: De les 17 a les 20, contacontes a càrrec del grup "Les Antònies", exhibició de ball a càrrec dels ballarins de l'acadèmia de ball Dansclass, xocolatada a càrrec de l'AMPA Codinetes i del grup de dones amb col·laboració amb l'Ajuntament i rifes de diferents obsequis donats pels comerços del poble.

LA POBLA DE MAFUMET

Ajuntament de la Pobla de Mafumet i Casal de la Gent Gran

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Un any més, La Pobla de Mafumet vol sumar-se a totes les iniciatives que donen suport a La Marató. Per aquest motiu, la Llar de Jubilats i Pensionistes es mourà per una bona causa i organitzarà un bingo benèfic amb la intenció de fer augmentar la xifra de les recaptacions.

Perafort

Ajuntament de Perafort

FESTA DE L'OLI

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la Festa de l'Oli, es vendran tiquets a 3 euros que donaran dret a llonganissa, cansalada, pa i vi.

RAVAL DE CRIST

Associació de Joves de la Ravaleta

LA RAVALETA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada pels carrers del poble fins arribar al casal, on es repartiran entrepans i beguda a tots els assistents. Mentrestant, al casal, es podran fer pintades sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits en un llençol gegant.

SALOMÓ

Poble de Salomó

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de la Gent Gran, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Casal Salomonenc organitza un bingo per recollir fons per La Marató de TV3.

Salou

Club de tennis Salou

TORNEIG SOCIAL DE TENIS I PÀDEL

Data:

L'entitat informa: El Club organitza un Torneig de tennis i de pàdel per destinar-ne la recaptació de les inscripcions a La Marató de TV3. A més, al vespre se celebrarà un sopar i un bingo.

Club Salou Futbol Sala

PRESENTACIÓ DE TOTS ELS EQUIPS DEL CLUB SALOU

Data:

L'entitat informa: Tots els equips ens trobem al Pavelló Municipal, a les 10.00 h, per fer la presentació als socis, pares, aficionats i premsa i donar un cop de mà a La Marató de TV3.

Tarragona

Associació Orient&Occident

DIVERTEIX-TE BALLANT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Ballarem tota mena de danses precedides del ball de La Marató: oriental i bollywood, txa-txa-txa, vals, pasdoble, bolero, samba, tango, rock-and-roll, "bachata", merengue, hip-hop, country... I molts més!

Centre de Formació d'Adults Tarragona

TU TAMBÉ POTS NECESSITAR-HO

Data:

L'entitat informa: Els dies 1, 2 i 7 de desembre, els mestres del Centre de Formació d'Adults Tarragona passaran el vídeo de La Marató 2011, donaran informació, portaran testimonis trasplantats i obriran debat.

Club Bàsquet Tarragona

ENTRADA SOLIDÀRIA C.B. TARRAGONA

Data:

L'entitat informa: Partit de competició oficial de la Lliga LEB Or, entre els equips Tarragona Bàsquet 2017 i C.B. Granada.

Club Vaixell

DIBUIXEM UN GRAN VAIXELL!

Data:

L'entitat informa: Dibuixarem un gran vaixell composat per un mosaic d'espelmes que es vendran al preu d'un euro per aconseguir augmentar al màxim el marcador de La Marató 2011. L'acte tindrà lloc a la Rambla Nova de Tarragona, entre les 17 i les 20.

Comité de solidaritat de Tarragona

Data:

L'entitat informa:

JERC Tarragona

CINEFÒRUM

Data:

L'entitat informa: Projecció de la pel·lícula "El cor de Jenín", i posterior debat.

La Fabula

LA FABULA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Greenback Heineken es compromet a donar 1 euro per cada persona que agafi l'oferta "Greenbck amb La Marató", que té un cost de 6 euros i inclou una consumició i el donatiu. La inscripció es farà a través de Facebook.

La Muralla de Tarragona

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

OCINE Les Gavarres

PROJECCIÓ ENXANETA 3D SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El diumenge 11 de desembre es projectarà a les 12 del migdia als cinemes Ocine Les Gavarres la pel·lícula "Enxaneta 3D", amb la presència dels seus protagonistes. L'entrada tindrà un cost de 5 euros.

Promoció de Química Universitat Rovira i Virgili 2006-2010

FESTA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de samarretes, entrepans per La Marató de TV3

TARRAGONA

Agrupament Escolta i Guia La Salle Torreforta (AEIG GELSTO)

VERMUT SOLIDARI I MARATÓ FOTOGRÀFICA

Data:

L'entitat informa: Al mercadet de Torreforta hi haurà una parada amb vermut i xocolata per un preu solidari. A La Salle Torreforta, les famílies de l'agrupament es podran fer una foto disfressats amb un fons nadalenc. Per cada fotografia realitzada es farà un donatiu.

AMPA Escola El Miracle

BAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola El Miracle organitza un bar solidari el mateix dia que el centre celebra el festival de Nadal. Les famílies aporten menjar i beguda (cafè, sucs, pastissos...) que es venen a preus molt assequibles. Tot el que es recapti es destinarà a La Marató de TV3.

Associació Cor Ciutat de Tarragona

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Cant Coral de tres de les quatre seccions de l'Associació (Coral infantil Rossinyols, Jove Cor de Tarragona i Cor Adagio) que consistirà en una mostra del treball realitzat durant el trimestre i d'una peça conjunta cantada per les tres corals.

Associació de Dones Casa del Mar

DINAR DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Al dinar de Nadal se sortejaran objectes cedits per les professores de manualitats com ara pintura, patch-work, mitja o boixets.

Associació de Pares d'Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona

ELS PASTORETS DE JOSEP Mª FOLCH I TORRES

Data:

L'entitat informa: Un any més, el Col·legi Sagrat Cor de Tarragona organitza la representació de l'obra de teatre de Josep Maria Folch i Torres "Els Pastorets". En acabar, rebran el patge de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i els nens podran entregar-li les seves cartes.

CAP Muralles (GIPSS)

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Casal Cívic de Camp Clar. Joves en Acció

REPRESENTACIÓ TEATRAL

Data:

L'entitat informa: El grup de teatre de joves del Casal Cívic de Campclar durà a terme una representació teatral per recaptar fons per La Marató de TV3. L'actuació estarà oberta a tots els usuaris del Casal i als familiars i amics dels joves.

Club de Tennis Tarragona

JUGA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club de Tennis Tarragona organitza la festa de l'escola de tennis i pàdel per a petits i grans amb activitats esportives i lúdiques i amb un esmorzar popular per col·laborar al màxim amb La Marató de TV3.

Col·legi Mare de Déu del Carme de Tarragona

NADAL A LA PELU

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu els mestres de l'escola han preparat un musical amb molta càrrega humorística. Us proposem una divertida tarda de diumenge en família.

Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona i Banda Unió Musical de Tarragona

CONCERT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert de música amb les Bandes de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona i la Banda Juvenil Unió Musical de Tarragona on s'interpretaran obres de diferents estils musicals.

Estudi de Música

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de l'Estudi de Música. Hi participaran: Big Band's Senior, Junior, Gils i Baby i Conjunt Instrumental.

Treballadors de la Diputació de Tarragona

NÒMINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Aportació voluntària d'un dia de sou dels treballadors de la Diputació de Tarragona.

Torredembarra

Escola i Sala de Ball Royal Dance

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

TORREDEMBARRA

Agrupació Sardanista L'Antina de Torredembarra

BALLADA DE SARDANES AMB EL TIÓ MÒBIL, MANO

Data:

L'entitat informa: A partir del 20 de novembre, l'Agrupació Sardanista l'Antina de Torredembarra vendran tions reciclats per anunciar el Nadal. Els veïns tindran l'oportunitat de fer el seu donatiu per La Marató de TV3.

Seu 2 de l'Institut Ribera Baixa El Prat de Llobregat

ELABORACIÓ DE CALENDARIS AMB EL LOGO DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'alumnat vendrà calendaris de butxaca amb el logo de La Marató i foto de grup. Els beneficis obtinguts seran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Vilallonga del Camp

Associació de Jubilats i Pensionistes

BINGO

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari per La Marató de TV3.

Grup de gent solidària de Vilallonga del Camp

VILALLONGA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La gent portarà joguines, DVD o llibres en bon estat, que seran els premis del bingo infantil. També es repartirà esmorzar.

Vila-seca

Casal de la dona de Vila-seca

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Concert a la Sala Petita de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Concentració de Country al Pavelló d'Esports de Vila-seca, de 10.00 a 14.00 h, amb la participació de diferents grups d'arreu de Catalunya.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Sopar i sorteig d'obsequis, cedits per unes 50 botigues del poble.

Fundació PortAventura

JORNADA ESPECIAL PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La Fundació PortAventura organitza jornades especials en benefici de La Marató de TV3. La Fundació vendrà entrades amb un preu especial de 15 euros que permetran accedir a PortAventura i gaudir de les atraccions i espectacles del parc, així com d'activitats lúdiques de sensibilització que s'han preparat per als més menuts. La Fundació PortAventura destinarà la recaptació de la venda d’entrades a La Marató 2011.

VILA-SECA

Escola Mestral i AMPA

VENDA DE PUNTS DE LLIBRE

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola Mestral elaboraran punts de llibres artístics de temàtica lliure que després posen a la venda per una aportació mínima d'1 euro.

Residència Vila-seca

Data:

L'entitat informa: Paella popular on es fa un reconeixement a la gent més gran de 85 anys del municipi, tot coincidint amb un seguit d'activitats que la Residència Vila-seca organitza amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

Anar al contingut