Solsonès

LA COMA

Carnisseria Casa Roseta

TASTET D'EMBOTITS

Data:

L'entitat informa: Del 9 a l'11 de desembre, la carnisseria Casa Roseta oferirà un tastet d'embotits i de begudes per destinar-ne els guanys a La Marató de TV3.

Llobera

Escola Arrels I

UNA NIT MOLT AGITADA

Data:

L'entitat informa: Al local social de Llobera de Solsonès podreu veure l'obra "Una nit molt agitada", ambientada en els màgics dies de Nadal. Aquesta representació teatral la faran els alumnes de l'activitat extraescolar de teatre de l'escola Arrels Primària.

NAVÈS

Ajuntament de Navès

CANTADA D'HAVANERES I ROM CREMAT

Data:

L'entitat informa: Cantada d'havaneres i rom cremat, amb el grup Veus de Sió, dins els actes de la Fira de Santa Llúcia de Navès.

Sant Llorenç de Morunys

AEIG Vall de Lord

PASTORETS DE L'ACTUALITAT

Data:

L'entitat informa: Representació d'Els Pastorets a l'estil de l'"Estel de la Vall", amb un guió fet pels monitors a partir de temes de l'actualitat política, esportiva o local. La representació la faran nens de l'agrupament dels 7 fins als 17 anys.

SANT LLORENÇ DE MORUNYS

2DT Vall de Lord

DOS DIES DE TRIAL

Data:

L'entitat informa: Sant Llorenç de Morunys fa costat a La Marató, i aquest any ho fa sobre rodes. Durant dos dies, més de 70 participants correran en un trial solidari organitzat per l'entitat 2DT Vall de Lord. L'esport no serà l'únic protagonista, sinó que diverses activitats paral·leles ajudaran a augmentar els beneficis destinats a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

Associació Esportiva Cavallistes de la Vall de Lord

PASSEJADES A CAVALL

Data:

L'entitat informa:

Carnisseria-Cansaladeria Cal Ton

ESCUDELLA DE BLAT DE MORO

Data:

L'entitat informa: La carnisseria Cal Ton organitza un dinar a base d'escudella de blat de moro.

Residència 'La Vall'

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Solsona

Escola Arrels II

ARRELA'T A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sota el lema "Arrela't amb La Marató", es realitzaran activitats durant tota la setmana: gimcana, feinetes solidàries, esmorzar, muntatge visual, venda de polseres, flashmob, parades informatives, etc.

L'Àtic Taller Musical

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Alumnes, pares i mares de l'escola l'Àtic Taller Musical sortiran al carrer per oferir la tradicional cantada de nadales.

SOLSONA

AMPA Escola El Vinyet i AMPA Escola Setelsis

SOLSONA CAMINA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada conjunta des de l'escola El Vinyet fins a l'escola Setelsis. Se simbolitzarà alhora el trasplantament d'un arbust entre les dues escoles i, al final del matí, es realitzaran activitats esportives.

Escola Arrels I

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 2n curs de Cicle Mitjà representaran, amb molta il·lusió, "Els Pastorets", de Josep Maria Folch i Torres. Petits artistes que amb molt d'esforç aconseguiran una bona representació.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El Teatre Comarcal Solsonès acollirà l'obra "Una nit molt agitada", ambientada en els màgics dies de Nadal. Aquesta representació teatral la faran els alumnes de l'activitat extraescolar de teatre de l'escola Arrels Primària.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A la plaça Sant Isidre de Solsona tindrà lloc el "Concert de Nadal" a càrrec dels alumnes de segon Cicle d'educació Infantil (P-3, P-4 i P-5) que cantaran i interpretaran cançons de Nadal. És una activitat on tothom treballa de valent: alumnes, pares, familiars i mestres.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de Cicle Inicial i primer de Cicle Mitjà recorreran els carrers i les places de Solsona cantant diferents nadales.

Anar al contingut