Segarra

BIOSCA

Grup de Gent Gran de Biosca

BERENAR SOLIDARI PER RECAPTAR FONS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup de Gent Gran de Biosca es posa en marxa un any més amb un berenar popular per recaptar fons per La Marató 2011. També sortejaran objectes elaborats per persones del poble i altres articles.

Cervera

Centre Esportiu Kodokan

BALLS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Centre Esportiu Kodokan balla per La Marató de TV3: dansa clàssica, batuka, sevillanes, dansa del ventre...

CERVERA

Centre Ocupacional l'Espígol

RIFA SOLIDÀRIA: PANERA DE PRODUCTES DE L'ESPÍGOL

Data:

L'entitat informa: El Centre Ocupacional l'Espígol, que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, col·labora amb La Marató de TV3 rifant una panera de productes artesanals (sabons i sals naturals) realitzats per les persones del centre. La venda de paperetes es farà per tota la ciutat de Cervera i Tàrrega i el seu cost és d'1 euro. El sorteig es farà el dia 16 de desembre i el número premiat es podrà consultar al blog de l'Espígol i a la cartellera del propi centre.

Creu Roja La Segarra

CREU ROJA LA SEGARRA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Creu Roja la Segarra s'uneix a La Marató de TV3 realitzant una tómbola, amb la col·laboració dels comerços cerverins, i posant a la venda plantes i detalls nadalencs perquè tothom que vulgui hi pugui posar el seu granet de sorra.

SEYART, S.L.

TORNEIG DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES SEYART

Data:

L'entitat informa: Un any més, Seyart amb la Penya Balugrana de Cervera i Rodalies celebren el consolidat Torneig de bàsquet en cadira de rodes amb alt nivell competitiu. Jugarà l'equip local FC Barcelona-UNES Sant Feliu. Hi haurà animacions, activitats paral·leles, regals i coca i xocolata per a tots els assistents.

EL LLOR

Associació de Veïns la Terra del Llor

CONCERT D'SKA, XOCOLATADA I CONFERÈNCIA

Data:

L'entitat informa: El dia 16 de desembre tindrà lloc una conferència sobre el tema tractat a La Marató 2011, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

CONCERT D'SKA, XOCOLATADA I CONFERÈNCIA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns la Terra del Llor ha organitzat dues activitats per omplir la tarda del 17 de desembre. Primer hi haurà una xocolatada popular i més tard, un concert a càrrec del grup local d'Ska Haista Paska.

GUISSONA

Pla Educatiu d'Entorn de Guissona, entitats / Escola de Dansa Montse Esteve

VI FESTA D'ENTITATS I FESTIVAL DE DANSA

Data:

L'entitat informa: Per col·laborar amb La Marató de TV3, el pavelló municipal de Guissona es converteix en un espai de trobada de totes les entitats i centres educatius de la vila. Es portaran a terme actuacions musicals, tallers i activitats lúdiques per a petits i grans. L'acte de cloenda de la festa anirà a càrrec de l'Escola de Dansa Montse Esteve amb un magnífic festival.

HOSTAFRANCS

Associació de Dones d'Hostafrancs

TALLER DE COUNTRY I BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones d'Hostafrancs ha organitzat una exhibició de Country amb el grup Country-Fox i un berenar solidari. A més, hi haurà una xerrada-col·loqui amb un tècnic sanitari.

Les Oluges

Ajuntament del Municipi de Les Oluges

Data:

L'entitat informa: A Les Oluges també volem col·laborar amb La Marató 2011 organitzant una caminada popular solidària pels 3 pobles del municipi: Montfalcó Murallat, Santa Fé i Les Olugues. A més, hi haurà un esmorzar popular per tots els participants. Serà el mateix diumenge 18 de desembre i sortirem de Montfalcó a les 09.30 h.

Massoteres

Federació Catalana de Pitch & Putt

BONÀREA - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

SANT ANTOLI

Grup d'Associacions de Ribera d'Ondara

RIBERA D'ONDARA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ribera d'Ondara col·labora amb La Marató amb l'organització d'una caminada popular, una actuació d'un grup de gospel, una videconferència d'un metge, una desfilada de vestits de núvia, una sessió de bingo, un sorteig d'objectes d'art, una gimcana per als nens, un sopar solidari i un concert de les corals del municipi.

SANT GUIM DE FREIXENET

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

BINGO SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tarda solidaria en suport a La Marató de TV3, amb la celebració d'un bingo.

SANT RAMON

Municipi Sant Ramon (La Segarra)

VIU LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El municipi de Sant Ramon col·labora, un any més, amb La Marató de TV3. Durant tot el matí anirem fent diferents activitats (futbol, pedalada...). A la tarda, hi haurà jocs de cartes. I al vespre, tindrà lloc una botifarrada per tothom disfrutant d'una escala en hi-fi.

TARROJA DE SEGARRA

Associació de Dones El Lilà

BERENAR I BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Tarda festiva a Tarroja de Segarra a càrrec de l'Associació de Dones El Lilà. Berenar, amb xocolata i pa torrat, i bingo solidari amb regals cedits per particulars, l'Ajuntament, comerços...

Torà

Llar d'infants el Jardí de Torà

PESSEBRE VIVENT I TÓMBOLA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Toraneses farà una tómbola el diumenge 18 de desembre per recollir diners per La Marató 2011.

PESSEBRE VIVENT I TÓMBOLA

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de 4 mesos a 2 anys representaran diferents quadres del Pessebre. Tots els donatius aniran destinats a La Marató de TV3.

TORÀ

Associació de Dones Toreneses / Associació Carnaval

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

CEIP Sant Gil

CONCERT DE NADAL PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'escola Sant Gil de Torà organitza anualment un concert de Nadal obert a tota la població, on l'alumnat recita poemes i canta nadales acompanyades d'instruments. Per solidaritzar-nos amb La Marató de TV3, demanarem als assistents que hi col·laborin econòmicament. La recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató 2011.

Anar al contingut