Montsià

ALCANAR

Ajuntament d'Alcanar

ALCANAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració de diverses entitats municipals, organitza una jornada lúdico-festiva en què es portaran a terme tallers infantils, actuacions musicals, cercaviles, jocs, degustacions gastronòmiques, etc.

Amposta

Club Patinatge Amposta

EXHIBICIÓ DE NADAL

Data:

L'entitat informa:

PQPI - Pla de transició al treball d'Amposta

UN COR PER A TOTS

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del PQPI han confeccionat un mural en forma de cor. Les recaptacions obtingudes aniran destinades a La Marató de TV3.

AMPOSTA

CEIP Miquel Granell

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Esmorzar de germanor que reunirà alumnes, professors i la resta del personal del centre al pati de l'escola i que consistirà en pa amb xocolata que es donarà a canvi d'un euro o de la voluntat. La xocolata estarà cedida per l'empresa Nestlé i, el pa, pel centre comercial Eroski d'Amposta.

Escola Consol Ferré

ENLAIRADA DE MILOTXES

Data:

L'entitat informa: Les criatures amb les seves famílies elaboraran milotxes que s'enlairaran a les pistes de l'escola amb el lema: "Fes la vida volar!". El mateix dissabte es recolliran donacions i es realitzarà una rifa. La receptació es destinarà a La Marató de TV3. És una activitat dirigida a tota la comunitat educativa de l'escola.

FREGINALS

Ajuntament de Freginals

FREGINALS A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com l'any passat, l'Ajuntament de Freginals organitza un esmorzar popular per recaptar diners per La Marató de TV3. Serà un esmorzar dolç elaborat amb productes aportats per tot el poble, a les 11.00 h a la Plaça de l'Església. A més, a les 18.00 h, tindrà lloc un Concert de Nadal a càrrec de la Coral Cingles de Montsià a l'Església.

GODALL

Agrupació Musical de Godall

VENDA DE FANALETS

Data:

L'entitat informa: En el marc de la celebració de Santa Cecília i durant el Ball del fanalet, l'Agrupació Musical de Godall s'encarregarà de posar a la venda els fanalets i destinar-ne els beneficis a La Marató de TV3.

Mestresses de Casa de Godall

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Sessió de bingo solidari oberta a tot el públic.

La Sénia

Joventuts Unides

JOVENTUTS UNIDES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert dels conjunts instrumentals de l'escola de música Joventuts Unides. Diumenge, 18 de desembre, a les 12 del migdia, a la Casa de Cultura.

LA SÉNIA

Ajuntament de la Sénia

FESTA JOVE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concerts de grups musicals i de DJ locals, a les 12 de la nit.

MASDENVERGE

Associació de Joves Font del Peu

MASDENVERGE AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de flors de Nadal al centre del poble. I a la tarda, sorteig d'una cistella formada pels productes dels diferents comerços del municipi i de la comarca, xocolatada popular, actuació dels dolçainers i els tabalers i també del grup de country.

SANTA BÀRBARA

Associació de Dones Planeres

FESTA PRE-NADAL 2011

Data:

L'entitat informa: La Festa consistirà en un berenar popular, l'actuació d'un trio humorístic i el sorteig de centres nadalencs entre tots els assistents.

Associació de Jubilats de Santa Bàrbara

FESTA NADALENCA

Data:

L'entitat informa:

Sant Carles de la Ràpita

Agrupació musical rapitenca

CONCERTS BANDA JUVENIL

Data:

L'entitat informa: Concert de la Banda Infantil i Juvenil i concert dels membres de l'aula de música moderna, abans del dinar popular.

Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

Data:

L'entitat informa: La regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita organitza, amb la col·laboració del Col·lectiu de Cuina de la població, un dinar popular.

Associació cultural i de serveis a les persones Llança't

JOCS EN FAMÍLIA

Data:

L'entitat informa: Dissabte, activitats en família, jocs, tallers, dinàmiques i inflables. I diumenge 18, mural solidari, on es farà el logo de La Marató amb monedes.

Associació Infantil i Juvenil Amics del Lleure

GAUDIM DEL LLEURE

Data:

L'entitat informa: Activitat adreçada a infants en tallers, inflables i animació infantil.

Centre Comercial Hort del Rei

ELS ÒRGANS DONEN VIDA

Data:

L'entitat informa: Començarem de bon matí, sobre les 08.00 h, amb un esmorzar típic de la zona i farem activitats infantils, gastronòmiques, xerrades, rondalles, ball... Moltes activitats durant tot el dia per La Marató de TV3!

Club Patí Rapitenc, secció bàsquet

BÀSQUET 3X3

Data:

L'entitat informa: Competició 3x3 durant el matí per categories. Sorteig de samarretes signades per jugadors ACB.

Club Patí Rapitenc, secció patinatge

PATINEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tothom qui ho vulgui podrà venir a fer una patinada solidària per La Marató 2011, a la Pista Patí del club.

Esbart dansaire rapitenc

GEGANTS I JOTA RAPITENCA

Data:

L'entitat informa: Cercavila de gegants i capgrossos per la població i ballada a càrrec de l'esbart de la jota tradicional de les Terres de l'Ebre, abans del dinar popular.

Moto Club Sant Carles de la Ràpita

CERCAVILA PARE NOËLS MOTORITZATS

Data:

L'entitat informa: Cercavila per la població de pares noëls motoritzats. A més, els infants que ho desitgin podran pujar a les motos amb els pares noëls i fer un circuit tancat a la via pública.

SANT CARLES DE LA RÀPITA

Associació Ràpita Endavant

RIFA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Associació Sociocultural Xerinola

TEATRE DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'Esplai Xerinola representaran una petita obra de teatre i cantaran nadales i els més grans també actuaran. L'activitat finalitzarà amb un karaoke.

Grup de Teatre Xip-Xap La Ràpita

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

SANT JAUME D'ENVEJA

Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Jaume d'Enveja

BALL DE TARDA

Data:

L'entitat informa: Els jubilats de Sant Jaume d'Enveja participaran en una sessió de ball per La Marató de TV3 amb música en viu. Per agafar forces, també tindrà lloc un berenar sopar.

Grup Tempo Teatre

ELS PASTORETS LO CASTING

Data:

L'entitat informa: Representació teatral tradicional amb l'obra "Els Pastorets Lo Casting", adaptació lliure a càrrec d'Abel Callau Saunell. La recaptació obtinguda de la venda d'entrades anirà destinada a La Marató de TV3.

Sant Jaume d’Enveja

Esplai Xinxibireta

PASTETES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Esplai Xinxibireta, dintre de les activitats del Parc Infantil de Nadal, farà pastetes seques i les posarà a la venda a la Plaça de l'Església a un preu simbòlic.

ULLDECONA

Patronat de la Passió d'Ulldecona

PASTORETS D'ULLDECONA

Data:

L'entitat informa: Els propers 4, 11, 18 i 26 de desembre tindrà lloc la representació dels Pastorets, espectacle dedicat a la mainada i que pertany al costumari català de les festes nadalenques. L'obra es representa a Ulldecona des de l'any 1981.

Anar al contingut