Gironès

AIGUAVIVA

Entitats d'Aiguaviva

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organització d'activitats per recaptar fons per l'edició del 2011 de La Marató de TV3.

Bonmatí

AMPA Bonmatí

FES EL TEU DONATIU A TRAVÉS DE L'AMPA

Data:

L'entitat informa: Presentació divulgativa del vídeo i xerrada explicativa al poble de Bonmatí, en especial per a pares, mares i nens de l'escola de Bonmatí. A l'entrada tindrem una zona per fer donatius, entregar adhesius i al final hi haurà un piscolabis.

CAMPLLONG

Associació de Fires i Festes de Campllong i Ajuntament de Campllong

CAMPLLONG AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Fires i Festes de Campllong i l'Ajuntament de Campllong han organitzat una venda de centres de Nadal artesanals i un taller de manualitats. A més, al Pavelló Esportiu hi haurà un concurs de punteria, activitats diverses i jocs per la mainada, tot organitzat per l'AE Campllong.

CAMPLLONG AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A les 11.00 h, els assistents podran gaudir de l'actuació de la Colla Gegantera de Campllong.

CAMPLLONG AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: IV Tast de Vins: "Un brindis de vi i poesia pels 20 anys de La Marató de TV3". Hi participaran la VINOTECA, maridatge entre la lectura i el vi, projecte conjunt del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, l'escriptor Miquel Martín i l'actriu Olga Cercós, juntament amb el sommelier Eduard Solà, Nas d'Or Català 2011, vins i licors Grau de Palafrugell i la col·laboració del Restaurant Can Xiquet de Campllong.

CAMPLLONG AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Començarem la jornada solidària amb un esmorzar popular consistent en torrades amb botifarra, beguda i coca.

Cassà de la Selva

Cassà amb la Marató

CASSÀ AL CARRER PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cassà surt al carrer per La Marató de TV3. Un dia ple d'activitats amb una gimcana solidària, música al carrer, la cagada del tradicional Tió gegant a la plaça del poble, ball i cercavila de gegants, estrena del nou espectacle de la companyia La Troca i xocolatada. A més, hi haurà pastorets i una quina. Serà una jornada solidària per a petits i grans!

CASSÀ DE LA SELVA

AMPA / Llar d'infants Municipal Taps

XOCOLATADA I VENDA D'ORNAMENTS NADALENCS

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de la Llar d'infants Taps també volen aportar el seu petit gra de sorra a La Marató de TV3. Elaboraran ornaments nadalencs que posaran a la venda en una petita parada. I aquesta venda s'endolcirà amb una xocolatada per tothom.

Celrà

Escola Les Falgueres

VENDA DE POSTALS I DECORACIÓ NADALENCA

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola Les falgueres han creat unes boniques postals, pins i elements decoratius per a l'arbre de Nadal. Tot això es vendrà en diferents punts del poble (mercat, ajuntament, escola, etc) durant els dies 9 i 16 de desembre.

SemenGanxa i Low Cost

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Després de veure un apassionant Madrid - Barça, tindrà lloc un concert a càrrec dels grups Low Cost, SemenGanxa i DJ's Dance Attraction. L'entrada serà gratuïta i els assistents podran fer un donatiu voluntari per La Marató de TV3.

CELRÀ

Celraentretots

Data:

L'entitat informa: Activitats infantils, esportives i dinar popular.

CERVIÀ DE TER

Associació de Dones de Cervià de Ter

SOPAR DE DONES AMB QUINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Cervià de Ter organitza un sopar de dones, que s'allargarà amb una Quina solidària.

Fornells de la Selva

Federació Catalana de Pitch & Putt

FORNELLS - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

FORNELLS DE LA SELVA

Associació Fornells per La Marató

FORNELLS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A partir de les 21, retransmissió del partit Madrid-Barça en pantalla gegant. Servei de bar amb entrepans. Actuació de la Colla Gegantera de Fornells de la Selva.

Saint George's School

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Girona

Amics Xavier Fàbrega i Vilà i Llibreria Empúries de Girona

AMB TINTA INVISIBLE

Data:

L'entitat informa: Iniciativa solidària consistent en la donació de 6 euros a La Marató de TV3 per cada llibre "Amb tinta invisible" (Xavier Fàbrega i Vilà, 2010) que es compri durant aquells dies a les llibreries de Catalunya del Grup Troa.

Associació Cultural jazz de Girona.com

LINDY HOP PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es realitzarà una classe de la coreografia de ball individual "Shim Sham", i tot seguit es farà un ball on els qui no en saben podran aprendre algun pas per disfrutar de la tarda.

Associació Pla de Palau - Sant Pau

VETLLADA DE NADAL 2011

Data:

L'entitat informa: Torneig de 3 contra 3 de bàsquet a la pista del Centre Cívic

VETLLADA DE NADAL 2011

Data:

L'entitat informa: Del 12 al 16 de desembre, activitats de tallers de decoració a Els Químics Espai Jove.

VETLLADA DE NADAL 2011

Data:

L'entitat informa: I el 17 de desembre, tallers nadalencs per a nens i nenes, visita del Patge Reial, espectacle de màgia amb humor i participació del públic a càrrec del mag gironí Fèlix Brunet, cantada de la Coral Pla de Girona i xocolatada popular.

Club Bàsquet Sant Josep Girona

PARTIT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Partit de la lliga LEB OR, dedicat a La Marató de TV3. Divendres 9 de desembre, diferents jugadors de l'equip aniran a Lloret, a l'activitat organitzada per l'Institut Rocagrossa.

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. L'11 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" al Citybar de Girona, a les 19.00 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

El Xef Darryl Middleton

ELS PASTISSOS SOLIDARIS DE DARRYL MIDDLETON

Data:

L'entitat informa: El conegut jugador de bàsquet i xef Darryl Middleton oferirà un assortit dels seus famosos pastissos a tothom que vulgui contribuir a la causa solidària. L'activitat s'iniciarà a les 10 del matí i es realitzarà paral·lelament a la V marató per a La Marató de TV3.

Escola Annexa Joan Puigbert

QUINA EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa:

Espai de Qstura

ESCOLA DE COSTURA, PATRONANTGE I MANUALITATS

Data:

L'entitat informa: Vine a l'Espai de Qstura, porta una samarreta blanca i llisa i aprendràs a estampar un cor vermell amb una cinta.

Grup Excursionista i esportiu gironi GEIEG

EL 100X100 DEL GEIEG

Data:

L'entitat informa: Tinguis l'edat que tinguis, ho facis en l'estil que ho facis, siguis soci del GEiEG o no, vine a fer 100m nedant a la nostra piscina olímpica. Tot fent relleus, assolirem quilòmetres i quilòmetres de solidaritat.

Penya blanc-i-blava de Girona 2007

TRIANFULAR DE FUTBOL 11

Data:

L'entitat informa: La Penya Blaugrana Bescanó, Coma Cros Veterans i la Penya Blan-i-blava de Girona 2077 jugaran un triangular de Futbol 11. El primer partit començarà a les 11 del matí, i se sortejaran articles del FC Barcelona i del RCD Espanyol.

Universitat de Girona

LA UDG AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Universitat de Girona (UdG) se suma per tercer any consecutiu al projecte solidari de La Marató de TV3. Els dies 14 i 17 de desembre tindran lloc les jornades esportives adreçades a la comunitat universitària. Els diners de la inscripció seran donats íntegrament a La Marató 2011.

LA UDG AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 18 de desembre es portarà a terme l'activitat "SalutAccions" dins el Centre Comercial de l'Espai Gironès (Salt). A més, es realitzaran diversos tallers de l'àmbit de la salut on els participants podran fer-se proves mèdiques per detectar el seu risc cardiovascular, aprendre el funcionament d'un desfibril·lador o conèixer l'índex de glucosa en sang. Els més petits podran participar en jocs interactius del cos humà, descobrir els òrgans i curar un malalt molt especial. Els fons obtinguts s'entregaran a La Marató de TV3.

X3 Club Girona Pàdel

ESPORTISTES SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: La recaptació del lloguer de la pista central de pàdel es destina a La Marató de TV3.

Xaranga Damm-er

CONCERT DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Xaranga Damm-er farà un concert de nadales, al migdia del diumenge 18 de desembre, a la cantonada del Pont de Pedra de la Rambla la Llibertat de Girona.

GIRONA

AECS Girona - AECS Reus - Tarragona

ESMORZAR/BERENAR PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut organitzarà un esmorzar i un berenar a la Rambla de la Llibertat de Girona. Els beneficis generats es destinaran a La Marató 2011.

CEIP Taialà

PARTICIPEM AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A l'escola es realitzarà un festival de Nadal, on els nens i nenes faran una cantada de nadales en solidaritat amb La Marató de TV3.

Club d'Atletisme Girona / Servei Municipal de l'Ajuntament de Girona

V MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Dos atletes del Club d'Atletisme Girona correran una marató (42,195 km) donant voltes a un circuit urbà. Vine a fer el teu donatiu i acompanya'ls durant una part del recorregut corrent o caminant. L'única condició és no anar a un ritme superior al que portin els dos atletes. El punt de trobada serà la cruïlla C/ Nou - C/ Santa Clara.

Floristeria Toc de Flor

UNA ROSA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La floristeria Toc de Flor dissenya, un any més, "La rosa de La Marató", que es podrà comprar els dies 16, 17 i 18 de desembre. Els beneficis de la venda aniran destinats a La Marató de TV3.

IES Jaume Vicens Vives

CONCURS I VENDA DE POEMES I POSTALS DE NADAL

Data:

L'entitat informa: De les obres seleccionades com a millors, se'n farà una edició que es vendrà entre professors, alumnes i famílies del centre.

Sanitas Residencial Gerunda

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Del 3 de desembre al 18 de desembre munten una paradeta solidària.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Bingo especial per La Marató de TV3, realització d'una obra de teatre a Sanitas per nois i noies d'un centre amb paràlisi cerebral.

Sol.Sol

BRONZEJA'T PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Aquest centre d'estètica vol que tothom estigui bronzejat per La Marató 2011. El cost de totes les sessions de bronzejat que es facin el 17 de desembre aniran destinats a La Marató de TV3.

Llagostera

CarnsGascons.com

COMPRA DE CARN SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: CARNSGASCONS.COM destinarà l'1% de les vendes realitzades a través del seu web desde el 12 fins al 31 de desembre.

LLAGOSTERA

Col·lectiu Pro-Marató TV3 de Llagostera

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu Pro-Marató TV3 de Llagostera munta una parada per vendre articles de segona mà i oferirà xocolata als assistents.

Els Cremats Motor Club Esportiu

IX MOBIAT

Data:

L'entitat informa: MOBIAT (Moto-Bicicleta-Atletisme) és una excursió per portar el pessebre al Puig de les Cadiretes. Després de l'esmorzar que oferirà l'organització (comprant els tiquets prèviament), es farà una subhasta de productes cedits pels establiments de Llagostera.

LLAMBILLES

Centre Cultural Sant Cristòfol

EXPOSICIÓ DE TREBALLS MANUALS

Data:

L'entitat informa: Exposició dels treballs manuals elaborats pels alumnes del Centre Cultural Sant Cristòfol durant el curs.

Madremanya

Comissió de festes de Madremanya i Associació Gent Gran

MADREMANYA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Berenar, a les 6 de la tarda a la Sala de Ball, que consistirà en pa amb tomàquet, pernil o formatge, vi, aigua i postres. Tot seguit, es visionaran fotos de les sortides de Josep Enrich.

MADREMANYA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Dissabte, 17 de desembre, a quarts de set de la tarda, a la Sala de Ball de Madremanya, vine a construir el teu fanalet i a berenar pa amb nocilla!

Medinyà

Col·lectiu Sapatilla Plana! I A.E.M. (Agrupació Esportiva Medinyà)

MEDINYÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per portar el pessebre de Santa Fe, esmorzar i classe d'spining.

QUART

Associació de dones de Quart 'ambullsdedona'

PARADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Muntarem una parada amb articles de patchwork i altres objectes, on també hi haurà tastets culinaris. Tot a favor de La Marató de TV3.

Unió Esportiva de Quart

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Celebració de la tradicional quina nadalenca dedicada a La Marató. Tot el que es recapti s'aportarà al fons per la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits.

Salt

Girona Innovació, SL

MARATÓ DE PARTIDES DE L'OCA DELS INVENTS

Data:

L'entitat informa: Girona Innovació us proposa una tarda de partides simultànies del Joc de l'Oca dels Invents per recollir diners per La Marató de TV3. La inscripció tindrà un cost de 2 euros. A més, podreu comprar el Pack commemoratiu que consta del Joc de l'Oca dels Invents i una samarreta, a un preu de 20 euros.

Xaranga Damm-er

CONCERT DE NADALES

Data:

L'entitat informa: El Centre Comercial Espai Gironès de Salt acollirà, el diumenge 18 de desembre a la tarda, el concert de Nadal del grup Xaranga Damm-er.

SALT

Col·legi Mare de Déu del Roser - Dominiques de Salt

LES DOMINIQUES BATEGA PER TU!

Data:

L'entitat informa: Festival de Nadal dels alumnes de la FEDAC Mare de Déu del Roser, on els nens i nenes de l'escola, que durant un mes han pensat i assajat molt, mostren les seves danses, cançons i obres de teatre. És un gran espectacle de petites dimensions!

Col·legi Pompeu Fabra

TOC POÈTIC

Data:

L'entitat informa: Recital poètic amb escenografia i efectes audiovisuals. Hi participaran alumnes, pares i professors.

Sant Esteve de Guialbes

Federació Catalana de Pitch & Putt

MAS PAGÈS - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Sant Gregori

In & Out Pàdel Girona, S.L.

MARATÓ DE PÀDEL

Data:

L'entitat informa: Des de les 9 del matí i fins les 23 de la nit, el club cedirà una pista de pàdel perquè tothom qui ho vulgui pugui jugar. Els grups seran de 4 participants per hora.

SANT GREGORI

Associació de Dones de la Vall del Llémena

PARADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de la Vall del Llémena instal·larà una parada a la Fira del Pa i la Xocolata on es vendran diferents productes elaborats per les mateixes sòcies. Tots els beneficis es destinaran íntegrement a La Marató 2011.

SANT JOAN DE MOLLET

Associació de Joves de Sant Joan de Mollet

SANT JOAN DE MOLLET

Data:

L'entitat informa: El jovent de Sant Joan de Mollet també vol fer costat a La Marató de TV3 i ho farà amb una gran festa.

SANT JOAN DE MOLLET

Data:

L'entitat informa: L'esport també té un paper important el dia de La Marató de TV3 a Sant Joan de Mollet. El diumenge a les 17.00 h tindrà lloc el partit de futbol sala Joves de Sant Joan de Mollet-Club Ciclista Sant Joan de Mollet. A les 18.00 h hi haurà la Quina solidària.

Sant Julià de Ramis

Escola Castellum

II FIRA SOLIDÀRIA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Durant una setmana, els alumnes de l'escola participaran en tallers d'oli de massatge perfumat, llibretes i punts de llibre marbrejats, confecció de capses de mocadors, elaboració d'espelmes i costura amb saca, des d'on s'elaboraran objectes per vendre a la II Fira Solidària de Nadal.

Sant Martí de Llémena

Organitzadors Cavalcada de Reis de Llorà

ENCANTADA

Data:

L'entitat informa: La plaça de l'Església de Llorà acollirà una subhasta de productes típics de la Vall del Llémena amb l'objectiu de col·laborar amb La Marató 2011.

Sant Martí Vell

C.A.V.A - Centro de Adiestramiento Victor Alvarez

II FESTIVAL HAPPY HORSE

Data:

L'entitat informa: Organitzem un festival amb ponis i cavalls en el que els diferents genets del C.A.V.A i d'altres clubs de la zona presenten les seves propostes a la pista de competició. Les actuacions es fan amb disfresses, coreografies, músiques adaptades, carrusels...

SARRIÀ DE TER

Centre d'Esplai Mijac - PL de Sarrià de Ter

ARRÒS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Tots els veïns i veïnes del poble estan convidats a l'arrossada que tindrà lloc al Pavelló de la UES, diumenge 18 de desembre.

Club Gimnàstica Sarrià

FESTIVAL DE NADAL CLUB GIMNÀSTICA SARRIÀ

Data:

L'entitat informa: Aprofitant que s'acosta el Nadal, el Club Gimnàstica Sarrià posa en escena taules de gimnàstica rítmica de competició i d'altres coreografies, preparades especialment per aquesta ocasió i més relacionades amb el Nadal.

VILABLAREIX

Club Tennis Taula Vilablareix (CTT Vilablareix)

TENNIS TAULA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Torneig de tennis taula i de mini tennis taula amb diferents categories que faran passar un matí divertit i solidari a petits i a grans. Inscripcions al mateix dia o al web www.cttvilablareix.cat

Anar al contingut