Garrigues

ALBAGÉS

V TRANSISQUELLA 2011 - MARXA BTT L'ALBAGÉS

Data:

L'entitat informa: Cursa-Marxa Btt pel terme municipal de l'Albagés, dos circuits, un de 28 km i 500 m de desnivell i un de 42 km i 1.000 m de desnivell. Hi haurà esmorzar popular pels participants, sortejos i regals.Tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa i una bossa de regals.Tota la recaptació anirà a parar a La Marató de TV3 i a l'ONG IPI-Cooperació.

ARBECA

Ajuntament d'Arbeca

ARBECA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: De l'11 al 18 de desembre, Arbeca proposa diverses activitats populars per col·laborar amb La Marató: desfilada de pijames d'època, futbol infantil i femení, xerrada informativa, escala en hi-fi infantil, concerts de roc, venda de pastissos, espectacle de ballet, bingo i venda de detalls nadalencs confeccionats pels nens del poble.

BELLAGUARDA

Associació de Dones 'L'Alzina'

SOPAR O SORTEIG DE 20 LOTS DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Sopar amb pa amb tomàquet i fuet, i venda de números per al sorteig de 20 lots de Nadal, amb productes cedits de manera gratuïta per la gent del poble.

CASTELLDANS

Grup Solidari de Castelldans

FES UN MOS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, repartirem fruita (pomes, peres...) durant la Festa de l'Oli de Castelldans.

Cervià de Les Garrigues

Ajuntament de Cervià de Les Garrigues

TEATRE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

CERVIÀ DE LES GARRIGUES

Associació de Dones Les Set Valls de Cervià de les Garrigues

ESMORZAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les dones de Cervià ja fa molts anys que col·laboren amb La Marató de TV3. Aquest any organitzen una xocolatada popular i una venda de ponsèties i torrons artesans a la plaça de la Vila.

EL SOLERÀS

Associació de dones 'Elaia' del Soleràs

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

ELS TORMS

AMPA CEIP Joan Benet i Petit

VENDA DE MANUALIATS

Data:

L'entitat informa: Els nens del CEIP Joan Benet i Petit faran imans, punts de llibre i tot tipus de manualitats i les posaran a la venda. Els beneficis recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

VENDA DE MANUALIATS

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la Fira de l'Oli que es fa al poble, el CEIP Joan Benet i Petit posa una parada on els nens i nenes venen les manualitats que ells mateixos han fet, en benefici de La Marató de TV3.

Els Torms amb La Marató

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa:

JUNCOSA

Associació de Dones l'Amistat de Juncosa

VENDA SOLIDÀRIA DE LA FLOR DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones l'Amistat de Juncosa farà la tradicional venda solidària de la Flor de Nadal del municipi, durant els matins dels dies 17 i 18 de desembre. La receptació anirà a favor de La Marató de TV3.

JUNEDA

Ajuntament de Juneda

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

L'ALBI

Associació de dones L'Alosa i Associació de Gent Gran Sant Cosme i Sant Damià

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

L'Albi amb La Marató

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El Club de Pàdel de l'Albi donarà la recaptació obtinguda entre el 2 i el 18 de desembre.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones l'Alosa, juntament amb l'Associació de Gent Gran Sant Cosme i Sant Damià organitzen una xocolatada i un bingo popular a partir de les 6 de la tarda al Casal.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: La Comissió de festes vendrà samarretes de l'Albi i la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves Lo Caragol organitza un taller d'activitats pels més petits.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Actuació al Casal de La Tropa del Cargol, per donar ambient de festa.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Els Amics de les Bitlles organitzen una tirada local i un esmorzar per a tothom que hi vulgui participar.

PARTIT DE FUTBOL

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol entre CF L'Albi i el CF Organyà. Al finalitzar el partit, hi haurà tirada de penaltis solidaris.

L'ESPLUGA CALBA

Associació de dones Les Portelles / Ajuntament de l'Espluga Calba

Data:

L'entitat informa: Després del recorregut per l'Espluga Calba, que vol aplegar tots els veïns possibles del municipi, es farà un berenar amb xocolata. També hi haurà una paradeta de flors i plantes i un sorteig d'algunes peces de patchwork elaborades per les veïnes.

LA GRANADELLA

El poble de La Granadella / Associació de Dones El Roure

ACTIVITATS SOLIDÀRIES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La primera quinzena de desembre, La Granadella s'omple d'activitats per La Marató de TV3. Entre totes les entitats del poble s'organitza un sopar solidari, rifa de cartons i de cistelles, activitats infantils i una xocolatada popular.

LA POBLA DE CÉRVOLES

Vilatans i Amics de la Pobla de Cérvoles

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre, el Restaurant La Llena, juntament amb la col·laboració de totes les entitas de La Pobla de Cérvoles, acollirà la celebració d'una xocolatada, un bingo i el sorteig d'una cistella de Nadal per col·laborar amb La Marató de TV3.

LES BORGES BLANQUES

Ajuntament de les Borges Blanques

LES BORGES BLANQUES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre diverses entitats de Les Borges Blanques actuaran per La Marató de TV3. La recaptació obtinguda anirà destinada a Marató de TV3 2011. L'últim acte tindrà lloc el 18 de desembre i consistirà en la representació del Pessebre Vivent.

Associació de Gent Gran de les Garrigues

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Creu Roja de les Borges Blanques

LES BORGES BLANQUES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3 tindran lloc actuacions de les diferents entitats de Les Borges Blanques. L'últim acte ser el 18 de desembre amb la representació del Pessebre Vivent.

Fundació Col·legi Mare de Déu de Montserrat

PESSEBRE VIVENT

Data:

L'entitat informa: L'AMPA i el professorat de l'escola munten escenes del Pessebre Vivent i l'alumnat de 2n d'ESO i de P5 (13 i 5 anys) en fa la representació.

IES Josep Vallverdú

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Les Omellons

Els Omellons amb La Marató

ELS OMELLONS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant tota la tarda es realitzaran activitats per els més petits i es farà un berenar popular (coca i xocolata) per recaptar fons per a La Marató.

VINAIXA

Associació de Dones La Ruella de Vinaixa

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones la Ruella de Vinaixa organitza un berenar on hi haurà exhibicions d'aeròbic i actuacions d'Escala en Hi-Fi.

Anar al contingut