Cerdanya

Alp

Ajuntament d'Alp

QUINTO BENÈFIC LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al municipi d'Alp faran un quinto benèfic a les 18.00 h al Teatre Municipal, a favor de La Marató de TV3.

Club Esquí Vall Ceretana

BAIXADA SOLIDÀRIA 20 ANYS MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club d'Esquí Vall Ceretana organitza per primer cop una activitat de suport a La Marató de TV3. Tots els nens-socis (de 3 a 14 anys) del club compraran un buf que els servirà de forfait per poder fer una baixada esquiant. L'acte tindrà lloc durant el matí a les pistes d'esquí de la Masella.

BELLVER DE CERDANYA

Bellver Entitat Musical (BEM)

BELLVER PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es duran a terme diferents activitats durant la tarda, jocs de cucanya, xocolatada, quinto i ball.

Escola d'Educació Mediambiental Ridolaina

CAP DE SETMANA A RIDOLAINA

Data:

L'entitat informa: Estada de cap de setmana a la casa de Colònies Ridolaina, amb un itinerari de natura. El 10% dels guanys es donaran a La marató 2011.

BOLVIR

Ajuntament de Bolvir de Cerdanya

QUINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Quina solidària en favor de La Marató de TV3.

La Molina

Club Elements

ESQUIA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant tot el diumenge 18 de desembre, l'Escola d'Esquí Club Elements Molina farà un 50% de descompte en la contractació de lloguer d'esquís i cursets col·lectius de 3 hores. Tota la recaptació obtinguda d'aquests serveis anirà destinada a La Marató de TV3.

Llívia

AMPA Escola El Segrià

CAMINADA I BEREBAR SOLIDARI A LLÍVIA

Data:

L'entitat informa: L'escola El Segrià i la seva AMPA, juntament amb l'AVV, la vocalia de la Dona, l'Associació de Jubilats i tothom qui vulgui participaran en una caminada que acabarà amb un berenar solidari i casolà. Els fons recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

MARTINET DE CERDANYA

Grup de Joves l'Ordiguer

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Puigcerdà

Àrea d'Esports Ajuntament Puigcerdà

PUIGCERDÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'esportista Juan Parra "Taka" iniciarà, a les 10 del matí, una marató en bicicleta estàtica a la Plaça Santa Maria, des d'on Puigcerdà recaptarà fons per La Marató de TV3. A la tarda, "Taka" portarà simbòlicament la recaptació en bicicleta des de Puigcerdà fins als estudis de Sant Joan Despí.

Curling Puigcerdà Pànxing

CURLING PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En el marc de la Lliga Catalana, el Curling Puigcerdà de Pànxing organitza activitats i sorteigs per aconseguir aportacions per La Marató de TV3.

INS Pere Borrell

PUNTS DE LLIBRE

Data:

L'entitat informa: Els treballs de pintura dels alumnes s'han convertit en punts de llibre. Els hem retallat a trossos de forma que per un costat hi ha la pintura i per l'altre el logo de La Marató de TV3 i els hem plastificat. També tenim una guardiola solidària a la consergeria del centre, on tothom qui vulgui hi pot col·laborar.

PUIGCERDÀ

Inestable Ceretana de Teatre

IMPROBABLE

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació teatral Inestable Ceretana presenta l'espectacle teatral "Improbable", una obra humorística d'improvisació teatral on els actors crearan històries en el mateix moment que actuen i seguint els suggeriments del públic.

Anar al contingut