Baix Penedès

ALBINYANA

Municipi d'Albinyana

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

BANYERES DEL PENEDÈS

Ajuntament i entitats de Banyeres del Penedès

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

BONASTRE

Associació de Gent Gran de Bonastre

Data:

L'entitat informa: La gent gran de Bonastre endolcirà la recaptació de La Marató de TV3 amb una xocolatada oberta a tothom. Els beneficis aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Calafell

Risasana.com

COMPARTIM RIALLES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tast de Risoteràpia a càrrec de Risasana.com als Jardins de Cal Bolevà, d'11.00 a 12.00 h. La sessió estarà oberta a tothom que vulgui compartir rialles amb jocs, diversió, complicitat i alegria!

CALAFELL

Associació Sardanista de Calafell

UN COR, UNA ROTLLANA

Data:

L'entitat informa: Un cor, una rotllana és una ballada de sardanes popular que bategarà amb força per La Marató de TV3, tot sentint la sardana "Calafell Mil·lenari". Aquest any, més que mai, vine i batega amb nosaltres. T'hi esperem!

Coral Llebeig

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Petit concert a càrrec de la Coral Infantil Llebeig. Els cantaires, d'entre 4 i 12 anys, cantaran un total de 10 cançons variades i de Nadal per a tothom que passi pel carrer.

Els Vogadors de Calafell

TRAVESSIA A REM DE CALAFELL A BARCELONA

Data:

L'entitat informa: Travessia des de Calafell fins a Barcelona a rem amb un total de 27 vogadors fent relleus cada dues hores, aproximadament. L'hora d'arribada al Port de Barcelona serà entre les 17.00 i les 18.00 h.

Llar del Pescador Jubilat

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Cunit

Associació Arabesk Practicants i Simpatitzants Dansa del Ventre

ARABESK I LES ASSOCIACIONS DE CUNIT, AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Demostracions i actuacions de danses orientals, fusions, andalucis, sardanes i balls de saló, i celebració d'un berenar pica-pica.

Font's Adventure

MARXA NÒRDICA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Marxa nòrdica sobre un recorregut de 24 quilòmetres, sortint des de Cunit i passant per les localitats de Cubelles i Vilanova i la Geltrú. A l'arribada es donarà fruita a tots els participants.

El Vendrell

Associació Trèvol - Lleure Ventall

VENDA D'IMANS

Data:

L'entitat informa: Els participants del Centre munten una paradeta per a la venda d'imans que han estat confeccionats per ells mateixos.

CEE Garbí

CAMPANETES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre posaran a la venda unes campanetes confeccionades manualment per adornar l'arbre de Nadal.

Club Bowling Penedès

BOWLING SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari de bowling a les instal·lacions de Bowling El Vendrell. El torneig està obert a tothom, amb un preu popular de 10 euros, i consta de 6 partides, que es duran a terme entre les 10.00 i les 14.00 h. A part de la inscripció, es podran fer aportacions voluntàries per La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

EL VENDRELL - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

EL VENDRELL

Ajuntament del Vendrell - Escoles Bressol Municipals

TOTS CANTEM JUNTS!

Data:

L'entitat informa: Concert de cançons infantils de les escoles bressol del Vendrell a càrrec de la Coral de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. S'edita un CD, els beneficis del qual es destinaran a La Marató de TV3.

Ball-eM Escola de ball Lluís i Montse

FESTIVAL MARATÓ DE TV3 BALL-EM NADAL 2011

Data:

L'entitat informa: Balle-eM Escola de Ball Lluís i Monte organitza el Festival Marató TV3: un personatge del Nadal narrarà una història mentre els alumnes ballen. A través d'un conte de Nadal i el ball, la diversió estarà assegurada. Després els alumnes faran cagar el Tió.

Consell Esportiu del Baix Penedès

MATÍ SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí es programaran diferents tornejos, partits i activitats relacionades amb els esports de raqueta, com el tenis i el pàdel. D'entre tots els participants, es farà un sorteig de material esportiu.

L'ARBOÇ

Associació de Dones Arbocenques

HAVANERES

Data:

L'entitat informa: Cantada d'havaneres a càrrec del grup Veles i Vents de Calafell, que participarà de manera gratuïta per tal de destinar els guanys de l'actuació a La Marató de TV3.

LA BISBAL DEL PENEDÈS

Agrupació de la dignitat per La Bisbal (ADB)

DINAR DE GERMANOR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació de la dignitat per La Bisbal organitza un dinar de germanor. També haurà diferents sortejos de cistelles i ball de tarda. La totalitat dels ingressos aniran destinats a La Marató de TV3.

Ajuntament de la Bisbal del Penedès

SOM-HI UN ALTRE ANY MÉS AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès organitza, el 18 de desembre, activitats esportives, jocs pels més petits, el sorteig de material esportiu, venda de flors de roba... A més, el Club de Futbol Joventut Bisbalenca destinarà totes les recaptacions del mes de desembre a La Marató 2011.

Associació de Dones La Roca Foradada

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Associació de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès

COL·LABOREM AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

LLORENÇ DEL PENEDÈS

CEIP Les Cometes

FIRA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola Les Cometes vendrà treballs manuals nadalencs fets pels alumnes amb materials reciclats. Després, cantada de nadales populars i rifa d'una panera de Nadal.

Coral Harmonia de Llorenç del Penedès

CONCERT DE NADAL CORAL HARMONIA

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal anual de la Coral Harmonia, juntament amb la Coral Infantil Rossinyol de Llorenç del Penedès, a l’Església Parroquial de Sant Llorenç.

Coral Infantil del Rossinyol

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal anual de la Coral Harmonia, juntament amb la Coral Infantil Rossinyol de Llorenç del Penedès, a l’Església Parroquial de Sant Llorenç.

Societat Cultural i Recreativa "La Cumprativa"

BINGO DIABÒLIC SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La Societat Cultural i Recreativa "La Cumprativa", juntament amb el Ball de Diables de Llorenç del Penedès, organitzen un Bingo Diabòlic Solidari per La Marató de TV3 d’enguany. Serà a la Sala de ball de la mateixa Societat els dies 16 i 17 de desembre a partir de les 21.00 h.

MASLLORENÇ

Associació de Gent Gran de Masllorenç

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El Centre Cívic Mossèn Andreu acollirà una conferència per aprendre més sobre la regeneració d'òrgans i teixits, el tema de l'edició d'aquest any de La Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre, la Sala del Cafè de Masllorenç organitza un sopar popular obert a tothom que donarà els seus guanys a La Marató 2011.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Gent Gran de Masllorenç obre una jornada cinèfila al Centre Cívic Mossèn Andreu de Masllorenç, el proper 18 de desembre.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sessió de tirada de bitlles, al Camp de Futbol de l'Esportiu Masllorenç, per recaptar fons per La Marató!

SANTA OLIVA

Penya Blaugrana de Santa Oliva

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Fem un bingo solidari durant el dinar de l'11è aniversari de la Penya.

SANT JAUME DELS DOMENYS

La Llinyola, Associació de Dones de Sant Jaume dels Domenys

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre, a les 10.30 h hi haurà el Mercat de productes casolans amb plantes, olis, sabons, postres i amb el sorteig de lots de llibres. A les 11 del matí es repartirà xocolata per tothom i a les 11.30 h tindrà lloc una cantada de cançons a càrrec de la Coral Infantil Rierol. Per acabar la jornada solidària, a les 14.30 h hi haurà un dinar popular.

Sant Jaume dels Domenys

Centreex - Centre Excursionista de Sant Jaume dels Domenys

CAMINADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Centre Excursionista de Sant Jaume dels Domenys organitza una caminada fent ruta per les masies del municipi. Per agafar forces, hi haurà xocolata desfeta per tots els assistents. La sortida serà a les 08.30 h. Col·laboració: La Linyola, Associació de Dones de Sant Jaume de Domenys.

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT JAUME - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Anar al contingut