Baix Empordà

ALBONS

AMPA CEIP La Branca i Club Futbol Empordanet

QUINA

Data:

L'entitat informa:

Begur

Ajuntament de Begur

EL CINEMA CASINO AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Sessió especial de cinema amb la projecció del documental "Bagur, paraíso del Mediterráneo" (1964) i la pel·lícula Johny English Returns.

Club Excursionista Els Perduts de Begur

CAMINADA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pels voltants de Begur amb botifarrada per esmorzar.

BELLCAIRE D'EMPORDÀ

AMPA del CEIP El Rajaret

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Calonge

Club Bàsquet Sant Antoni de Calonge

SORTEIG D'UNA PANERA

Data:

L'entitat informa: El supermercat Valvi ha cedit una panera pel sorteig solidari que organitza el Club Bàsquet Sant Antoni de Calonge

Castell - Platja d’Aro

Associació Pessebre Vivent de Castell d'Aro

PESSEBRE VIVENT CASTELL D'ARO

Data:

L'entitat informa: 53a edició del Pessebre Vivent de Castell d'Aro, amb activitats de participació de tot el poble, sorteig de lots, dinar de germanor, trenets, puntaires, concentració Customs, taller de dibuix, gimcana reciclatge, concert de Nadal, etc.

CORÇÀ

ARCC

DESEMBRE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A la Sala Municipal de Corçà, durant el mes de desembre es realitzaran quines i balls per tal de col·laborar amb La Marató de TV3 2011.

Esclanyà

Country Line's Rebels

COUNTRY LINE'S REBELS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Ball i classes de country line dance i rifa de diverses paneres donades per establiments locals. Servei de barra i d’entrepans freds. El preu de l’entrada i el que s’aconsegueixi amb les rifes serà el donatiu que es farà a La Marató de TV3. Horari: de les 18 a les 22 h.

Gualta

Federació Catalana de Pitch & Putt

GUALTA - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

L'Estartit

Neda el Món

II TRAVESSIA ILLES MEDES

Data:

L'entitat informa: Neda el Món, amb la col·laboració de Miquel Suñer, organitza la II Travessia Nedant entre l'Estartit i les Illes Medes per col·laborar amb La Marató de TV3 a les 11 del matí. Es faran dues proves: la llarga de 4700 metres i la curta de 3000 metres.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Amics de Santa Llúcia

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

E.S.P.O.C

CAMINEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per Les Gavarres, amb esmorzar a l'ermita de Santa Llúcia. El recorregut aproximat serà de 15 quilòmetres i a l'arribada recuperarem forces amb una xocolatada.

La Bisbal d’Empordà

Club de Tennis La Bisbal

CIRCUIT ESPORTIU PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, el Club de Tennis La Bisbal organitza classes d'aeròbic i pilates en pistes de tennis de resina, partits dobles de tennis amb pares i fills, classes d'aquagim en piscina coberta i sessions de bicicleta estàtica al gimnàs. També tindrem la participació de cantants i grups musicals de la Bisbal d'Empordà i esmorzar i pica-pica solidaris, aportació dels assistents als actes.

MONELLS

Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines

LA PORRA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per onzè any consecutiu, les carnisseries agremiades de les comarques gironines proposen sortejar entre els seus clients una panera de productes de les carnisseries. La recaptació obtinguda de la venda de les butlletes (2 euros) es destinarà íntegrament a La Marató. El número guanyador de cada porra serà aquell que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de l'ONCE del divendres 16 de desembre.

MONT-RAS

Club de Bitlles Catalanes Els Cremats de Mont-ras

II TIRADA SOLIDÀRIA DE BITLLES

Data:

L'entitat informa: Al camp d'esports municipal de Mont-Ras, a partir de les 10 del matí, es podrà fer una partida solidària de bitlles catalanes.

PALAFRUGELL

Agrupació de Comerciants de Palafrugell - ACOPA

FIRETA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba aquesta bona iniciativa per part dels alumnes de primària de 5 escoles de Palafrugell. Ells mateixos elaboren articles de Nadal per després vendre'ls a la Fireta solidària. Els beneficis obtinguts es destinaran a La Marató de TV3.

Associació Suport a la Dona

HAVANERES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cantada d'havaneres al Teatre de la Vila, amb la participació de diversos grups musicals del món de les havaneres.

Centre Fraternal - Societat Cultural i Recreativa

QUINA NADALENCA

Data:

L'entitat informa: Celebrem la tradicional quina nadalenca durant els caps de setmana de desembre. La recaptació obtinguda en una de les jugades del dia 18 de desembre anirà destinada a La Marató de TV3.

Espai Zen

MASSATGES SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Del 12 al 17 de desembre l'Espai Zen vol alliberar tensions i oferir més salut el dia de La Marató 2011. El personal d'aquest centre de teràpies alternatives practicarà diferents tècniques manuals de massatge com el shiatsu, el quiromassatge, el reflexo podal, TEC o la metamòrfica. Guanya equilibri i col·labora amb La Marató de TV3!

Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

PATINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, Palafrugell col·labora amb La Marató de TV3 fent un donatiu d'1 euro per cada persona que patini a la pista de gel instal·lada a La Bòbila. Posa't els patins per La Marató 2011!

Palamós

CobosMika company, SL

WIZZARD OF OZ

Data:

L'entitat informa: Espectacle musical que reinventa el clàssic "El Mag d'Oz" amb una mirada contemporània i innovadora. Els joves intèrprets de l'espai de dansa amateur de CobosMika ompliran de màgia el teatre amb ritmes que van del clàssic al hip hop.

Girona Innovació, SL

MARATÓ DE PARTIDES DEL JOC L'OCA DELS INVENTS

Data:

L'entitat informa: Girona Innovació us proposa una tarda de partides simultànies del Joc de l'Oca dels Invents per aconseguir diners per La Marató de TV3. Serà a l'Hotel Trias de Palamós i la inscripció tindrà un cost de 2 euros. A més, podreu comprar el Pack commemoratiu de la participació que consta del Joc de l'Oca dels Invents i una samarreta, a un preu de 20 euros.

PALAMÓS

Club Vela Sant Antoni

GUIDO DEPOORTER CUP

Data:

L'entitat informa: El Club Vela Sant Antoni organitza, el 10 i l'11 de desembre, una Regata Internacional de Patí a Vela.

Grup de jazz per La Marató

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert solidari per La Marató de TV3 que comptarà amb l'actuació de diversos grups musicals i cantants. També hi haurà diferents estils musicals, des de cançons populars catalanes i nadales fins als estàndards de jazz més coneguts.

Societat Coral El Progrés

CANTADA DE NADALES I CANÇONS POPULARS

Data:

L'entitat informa: Cantada conjunta de les corals palamosines El Progrés de Palamós i l'Escàlam Coral, a benefici de La Marató de TV3.

Pals

Associació Cultural Esportiva El Pedró / Atlètic Pals

DERBI SOLIDARI PASTORETS-ATLÈTIC

Data:

L'entitat informa: En Mataties, en Matatà i en Rabadà aquest any van a Betlem amb botes de futbol. Allà s'enfrontaran a un equip de dimonis vestits de negre, encapçalats per Satanàs. De quin cantó estaran els soldats romans?

PLATJA D'ARO

Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARÓ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia es realitzaran diverses activitats al municipi. Des d'una passejada en BTT a un open de bàdminton i acabant amb un festival de patinatge artístic i una quina.

Platja d’Aro

Federació Catalana de Pitch & Putt

MAS NOU - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Spa Gimnàs Nauticpark

MASTERCLASS DE SPINNING

Data:

L'entitat informa: Masterclass de spinning a càrrec dels monitors del centre Spa Gimnàs Nauticpark.

SANTA CRISTINA D'ARO

Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

SANTA CRISTINA D'ARO AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Al Pavelló esportiu, celebració de la Nit de l'esport, amb diverses activitats.

SANTA CRISTINA D'ARO AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert Instrumental de l'Escola Municipal de Música, a les 11, a l'espai Ridaura. I a les 20, concert de l'Orquestra Schubertíada.

SANTA CRISTINA D'ARO AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El dia de La Marató, Santa Cristina comptarà amb una tirada social de tir amb arc, concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música i llençament de penaltis solidaris. I, durant tot el mes de desembre, venda de punts de llibre solidaris.

Sant Feliu de Guíxols

Alex Boats - Lloguer d'embarcacions

LLOGUER D'EMBARCACIÓ BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Posem a la venda 10 lloguers d'embarcació benèfics de 4 hores de durada a un preu de 100 euros cadascun, que seran destinats íntegrament a La Marató 2011. Es pot triar data fins a finals de febrer.

Associació Percussió Ganxona

PERCUSSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els dies 4 i 11 de desembre organitzem concerts destinats a La Marató de TV3, al Passeig del Mar/Rambla Vidal a càrrec de Percussió Ganxona.

Escola Gaziel

IV MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes de l'escola, des de P3 i fins a 6è, han dedicat el seu treball a la classe de plàstica a crear petits objectes artesanals per tal de posar-los a la venda i recaptar fons per La Marató de TV3.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Club Aquàtic Xaloc

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Dansanimàlia, associació per la cultura i els éssers vius

BALLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Classes de dansa obertes a tothom amb diferents professors de la comarca. També hi haurà actuacions de diverses escoles de dansa.

IES Sant Elm

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Serra de Daró

Ajuntament de Serra de Daró

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 14h tindrà lloc un dinar popular. Per la tarda el grup de teatre Esperrucats de Gualta representarà l'obra "Molta fressa i poca endreça" i per finalitzar hi haurà un ball amb Joan & Anna. Els beneficis recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

TORROELLA DE MONTGRÍ

Associació Comerciants C/ Porta Nova i Major de Torroella de Montgrí

COQUES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Degustació de coques i pastissos fets pels propis comerciants dels carrers Porta Nova i Major de Torroella de Montgrí, el dissabte i diumenge 17 i 18 de desembre.

ULLA

Casa Cultura Sant Andreu

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com cada any, la Casa Cultura Sant Andreu d'Ulla celebrarà una quina molt solidària i especial en benefici de la regenaració i els trasplantaments d'òrgans i teixits.

Verges

Associació de Dones Vergelitanes

OUTLET SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dissabte i diumenge al matí l'Associació farà un outlet solidari per La Marató de TV3.

VERGES

Institut Escola Francesc Cambó i Batlle de Verges

TOTS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La comunitat educativa posa a la venda productes fets pels alumnes de l'Institut Escola.

Anar al contingut