Baix Ebre

BENIFALLET

Associació de Dones Meravelles de Benifallet

CAMINADA I BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre tindrà lloc el bingo popular on hi és convidat tot el poble. Els premis seran ben especials, perquè seran obsequis que prèviament hauran entregat desinteressadament els establiments, entitats i particulars del poble.

CAMINADA I BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 30 d'octubre l'Associació de Dones de Benifallet sortiran a caminar per fer un pas endavant amb La Marató de TV3. Com a cloenda tindrà lloc una xocolatada popular.

CAMARLES

Ajuntament de Camarles

MARATÓ I PINTADA SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Caminada popular del municipi de Camarles, amb parades d'avituallament i amb posterior activitat físic-esportiva. A migdia, hi haurà una pintada de pancarta solidària.

CAMPREDÓ

Associació Juvenil Campredó Jove

CAMPREDÓ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Després de la caminada popular que començarà a les 10.30, celebració d'un vermut. A la tarda, a partir de les 16.30, sessió de bingo, a les 18.00, actuació de jotes a càrrec del grup de jota del poble i, per acabar, xocolatada per tothom.

DELTEBRE

L'Onada Serveis

CONCERT BENÈFIC PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Onada Serveis Concert organitzarà un concert benèfic amb l'actuació del cantautor Joan Rovira que presentarà el seu nou disc.

EL PERELLÓ

Entitats Musicals del Perelló

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, la música omplirà els carrers del Perelló. Diversos grups musicals de la Vila desplegaran el seu talent i faran sonar els seus instruments en un concert benèfic per La Marató. Entitats participants: Escola Municipal de Música de Perelló, Coral Santa Llúcia, Coral Bella Tardor de l'Associaicó de Jubilats i Pensionistes de Perelló, Coral Decibels i Agrupació Musical l'Embrugada.

Jesús

Club Ciclista Jesús

VIII TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Trobada cicloturista solidària per La Marató de TV3, amb un recorregut de 50 Km, entre Jesús (Tortosa), Aldover, Xerta, Benifallet, Tivenys, Tortosa, Roquetes, Jesús.

Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi ha col·laborat amb La Marató de TV3 amb un esmorzar solidari i parades de venda de productes gastronòmics i manualitats dels alumnes del centre.

L'ALDEA

Associació de Jubilats i Pensionistes de L'Aldea

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

L'AMETLLA DE MAR

Ajuntament de l'Ametlla de Mar

JORNADES ESPORTIVES NADALENQUES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dins del marc de les Jornades Esportives Nadalenques es realitzaran diferents activitats en suport a La Marató de TV3. El 22 de desembre tindrà lloc la campanya de recollida de donatius a través d'un sorteig d'una gran cistella de Nadal fruit de la contribució de tots els comerços locals. El 18 de desembre hi haurà la Caminada Popular. El 19 de desembre tindrà lloc l'activitat Nadal a 2 Raquetes, el 20 de desembre l'activitat Nadal a 2 Portes i el 22 de desembre Nadal a 2 Cistelles.

L'Ampolla

Associació Coral de l'Ampolla

CONCERT DE NADAL PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació Coral Amparo Llaó de l'Ampolla ens oferirà un concert de Nadal la recaptació del qual es destinarà a La Marató 2011.

Associació Cultural Sant Jordi

Data:

L'entitat informa: A l'Ampolla es farà per primer cop una caminada popular pel terme municipal. Els participants podran fer donatius voluntaris per La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

TEYCO - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

L'AMPOLLA

Club de Futbol l'Ampolla

FUTBOL BASE AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Dissabte 3 de desembre, al camp de futbol de l'Ampolla es farà la presentació dels equips de futbol base i, a continuació, partit de cadets i celebració d'una rifa.

Club de Pensionistes de l'Ampolla

Data:

L'entitat informa: Sessió de ball al Club de Pensionistes de l'Ampolla, que recollirà fons per col·laborar amb La Marató 2011.

Paüls

Les Veus de Paüls

CONCERT BENÈFIC PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb el dia que se celebra La Marató de TV3, la coral Les Veus de Paüls oferirà un concert benèfic per sumar-se a l'obtenció de fons a favor de la recerca biomèdica dels trasplantaments d'òrgans i teixits.

Roquetes

Aquaroquetes - IGE S.L

MASTERCLASS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats dirigides com spinning, bodypump i tonificació. Qui vulgui participar a les classes farà un donatiu de 3 euros per La Marató.

ROQUETES

Associació de Dones de Roquetes

OBRA DE TEATRE: LES NOVES XAFARDERIES

Data:

L'entitat informa: Per La Marató de TV3, farem la representació d'una petita obra de teatre, a càrrec d'un grup de dones de la nostra associació.

TIVENYS

AMPA CEIP La Pineda

FESTIVAL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del CEIP La Pineda, amb els professors i la col·laboració de l'AMPA, organitzen un festival de Nadal amb cançons, teatre...

Associació de joves de Tivenys per La Marató

COMISSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Ballada de jotes, lectura d'un llibre i concurs de birles, organitzat per l'Associació Camí de Sirga.

COMISSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sessió de bingo a càrrec de l'Associació de Dones de Tivenys.

COMISSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA presenta el Festival de Nadal i, UE Tivenys, una sardinada popular.

COMISSIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada popular i venda de cotxes a càrrec de l'Associació Joves de Tivenys.

Tortosa

Associació Cultural Lo Terreno

CONCERT BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural Lo Terreno organitza un concert benèfic a favor de La Marató de TV3 on hi participaran Febrero (Tarragona) i l'actuació de la nit a càrrec dels mítics Medina Azahara (Còrdova), que faran parada a Tortosa dins la seva gira dels 30 anys. Després un DJ continuarà amb la música.

Institut Cristòfol Despuig

PER QUÈ FEM LA MARATÓ?

Data:

L'entitat informa: La difusió que fem de La Marató va encaminada a explicar què és La Marató i què pretén entre l'alumnat per tal conscienciar-los en el tema d'enguany. Es treballa a l'aula (concurs d'eslògans i pósters), es fan conferències, es llegeix un escrit sobre la importància de la solidaritat i s'acaba amb una inflada de globus al pati.

Residència Diocesana d'Ancians "S. Miquel Arcàngel"

XOCOLATADA, FIRETA DE MANUALITATS, TÓMBOLA I RIFA

Data:

L'entitat informa: Dintre del recinte farem una tómbola adreçada als residents, familiars i treballadors de la residència i una rifa d'un cistell d'aliments. El dia 16 de desembre, al carrer, organitzarem una xocolatada i una fireta per vendre les manualitats realitzades pels nostres residents.

TORTOSA

Associació de Dones barri del Roser de Ferreries

XERRADA I BERENAR

Data:

L'entitat informa: L'acte començarà amb una xerrada sobre el trasplantament d'òrgans i teixits, que anirà acompanyada del vídeo promocional de la campanya de sensibilització de La Marató 2011. Tot seguit, s'oferirà berenar als assistents.

Club Natació Tortosa

II GIMCANA DEL CLUB NATACIÓ TORTOSA

Data:

L'entitat informa: Proves de destresa dins l’aigua. Seran diversos equips mesclats per edats, compensats i clarament identificats. Es faran diferents proves. Cada prova puntuarà i l’equip que obtingui el màxim de puntuació serà el guanyador.

Escola Municipal de Música de Tortosa

MÚSICA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Escola Municipal de Música de Tortosa organitza un concert per La Marató de TV3. Anirà a càrrec d'agrupacions d'alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música de Tortosa, amb la participació del Cor Tirychae, l'Escola de Dansa Neus Rodés i la Rondalla dels 3 Cantadors.

Universitat Rovira i Virgili Campus Terres de l'Ebre

CAMINEM I BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada per un circuit urbà per la ciutat de Tortosa. Es sortirà des del Parc Municipal fins arribar al Pavelló Firal de Tortosa, on es gaudirà de l'actuació dels abanderats, alumnes d'escoles de ball i altres grups d'artistes col·laboradors de la ciutat. Es comptarà amb la implicació de l'alumnat del Campus a les Terres de l'Ebre de la URV. I tots els participants duran un mocador identificatiu de col·laboració amb La Marató de TV3 que es vendrà per recollir diners, juntament amb altres productes. A més, hi haurà una activitat amb diferents balls, des de balls típics de les Terres de l'Ebre, ballada de gegants fins a una flashmob de "Sobreviviré". Per acabar, tindrà lloc un enlairament de globus.

XERTA

Ajuntament de Xerta

JORNADA PER LA MARATÓ 2011

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses organitzades conjuntament amb les associacions culturals, esportives i lúdiques del municipi.

Llar de Gent Gran Sant Martí de Xerta

BINGO

Data:

L'entitat informa: En solidaritat amb La Marató de TV3, la Llar de Gent Gran de Sant Martí de Xerta dóna tots els guanys que genera la sessió de bingo, a més de diverses donacions particulars.

Anar al contingut