Baix Camp

BOTARELL

Poble de Botarell

Data:

L'entitat informa:

Cambrils

APA Escola Joan Ardèvol Cambrils

MERCADET SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Recollida de joguines, contes i alguns estris en bon estat que es posaran a la venda. Els membres de la junta i les mares col·laboradores oferiran coc casolà gratuït.

CEIP Guillem Fortuny

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Hípic Castells

EL DIA DEL CLUB

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva en què hi participaran tots els alumnes del centre, realitzant jocs eqüestres de diferents tipus, i que acabarà amb un dinar de germanor amb familiars i amics. Entre tots els assitents, se sortejaran obsequis i els guanys del sorteig es donaran a La Marató de TV3.

CAMBRILS

AMPA La Cuca

JOGUINES I DOLÇOS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una panera de contes i joguines pels nens i una panera de Nadal pels pares. A més, es vendran dolços elaborats pels pares i mares de la junta de l'AMPA.

AMPA Llar d'Infants Maria Dolors Medina

VENDA D'IMANS I FESTA

Data:

L'entitat informa: L'AMPA Llar Municipal Maria Dolors Medina ha realitzat foto-imans que vendrà per 4 euros, import que es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

VENDA D'IMANS I FESTA

Data:

L'entitat informa: Festa de La Marató de TV3 a partir de les 16.30 h.

Associació de veïns La Llosa

MERCADET BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Vine al Mercadet benèfic organitzat per l'Associació de veïns La Llosa! Els dies 3 i 4 de desembre, de 10.00 a 20.00 h, estarà a la Cofraria de Pescadors al Port de Cambrils. I els dies 6, 7 i 8 de desembre, de 10.00 a 15.00 h, el trobareu al Centre Associació de Veïns La Llosa (carrer Venus, 4). L'Associació recull objectes per vendre'ls a un preu simbòlic per La Marató de TV3, amb treball però amb molta satisfacció.

CEIP Joan Ardèvol de Cambrils

L'ESCOLA JOAN ARDÈVOL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 16 de desembre, els alumnes de l'escola Joan Ardèvol de Cambrils participaran amb La Marató de TV3 muntant una parada a l'hora de la sortida de classe on vendran, al preu simbòlic d'1 euro, diferents manualitats realitzades pels mateixos alumnes.

Centre de costura i labors mfbpatch

SORTEIG D'UN QUILT

Data:

L'entitat informa: Els dies 25, 26 i 27 de novembre s'organitza la XII Exposició Nacional AEPatchwork 2011 on hi participarà el Centre de Costura i Labors mfbpatchCambrils. El dia de Santa Llúcia, patrona de les modistes, se sortejarà un quilt artesà realitzat manualment i se celebrarà el ja clàssic dinar, on es lliurarà el quilt a l'afortunada guanyadora.

Club Atletisme Cambrils

CROS DE CAMBRILS -CURSA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

TRENCACLOSQUES GEGANT

Data:

L'entitat informa: Elaboració d'un trencaclosques de grans dimensions format per 40 peces que hauran creat els alumnes de cada classe.

Escola Cambrils/AMPA Escola Cambrils

FESTA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola Cambrils emprèn diferents iniciatives per col·laborar amb La Marató de TV3: cantada de nadales i arribada dels patges reials, venda de manualitats i pintures, celebració d'un esmorzar i venda de roba de segona mà.

Escola la Bòbila

UNA FOTO SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'Escola la Bòbila realitzarà diverses fotografies als grups de la classe. Les famílies dels alumnes podran comprar les fotografies per quedar-se amb un bon record, i de pas, ajudar a recaptar beneficis per a La Marató de TV3.

Escola Marinada de Cambrils

FEM SALUT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dins del marc "Fem salut per La Marató" inclouem dues activitats que farem el mateix dia: al matí, un esmorzar saludable amb l'ajuda de les monitores del menjador i, a la tarda, un seguit de circuits de psicomotricitat.

Escola Municipal de Música de Cambrils

CONCERT DELS CORS, GRUPS DE VENT I ORQUESTRES

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec de les següents formacions de l'Escola Municipal de Cambrils: Cors Kodaly, Vivace i Adagio; Grups de vent Staccato i Crescendo, i les Orquestres ORCA i Kadenza.

Penya Blanc i Blava i Blaugrana de Cambrils

III VERMUT SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El proper 18 de desembre, a partir de les 11.30 h, la Penya Blanc i Blava i la Penya Barça Cambrils organitzen un Vermut solidari, els beneficis del qual aniran destinats a La Marató de TV3. A més, aquest any també hi haurà Futbolí Solidari, on es jugarà un derbi entre la Penya Espanyol i la Penya Barça. La col·laboració pel vermut serà de 3 euros i per jugar el campionat de futbolí s'haurà d'aportar 1 euro. ANIMEM A TOTHOM A COL·LABORAR I PARTICIPAR!

Restaurant Onades

DEL POT A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al Restaurant Onades les propines són solidàries. El personal dóna part de les monedes que deixen els clients al pot i les monedes de la caixa a La Marató de TV3.

Roxy Cambrils

ROXY AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Pub Roxy proposa una nit solidària. Per cada consumició que facin els clients, el bar donarà 1 euro per La Marató de TV3. A més, durant el transcurs de la nit es sortejaran diferents premis. La recaptació que es faci de la venda dels tiquets pel sorteig també anirà destinada a La Marató 2011.

Capafonts

Associació de Dones Verge de Barrulles de Capafonts

Data:

L'entitat informa: Dinar popular amb escudella i porc senglar. Tot seguit, se celebrarà un bingo. L'organització anirà a càrrec de l'Associació de Dones Verge de Barrulles, la Societat de caçadors de capafonts i l'Ajuntament de Capafonts.

CASTELLVELL DEL CAMP

AMPA Escola Santa Anna de Castellvell del Camp / Club Judo Sakura Reus

IV JORNADA DE JUDO PER LA MARATÓ 2011

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en fer dos entrenaments de judo lúdics on pares, mares, familiars i amics poden compartir una hora de judo amb els seus fills i filles mitjançant el lloguer dels judoguis (vestuari especial per fer judo). Els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3. A més, per tal que la canalla s'ho passi d'allò més be entre un entrenament i un altre hi hauran tallers plàstics relacionats amb el món del judo.

Regidoria de Cultura Festes i Joventut

LECTURA DE POESIA CONTINUADA

Data:

L'entitat informa: Lectura de poesia continuada d'autors de Castellvell del Camp. Al llarg del matí es llegiran de manera ininterrompuda, amb la col·laboració de la mainada de l'escola, associacions i la gent que voluntàriament hi vulgui participar.

Duesaigües

Associació Esportiva Baronia d'Escornalbou

CAMINADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Duesaigües, l'Argentera, Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou faran una caminada, sortint des de cada poble, fins arribar al Castell-Monestir d'Escornalbou, on esmorzaran tots junts.

DUESAIGÜES

Ateneu de Duesaigües

PAELLA, BALL DE GEGANTS, BINGO I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració de totes les entitats del poble, s'organitza un dinar a base de paella de les bones, per llepar-se'n els dits. Just abans, i com a aperitiu, la colla geganters de Duesaigües ens oferiran una petita demostració del seu art.

PAELLA, BALL DE GEGANTS, BINGO I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Gran bingo popular, en el qual hi col·laborà tot el poble i que ha estat organitzat per la Revista, l'Associació de Dones i la dels Joves. En el descans s'oferirà xocolata per tots els assistents i els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

PAELLA, BALL DE GEGANTS, BINGO I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Les associacions de dones i la Revista organitzen la projecció de la pel·lícula "Pa negre".

L'ALEIXAR

Associació de Dones ADA

XERRADA

Data:

L'entitat informa:

Colla de Joves de L'Aleixar

ESPECTACLE TEATRAL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Colla de Joves de l'Aleixar farà un seguit de petites representacions humorístiques basades en l'actualitat del poble o de Catalunya juntament amb espectacles de dansa i altres obres de les T de teatre.

L'ARGENTERA

Ajuntament de l'Argentera

Data:

L'entitat informa: Els habitants de l'Argentera cuinaran una fideuada per unes 200 persones. L'Associació Dones Club'79 prepararà les postres pels assistents al dinar. Fes un bon àpat i participa amb La Marató de TV3!

L'HOSPITALET DE L'INFANT

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Totes les entitats socioculturals i l'Ajuntament organitzen diverses activitats durant el cap de setmana del 18 de desembre per recaptar fons per a La Marató de TV3, com per exemple una representació teatral, un concert coral, dansa...

Aula de Dansa Miami Platja

MOSTRA DE DANSA

Data:

L'entitat informa: L'Aula de Dansa de Miami Platja col·labora amb La Marató de TV3 amb una mostra de diferents coreografies realitzades el primer trimestre pels alumnes de l'aula de dansa.

LA SELVA DEL CAMP

Associació L'Alzina / Grup de Dones de La Selva del Camp

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec del grup Raining Froggs Band, que interpretaran temes de country, folk i pop dels anys 60 i 70 i també temes propis. L'entrada té un cost de 3 euros.

IES Joan Puig i Ferreter

ESMORZAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 3r de l'Institut Joan Puig i Ferreter faran un esmorzar per La Marató en què vendran cocs i pastissos fets per ells mateixos a l'institut i a l'escola de primària.

LES BORGES DEL CAMP

Associació Cultural de Dones Borgenques

BINGO

Data:

L'entitat informa:

MASPUJOLS

Associació de Dones La Dàlia de Maspujols

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones La Dàlia de Maspujols organitza un bingo popular i posarà vidrioles pel poble per recaptar fons per La Marató de TV3.

MIAMI PLATJA

Asociación de servicio Reiki / Associació de servei Reiki Universal

REIKI, MASSATGES I LECTURES

Data:

L'entitat informa: Es realitzaran teràpies de cara al benestar de cada persona.

Miami Platja

MERCAT DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: Mercat de segona mà, servei de bar, dinar popular, bingo, rifes i espectacles diversos.

Montbrió del Camp

Kiki's Crafts

KIKI'S CRAFTS

Data:

L'entitat informa: Venda de fermalls de feltre amb forma de cor, farcits d'espuma, del 8 al 18 de desembre.

MONTBRIÓ DEL CAMP

Ajuntament de Montbrió del Camp

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Montbrió del Camp juntament amb la Comissió de festes organitza un bingo popular en benefici de La Marató de TV3. Els regals seran cedits per les entitats i els comerços de la localitat.

Associació de Dones de Montbrió del Camp

RECITAL DE CANÇONS

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3, la soprano Anna Roca d'Albinyana ofereix un recital de cançons acompanyada al piano per Josep Borràs. El preu de l'entrada és de 5 euros. Com a cloenda, l'Associació de Dones de Montbrió del Camp convidarà als assistents a un berenar.

MONT-ROIG DEL CAMP

Ajuntament de Mont-roig /Centre Obert

TOTS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: No hi ha millor regal que el fet a mà! Durant els dies 17 i 18 de desembre es posaran a la venda manualitats de Nadal elaborades pels nens del Centre Obert.

AMPA del CEIP Mare de Déu de la Roca

Data:

L'entitat informa: Mont-roig del Camp es convertirà el proper 18 de desembre en un circuit de bicicletes. L'AMPA del CEIP Mare de Déu de la Roca organitza una bicicletada popular pels carrers del poble. Hi participarà gent de totes les edats i ciclistes professionals nascuts al municipi.

INS Antoni Ballester

RIFA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'IES Antoni Ballester organitza una rifa solidària el dia 16 de desembre a les 10.30 i les 12.45 h. Els números de la rifa es poden adquirir a la consergeria de l'institut.

Reiki per a tothom

REIKI PER TOTHOM

Data:

L'entitat informa: El grup de voluntaris de Reiki de Mont-roig del Camp organitza una sessió de reiki per recaptar diners per a La Marató de TV3.

Unió de Dones de Mont-roig del Camp / Associació de Bitlles de Mont-roig del Camp

DIADA DE L'OLI NOU

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Bitlles de Mont-roig del Camp organitza una tirada de bitlles catalanes per la Diada de l'oli nou. A més, rifaran un pernil i la recaptació serà per La Marató de TV3. La Unió de Dones de Mont-roig del Camp també farà activitats dedicades a La Marató 2011.

PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La Unió de Dones de Mont-roig del Camp ha organitzat una jornada solidària plena d'activitats. Hi haurà el Festival de Dansa amb L'Estudi i amb L'Inne Danç; un concert de rock a càrrec de Propietat Privada; xocolata amb coca i sorteig de cistelles nadalenques.

PRADES

Associació de Dones L'Abellera de Prades

BINGO

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració de tot el poble, les dones d'aquesta associació recolliran tota classe d'objectes que després sortejaran el 4 de desembre. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

Associació de Joves de Prades

XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

PRATDIP

Associació de Dones de Pratdip

EL PRAT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els dies 3, 6 i 18 de desembre, l'Associació de Dones, amb la col·laboració de totes les entitats del poble, organitza tres jornades amb activitats: un sopar amb bingo, una caminada popular i un matí d'activitats al carrer amb venda de manualitats i jocs pels nens.

Reus

AECS Reus - Tarragona

AECS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Paradeta a la Plaça Prim on es vendran crepes, coques, cafè, sucs, etc. També es faran activitats dirigides als més petits.

AMIPA Escola La Vitxeta

I TROBADA DE TIONS D'ARREU DE CATALUNYA

Data:

L'entitat informa: L'Escola La Vitxeta organitza la primera Trobada de Tions d'arreu de Catalunya. Cada família ens portarà el seu Tió i restarà exposat durant tot el dia. Hi haurà un Tió Vidriola, fet per l'ocasió, que recollirà diners per La Marató de TV3.

AMPA Pi del Burgar. Reus

CANTADA DE NADALES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA, en col·laboració amb l'Institut-Escola i els alumnes del Pi del Burgar de Reus, volem col·laborar amb La Marató de TV3. Els dies 20 i 21 de desembre farem la tradicional Cantada de Nadales i els assistents que ho vulguin podran fer la seva aportació per La Marató 2011.

Associació Juvenil Irasshai

KURISUMASU

Data:

L'entitat informa: Esdeveniment de caire nadalenc destinat a tota la família que vol entrellaçar el Nadal tradicional occidental amb un toc japonès: pessebre manga, kaga-taiko, DDR, ping-pong-pinta!, kadomatsu (arbre dels desitjos), mercat d'intercanvi, etc.

Ball de Diables de Reus

DISFRUTEM PER LA MARATÓ AMB EL BALL DE DIABLES

Data:

L'entitat informa: L'associació Ball de Diables de Reus organitza diverses activitats com una tirada de bitlles, portar el Drac i una Batukada Trokatrons.

BiciCamp

LA SORTIDA AL PESSEBRE DE LA PINEDA

Data:

L'entitat informa: Sortida orientada a les famílies que recorrerà el tram de Reus fins La Pineda (Vila-seca) per veure-hi el pessebre de sorra que, com cada any, es fa en una de les seves platges.

Casal Municipal de la Gent Gran Dte. II

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Casal organitza un bingo solidari per recaptar diners per La Marató 2011.

Casal Municipal de la Gent Gran Dte.III

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Casal Municipal de la Gent Gran destinarà tots els guanys del bingo solidari a La Marató 2011.

Casal Municipal de la Gent Gran Dte.V

BALL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Sessió de ball organitzat pel Casal Municipal de la Gent Gran de Reus.

Ensemble Contemporànica

CONCERT ENSEMBLE CONTEMPORÀNICA

Data:

L'entitat informa: L'Ensemble Contemporànica oferirà un concert de petit format amb algunes obres del seu repertori de música dels segles XX-XXI, en el marc del Centre d'Art Cal Masó de Reus.

Escola Puigcerver

SILUETES HUMANES

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola Puigcerver es reuniran al pati formant dues siluetes humanes. La primera donarà un ronyó a l'altra i acceptarà un ronyó malalt de la segona, simbolitzant la seva generositat a l'hora de compartir la seva salut.

REUS

AMPA Col·legi Sant Josep

CROS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Casal Municipal de la Gent Gran Sant Bernat Calbó

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Casal Municipal de la Gent Gran Sant Bernat Calbó celebra un dinar per sumar-se a la lluita de La Marató 2011.

Col·legi Maria Rosa Molas

BICICLETADA ESCOLAR

Data:

L'entitat informa: El Col·legi Maria Rosa Molas traça una ruta en bicicleta, oberta a tothom, que recorrerà els carrers de Reus.

Cor Ciutat de Reus

CONCERT DE NADAL: NADALES D'ARREU

Data:

L'entitat informa: El Cor Ciutat de Reus oferirà, el proper divendres 16 de desembre a les 19.30 h, el Concert de Nadal: Nadales d'arreu, que compta amb la participació del cor d'adults i de la Coral Infantil de l'entitat, sota la direcció del mestre Walter Petersen.

Escola General Prim

FESTIVAL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola General Prim recollirà donatius els dies 19, 20 i 21 de desembre quan es faci la representació del festival de Nadal al teatre, amb l'assistència de les famílies del centre.

Escola i Conservatori de Música de Reus de la Diputació de Tarragona

CANTATA PER A COR I CONJUNT DE VENT

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola i Conservatori de Música de Reus, d'entre 9 i 11 anys, interpretaran la Cantata "Les joguines del Martí". El Cor i el Conjunt de vent de l'Escola donaran vida i música a la Cantata.

Escola Joan Rebull

L'ESCOLA JOAN REBULL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les dues setmanes abans de Nadal, posarem unes urnes per recollir diners al teatre de l'escola quan els nens facin la representació d'"Els Pastorets" i les cantades de nadales. També es recolliran diners als partits de bàsquet i futbol que es jugaran els dies previs a La Marató de TV3.

Esplai Fem-nos Amics

JOC DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xerrada sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits i posterior joc de sensibilització.

Federació de Dones del Baix Camp

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Residència Itaca Fortuny S.L

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La Residència Itaca Fortuny organitza un bingo solidari amb motiu de La Marató de TV3.

Treballadors de Borges

SORTEIG D'UNA CISTELLA DE PRODUCTES

Data:

L'entitat informa: Borges Mediterranean Group col·labora en aquesta edició de La Marató de TV3 amb el sorteig d'un lot de Nadal entre els seus treballadors i treballador es.

RIUDECANYES

Grup de Dones de Riudecanyes

PLAY BACK INFANTIL

Data:

L'entitat informa: Interpretació de cançons en play back i balls per part dels nens i nenes de l'Escola Sant Mateu de Riudecanyes.

RIUDECOLS

Associació de Dones de Puigcerver

JUGUEM AL BINGO

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Puigcerver de Riudecols té previst organitzar el seu ja tradicional bingo popular en benefici de La Marató de TV3.

Riudoms

Escola de Futbol Baix Camp de Riudoms

TORNEIG DE FUTBOL

Data:

L'entitat informa: Esmorzar popular, jocs infantils i torneig de futbol amb els nens i nenes socis del club.

RIUDOMS

Ajuntament de Riudoms

RIUDOMS AMB LA MARATÓ DE TV3!

Data:

L'entitat informa: Les entitats de Riudoms organitzaran diversos actes per La Marató de TV3. Els comerços i entitats de Riudoms han cedit productes i obsequis com a regals del bingo que s'organitzarà al Bell Mig del Mercat de Nadal d'aquest municipi del Baix Camp.

Club Patí Riudoms

CLUB PATÍ RIUDOMS ES REGENERA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Un any més el Club Patí Riudoms es suma als actes de recolzament a La Marató de TV3 amb el II Festival d'hivern de patinatge artístic, on participaran patinadors dels 3 als 17 anys.

Grup de Dones Bella Llar

XERRADA I BERENAR DE GERMANOR

Data:

L'entitat informa: Després de la xerrada sobre els trasplantaments i regeneració d'òrgans i teixits, se celebrarà un berenar de germanor.

Grup independent d'Art

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Llar d'Infants Municipal Picarols

COMPRA UN CONTE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El rebedor de la Llar es vestirà amb una exposició de 160 contes de 4 col·leccionistes de temàtica infantil perquè les famílies els puguin comprar, amb el missatge "Compra un conte per La Marató".

Vandellòs

Grup de Dones Alamanda

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Actes diversos en benefici de La Marató de TV3: dansa, balls, acordionistes, teatre, etc.

VILANOVA D'ESCORNALBOU

Associació de Dones de Vilanova d'Escornalbou i L'Arbocet

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Vilanova d'Escornalbou i L'Arbocet organitza un esmorzar popular amb bicicletada i caminada inclosa.

VILAPLANA

Associació de Dones de Vilaplana

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

VINYOLS I ELS ARCS

Associació Cultural El Replà - Dones Caterines - Futbol Sala Vinyols - AMPA Santa Caterina - Rítmica Vinyols

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Per La Marató de TV3 organitzem bingo, cinema, futbol, rítmica, xerrada, berenar...

Anar al contingut