Alt Penedès

Font-Rubí

AMPA i Escola Font-rúbia i Llar d'infants Els Pinells

EXPOSICIÓ DELS TREBALLS SOBRE LA MARATÓ 2011

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola treballaran sobre el tema de La Marató de TV3 d'aquest any, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Realitzaran murals i dibuixos que es penjaran al vestíbul de l'escola perquè els pares ho puguin veure. Els més petits cantaran un cançó i recollirem donatius per col·laborar am La Marató 2011.

LA GRANADA

Associació Gent Gran de la Granada

DINAR PRE -NADAL

Data:

L'entitat informa: Com cada tardor, l'Associació de Gent Gran de la Granada organitza el dinar "Participem tots en la campanya" per donar suport a La Marató de TV3.

LES GUNYOLES

Societat La Torre

PESSEBRE VIVENT PARLAT DE LES GUNYOLES D'AVINYONET

Data:

L'entitat informa: Recorregut per la història del naixement de Jesús, d'aproximadament una hora, en un paratge natural, a través de 13 quadres escenificats amb diàleg i acció, amb textos de Josep Maria de Sagarra i Folch i Torres.

MOJA

AMPA Escola Pública Circell (Moja- Olèrdola)

TALLER INFANTIL I ESMORZAR CASOLÀ

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes podran comprar una butlleta que els donarà dret a fer diversos tallers infantils. Un cop finalitzades les activitats, es podran comprar dolços artesanals que hauran estat elaborats per les famílies de l'escola, de manera voluntària i gratuïta.

OLÈRDOLA

Associació Juvenil Joves de Moja

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, l'Associació Juvenil Joves de Moja organitza un esmorzar popular en benefici de La Marató de TV3. L'esmorzar consistirà en un una botifarrada amb pa amb tomàquet, vi i dolços.

OLESA DE BONESVALLS

Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls

TOTS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bingo on hi han col·laborat comerços, restaurants, associacions, gent que fa artesania i gent del poble. També hi haurà un concert de rock, una mostra d'exhibició de dansa oriental i conta contes!

ORDAL

Esplai Sol Naixent i Grup Excursionista CrestaBox

DIADA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La diada comença a les 9 del matí amb un esmorzar popular amb carn a la brasa i pa amb tomàquet, organitzat pel grup excursionista CrestaBox i l'Esplai Sol Naixent. En acabar l'esmorzar, el dia continua amb una gimcana adreçada per a totes les persones del poble i organitzada pels monitors i monitores de l'esplai. A les 6 de la tarda es passarà una pel·lícula adreçada a tots els públics.

PACS DEL PENEDÈS

Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès

Data:

L'entitat informa: Per sisè any consecutiu, l'Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès se sent solidària amb La Marató de TV3. Proposen fer el seu ja tradicional bingo popular on se sortejaran premis oferts per caves i botiguers. Després, els participants podran gaudir d'un berenar.

PLA DEL PENEDÈS

Associació Gastronòmica Els Marmitons

MARMI-TAPES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Gastronòmica Els Marmitons de Pla del Penedès obrirà les portes al públic en general, de 11.00 a 15.00 h, per oferir un assortit de tapes i pinxos per esmorzar i vermut. La recaptació anirà íntegrament a La Marató de TV3.

Centre Agrícola Unió d'Agricultors

BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Centre Agrícola Unió d'Agricultors organitza un bingo solidari per La Marató de TV3.

Santa Fe del Penedès

Escola de Música de l'Alt Penedès

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola de Música de l'Alt Penedès organitza un concert de nadales sota el títol "El Nadal d'ahir i de sempre".

Grup de Joves de Santa Fe del Penedès (Regidoria de Joventut i Ajuntament de Santa Fe del Penedès)

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: A partir de les 12, exhibició i taller de monocicle i taller de confecció de bijuteria a partir de materials reciclats. I, a partir de les 18, venda de pastissos casolans i venda de bijuteria.

SANTA FE DEL PENEDÈS

Ajuntament de Santa Fe del Penedès

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Taller de bijuteria a partir de materials reciclats. Els objectes elaborats es posaran a la venda.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Exhibició i taller de monocicle.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Venda de pastissos casolans.

Santa Margarida i Els Monjos

Ball de pastorets dels Monjos

XOCOLATADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda de racions de xocolata desfeta amb coca artesana i activitats per als més petits com ara pintar un mural de La Marató o fer ovelletes per decorar l'arbre de Nadal.

SANT CUGAT SESGARRIGUES

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

SANT CUGAT SESGARRIGUES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats lúdiques per La Marató: caminada a la Font del Cuscó, concurs fotogràfic, partit de futbol de solters contra casats, cantada de llúcies, l'hora del conte, xocolatada popular i sorteig d'una panera.

SANT LLORENÇ D'HORTONS

Caminaires de Sant Llorenç d'Hortons

CAMINADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada de 10 km pels voltants de la població amb sortida a les 9.30 h davant l'Ajuntament.

Societat Cultural Hortonenca

QUINTOS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Un any més, la Societat Cultural Hortonenca organitza una nit de quintos per col·laborar amb La Marató de TV3 i la investigació biomèdica per la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits.

Sant Martí Sarroca

Ca la Katy

UN TRASPLANTAMENT, UNA VIDA NOVA

Data:

L'entitat informa: Sopar solidari amb la participació de diversos metges especialistes en trasplantaments. El restaurador comentarà, juntament amb els metges, la seva experiència com a persona que ha estat trasplantada de fetge i de ronyó.

SANT MARTÍ SARROCA

CES - Club Excursionista Sarroca- i Ajuntament de Sant Martí

Data:

L'entitat informa: El Butlletí local "El Martinet" organitza una Caminada Popular Solidària amb La Marató de TV3.

MARXA DE TORXES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Recorregut amb torxes pel poble de Sant Martí Sarroca fins arribar dalt del Castell. Un cop allà, hi haurà coca amb xocolata desfeta per a tots els participants i col·laboradors de la Marxa de torxes per La Marató de TV3. També es podrà pintar un mural relacionat amb la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, elaborat per Ingrid Rubio.

SARROCA RÀDIO SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Passa't per Sarroca Ràdio!! Vine a dedicar una cançó i fes una col·laboració per La Marató de TV3!! De 16.00 a 18.00 h a la Ràdio Municipal (antic Ajuntament).

Sant Pau d’Ordal

Albet i Noya

VISITA EL CELLER ALBET I NOYA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Visita i degustació solidària al celler ecològic Albet i Noya al Penedès. El cost de la visita serà de 6,10 euros, que es destinaran a La Marató 2011.

SANT PERE DE RIUDEBITLLES

Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles / Grup de Recerques Històriques

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3 l'Ajuntament de Riudebitlles organitzarà la Pedalada per La Marató. L'activitat s'emmarca dins la VI Diada de la Mobilitat. La sortida serà des de la Plaça del Paper.

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Projecció de fotografies de la Festa de la Gent Gran. Seguidament, es projectarà la pel·lícula Pa Negre i com a cloenda tindrà lloc un berenar popular amb pa amb tomàquet. L'activitat tindrà lloc a les Escoles Velles.

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les Escoles Velles i el Centre Cultural i Recreatiu juntament amb els voluntaris de Riudebitlles organitzaran una xocolatada popular amb animació infantil en motiu de La Marató de TV3. Preu 3 euros. L'activitat tindrà lloc al Centre Cultural i Recreatiu.

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup de Recerques històriques organitzarà una caminada. La sortida tindrà lloc a la Plaça de les Eres i es dirigirà cap a la Noguera i l'Horta de Subirana per veure una pedrera antiga descoberta recentment. Hi haurà un esmorzar a la Font de la Romagosa i la tornada serà per les Esplanes. Preu 5 euros. En benefici de La Marató de TV3.

Club Patí Riudebitlles per La Marató

PATINEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club Patí Riudebitlles farà un vistós i atractiu festival de patinatge que tindrà el fons del mar com a escenari.

Gimmant

BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Des dels grups de ball de funky de Sant Pere de Riudebitlles, un any més, ballaran nens i nenes des dels 4 i fins als 23 anys que ens mostraran 2 balls de cada grup d'edats i un ball final grupal.

SANT PERE MOLANTA

Grup de Joves de Sant Pere Molanta

I CURSA D'ORIENTACIÓ SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El Grup de Joves de Sant Pere Molanta organitza la I Cursa d'Orientació Solidària per recaptar fons per La Marató de TV3. Hi haurà una cursa llarga d'11 km (d'1 hora i 30 minuts aproximadament) i una cursa curta de 4,5 km (45 minuts corrent).

Grup de Teatre 'El Folre'

TEATRE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Grup de Teatre 'El Folre' vol col·laborar amb La Marató 2011 amb la representació de l'obra "Abaix contes, a dalt banyes". L'entrada és gratuïta i durant el transcurs de l'obra es vendran tiquets per al sorteig d'un lot de Nadal. La recaptació anirà íntegra per La Marató de TV3.

SANT QUINTÍ DE MEDIONA

Fem un tomb i sabrem on som

CAMINADA FINS A SANT MARTÍ SADAVESA

Data:

L'entitat informa: L'entitat Fem un tomb i sabrem on som organitza una caminada de 8 km fins les caves de Naveran i l'ermita de Sant Martí Sadevesa. Tots els participants gaudiran d'un esmorzar patrocinat pels comerços de Sant Quintí i faran una aportació voluntària que anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

Junts per La Marató

LA BANDA SONORA DEL TEU NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra Escola de Música Mossèn Pla de Sant Quintí de Mediona, amb interpretació de bandes sonores de pel·lícules nadalenques. Se serviran copes de cava per 2 euros, amb la col·laboració dels comerços del poble.

SANT SADURNÍ D'ANOIA

Casal d'Avis Caixa Penedès de St. Sadurní

DINAR DE NADAL

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis Caixa Penedès de Sant Sadurní d'Anoia donarà els guanys del dinar de Nadal del 16 de desembre a La Marató de TV3.

Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d'Anoia

II MINIMARATÓ ESCOLAR

Data:

L'entitat informa: El Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d'Anoia organitza una cursa per un recorregut urbà de 4,4 km. L'objectiu és córrer i participar de forma col·lectiva en la campanya de sensibilització sobre el tema de La Marató de 2011, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Cada participant portarà un dorsal amb el logo de La Marató de TV3.

Confraria del Cava Sant Sadurní

CURSA SOLIDÀRIA PAÍS DEL CAVA

Data:

L'entitat informa: Cursa de 12,5 km, corrent o caminant, que transcorre de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia per la carretera C-243 A.

Sant Sadurní d’Anoia

Diables se m'n refum

VENDA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Subirats

Taller infantil Punt de Pintura

COLORS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per gaudir d'"Els colors de la natura" farem una Caminada popular, amb sortida des de Can Rossell a les 09.30 h.

COLORS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: "Colors solidaris" és una activitat que tindrà lloc al Mercat solidari els dies 11 i 18 de desembre a partir de les 12.00 h.

COLORS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 16.00 h realitzarem una tècnica molt divertida: la centrifugadora de colors, on els resultats són sorprenents i sempre diferents. Podreu participar per 7 euros (material inclòs).

COLORS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Projecció del vídeo "La importància dels colors" a les 17.30 h. Preu: 5 euros per família.

COLORS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per gaudir d'"Els colors de la natura" també organitzem una Pedalada popular BTT. La sortida serà a Can Rossell a les 9 del matí. El preu de la inscripció és de 12 euros i inclou un pica-pica.

TORRELAVIT

Veïns de Torrelavit

TRASPLANTA PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Torrelavit volen aconseguir confeccionar un cor amb diversos tipus de plantes com a símbol d'un dels òrgans trasplantats en un lloc ben visible del nostre poble. També muntarem una parada amb flors, la gent les comprarà, una part dels diners serviran per pagar aquestes flors i la resta seran el donatiu a La Marató de TV3. A més, es faran unes etiquetes perquè cadascú hi pugui posar el nom al costat de planta que haurà plantat ell mateix.

TORRELLES DE FOIX

Ajuntament de Torrelles de Foix

TORRELLES DE FOIX, SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Mercat de segona mà, partit de futbol benèfic, venda de galetes (Associació Mares i Pares) i bingo solidari (Casal d'Avis).

Vilafranca del Penedès

Banc de Sang i Teixits

DONEM SANG I FONS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La sang és també un teixit, que podem donar sense esforç i com hàbit. El Banc de Sang i Teixits i l'Ajuntament de Vilafranca organitzen una campanya especial de donació de sang i de fons per La Marató de TV3. Serà a la seu dels Castellers de Vilafranca del Penedès.

C.B. Vilafranca (Club Bitlles Vilafranca)

Data:

L'entitat informa: Es farà una tirada de bitlles catalanes i posteriorment una entrega de premis als guanyadors. Seran 2 euros per persona i pels infants menors de 12 anys, 1 euro. Veniu i gaudiu d'un dia a l'aire lliure tot fent gresca!

Club Billar Catalunya

CAMPIONAT DE BILLAR SOLIDARI MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Campionat de Billar anglès en la modalitat de parelles. El preu de la inscripció serà de 10 euros per parella i la recaptació es destinarà a La Marató 2011.

DieFTi - Daily Fitness Training, Grangela Fitness Club i Casino by Arcs

CICLISME INDOOR I PROMOCIÓ DE L'ESPORT

Data:

L'entitat informa: Jornada esportiva amb motiu de La Marató de TV3. Disposarem de les instal·lacions d'una discoteca que transformarem en una sala d'spinning on realitzarem sessions de ciclisme indoor. En una altra sala hi haurà promoció de l'esport i la salut amb venda de marxandatge promocional per La Marató 2011.

Escola Municipal d'Art Arsenal

POEMES PER LA MARATÓ (IL·LUSTRACIONS)

Data:

L'entitat informa: L'EMA Arsenal col·labora amb la iniciativa "Poemes per La Marató". Els alumnes i els professors de l'escola il·lustraran els poemes que participen en aquesta iniciativa de l'ARC. L'exposició i venda de les obres realitzades es farà dins el marc de la Fira del Gall.

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Arquers i companyia de la Flor de Lis (Arcoflis)

III JORNADES MEDIEVALS A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: En el marc d'un campament medieval s'organitzen activitats diverses com una batalla entre dos exèrcits, tir amb arc, tallers d'esgrima, jocs medievals, una exposició d'armament, tallers medievals, contes i molt més!

Associació Rítmica Penedès

RITME PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Associació Rítmica Penedès, amb la col·laboració d'altres clubs de la zona, organitzen el dia 18 de desembre una gran Exhibició de Gimnàstica Rítmica. Els nens i nenes dels clubs mostraran els seus exercicis per donar suport a La Marató de TV3.

Castellers de Vilafranca i Banc de Sang i Teixits de Catalunya

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Data:

L'entitat informa:

GEP - Grup d'Esplai Parroquial

TALLERS I RECORD DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Taller de maquillatge, taller de globosflèxia, jocs populars per a tots els públics, pancarta per omplir amb monedes i fotocol amb adhesius de La Marató.

Penedesfera / Institut d'Estudis Penedesencs

VENDA DE LA SAMARRETA SOLIDÀRIA EL PENEDÈS

Data:

L'entitat informa: Durant tot l'any, tant per internet com als punts de venda col·laboradors, podeu comprar la Samarreta Solidària "El Penedès". Des de Penedesfera es crea i promou la venda d'aquesta samarreta amb tres objectius: promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats; cercar la màxima col·laboració d'entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès i Catalunya i recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

Servei prelaboral 'ENTREM-HI'

UNA MARATÓ “AROMÀTICA”

Data:

L'entitat informa: Els usuaris del Servei Prelaboral Entrem-hi han estat des del mes de setembre cultivant i multiplicant plantes aromàtiques. De 9 a 13 h, tothom que hi realitzi un donatiu a favor de La Marató de TV3 obtindrà com a obsequi una planta aromàtica.

VILOBÍ DEL PENEDÈS

Agrupament Escolta 'Els Pèlags'

COL·LABORA AMB EL CAU, COL·LABORA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dissabte 17 de desembre, l'Agrupament Escolta Els Pèlags de Vilobí del Penedès organitza un espectacle d'animació infantil i un berenar poopular per tal d'aconseguir diners per col·laborar amb La Marató de TV3.

Anar al contingut