Alt Camp

ALCOVER

Ajuntament d'Alcover - Col·lectiu de dones - Associació de Jubilats- Grup de Teatre Saura del Col·lectiu - Escola Municipal de Música - Escola d'adults

ALCOVER AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones d'Alcover organitza un dinar, acompanyat d'una obra de teatre, per sumar esforços amb La Marató de TV3. I, tot seguit, tarda de bingo amb l'Associació de Jubilats d'Alcover.

Memorial Abel Gomis

VII MEMORIAL ABEL GOMIS FORTUNY

Data:

L'entitat informa: Organitzem un acte per donar memòria al nostre amic Abel Gomis, que va perdre la vida ara fa uns anys en un fatídic accident de trànsit. La seva colla d'amics cada any li retem un homenatge fent un petit torneig de futbol, el seu esport preferit.

Alió

Ajuntament d'Alió, Comissió de Festes

ALIÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'Alió organitza una caminada popular, un dinar solidari i un partit de futbol-sala el dia 6 de desembre.

ALIÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El proper 8 de gener, tindrà lloc el Concert de Reis a Alió.

ALIÓ

Cor Sant Bartomeu

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Bràfim

Amics de la fotografia de Bràfim

FOTOGRAFIA'T PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Collage que representarà la figura de l'ermita de Bràfim, format a partir de totes les fotografies de les persones que participin en l'activitat.

BRÀFIM

La Cleca

BRÀFIM TOTS JUNTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els habitants de Bràfim col·laboren un any més amb La Marató de TV3. El dia 17 de desembre organitzen una desfilada de moda infantil, una tómbola, una botiga solidària i un mural de fotos. I el diumenge 18 de desembre hi haurà esmorzar, jocs de fusta, bicis i cotxes de nadons guarnits, una altra tómbola, la botiga solidària, un vermut i un bingo.

CABRA DEL CAMP

Cabra del Camp

PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3-I MEMORIAL XAVI TONDO

Data:

L'entitat informa: Cabra del Camp vol unir-se a La Marató de TV3 amb la VI Cursa Popular de BTT. Aquest any amb un record especial per Xavi Tondo, ciclista vinculat amb Cabra del Camp i que havia participat en la majoria d'edicions de la cursa.

EL MILÀ

Ajuntament del Milà

SOPAR I BINGO

Data:

L'entitat informa: Com cada any, el municipi de Milà organitza el tradicional sopar popular. La sobretaula s'allargarà una miqueta més gràcies al bingo organitzat pels membres de l'Ajuntament. Tot el recaptat es destinarà íntegrament a l'edició de La Marató 2011.

EL PLA DE SANTA MARIA

Associació Gent Gran Pla de Santa Maria

Data:

L'entitat informa: Sopar popular per recaptar fons per La Marató de TV3.

EL PONT D'ARMENTERA

Escola Sta. Magdalena

L'ESCOLA D'EL PONT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant les setmanes prèvies a La Marató de TV3, els alumnes de l'escola, des dels més petits fins als més grans, elaboren treballs manuals. Després vendran aquests objectes i tots els beneficis aniran destinats a La Marató 2011.

El Pont d’Armentera

Associació de Dones del Pont d'Armentera

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 12h tindrà lloc una venda solidària de manualitats elaborades per les sòcies de l'Associació de Dones de l'Armentera.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: La nit de Nadal a les 21,30h al Cafè de la Cooperativa tindrà lloc un Quinto i tot seguit el Grup de Joves i Festes organitzarà un Karaoke a la Sala Polivalent.

FIGUEROLA DEL CAMP

Ajuntament de Figuerola

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

La Riba

Secció esportiva Escolar de l'AMPA de l'Escola La Riba

FEM UN PAS PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: La SEA de l'AMPA de l'Escola de La Riba realitza una caminada pel Puig d'en Marc. La suma de les inscripcions es destinaran íntegrament a La Marató 2011. L'entitat donarà esmorzar a tots els assistents.

LA RIBA

Entitats de La Riba

BINGO SOLIDARI I TORNEIG DE WII

Data:

L'entitat informa: A les 16.00, partit de futbol La Riba FC - Vimbodí FC, una trobada on es farà el sorteig d'un lot de Nadal entre els assistents i els participants.

BINGO SOLIDARI I TORNEIG DE WII

Data:

L'entitat informa: A les 11 del matí començarà el primer torneig de Wii, que es farà per categories i edat. Seguidament, se celebrarà un dinar solidari on hi haurà un bingo.

LES POBLES

Associació Juvenil de Les Pobles

II CAMINADA - VERMUT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, la població de Les Pobles i amb motiu de La Marató de TV3, celebrarà la Caminada-Vermutada. Després de caminar per l'entorn del poble els participants i tothom qui vulgui podrà gaudir d'un vermut.

NULLES

Col·lectiu de Dones de Nulles /Ajuntament de Nulles

SOPAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com cada any, el Col·lectiu de Dones de Nulles celebrarà un sopar i el sorteig d'una cistella de Nadal per recollir donatius per a La Marató de TV3.

PUIGPELAT

Puigpelat per La Marató

ACTIVITATS ESPORTIVES I CULTURALS

Data:

L'entitat informa: Durant el matí, futbol sala i gimcana. A la tarda, torneig de ping-pong i ballada de Les Cuca amb xocolatada. Al vespre, sessió de bingo i llonganissada popular. I, a la nit, projecció d'una pel·lícula.

Querol

Ajuntament de Querol

CAMINADA-BICICLETADA A MONTAGUT

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Querol vol col·laborar amb La Marató de TV3 organitzant una caminada-bicicletada pel municipi fins arribar a l'Ermita de Sant Jaume de Montagut. Un cop allà, els participants gaudiran d'un bon esmorzar.

RODONYÀ

Associació de Dones El Taller de Rodonyà

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'Associació de Dones "El Taller" de Rodonyà es disposen a ajudar La Marató de TV3 un any més. Amb aquest motiu celebraran un dinar popular i un bingo amb sorteig de regals cedits per particulars i empreses.

Vallmoll

Club Tennis Valls

EL CLUB DE TENNIS VALLS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organitzem partits de tennis, pàdel, futbol, bàsquet, jocs infantils, minitennis, pilates i diferents activitats lúdiques i esportives, totes dedicades a La Marató de TV3.

Valls

Grup de Teatre Xauxa

XAUXA

Data:

L'entitat informa: El Grup de Teatre Xauxa presentarà l'espectacle "Xauxa", una obra que narra el dia a dia d'una comunitat de veïns d'allò més peculiar i divertida... Passeu i mireu!

VALLS

Club Bàsquet Valls

FEM BÀSQUET, FEM PINYA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Pavelló Joana Ballart acull una jornada solidària per La Marató de TV3. Durant tot el dia es faran partits entre jugadors de bàsquet de la ciutat i entitats. A les 12 h, tindrà lloc el partit entre Veterans del F.C. Barcelona i la Selecció de Tarragona de Veterans i a les 19 h jugaran famosos i presentadors de TV3. Com a cloenda, tindrà lloc un sorteig solidari de regals proporcionats per les empreses i els comerços de Valls.

Col·legi Cor de Maria

RIFA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Col·legi Cor de Maria de Valls organitza una rifa amb molts objectes especials. Es sortejarà una samarreta i una pilota signades pels jugadors del Barça de Bàsquet; una samarreta i una pilota signades pel Nàstic; un nas dedicat de la pallassa Pepa Plana; una samarreta signada pels Pets; llibres signats pels actors de "Crackòvia"... i molt més!

Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats a l'entrada del Pius Hospital de Valls, des de les 9 del matí i fins les 6 de la tarda, durant els dies 12 i 13 de desembre.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Concert de Bols de quars amb Enric Gené, a la Casa Caritat de Valls.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Xerrada sobre Gemoterapia i Color, les propietats de les pedres, a càrrec de Lluïsa i M. Àngels Olivé. Serà a la Casa Caritat de Valls, el dijous 16 de desembre, a les 19.00 h.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: La Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls farà la seva pròpia marató amb la Jornada Reiki - Metamòrfica.

Escola Enxaneta

BERENEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els pares, mares, avis, tiets, familiars o amics dels alumnes de l'escola prepararan un berenar que els mestres posaran a la venda al preu d'1 euro per tal de col·laborar amb La Marató de TV3.

Fundació Cultural Privada Mare de Déu del Lledó

TÓMBOLA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Tota la comunitat educativa de l'escola participarà en l'elaboració d'una tómbola que sortejarà productes diversos com ara joguines, objectes de decoració, aliments o roba. Els números es repartiran per cicles i la rifa se celebrarà, durant tres dies, després de les classes.

VILABELLA

Col·lectiu de Dones de Santa Àgata de Vilabella / Associació de la Gent Gran i Pensionistes de Vilabella

BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bingo per recollir fons per La Marató, organitzat per l'Associació de Dones Santa Àgata de Vilabella amb la col·laboració de l'Associació de Pensionistes i l'Ajuntament de Vilabella.

VILA-RODONA

Col·lectiu de Dones/Ajuntament de Vila-Rodona

TÓMBOLA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones i l'Ajuntament de Vila-rodona organitzen una tómbola solidària per La Marató de TV3. Els objectes sortejats són aportacions voluntàries de la gent del poble.

Anar al contingut