Vallès Occidental

BADIA DEL VALLÈS

Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès

Data:

L'entitat informa: El proper 25 de novembre la plaça Major de Badia del Vallès es convertirà en el mercat més solidari gràcies a la col·laboració d'aquesta entitat amb La Marató. Es posaran a la venda productes artesanals, manualitats, llibres, figuretes i tot tipus d'accessoris.

Club del Temps Lliure de Badia del Vallès

Data:

L'entitat informa: El 19 de desembre el Club de Temps Lliure organitzarà un torneig solidari del joc de cartes Vtes on la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3. Si saps jugar a aquest joc o t'agraden els jocs de cartes col·leccionables, vine, juga, i fes la teva aportació per la causa d'enguany.

BARBERÀ DEL VALLÈS

Patronat d'Esports de Barberà del Vallès

Data:

L'entitat informa: El municipi de Barberà del Vallès dedicarà diverses activitats esportives amb motiu de La Marató. Entre aquestes activitats es farà una masterclass d'aiguagym a la piscina de Can Llobet, i als exteriors de la mateixa es portarà a terme una masterclass d'aeròbic. Tot seguit, el Pavelló Municipal de Maria Reverter acollirà una exhibició d'hoqueis (patins, floorball i en cadira de rodes) a càrrec de l'Associació de discapacitats de Barberà del Vallès, actuals campions d'Espanya de la modalitat.

BELLATERRA

EMD Bellaterra

Data:

L'entitat informa: La unió de moltes mans fa la força! Els veïns de Bellaterra s'ho han pres al peu de la lletra i elaboraran un gran mural, es pintaran les mans, i deixaran la seva empremta per La Marató de TV3. Amb la tarda vindrà la part més festiva, amb un espectacle familiar i un concert de Nadal.

Escola La Vall

Data:

L'entitat informa: Durant tot el mes de desembre els alumnes de l'escola La Vall s'han proposat recaptar diners per La Marató de TV3, i cada dia vendran a l'escola esmorzars que han fet prèviament a casa.

Data:

L'entitat informa: L'escola La Vall presenta cada any diversos equips a la competició internacional de robòtica i ciència First Lego League, aquest any al Cosmocaixa. L'any passat, 7 alumnes de l'escola van guanyar el campionat mundial a Atlanta davant de 1700 equips de més de 50 països. Aquest any el repte és millorar la qualitat de vida i un equip va escollir com a treball de recerca les lesions medul·lars!

Data:

L'entitat informa: L'escola La Vall rebrà la visita dels patges reials, que intentaran fer complir tots els desitjos dels més menuts i, de pas, els de La Marató de TV3!

CASTELLAR DEL VALLÈS

Ajuntament de Castellar del Vallès

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 18 i 19 de desembre l'Ajuntament de Castellar habilitarà un arbre dels desitjos i repartirà targetes (cost voluntari). Cada persona podrà penjar-hi la seva targeta, on dedicarà un desig a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Tots els desitjos guarniran un gran avet que es col·locarà al mig de la plaça Calissó.

Data:

L'entitat informa: El Club de Tennis organitza un torneig solidari de Tennis i pàdel dissabte 18 i diumenge 19 desembre al Club de Tennis Castellar. Diversos jocs infantils el diumenge al matí convertiran els més menuts en els clars protagonistes.

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 18 i 19 de desembre L'Ajuntament de Castellar oferirà torrades de pa acabades de fer acompanyades per un bon glop de vi. Els podreu trobar a la Plaça Calissó.

Data:

L'entitat informa: El Centre excursionista pujarà el pessebre a la Castellassa. Després hi haurà xocolata amb melindros per tothom i lliurament de cartes a l'Ambaixador Reial de SS. MM. Els Reis d'Orient. La sortida serà a l'IES Castellar a les 8h.

Data:

L'entitat informa: L'entitat Ball de Bastons portarà a terme una ballada de bastons a la Plaça Calissó aprofitant la celebració de la Fira de Santa Llúcia.

Data:

L'entitat informa: El Club de Bitlles de Castellar i el Club de Bitlles Els Roquerols de Sant Feliu del Recó organitzen la 5a i 6a jornada de la lliga social sènior de bitlles. Els trobareu a la Plaça Espai Tolrà.

Data:

L'entitat informa: La plaça Calissó acollirà un espectacle de dansa tradicional del Vallès i un ball de Gitanes dedicat a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Audicions i representacions dels alumnes música, teatre i dansa d'Espaiart. Es podrà veure l'obra 'Malson abans de Nadal' i escoltar als alumnes de música. També es farà la representació 'Banda de vent' estrenada amb motiu de la Marató de TV3. A la Sala Petit Format es faran tres sessions a les 12h, a les 17h i a les 18.30h.

Data:

L'entitat informa: Fes-te una foto amb el caganer! El moviment de Colònies i esplai et faran un retrat amb un caganer de cartró i la col·locaran al mig de la plaça.

Data:

L'entitat informa: Exhibició de biketrail per zones difícils i amb obstacles. L'objectiu: fer la prova amb el mínim de temps i de faltes comeses. L'escenari serà l'aparcament de la zona blava de la Plaça Calissó.

Data:

L'entitat informa: Vols fabricar el teu propi pin?La borsa de voluntaris de Castellar farà un taller per aprendre a fer pins. Els trobareu a la plaça Calissó d'11 a 14h.

Data:

L'entitat informa: L'AAVV de Can Font – Can Avellaneda acull a partir de les 12h un partit de futbol entre pares i nens. A les 13h hi haurà un enlairament de globus amb desitjos. A les 14h es celebrarà un dinar popular i a les 18h un quinto solidari la recaptació íntegra del qual anirà destinada a La Marató. Els podreu trobar al local AVV Can Font - Can Avellaneda.

Data:

L'entitat informa: Per un preu mòdic els alumnes del Nou Espai oferiran massatges terapèutics a tothom qui ho vulgui. La recaptació íntegra del preu dels massatges anirà destinada a La Marató TV3.

Club Bitlles Castellar

Data:

L'entitat informa: Es farà una tirada de Bitlles Catalanes on cada participant col·laborarà amb 1 euro per tirada.

CASTELLBISBAL

Casal Cultural i Recreatiu i entitats de Castellbisbal

Data:

L'entitat informa: El Casal de Castellbisbal ens portarà els seus millors queviures i la millor companyia en un sopar que organitzarà el proper 11 de desembre per recaptar fons i així poder engreixar encara més els marcadors de La Marató de TV3.

CERDANYOLA

ASCAMM Centre Tecnològic

Data:

L'entitat informa: Durant tot l'any ASCAMM ha proposat la participació en diverses curses i maratons per brindar la seva col·laboració a La Marató mitjançant la doble subvenció de les inscripcions. També han dissenyat una samarreta amb el logo de La Marató, que han portat tots els corredors que hi han participat.

ASER- Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran Cerdanyola

Data:

L'entitat informa: Una tarda per posar-se en forma mai va malament, i menys, per reunir fons per La Marató de TV3. Per aquesta raó els socis d'aquesta residència organitzaran una tarda plena de salut, amb una sessió de tai-txi, aeròbic i dansa del ventre per a tothom qui ho vulgui provar.

MATADEPERA

Institut Matadepera

Data:

L'entitat informa: L'Institut Matadepera escollirà l'hora de berenar per solidaritzar-se amb La Marató de TV3. Els alumnes oferiran un berenar solidari per lluitar contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

MONTCADA I REIXAC

Associació de Gent Gran de Montcada i Reixac

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Gent Gran de Montcada i Reixac prepara una tarda de festa amb motiu de La Marató. A partir de les 17.30h hi haurà una actuació musical i una xocolatada per a tots els assistents.

Club Tenis Reixac

Data:

L'entitat informa: Tot aquell qui tingui punteria que s'apunti a la partida de paintball que tindrà lloc al Club Tenis Reixac el proper 19 de desembre en jornades de matí i de tarda. Dispara a favor de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides!

Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

Data:

L'entitat informa: Matinal festiva a càrrec dels Grups de la Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo i altres col·laboradors. Es faran exhibicions de gimnàstica rítmica, balls de saló, actuacions musicals, teatre, venda de manualitats del Grup de la Dona. Per acabar s'organitzarà una xocolatada on tots els assistents hi són convidats.

PALAU DE PLEGAMANS

Escola Marinada

Data:

L'entitat informa: Dins del programa d'actes de la Festa de Nadal, l'Escola Marinada celebrarà un esmorzar solidari per La Marató de TV3. Tots els alumnes i personal de l'escola esmorzaran junts pa amb xocolata o formatge. Abans, però, s'haurà de fer un donatiu de dos euros, que aniran destinats a La Marató.

PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Lipdub Palau

Data:

L'entitat informa: Uns mil voluntaris protagonitzaran un gran Lipdub que recorrerà els voltants del castell de Palau per recollir fons per La Marató. Gràcies al donatiu d'1 euro per participant es podran obtenir beneficis per la causa d'enguany. Per acabar, la totalitat dels assistents participaran en una gran coreografia final.

POLINYÀ

Alumnat del Roser Capdevila de Polinyà

Data:

L'entitat informa:

AMPA CEIP Roser Capdevila

Data:

L'entitat informa: Matinal en família pel Bosc de Can Rovira a la recerca del Tió, i de menjar per alimentar-lo. S'explicaran contes, es dibuixarà i també es cantarà. Una botifarrada posarà punt final aquestes activitats solidàries.

Dones de Polinyà

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones de Polinyà rifarà tres cistelles plenes de productes cedits pels comerciants del poble. A més a més, l'Ajuntament no escatimarà esforços i organitzarà un parc infantil de les 16h a les 20h.

RELLINARS

AMPA CEIP Rellinars i Associació de Veïns del Planet

Data:

L'entitat informa: Després d'una bona xocolatada per esmorzar, els equips de futbol de l'Escola de Rellinars s'enfrontaran amb un equip visitant. A continuació, l'enfrontament serà entre els pares i les mares dels dos equips. Una jornada d'esport familiar on el més important no és guanyar, sinó participar i col·laborar amb La Marató de TV3.

Club de la Gent Gran Bona Aigua

Data:

L'entitat informa: Els més grans també sumen els seus esforços i es fan ben presents en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. El Club de la Gent Gran Bona Aigua organitza un sopar abans de Nadal que inclou regals i una col·lecta solidària per a La Marató de TV3.

RIPOLLET

Acció Fotogràfica Ripollet

Data:

L'entitat informa: Per segon any, Acció Fotogràfica de Ripollet es posa en marxa per La Marató i ho farà amb una jornada festiva on es realitzarà un mural, el més gran possible, composat per fotografies de centenars de persones. Les fotografies es faran en un plató fotogràfic.

Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell

Data:

L'entitat informa: El Teatre Auditori de Ripollet acollirà la representació de l'obra 'Natale in Casa Cupiello', de La Perla 29 sota la direcció d'Oriol Broggi. Amb Pep Cruz, Marisa Josa, Ramon Vila, Joan Dausà, Màrcia Cisteró, Xavi Serrano, Joan Arqué, Jordi Coromina i Noël Olivé.

Club d'Escacs Ripollet

Data:

L'entitat informa: Si et consideres un bon jugadors d'escacs, o encara no ens saps prou i vols aprendre algunes jugades, tens una cita amb el Club d'Escacs Ripollet. Els seus socis organitzaran una jornada on es faran exhibicions escaquístiques, partides ràpides i simultànies, lliçons d'escacs, etc. Un dia d'escacs a canvi d'una aportació a La Marató de TV3.

Escola Anselm Clavé

Data:

L'entitat informa: Com cada any, arriba La Marató a l'escola Anselm Clavé i el Festival de Nadal, on hi intervé tota la comunitat educativa i el professorat. El 14 desembre es farà l'assaig general, el 15 desembre els grups A faran la seva representació i el 16 de desembre serà el torn dels grups B.

Escola Tiana

Data:

L'entitat informa: Els dies 16, 17 i 20 de desembre els alumnes de l'Escola Tiana organitzaran la clàssica cantada de Nadal. Els pares podran sentir-se orgullosos de sentir cantar els seus nens amb la intenció de donar suport a La Marató de TV3.

RUBÍ

Agrupament Escolta Albada de Rubí

Data:

L'entitat informa: L'Agrupament Escolta de l'Albada de Rubí es reunirà a l'estació de Rubí a partir de les 17h per cantar Nadales i d'aquesta manera fer pujar el marcador de La Marató d'enguany. Qui vulgui cantar hi serà benvingut!

Escola Montessori

Data:

L'entitat informa: L'Escola Montessori de Rubí organitzarà una marxa pels carrers de l'escola que comptarà amb la presencia de l'exalumne i atleta olímpic Carles Castillejos. La cursa estarà oberta a tota la comunitat educativa: pares i mares, professorat, alumnat, monitors, etc. Tot seguit es farà un berenar preparat per les famílies voluntàries. Tota la recaptació dels actes de la jornada anirà destinada a La Marató de TV3

Escola Ramon Llull

Data:

L'entitat informa: L'Escola Ramon Llull de Rubí ha organitzat el sorteig de tres paneres de Nadal fetes amb aliments cedits per tots els alumnes. També han fet una pancarta per conscienciar als veïns de Rubí sobre l'activitat solidària que s'està portant a terme. Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a La Marató d'enguany.

Fundació Xarxa

Data:

L'entitat informa: Explica un conte per La Marató! Això faran diversos voluntaris i associacions de Rubí, que pujaran a l'escenari per explicar històries. L'Escola de Música i l'Esbart Dansaire també participaran en aquesta activitat maratoniana.

SABADELL

Agrupació Coral Talia de Sabadell

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec la Coral Talia de Sabadell amb la participació de la Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze.

Agrupació de Comerciants Via de Massagué

Data:

L'entitat informa:

Agrupació de Veïns de Ca n'Oriac

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació de Veïns de Ca n'Oriac organitza una sortida d'un bus de 50 places per fer una excursió a les coves de Collbató i Salnitre.

Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA)

Data:

L'entitat informa: L'Associació Catalana d'Acordionistes organitza la Trobada d'Orquestres i Grups de Cambra d'Acordions de Catalunya a Sabadell. Al concert de cloenda hi participaran 10 formacions amb un repertori molt atractiu, que va des d'autors clàssics fins a obres contemporànies i originals per acordió.

Associació de Puntaires Ribot i Serra

Data:

L'entitat informa: Les dones de l'Associació de Puntaires Ribot i Serra muntarà una taula amb material divers procedent de donatius, col·laboracions, treballs de puntaires, etc. Tothom qui vulgui podrà comprar un o més tiquets i creuar els dits per veure si li ha tocat algun dels objectes de la tómbola. Existeix també la possibilitat d'obtenir números per participar en un sorteig. Per si algú s'anima, mentre es fa la maratómbola hi haurà puntaires fent puntes de coixí.

Associació de Veïns Creu Alta de Sabadell/Escola de Música Creu Alta

Data:

L'entitat informa: L'auditori de l'Obra Social de Caixa Sabadell acollirà el tradicional concert de Nadal, que organitza l'Escola de Música Creu Alta. Aquest any l'acte comptarà amb la col·laboració de La Coral CIPO.

Data:

L'entitat informa: La plaça de la Creu Alta acollirà una festa matinal amb una xocolatada per la quitxalla i la presència dels Gegants i Grallers de la Creu Alta.

Associació de Veïns de Covadonga de Sabadell

Data:

L'entitat informa: Sessió de quinto destinada única i exclusivament a La Marató de TV3, on els comerciants del barri han aportat els regals.

Associació Gent Gran Sabadell Gràcia

Data:

L'entitat informa: El Casal de Gent Gran Sabadell Gràcia celebrarà un dinar de germanor i un sorteig d'objectes oferts pels tallers i usuaris del casal. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

Associació Zona Hermètica

Data:

L'entitat informa: La nit dels globus de paper il·luminarà el cel nocturn de Sabadell, un espectacle visual que de ben segur transmetrà l'esperit de germanor amb La Marató de TV3.

Bodega Coca

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb la festa del Vi Novell, el proper 14 de novembre la bodega Coca obrirà les seves portes a clients i amics. Tindreu l'oportunitat de conèixer i tastar nous vins i al mateix temps podreu fer la vostra gran o petita contribució a La Marató de TV3. A més a més, gràcies a la col·laboració dels amics xapes.net, posarà a la venda l'antiga col·lecció de xapes del seu cava per fer encara més gran la recaptació.

Club Esportiu Escola Pia Sabadell

Data:

L'entitat informa: Segona edició del torneig internacional TOP Bàsquet, per a categories Mini i Infantil, masculí i femení, amb la participació del FC Barcelona, Joventut de Badalona, Estudiantes, Real Madrid i d'altres clubs de primer nivell. Participaran més de 500 jugadors d'una vintena d'equips. La col·laboració amb La Marató consistirà en la donació d'un euro per cada jugador inscrit i en una col·lecta solidària entre els assistents a les finals del torneig.

Club Falcons Sabadell

Data:

L'entitat informa: Al llarg de tot el mes de desembre i fins l'11 de gener els socis del Club Falcons de Sabadell jugaran partides de quinto per La Marató. Aquest joc, que està molt arrelat a la tradició de Sabadell, segur que donarà diners i sort a la causa de La Marató.

Data:

L'entitat informa: El Club Falcons de Sabadell farà l'encensa d'una llumeta per cada donatiu que els assistents facin a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Arriba la "Cumbaianada", el Segon Festival de la cançó per La Marató. Es tracta d'una original proposta on els socis o assistents tenen l'oportunitat de sortit a cantar o a tocar qualsevol instrument.

El Celler de Farré - Garriga, SCP

Data:

L'entitat informa: A partir de finals d'octubre, podràs trobar al celler de Farré -Garriga l'ampolla de cava que han volgut dissenyar especialment per La Marató de TV3. La recaptació obtinguda de la venda anirà destinada íntegrament a aquesta causa solidària.

Enfoccat i Aires d'Orient

Data:

L'entitat informa: Enfoccat i Aires d'Orient dediquen un matí a la dansa de 10.30h a 14h. Qui vulgui participar podrà ballar country, balls de saló, balls en línia, dansa teràpia, etc. A més, hi haurà actuacions de dansa del ventre, un musical de jazz, dansa fusió, entre d'altres. L'aportació dels assistents serà de 3 euros, que aniran destinats a La Marató.

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

Data:

L'entitat informa: Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell organitzarà una taula de sensibilització sobre la importància de participar en La Marató de TV3.

Filial del Vallès Occidental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears

Data:

L'entitat informa: En aquesta taula rodona s'abordarà el tema de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Es farà conèixer la situació que viuen els lesionats en els primers moments, el seu procés de recuperació i el que suposa el suport de la família més directe.

Grup de nens i nenes de 6è de l'Escola Teresa Claramunt

Data:

L'entitat informa:

IES Escola Industrial de Sabadell

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra de teatre "El Florido Pensil", una aproximació a l'ensenyament en temps de la dictadura franquista. Els alumnes seran els actors i els qui donaran un nou punt de vista a l'obra, des de la crítica però sense perdre de vista l'humor.

Joventut de la Faràndula

Data:

L'entitat informa: Sabadell ha convertit aquest clàssic del teatre familiar en un referent indispensable de cada Nadal, per la ciutat i per Catalunya. Per això a les 18h la Joventut de La Faràndula torna a aixecar el teló un Nadal més per a representar els seus mítics Pastorets i ho fa una vegada més per La Marató de TV3.

Petit Món - Associació teatre-dansa

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat realitzarà activitats de sensibilització a través de la dansa, i comptarà amb la participació de diferents escoles i associacions de Sabadell.

QWellness Sabadell

Data:

L'entitat informa: El centre QWellness Sabadell proposa l'activitat de Pedals de Foc. Atreveix-te a fer un viatge virtual amb les bicicletes M3 d'spinning al voltant del Parc Nacional d'Aigüestortes i de l'Estany de Sant Maurici. Hi haurà 4 classes a les 7:30h, 14:30h, 18:30h i 19:30h.

Data:

L'entitat informa: Submergeix-te i mulla't per La Marató de TV3! El proper 17 de desembre es reservarà un carril de la piscina per tal que els socis de Qwellness puguin nedar. L'objectiu d'aquesta jornada és acumular metres nedats. Com més metres, més beneficis es recaptaran en benefici de La Marató. Tira't a la piscina!

Remenant les cireres: cooperativa de consum ecològic i de proximitat

Data:

L'entitat informa: El grup de consum Remenant les cireres que té per objectiu promoure el consum responsable de productes ecològics i de proximitat, organitzarà el sorteig d'una panera de Nadal composta per productes ecològics. Les butlletes pel sorteig es podran comprar a la paradeta que l'associació tindrà a la plaça de Sant Roc.

Runners OnLine

Data:

L'entitat informa: Runners Online organitza la primera passejada popular pel Parc Catalunya de Sabadell, on també se celebraran diverses activitats en benefici de La Marató de TV3. Hi haurà una xocolatada, inflables pels més menuts, sorteig i moltes sorpreses més.

S.C.R. El Ciervo

Data:

L'entitat informa: Durant el període nadalenc, la S.C.R El Ciervo organitza les seves habituals sessions de quinto els divendres, dissabtes, diumenges i vigílies. Els beneficis d'una partida diària seran destinats a La Marató de TV3 per tal de seguir col·laborant, any rere any, en la investigació de diverses malalties.

Voyager Viatges a Mida, SL

Data:

L'entitat informa: Voyager Viatges a Mida es solidaritza amb els meus viatgers, però sobretot amb La Marató de TV3. Posarà a la venda escapades de caps de setmana, butlletes pels sortejos d'estades a diferents hotels i números de la Loteria de Nadal.

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

Colla de gegants de Santa Perpètua

Data:

L'entitat informa: La Colla de Gegants de Santa Perpètua de Mogoda organitza una botifarrada popular amb la intenció de fer més gran la recaptació de La Marató. Hi haurà actuacions de diferents entitats i tallers de manualitat per als més menuts a la Plaça de la Vila.

Data:

L'entitat informa: La plaça de l'Església serà testimoni d'una gran xocolatada a favor de les lesions cerebrals i medul·lars adquirides. Després els diables i els tabals posaran ritme i xerinola a la festa maratoniana.

Escola Bressol Municipal Mainada Can Folguera

Data:

L'entitat informa: S'apropa el 2011 i com ja va fent uns quants anys l'Escola Bressol Municipal Mainada Can Folguera es posa en marxa per elaborar els seus calendaris solidaris. Comprant aquests calendaris donaràs suport a la causa solidària de La Marató! A les fotografies apareixen els infants d'aquesta escola de Santa Perpètua de la Mogoda.

SANT CUGAT DEL VALLÈS

AMPA i Escola Santa Isabel

Data:

L'entitat informa:

Comissió de Festes de Les Planes

Data:

L'entitat informa: La Comissió de Festes de Les Planes sorteja un cap de setmana per a dues persones a un balneari. Les butlletes es vendran el proper 12 de desembre a la fira de Santa Llúcia que se celebra al municipi. La recaptació del sorteig anirà destinada íntegrament a La Mataró de TV3.

Firewalk BCN

Data:

L'entitat informa: Activitat de "transformació" emocional, eminentment pràctica, on l'exercici final (voluntari) consisteix en caminar descalç sobre un llit de brases enceses a 700ºC, sense cremar-se, evidentment. Vine i descobreix fins on arriba el poder de la ment!

UREF i Comissió de Festes de la Floresta- Sant Cugat

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia hi haurà una fira artesanal acompanyada de diferents espectacles de música i per infants amb dinar i berenar popular.

SANT LLORENÇ SAVALL

El Casal de la Gent Gran- Associació per a la segona joventut

Data:

L'entitat informa: El Casal de la Gent Gran- Associació per a la segona joventut demostrarà la seva vitalitat en una nova edició de La Marató. Els membres del Casal posaran una barra a la plaça, i a la tarda faran un ball i una rifa. La recaptació obtinguda anirà destinada a les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Graella d'Art

Data:

L'entitat informa: Exposició a les botigues del municipi de les obres que han cedit els socis de la Graella d'Art. Els botiguers i col·laboradors vendran tiquets per fer posteriorment un sorteig popular de les obres cedides. Els podreu trobar a la plaça Major del municipi a partir de les 12h. Animeu-vos!

Sant Llorenç Solidari

Data:

L'entitat informa: Durant el mesos de novembre i desembre, Sant Llorenç es convertirà en el perfecte exemple de la solidaritat. Tot el municipi podrà comprar calendaris dedicats a La Marató, i els alumnes del CEIP Josep Gras es mobilitzaran per la causa d'enguany. A més a més, el grup Joves Llorençans organitzarà activitats diverses el proper 19 de desembre.

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza una jornada festiva amb diverses activitats. A les 11h al celler de la Masia Can Barra s'oferirà un concert organitzat l'escola municipal de música a càrrec del Macro Combo. A les 12h a la patronal es farà una exhibició de gimnàstica a càrrec de l'alumnat del gimnàs Montserrat Creus. Al casal d'avis hi haurà una actuació musical de playback a partir de les 17h. Al llarg del matí hi haurà activitats infantils al Parc de Les Morisques. Al barri de Les Fonts de Sant Quirze se celebrarà un espectacle infantil i una xocolatada per a tots els assistents.

Ateneu del Món

Data:

L'entitat informa: "La Patronal" acollirà a partir de les 19h l'actuació del grup Voices Club, format per un quartet de veus masculines que farà reviure els èxits dels anys 70, 80 i 90. Presentarà una espectacle molt visual i el repertori serà d'allò més nostàlgic, amb temes de Bee Gees, Queen i Frank Sinatra entre d'altres artistes.

Escola Purificació Salas Xandri

Data:

L'entitat informa: L'alumnat realitza treballs manuals que es posaran a la venda durant la fira. La meitat dels beneficis que se n'obtinguin aniran a La Marató de TV3.

Marmitaco i Apb Sant Quirze

Data:

L'entitat informa: Campionat de speed pool en taula de billar anglès que consisteix en col·locar les 15 boles del triangle en el mínim temps possible. És una lluita contra el cronòmetre i els tres primers classificats a les 23h rebran diversos premis per gentilesa de Marmitaco i Apb Sant Quirze. Trobareu més informació a www.marmitaco.cat

Sant Quirze té vida

Data:

L'entitat informa: Amb una ambientació molt el·laborada, arriba l'Ambaixador Reial per a tots els nens i nenes puguin entregar la seva carta dirigida a ses Majestats els Reis Mags.

SENTMENAT

Centre esportiu Municipal Sentmenat (IGE Bcn. SL)

Data:

L'entitat informa: El Centre esportiu Municipal de Sentmenat prepara un torneig solidari de pàdel. El preu de la inscripció serà de 20€ per parella i la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3. Es jugaran partits de 20 minuts i s'assegura la jugada d'un mínim de 3 partits. No cal que tingueu un bon nivell, el més important és jugar, passar-s'ho bé i ser solidari.

TERRASSA

Aerofesta

Data:

L'entitat informa: Diversos experiments divertits per a petits i grans, relacionats amb el món de l'aeronàutica i l'espai. La totalitat de la inscripció serà donada a La Marató. Vine i converteix-te en tot un inventor!

Àrea Adaptada Associació

Data:

L'entitat informa: Viure La Marató sota l'aigua és una manera ben original de lluitar contra les lesions medul·lars i cerebrals. Es realitzarà un bateig de submarinisme en piscina on hi podran participar persones amb tot tipus de discapacitats.

Associació catalana de manualitats tèxtils

Data:

L'entitat informa: L'Associació catalana de manualitats tèxtils posarà una paradeta a Terrassa de manualitats i artesania tèxtils. Tot seguit es farà un sorteig del quilt solidari realitzat per totes les sòcies.

Associació de Veïns a Sant Llorenç i Pla de Desenvolupament Comunitari Sant Llorenç

Data:

L'entitat informa: El Bingo de Nadal Solidari de Sant Llorenç s'organitza entre l' AAVV, el PDC i la Comissió de festes del barri. Els assistents gaudiran d'una tarda jugant al quinto i guanyant els diferents obsequis aportats pels comerços. La recaptació es destinarà íntegrament a la Marató de TV3.

Associació Eix Comercial Sant Pere

Data:

L'entitat informa: El proper dia 18 a les 10h i fins les 13.30h tots els que s'acostin al C/Francesc Salvans, 36 podran passejar en un carro tirat per cavalls amb capacitat per unes 20 persones:"El Carrobus". El preu de cada tiquet serà de 2€. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Associació Gent Gran Parc Sant Jordi

Data:

L'entitat informa:

Associació Solidària KambaCat

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural La Papallona de Sant Pere i l'Associació Solidària KambaCat s'uneixen per impulsar les seves iniciatives culturals i solidàries en aquest quinto. Amb aquest joc d'atzar ple d'expressions populars i bon humor els participants col·laboraran amb La Marató.

Associació Veus Evohé

Data:

L'entitat informa: El Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany acollirà el proper 7 de gener a les 20.30h un concert a càrrec de la Coral Veus Evohé. Sonaran gèneres tan diversos com el gospel, el pop, la cançó d'autor i la música d'arreu del món, interpretats sota la mirada fresca i moderna d'Evohé. El piano, l'arpa i altres instruments de percussió acompanyaran un repertori dedicat a La Marató de TV3.

AVV Can Jofresa / Pla de desenvolupament Comunitari de Can Jofresa

Data:

L'entitat informa: Comerços, entitats i projectes del barri de Can Jofresa fan possible, un any més, la tarda de quinto més solidària.

Casal de Gent Gran Can Boada

Data:

L'entitat informa: El Casal de Gent Gran Can Boada també vol ser d'ajuda per La Marató, i organitzarà un ball el proper 11 de desembre, on també s'hi sortejaran dos pernils. La recaptació anirà destinada a donar suport a La Marató per a la investigació de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Casal i Associació de Gent Gran La Maurina

Data:

L'entitat informa: Ball de tarda amb música en directe. El preu de l'entrada i les aportacions solidàries aniran destinades a La Marató de TV3.

Cingle - Centre d'Ensenyaments Secundaris

Data:

L'entitat informa: Mentre els alumnes de 4t d'ESO preparen entrepans, prèviament promocionats i encarregats, els alumnes de 1er de Batxillerat i CFGM recapten al Raval de Montserrat. Un final conjunt i jocs populars posaran el punt final al Parc Vallparadís.

Club Egara- Atlètic Hockey Club- CD Terrassa- Club Natació Terrassa- Terrassasports- Squash4 i Qsport

Data:

L'entitat informa: De forma simultània El Club Egara, el Club Natació Terrassa, TerrassaSports i Qsport acolliran 3 màsters de Ciclo-Indoor a les 10.00h, a les 11.45 i a les 13.30h. Inscriu-te directament en aquestes instal·lacions abans del divendres 17 de desembre. Comptem amb tu!

Els treballadors de Pirelli

Data:

L'entitat informa: Pirelli proposa tot un repte a tot el seu equip que estarà a la convenció anual "2011, l'any de la il·lusió". Hauran de trobar uns pneumàtics amagats i construir amb aquests la paraula IL·LUSIÓ. Si aconsegueixen el repte, Pirelli farà una aportació a La Marató de TV3.

Escola Petit Estel - La Nova

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de primer de Batxillerat vendran porcions de coques fetes per ells mateixos a tot l'alumnat i personal de l'Escola Petit Estel - La Nova. Tots els beneficis recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

Escola Pia de Terrassa

Data:

L'entitat informa: El proper 28 de novembre els alumnes d'ESO organitzaran un circuit de proves dirigides als nens d'infantil i primària. L'actuació de Roger Canal i Cia donarà el toc més lúdic i musical a la jornada.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Llar, Unnim Obra Social

Data:

L'entitat informa: Els propers 15, 19 de novembre i 13 de desembre el quinto serà el joc estrella al menjador de la Llar. Es realitzaran tres partides a 0,50 euros cadascuna, i el total recaptat es destinarà a La Marató.

Data:

L'entitat informa: El proper 9 de desembre la Llar també farà lloc a un mercadet solidari de llibres de segona mà, cedits per residents i familiars del centre.. Els diners recollits es destinaran de forma íntegra a La Marató.

Data:

L'entitat informa: El proper 14 de desembre a la Llar tindrà lloc una tómbola solidària, on cadascun dels números tindrà un preu de 2 euros. Se sortejaran objectes de segona mà, i els beneficis recaptats aniran destinats a La Marató.

Data:

L'entitat informa: El proper 14 de desembre al menjador de la Llar es vendran tiquets a 1,5 euros per participar en una xocolatada solidària que segur que elevarà les xifres dels marcadors de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Si vols endinsar-te en el romànic català, apunta't a la visita solidària pel patrimoni romànic i les Esglésies de Sant Pere. Totes les persones interessades en participar a la sortida (residents, familiars i voluntaris) hauran d'abonar una quantitat de 5 euros, que es destinarà a La Marató.

Data:

L'entitat informa: A partir del 26 de novembre l'interior de la Llar es convertirà en una gran botiga on els residents posaran a la venda guarniments de Nadal que ells mateixos han confeccionat pensant en La Marató. Cada guarniment tindrà un preu de 3 euros, i els beneficis de la venda aniran destinats a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals.

Nashville

Data:

L'entitat informa: El Nashville Honky Tonk aplegarà un any més una Marató de 50 balls de Country Line Dance. No t'ho perdis i visita el local més antic de ball country del país.

Prodis

Data:

L'entitat informa: Els serveis ocupacionals de Prodis han elaborat imants amb motius nadalencs exclusius per La Marató. Aprofitaran la seva ubicació a la Fira de Santa Llúcia perquè tots els veïns de Terrassa tinguin l'oportunitat de col·laborar en aquest projecte solidari.

Su2311. Espai de cuina

Data:

L'entitat informa: Alumnes, voluntaris i amics cuinaran cookies per vendre-les a la plaça vella de Terrassa.

Terrassa Hold'em Club Joan Company

Data:

L'entitat informa:

Terrassashoppers de Jazz Terrassa

Data:

L'entitat informa: Avisa la teva parella de ball i vine a aquesta gran cita pels amants del Swing, el Lindy Hop i el Balboa. Un grup de balladors experts es reuniran a la Torre del Palau per ensenyar alguns passos bàsics. A partir de les 12h i fins les 14:30h, no perdis el ritme i participa amb La Marató de TV3!

VACARISSES

AMPA CEIP Font de l'Orpina

Data:

L'entitat informa: Celebració de dues jornades festives els dies 18 i 19 de desembre. Hi haurà exhibicions, tallers, dinar i activitats per als més grans i els més petits de la casa. No perdis el temps i apropa't a aquesta festa!

Cor de Vacarisses

Data:

L'entitat informa: El Cor de Vacarisses un any més se solidaritza amb La Marató amb el seu tradicional concert de Nadal. A partir de les 19h els podreu trobar a l'Església Sant Pere Vacarisses.

Anar al contingut