Terra Alta

ARNES

Associació de Dones d'Arnes - ADDA

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones d'Arnes organitzarà un esmorzar popular amb rostida de xoriços per recaptar fons per a La marató de TV3.

BATEA

Associació de Dones 'La Templada' / Associació Juvenil ADEBA

Data:

L'entitat informa: Les dones d'aquesta associació vendran números per la rifa d'unes cistelles fetes per elles mateixes amb l'objectiu de recollir fons per La Marató de TV3. Tot seguit, es celebrarà un concert de Nadal que donarà la benvinguda a les Festes.

Patronat Pro Batea

Data:

L'entitat informa:

BOT

Associació de Dones La Donzella de Bot

Data:

L'entitat informa: A l'antiga estació de ferrocarril s'iniciarà la caminada per la via verda de la Terra Alta, en direcció nord. El punt d'arribada tornarà a ser Bot, on es realitzarà un esmorzar popular per a tots els participants de la caminada i per a tots aquells que vulguin unir-se a la causa de La Marató.

CASERES

Associació Cultural Algars

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, coincidint amb la 2a Fira del Tocino es realitzarà un bingo solidari. La recaptació obtinguda anirà íntegrament a La Marató.

CORBERA D'EBRE

Associació de Jubilats de Corbera d'Ebre

Data:

L'entitat informa:

Comissió de Festes de Corbera d'Ebre

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament i la Comissió de festes de Corbera d'Ebre organitzen el tradicional bingo per recaptar fons per a La Marató de TV3. El bingo tindrà lloc al Casal Municipal a partir de les 22:30h.

EL PINELL DE BRAI

Associació futbolistes de festes majors del Pinell de Brai

Data:

L'entitat informa: Durant aquest renyit partit es realitzarà un sorteig de diversos articles donats pels comerços, entitats i artesans del poble. La recaptació obtinguda anirà de forma íntegra a La Marató.

GANDESA

Associació Nom Calsigos i La Dona Gandesana, La Farça de Gandesa

Data:

L'entitat informa: A la tarda al Casal de Joventut hi haurà cinema per als més petits amb la projecció de la pel·lícula "Alícia al país de les meravelles". Tothom qui vulgui podrà comprar crispetes solidàries.

Data:

L'entitat informa: Al matí se celebraran jocs tradicionals a la Plaça del Comerç. A la tarda hi haurà un Festival per a La Marató amb balls i espectacles de la dècada dels 40 fins a l'actualitat.

CEIP Puig Cavaller

Data:

L'entitat informa: L'escola Puig Cavaller organitza un matí amb jocs diversos i amb un esmorzar de germanor per donar suport al projecte solidari de La Marató. També es farà una gran foto del grup amb el lema de La Marató i el de l'activitat "Solidaris fins la medul·la".

CF Gandesa

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 18 i 19 de desembre el CF Gandesa donarà amb la col·laboració de pares, mares, jugadors i entrenadors 10 euros per cada gol que marquin els seus equips durant el cap de setmana. Es sumarà el total de gols que marquin els seus equips i es multiplicarà per 10 euros.

IES Terra Alta

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 1er, 2on, 3er i 4t d'ESO aprofitaran les classes d'Educació Visual, de Plàstica i de Tutoria per treure el màxim profit d'aquesta iniciativa solidària. Ells mateixos elaboraran clauers, que vendran pel centre i pels pobles de la comarca.

HORTA DE SANT JOAN

Col·lectiu de dones Bàrbara

Data:

L'entitat informa: Un any més el col·lectiu de dones Bàrbara estan disposades a ajudar La Marató de TV3 amb un sopar solidari.

LA FATARELLA

Associació de Jubilats i Pensionistes de la Fatarella

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música de la Fatarella

Data:

L'entitat informa: Concert ofert pels alumnes de l'Escola Municipal de Música en benefici de La Marató de TV3. També hi haurà les actuacions de les corals, dels grups de cambra i dels conjunts instrumentals de l'escola. Els trobareu a la sala de ball del casa a les 20h.

LA POBLA DE MASSALUCA

Associació de Dones La Trobada

Data:

L'entitat informa: El Casal Cultural de la Pobla de Massaluca acollirà el proper 19 de desembre a les 19h la representació de l'obra de teatre "Històries de la Guerra", a càrrec del grup de teatre 'La Pirindola' de Vilalba dels Arcs.

VILALBA DELS ARCS

Associació de Dones de Vilalba dels Arcs

Data:

L'entitat informa: Serà un dia intens pels veïns de Vilalba dels Arcs, que donaran el bo i millor de sí mateixos a La Marató. Una tómbola benèfica a la Confraria del poble donarà el tret de sortida a la jornada. Després, serà l'espectacle qui agafi el relleu, amb actuacions a càrrec de les Majorettes i de la Banda de Cornetes i Tambors de la Vila, sense deixar-nos les actuacions de l'Agrupació Musical i del Grup de Dansada i de la Rondalla de Vilalba dels Arcs. També hi haurà espai pel rock, amb l'actuació del grup 'The hormigon sound', pels alumnes de l'escola CEIP El Diví Mestre,i pel Sr. Llorenç Vallespí Malgà, que interpretarà cançons amb la seva harmònica. La Srta Fernanda Ferrús Cugat presentarà l'espectacle, que comptarà amb els decoradors del Grup de Teatre "La Pirindola".

Anar al contingut