Tarragonès

CONSTANTÍ

Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens

Data:

L'entitat informa: Una Marató Musical servirà per recaptar fons i per col·laborar amb La Marató en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Alumnes, exalumnes, professors, la banda de l'escola Municipal de Música, l'orquestra de l'IES Martí i Franquès de Tarragona, el combo de música moderna de l'Escola Municipal de Música de Riudoms, Lemarchand i l'Ajuntament de Constantí seran els principals protagonistes d'aquesta marató musical.

SAP Tarragona-Valls I.C.S

Data:

L'entitat informa: Els participants en el programa "Anem a Caminar" (programa de millora de la salut amb l'exercici físic moderat en persones amb malaltia crònica) de la SAP Tarragona-Valls participen en una caminada durant la setmana del 13 al 19 de desembre per a La Marató de TV3. Les 6 ABS de Tarragona del I.C.S. caminaran juntes el dia 19 de Desembre per la rambla de Tarragona.

CREIXELL

Festival de les estrelles (Activitats i gales de ball social)

Data:

L'entitat informa: En el marc del festival de les estrelles i com a part de les activitats programades durant el cap de setmana del 9 al 12 de desembre, dissabte hi haurà una gran nit de ball i de gala on es farà una coreografia que han creat exclusivament per a La Marató de TV3. Aquesta coreografia fins i tot la podrà ballar gent amb cadira de rodes.

EL CATLLAR

Agrupació de Dones del Catllar

Data:

L'entitat informa: Sòcies i familiars es reuniran el proper diumenge 5 de desembre per col·laborar solidàriament. Ho faran ballant a ritme de tango i organitzant un berenar que mantindrà despert l'esperit de germanor. La recaptació que d'aquí s'extregui anirà destinada íntegrament a la Marató.

Ajuntament del Catllar

Data:

L'entitat informa:

Casal de la Gent Gran del Catllar

Data:

L'entitat informa: El Casal de la Gent Gran del Catllar oferirà diverses activitats en suport a La Marató de TV3.

EL MORELL

Associació de Voluntariat social El Morell

Data:

L'entitat informa: La Sala Polivalent del Centre Cultural del Morell serà la improvisada sala de ball d'una festa amb DJs que s'iniciarà a les 23.30h i s'allargarà fins les 2.30h.

Data:

L'entitat informa: La Sala Gran del Teatre Auditori del Centre Cultural del Morell acollirà a partir de les 18h un espectacle que comptarà amb la col·laboració de l'Escola de Música del Morell i del Centre Obert del Morell.

Data:

L'entitat informa: El Morell farà una caminada solidària a la Granja dels Frares per donar suport a La Marató de TV3. Tothom qui s'hi vulgui apuntar haurà de ser a les 11h a la Rambla Pau Casals. A l'arribada s'oferirà un aperitiu a tots els excursionistes.

Data:

L'entitat informa: El centre de Serveis Gent Gran del Morell acollirà a partir de les 17.30h un bingo solidari i la rifa de la cistella de Nadal, feta amb l'ajuda de tots els comerços i botigues del poble.

Data:

L'entitat informa: El Centre de Serveis Gent Gran del Morell acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània i després hi haurà paella solidària. També es vendran xapes de la Marató. La cita és a les 13h, no t'ho perdis!

Escola Ventura Gassol

Data:

L'entitat informa:

SAP Tarragona-Valls I.C.S

Data:

L'entitat informa: Els participants en el programa "Anem a Caminar" (programa de millora de la salut amb l'exercici físic moderat en persones amb malaltia crònica) de la SAP Tarragona-Valls participen en una caminada durant la setmana del 13 al 19 de desembre per a La Marató de TV3. Les 6 ABS de Tarragona ciutat del I.C.S. caminaran juntes el dia 19 de Desembre per la rambla de Tarragona.

ELS PALLARESOS

L'Afer de la Dona

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu les sòcies de l'Afer de la Dona i els veïns i amics d' Els Pallaresos donen o elaboren objectes, per vendre'ls posteriorment en un petit mercat solidari, els beneficis del qual seran destinats íntegrament a La Marató.

LA CAVA

Associació Local de la Dona de La Cava

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de L'Associació Local de la Dona de La Cava al mercadet setmanal de la cava tornaran a endolcir-nos el dia amb la celebració de la segona xocolatada popular en benefici a La Marató.

Data:

L'entitat informa: L'Associació Local de la Dona de La Cava dins del marc de la Fireta de Nadal ens endolcirà el dia amb la celebració d'una primera xocolatada popular en benefici a La Marató.

LA NOU DE GAIÀ

AMPA Escola Les Codinetes/Associació de Dones

Data:

L'entitat informa: Els pares, mares i una entitat de dones realitzaran un recital de poesia per mostrar el seu esperit més solidari a La Marató. Els infants de l'escola vendran manualitats, i després hi haurà xocolata i coca per a tothom.

LA POBLA DE MAFUMET

Ajuntament de la Pobla de Mafumet

Data:

L'entitat informa: Un any més, La Pobla de Mafumet vol sumar-se a totes les iniciatives que donen suport a La Marató. Per aquest motiu, la Llar de Jubilats i Pensionistes es mourà per una bona causa i organitzarà un bingo benèfic amb la intenció de fer augmentar la xifra de les recaptacions.

Casal de la Gent Gran de la Pobla de Mafumet

Data:

L'entitat informa: Socis de la Llar i simpatitzants podran passar una bona estona jugant al Bingo per una causa solidària.

PERAFORT

Centre Joventut Perafort

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 18 i 19 de desembre ball i música per La Marató. Amb la ja tradicional batucada de cada any.

Data:

L'entitat informa: Torneig de futbol i posteriorment els nens convidaran amb les postres que han realitzat als assistents.

Data:

L'entitat informa: Festa de l'oli. Hi tindrà lloc un tast d'oli novell, l'oli per estrenar d'aquesta collita. El tast es farà, com no podia ser d'altra manera, amb pa torrat sucat.

Data:

L'entitat informa: Torneig trobada d'escacs organitzada per nivells.

RAVAL DE CRIST

Associació de Joves de la Ravaleta

Data:

L'entitat informa: Aquest any els joves de Raval de Crist han decidit donar part de sí mateixos a La Marató de TV3. El proper 12 de desembre projectaran al casal una pel·lícula que tracti un tema relacionat amb les lesions cerebrals i medul·lars adquirides, per posteriorment obrir un col·loqui entre els assistents. Després serà temps d'esbarjo, amb una xocolatada i un bingo benèfic on es podran guanyar regals cedits pel establiments del poble.

RODA DE BARÀ

Patronat Municipal de Roda de Barà

Data:

L'entitat informa: Festa al Casino Municipal amb les actuacions de La Caja de Pandora, Filippo Landini, Raul Pulido, Miquel Abras, Cruz Dani Ramírez i Deduende.

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat fa un crida a tot el municipi per recollir objectes de segona mà (roba, productes per a la llar, joguines, etc.) i vendre'ls en benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Taller de degustació solidària on els pares juntament amb els seus fills podran cuinar tot tipus d'àpats. Els pastissos, les truites i les coques seran les receptes més demandades, uns plats que després es vendran en porcions per recaptar diners per a la causa.

SALOU

Institut Jaume I de Salou

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 1er i 2on d'ESO de l'Institut Jaume I de Salou han pujat aquest any al tren de La Marató amb el sorteig d'una cistella de Nadal i una xocolatada per a alumnes i professors del centre.

TARRAGONA

Agrupació Coral Serrallo

Data:

L'entitat informa: No hi ha millor manera de celebrar el 30è aniversari de l'Agrupació Coral Serrallo amb el tradicional Concert de Nadal dedicat a La Marató. A partir de les 19h els podreu trobar a l'Església Sant Pere del Serrallo.

Agrupament Escolta i Guia La Salle Torreforta (AEIG GELSTO)

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Torreforta oferiran tallers infantils de maquillatge, pintura i manualitats a nens i joves del barri. També hi haurà un vermut popular on tothom hi és convidat, i on també serà benvinguda una aportació voluntària.

AMPA Escola El Miracle

Data:

L'entitat informa: Les famílies de l'escola, durant la celebració del Festival d'Hivern els dies 17 i 21 de desembre, podran col·laborar amb La Marató portant pastes, dolços, cafès o infusions en un bar solidari obert a tothom. El preu serà la voluntat (mínim 50 cèntims).

Associació Cor Ciutat de Tarragona

Data:

L'entitat informa:

Associació de Dones Casa del Mar

Data:

L'entitat informa: Durant el dinar de Nadal aquesta entitat farà un sorteig de manualitats. Els comensals podran comprar números pel sorteig i la recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató.

Associació de Pares d'Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Un any més la comunitat educativa del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona vol donar la benvinguda a la festa del Nadal amb la representació de l'obra de teatre de Josep Maria Folch i Torres "Els Pastorets", i amb la ja tradicional col·lecta solidària dedicada a La Marató de TV3.

Ateneu Cultural de Dones de Camp Clar / Casal Cívic

Data:

L'entitat informa: L'Ateneu Cultural de Dones de Camp Clar celebrarà una rifa solidària per donar suport a les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Banda Unió Musical de Tarragona i Conservatori de Grau Mitjà de la Diputació de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Concert de música amb les Bandes de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona i la Banda Juvenil Unió Musical de Tarragona on s'interpretaran estils musicals.

Centre de Dia L'Onada

Data:

L'entitat informa: Activitat conjunta dels infants de la Llar Municipal Cèsar August, Centre de dia l'Onada per a la Tercera edat, i la Colla de Grallers de La Canonja. Vendran xocolata, piruletes i pitets per a infants elaborats pels avis. L'actuació dels grallers posarà el toc més musical i festiu a la jornada.

Club Bàsquet Tarragona

Data:

L'entitat informa: Per cinquè any consecutiu el Club Bàsquet Tarragona jugarà per La Marató de TV3. Durant el partit de competició oficial de la lliga LEB Or, entre els equips C.B. Tarragona i Obradoiro CAB, tots els assistents al partit realitzaran una aportació mínima d'un euro.

Club de Tennis Tarragona

Data:

L'entitat informa: Durant el matí a les instal·lacions del club de Tennis Tarragona se celebraran diverses activitats esportives a fi de recaptar fons per La Marató de TV3.

Club Gimnàstic

Data:

L'entitat informa: Trobada de pàdel obert a tots els ciutadans de Tarragona. Hi haurà tres nivells diferents: iniciació, perfeccionament i avançat. Els enfrontaments seran a la manera de "partit americà", tots contra tots, s'obtindran tres punts per victòria, i un per derrota. Els partits seran al millor de tie-break a nou punts.

Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau

Data:

L'entitat informa: Vine a veure el F.C. Barcelona - C.V. St. Pere i St. Pau, Tarragona 2017! Aporta 2 euros per La Marató i entra al sorteig de dues samarretes de joc signades per l'equip de Superlliga.

Col·lectiu de Dones de Torrenova

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones de Torrenova realitza objectes de vidre que rifarà entre les sòcies de l'entitat amb l'objectiu de recollir fons per La Marató.

Col·legi Mare de Déu del Carme

Data:

L'entitat informa: Els mestres de l'escola i alguns alumnes d'ESO han preparat un espectacle teatral, on també hi haurà un racó per la música en viu amb un concert adreçat a totes les famílies del centre. Tots els beneficis obtinguts es destinaran de forma íntegra a La Marató de TV3.

Escola Pax

Data:

L'entitat informa: L'Escola Pax quan s'acosta el Nadal organitza una cantada de Nadales, i aquest any ha decidit dedicar-la a La Marató de TV3. Organitzada per la mestra de música, comptarà amb la participació de 458 nens i nenes de 3 a 12 anys.

Estudi de Música

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Estudi de Música de Tarragona de les aules de Sensibilització (4 i 5 anys), d'Iniciació (6 i 7 anys), Conjunt de Guitarres, Big-Band, Big Band Junior, Conjunt Instrumental i Aula de Cant preparen un concert de Nadal a l'Auditori de Caixa Tarragona en benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Concert i representació dels Pastorets de J.M. Folch i Torres a 2/4 de 8 del vespre a la Sala d'Actes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona. Hi participaran alumnes de l'Estudi de Música, de l'aula de Cant Coral (8 a 16 anys).

INS Sant Pere i Sant Pau

Data:

L'entitat informa: Els membres de la comunitat educativa Sant Pere i Sant Pau de Tarragona realitzaran la gravació d'un LipDub d'un rap escrit pels propis alumnes del centre i dedicat al tema de La Marató d'enguany.

Institut Català de la Salut (Reus Altebrat, Camp de Tarragona)

Data:

L'entitat informa: Masterclass de gimnàstica adaptada a persones amb malalties medul·lars en cadira de rodes a la plaça de la Llibertat a les 10h.

Data:

L'entitat informa: Els caminadors del programa Pas a Pas faran una caminada de 5 km. Al final de la caminada, com ja és tradició, es farà una mosaic de persones en forma de columna vertebral en un lloc emblemàtic de la ciutat.

L'Onada Serveis

Data:

L'entitat informa:

Moturisme.cat

Data:

L'entitat informa:

SAP Tarragona-Valls I.C.S

Data:

L'entitat informa: Els participants en el programa "Anem a Caminar" (programa de millora de la salut amb l'exercici físic moderat en persones amb malaltia crònica) de la SAP Tarragona-Valls participen en una caminada durant la setmana del 13 al 19 de desembre per recaptar beneficis per a La Marató de TV3. Les 6 ABS de Tarragona ciutat del I.C.S. caminaran juntes el dia 19 de Desembre per la rambla de Tarragona.

TGN Bàsquet Club

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la inauguració del Nou Pavelló, el TGN Bàsquet Club organitzarà diferents partits en benefici de La Marató. A partir de les 9.30h hi haurà un partit entre l'equip Cadet Femení i l'Escola Femenina. A les 11h, Primer Sènior històric i selecció d'exjugadores. Per acabar, el Sènior femení 1a Catalana Nemser TGN Bàsquet - CB La Selva s'enfrontaran a partir de les 12h.

Treballadors de la Diputació de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Un any més, els treballadors de la Diputació de Tarragona han decidit donar, de forma voluntària, una part del seu salari que es descompta de la nòmina del mes de desembre.

TORREDEMBARRA

Agrupació Sardanista L'Antina de Torredembarra

Data:

L'entitat informa: El ball i la música també protagonitzaran la jornada solidària que Torredembarra dedicarà a La Marató. Els carrers més cèntrics de la vila oferiran sardanes a tothom qui vulgui moure el seu cos al ritme d'una bona causa.

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, l'Agrupació Sardanista l'Antina de Torredembarra passejarà un tió mòbil pels comerços i carrers de la Vila. Els veïns tindran l'oportunitat de veure'l i fer el seu donatiu per a La Marató des del 20 de novembre fins a la vigília de Nadal, de 18h30 a 20h00.

Oltecar Comunicacions S.L

Data:

L'entitat informa: Del 29 de novembre al 19 de desembre et podràs acostar a una de les set botigues que aquesta empresa té a la província de Tarragona (Tarragona, Torredembarra, El Vendrell, Calafell i Cambrils), i donar-los el teu mòbil vell. La valoració obtinguda es destinarà a La Marató de TV3, i entre tots els que hagin participat es farà un sorteig final on es regalarà un mòbil SonyEricsson.

VILA-SECA

AMPA de l'Escola Antoni Torroja Miret Vila-seca

Data:

L'entitat informa: L'AMPA d'aquesta escola aprofitarà la Festa de Nadal -que inclourà un espectacle de màgia i tallers infantils- per fer una venda solidària de ponsèties destinada a fer pujar el marcador de La Marató.

Escola Mestral i AMPA

Data:

L'entitat informa: Ja s'apropa La Marató, i els alumnes de l'Escola Mestral ja són a punt per col·laborar-hi. Per tercer any consecutiu posaran tota la seva imaginació en l'elaboració de postals de Nadal, que posaran a la venda a l'entrada de l'escola del 6 al 10 de desembre.

Residència Vila-Seca

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut