Ribera d'Ebre

ASCÓ

Club Handbol Ascó

Data:

L'entitat informa: Tarda esportiva on els equips sènior i juvenil del club disputaran els seus partits de competició. A continuació, les mares entraran en acció perquè s'enfrontaran en un partit a les jugadores del club. També es sortejaran diferents lots amb material esportiu i paneres amb productes nadalencs en benefici de La Marató.

BENISSANET

AMPA CEIP Antoni Nat de Benissanet

Data:

L'entitat informa: Qui vulgui demostrar les seves dots culinàries ho podrà demostrar el proper 18 de desembre al CEIP Antoni Nat de Benissanet. Els membres de l'AMPA organitzaran un mercadet on es posaran a la venda pastissos i coques fetes pels pares i pels veïns de Benissanet.

DARMOS

Associació de Veïns Sant Miquel Arcàngel

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Sant Miquel Arcàngel recorreran a les més antigues tradicions per donar el seu suport a La Marató de TV3. Celebraran una gran xocolatada i un concert de cançons populars catalanes.

Data:

L'entitat informa: Sant Miquel Arcàngel també mostrarà la seva vessant més lúdica per La Marató de TV3. Es realitzaran activitats infantils i jocs populars com les birles o la petanca. Un dinar popular obrirà la gana de tots els assistents i a l'hora de la sobretaula encara hi haurà temps per un bingo i un sorteig de cistelles per a grans i petits.

FLIX

Col·lectiu d'entitats de Flix

Data:

L'entitat informa: Flix es deixa la pell en La Marató i s'omple d'activitats: passejades amb moto, mini tennis, jocs de taula, concerts, venda de cargols llestos per menjar, karaoke, dinar popular, xocolatada, rem, venda de buffs, exhibició de balls, sardanes a ritme de rock, vermut popular i sessió de play station. Ho trobaràs a partir de les 10h a la plaça de l'Església.

GINESTAR

Ajuntament del Ginestar

Data:

L'entitat informa:

ZER Font de l'Aiguadí

Data:

L'entitat informa: Els alumnes, mares, pares i mestres de les escoles correran pels carrers del poble. El nostre objectiu no serà competitiu, sinó que a través de la participació en una activitat esportiva tenir la possibilitat de reunir fons per a La Marató de TV3.

LA PALMA D'EBRE

Associació de Jubilats i Pensionistes de la Palma d'Ebre

Data:

L'entitat informa: Aquest grup de jubilats puja al carro de La Marató amb una xocolatada per recaptar fons pel projecte solidari d'enguany. Podeu acostar-vos al carrer Major número 26 i per un preu de 3 euros ajudar en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. No us ho perdeu, la cita és a les 18h!

Ball de diables Mussols Sokarrats

Data:

L'entitat informa: La Palma d'Ebre es convertirà en una gran sala de jocs el dia de La Marató. Es podrà jugar al parxís, a l'oca, al trivial pursuit i als escacs entre d'altres jocs, i tant els més petits com els més grans hi podran participar. Mou fitxa per La Marató!

LA TORRE DE L'ESPANYOL

Associació de Dones Bassa d'Oli i Penya Blaugrana 'El Tormo'

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Bassa d'Oli i la Penya Blaugrana "El Tormo" en col·laboració amb Espectacles Barceló preparen un concert amb el conjunt l'Aristocràcia (tribut a Joan M. Serrat). A continuació es repartirà coca amb xocolata i beguda per a tots els assistents.

MIRAVET

Dones de Miravet

Data:

L'entitat informa: Les Dones de Miravet organitzen una subhasta de plats, una rifa de productes locals i un bingo per tal d'aconseguir la màxima recaptació i col·laborar així amb La Marató de TV3.

MÓRA D'EBRE

Ajuntament de Móra d'Ebre

Data:

L'entitat informa: Si vols escoltar les millors veus de Móra d'Ebre i rodalies només cal que t'apropis al concurs de talents musicals que es farà a La Llanterna Teatre Municipal. Només per 5 euros podràs ser testimoni de grans aptituds al servei de La Marató.

Associació de ball en línia 'Enganxats...al Country&LineDance'

Data:

L'entitat informa: L'Associació de ball en línia "Enganxats...al Country&LineDance" intentarà reunir el màxim de gent disposada a ballar la Flashmob de La Marató de TV3 i una altra Flashmob de creació pròpia. Heu d'estar molt atents perquè la cita serà en un lloc concret i a una hora determinada!

Associació de Dones de Móra d'Ebre

Data:

L'entitat informa: Les coses fetes a mà i amb molta dedicació no tenen preu. Per això l'Associació de Dones de Móra d'Ebre posarà a la venda manualitats i pastissos fets per elles mateixes per recolzar la causa de La Marató.

CIU de Móra d'Ebre

Data:

L'entitat informa: En el marc de la Fira de Nadal hi haurà un estand en el qual es podran degustar truites a canvi d'un euro.

Institut Julio Antonio

Data:

L'entitat informa: Aquest institut farà un col·lecta amb la col·laboració dels alumnes del centre. L'activitat es realitzarà en el marc de la Festa de la Diversitat.

Residència Natzaret

Data:

L'entitat informa: Els residents, familiars i personal de Natzaret volen ser una anella més en la gran cadena solidària. Durant els dies 26 de novembre i 9 i 10 de desembre realitzaran una tómbola i un bingo per recaptar fons per La Marató de TV3.

MÓRA LA NOVA

Ajuntament de Móra la Nova

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, la Comissió de Festes de Móra la Nova vol cantar bingo però ho farà d'una manera especial, pensant en la causa d'enguany. La recaptació obtinguda es destinarà a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: La Comissió de Festes de l'Ajuntament de Móra la Nova organitza a les 17h a la Plaça de l'Església de Móra la Nova la Flashmob de La Marató de TV3.

Associació de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Móra La Nova

Data:

L'entitat informa: Tots els jubilats i pensionistes de Móra La Nova creuen que no hi ha res millor que passar una bona estona junts, i de pas, ser solidaris. Per això han decidit convertir la llar en una gran pista de ball i fer un rifa amb la intenció de recaptar fons per La Marató.

Esplai Kau-Kau's

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'esplai Kau-Kau's portaran pastissos, corcs i coques de recapte a la plaça de L'Església, on els vendran als veïns de la població. També es farà la rifa d'una cistella i es cantaran nadales durant tot el matí.

RASQUERA

ZER Font de l'Aiguadí

Data:

L'entitat informa: Els alumnes, mares, pares i mestres de les escoles correran pels carrers del poble. El nostre objectiu no serà competitiu, sinó que a través de la participació en una activitat esportiva tenir la possibilitat de reunir fons per a La Marató de TV3.

RIBA-ROJA D'EBRE

Associació de Dones Riba Roja

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Riba Roja organitza un bingo popular per recaptar diners per La Marató. Tot seguit es farà un sorteig d'una manta feta de patchwork.

TIVISSA

Extrem Team Tivissa

Data:

L'entitat informa: Cursa de 23 kilòmetres de distància i gairebé 2000 metres de desnivell.

VINEBRE

Ajuntament de Vinebre

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut