Pla de l'Estany

BANYOLES

AMPA CEIP Pla de l'Ametller

Data:

L'entitat informa: S'acosta el Nadal i La Marató de TV3! Un any més els nens i nenes de cada curs representaran diferents escenes del pessebre vivent. Els petits a l'interior de l'escola i els grans a l'exterior. Aquest pessebre ja fa nou anys que se celebra, i el temps ha fet que sigui molt reconegut i que sigui tot un èxit!

Associació del Casal de Gent Gran de Banyoles

Data:

L'entitat informa: L'Associació Casal de Gent Gran celebrarà una quina on els guanyadors s'endurà lots de Nadal.

Club Scalextric Banyoles Slot

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb la commemoració del 30è aniversari de l'entitat, proposen fer una cursa de slot de 48 hores de durada, que enguany podria batre un rècord Guiness. S'habilitaran uns circuits oberts que permetran als assistents fer una volta solidària per a La Marató de TV3.

Gimnàs Triops i Club Natació Banyoles

Data:

L'entitat informa: El Gimnàs Triops i el Club Natació Banyoles organitzen una jornada d'activitats esportives amb sessions de bicicletes indoor, una classe de ball pensada per a gent de totes les edats que tingui ganes de moure's al ritme de la música, i una sessió de hip-hop per tots els amants d'aquest estil.

CAMÓS

Entitats i associacions de Camós

Data:

L'entitat informa:

CORNELLÀ DE TERRI

Associació de Dones de la Vall del Terri

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu les dones de la Vall de Terri volen dir la seva per La Marató. Organitzaran una cursa popular i després vendran cafès i coques casolanes fetes per tots els veïns de la Vall a la plaça del Maig.

Casal de Jubilats de Cornellà de Terri

Data:

L'entitat informa: El Casal de Jubilats de Cornellà de Terri organitzarà un dinar popular durant el mes de gener.

FONTCOBERTA

Associació Dona Fontcoberta

Data:

L'entitat informa: Fontcoberta dedicarà aquest any diverses activitats a La Marató de TV3. Es faran sessions d'spinning, es farà un circuit de patinatge i la Coral de la gent gran cantarà per les lesions cerebrals i medul·lars adquirides. El pavelló municipal també acollirà l'actuació del nen mag i el sorteig d'una vànova de patchwork feta per l'Associació Dona Fontcoberta.

PORQUERES

AMPA Escola l'Entorn

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu l'AMPA de l'Escola l'Entorn celebra una quina de Nadal infantil amb molts regals a la línia, al gafe, al cartró ple, etc. Acosta't a aquesta quina perquè hi hauran regals especials, una xocolatada i servei de bar. En definitiva, els assistents passaran una tarda solidària, entretinguda i amb la millor companyia familiar.

Associació Casal de la Gent Gran de Porqueres

Data:

L'entitat informa: Can Carreres acollirà el proper 15 de gener un dinar benèfic, on els assistents també tindran l'oportunitat de comprar tiquets per participar en un sorteig. Aquest sorteig portarà molts premis, que consistiran en productes cedits pels comerços del poble.

Associació Coordinadora d'Activitats Socioculturals de Porqueres

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat de Porqueres organitza una caminada pel municipi amb un recorregut apte per a tots els nivells. També es farà La Marató d'spinning, on més d'una trentena de bicicletes es posaran a disposició dels assistents perquè pedalin fort per La Marató. En acabar es farà un dinar popular on tothom hi és convidat.

SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR

Consell Esportiu del Pla de l'Estany

Data:

L'entitat informa: El Consell Esportiu del Pla de l'Estany organitza una ruta a peu pel municipi de Sant Miquel de Campmajor i voltants. En acabar els assistents podran gaudir d'una dolça xocolatada solidària a benefici de La Marató.

SERINYÀ

Ajuntament de Serinyà

Data:

L'entitat informa: El pavelló de Serinyà acollirà a partir de les 18h una representació lliure dels Pastorets, que enguany celebra la 3a edició, i que comptarà amb la col·laboració de diferents veïns i veïns del municipi de totes les edats.

VILADEMULS

Associació Casal Gent Gran de Vilademuls

Data:

L'entitat informa: El Casal de Gent Gran de Vilademuls endolcirà La Marató amb un berenar solidari.

Anar al contingut