Pla d'Urgell

BARBENS

Associació de Dones Cimbori

Data:

L'entitat informa: Barbens inicia aquest any la seva col·laboració amb La Marató gràcies a la iniciativa d'un grup de dones del municipi. I ho faran sense que hi falti de res: representacions diverses a càrrec dels nens de l'escola Sant Roc, ball country i exhibicions de ball. A més hi haurà compra-venda de productes elaborats per voluntaris. Si voleu participar només heu de treure el nas pel poliesportiu a partir de les 16h.

BELL-LLOC D'URGELL

Associació de Dones Flor de Lis

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Flor de Lis organitza una actuació d'escala en hi-fi per a voluntaris i aficionats, un sorteig de regals cedits pels establiments del poble i un tast de coca i moscatell. També realitzaran diverses conferències sobre malalties mentals a càrrec dels Drs. Salvador Vila i Magda Massana.

CASTELLNOU DE SEANA

Associació de Dones Terra Baixa

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, les dones de Castellnou de Seana engrescaran el poble amb un bingo solidari. A continuació, es celebrarà un berenar per a tots els assistents a càrrec de l'Ajuntament del municipi. Com a novetat enguany hi haurà una actuació del Grup de Dansa Oriental de Tatiany Alves.

Grup Escala en Hi-FI

Data:

L'entitat informa:

EL PALAU D'ANGLESOLA

Associació de Dones del Palau d'Anglesola

Data:

L'entitat informa: Per Santa Llúcia l'associació de Dones celebra el dia de la seva patrona amb activitats solidàries. Aquest any faran un berenar gratuït i nu ball on tothom qui vulgui podrà donar el seu donatiu.

EL POAL

Associacions del Poal

Data:

L'entitat informa: Si una de les teves principals debilitats és menjar cargols, tindràs l'oportunitat d'assaborir-los al dinar popular que les entitats del Poal organitzen aquest any. Després de la sobretaula hi haurà una xocolatada i es realitzarà el sorteig d'una cistella.

FONDARELLA

Associació de Dones de Fondarella

Data:

L'entitat informa: El mercat setmanal del diumenge de Fondarella s'ha convertit en un lloc molt visitat per tots els ciutadans de la comarca del Pla d'Urgell. Per segon any consecutiu l'associació de dones vol aprofitar aquest espai per celebrar una xocolatada popular per a La Marató, que consistirà en un got de xocolata desfeta amb un tros de coca dolça per un preu de 3 euros.

GOLMÉS

Associació de Dones l'Argelaga

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones l'Argelaga organitza un berenar on hi haurà coca i xocolata desfeta a un preu de 5€ per a tots els assistents.

Esplai de Jubilats de Golmés

Data:

L'entitat informa: Els socis i sòcies de l'Esplai de Jubilats Golmés tornen a la càrrega aquest any amb un berenar molt especial, perquè s'entregaran premis i es faran diversos sortejos d'obsequis cedits per empreses i particulars. Endavant Golmés!

Grup de Golmés

Data:

L'entitat informa: Concert de rock

Data:

L'entitat informa: Diverses botigues de la Vila de Golmés cediran camises, pantalons i faldilles a una desfilada protagonitzada pels nens i nenes del Col·legi públic Francesc Arenes.

IVARS D'URGELL

Associació de Dones de l'Estany d'Ivars i Vallverd

Data:

L'entitat informa: Ivars d'Urgell acollirà diferents activitats, entre elles, la V Trobada de Puntaires, que aplegarà 300 dones, la venda de pastissos i braços de gitano de mig metre i una rifa.

LINYOLA

Ajuntament de Linyola

Data:

L'entitat informa:

Associació de Dones - ADOLI

Data:

L'entitat informa:

MOLLERUSSA

Agrupament Escolta i Guia Calmet

Data:

L'entitat informa: Com cada any l'Agrupament Escolta i Guia Calmet organitza una cantada de Nadales a càrrec dels nens i nenes, que faran sentir la seva veu a Mollerussa en la lluita contra les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Grup de Dones en forma de Torre Llobeta

Data:

L'entitat informa: El Grup de Dones en forma de Torre Llobeta passaran un dia d'excursió a Mollerussa al Museu del Vestit de Paper i realitzaran diverses activitats com jocs i rifes per recaptar fons per La Marató. Cal inscripció prèvia al Punt d'Informació del Centre Cívic de Torre Llobeta.

SIDAMÓN

Penya Blaugrana de Sidamón

Data:

L'entitat informa: La Penya Blaugrana de Sidamón organitza una xocolatada solidària per La Marató de TV3 tot esperant l'arribada dels Reis Mags d'Orient.

TORREGROSSA

Ajuntament de Torregrossa

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Torregrossa junt amb altres entitats de la població organitza un festival on hi confluiran diverses manifestacions artístiques. L'acte serà presentat pel grup Tour-Mix Teatre. També es farà una venda de calendaris solidaris i un ball popular amb diversos sortejos.

Associació Cultural i Artesana Didal d'Or

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural i Artesana Didal d'Or organitza un berenar i una tómbola solidària en benefici de La Marató de TV3.

Associació de Dones Busca Temps

Data:

L'entitat informa:

VILANOVA DE BELLPUIG

Associació de Dones Anjua

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Anjua un any més se solidaritza amb La Marató de TV3. Si voleu passar una tarda divertida, solidària i a més a més gaudir d'un bon berenar, d'una tirada de bitlles i d'un bingo en bona companyia, uniu-vos a la festa!

VILA-SANA

Associació de Dones de Vila-sana

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Vila-sana organitzarà una desfilada de moda per a La Marató. Un any més aquest col·lectiu uneix les seves energies i intentarà recaptar el màxim per La Marató de TV3.

Anar al contingut